Druga Liga - grupa Jug

Rdje94
Kontakt:

Re: Druga Liga - grupa Jug

Post Postao/la Rdje94 » 15 maj 2015, 13:13

23. kolo nedjelja 17.05.

17:00h

Sloga GV/U - Posušje
Sloga LJ - Kupres
Blagaj - Višići
Iskra S. - HNK Stolac
Grude - Tomislav
Kamešnica - Šujica
Klis - Brotnjo

najzanimljivije u Stocu - gradski derbi u borbi za ostanak uligi...
NK Ljubuški + Millwall = No one likes us we don't care!

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 15 maj 2015, 21:39

znam da je ranije objašnjeno ali još jednom kako ispada jedna ekipa iz lige?
ima 14 ekipa minus prvak plus Igman, iz niži liga ulaze Troglav i u HNK se nezna Rama ili Neum. dakle 16 ekipa. ako ispadne i Turbina onda bi bilo 17 i onda je logično da neko ispadne?

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 15 maj 2015, 22:19

Bistrik je napisao/la:znam da je ranije objašnjeno ali još jednom kako ispada jedna ekipa iz lige?
ima 14 ekipa minus prvak plus Igman, iz niži liga ulaze Troglav i u HNK se nezna Rama ili Neum. dakle 16 ekipa. ako ispadne i Turbina onda bi bilo 17 i onda je logično da neko ispadne?
KLIS je napisao/la: Trebalo bi da ispadne jedna ekipa manje od broja koliko će ih ispasti u ovu ligu iz prve federalne. Po trenutnom stanju, ako bi ispali Igman, Turbina i Branitelj, ispadaju dvije iz ove lige.
Ima 14 ekipa, kad oduzmeš Slogu i dodaš Troglav i Ramu (vjerovatno), to je 15 ekipa i fali još jedna. Ta jedna je razlika između ekipa koje ispadaju iz prve federalne i ekipa koje ispadaju iz ove lige.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 16 maj 2015, 08:28

to je znaći upitanju. mislio sam da če slijedeče sezone imati 16 ekipa u ovoj ligi kao ranijih sezona.

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 16 maj 2015, 09:08

Pa i imat će 16 ekipa.
14 ekipa - Sloga + Troglav + Rama + Igman + Turbina = 17
Znači, ispada jedna u toj situaciji.

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 16 maj 2015, 16:14

aha... ja sam predpostavio da če Turbina ostaati jer su blizu još ako ih Igamn pusti onda nebi trebali ispasti.
teoretski moguče je da ispadnu Branitelj i Čapljina nisu daleko od zone ispadanja pogotovo ako dvije ekipe iz Federacije isapdnu iz PLBiH onda bi moglo više od jedne ekipe da ispadne
kako si siguran da če Rama ući a ne recimo Neum?

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 17 maj 2015, 10:35

Pa nije da sam siguran već pretpostavljam. Rama je jača ali su već jednom odustali od igranja zbog finansija, valjda neće ovaj put. Upravo Rama i Neum igraju derbi danas u Neumu, poslije kojeg će sve biti jasnije. Rama ima 3 boda više i ako ostane neporažena, na dobrom su putu da se vrate.
EDIT: Izjednačeni su, Neum je valjda dobio zaostalu u utorak.
Zadnja izmjena: KLIS, dana/u 17 maj 2015, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 17 maj 2015, 18:30

Sloga Ljubuski - Kupres 13:0 :opaopa:
6:0 na poluvremenu.
Kupres niti jednom nije usao u 16m Sloge sa loptom...

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 17 maj 2015, 19:16

Klis - Brotnjo 6:0 :mrgreen: :opaopa:

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 17 maj 2015, 20:17

Blagaj - Višići 1:0
www.facebook.com/hnkvisici

EroHercEro
Kontakt:

Post Postao/la EroHercEro » 17 maj 2015, 23:16

KLIS je napisao/la:Pa nije da sam siguran već pretpostavljam. Rama je jača ali su već jednom odustali od igranja zbog finansija, valjda neće ovaj put. Upravo Rama i Neum igraju derbi danas u Neumu, poslije kojeg će sve biti jasnije. Rama ima 3 boda više i ako ostane neporažena, na dobrom su putu da se vrate.
Velika pobjeda i velika predstava nasih seniora u derbiju kantonalne lige danas na nasem stadionu. Rama je porazena,deklasirana u svim segmentima nogometne igre i NEUM je pobjedio vise nego zasluzeno 4-1 golovima Maticx2,Lovrica i Sutala dok je za goste pogodio Stipic. Neum je zasjeo na prvo mjesto,a ekipa pobjedu posvecuje svom suigracu koji je danas zadobio veci potres mozga te je prebacen u KBC-Mostar. Takodjer danas su derbi sudili suci s premijer lige i napomenut cemo da je Neum ovakvo sudjenje imao u gostima sada bi razlika bila puno veca jer ocito je da Neum najkvalitetnija ekipe ove lige. Derbi je pratilo 400gledatelja te se nadamo da su zadovoljni zalaganjem igraca i prikazanom igrom.
Facebook HNK NEUM

KonjicBOY
Član IO SS.ba lige
Kontakt:

Post Postao/la KonjicBOY » 17 maj 2015, 23:38

EroHercEro je napisao/la:
KLIS je napisao/la:Pa nije da sam siguran već pretpostavljam. Rama je jača ali su već jednom odustali od igranja zbog finansija, valjda neće ovaj put. Upravo Rama i Neum igraju derbi danas u Neumu, poslije kojeg će sve biti jasnije. Rama ima 3 boda više i ako ostane neporažena, na dobrom su putu da se vrate.
Velika pobjeda i velika predstava nasih seniora u derbiju kantonalne lige danas na nasem stadionu. Rama je porazena,deklasirana u svim segmentima nogometne igre i NEUM je pobjedio vise nego zasluzeno 4-1 golovima Maticx2,Lovrica i Sutala dok je za goste pogodio Stipic. Neum je zasjeo na prvo mjesto,a ekipa pobjedu posvecuje svom suigracu koji je danas zadobio veci potres mozga te je prebacen u KBC-Mostar. Takodjer danas su derbi sudili suci s premijer lige i napomenut cemo da je Neum ovakvo sudjenje imao u gostima sada bi razlika bila puno veca jer ocito je da Neum najkvalitetnija ekipe ove lige. Derbi je pratilo 400gledatelja te se nadamo da su zadovoljni zalaganjem igraca i prikazanom igrom.
Facebook HNK NEUM
Volio bih da iduće sezone uđete u Drugu ligu Jug jer,koliko se sjećam,nikad niste igrali ovu ligu a i biće zanimljivije kada dođete u Konjic pošto je Rama više isfurana ekipa :D
Support your local club !

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 18 maj 2015, 10:25

Nije ovdje još ništa gotovo, jer zbog neparnog broja ekipa, Neum će jedno kolo do kraja biti slobodan. Ako Rama pobijedi sve tri do kraja, a Neum pobijedi obje do kraja, imat će isto bodova i odlučivat će go-razlika, koja je na strani Rame.
P. S. @KonjicBOY, @EroHercEro ti nije iz Neuma, koliko znam. :D

Bistrik
Kontakt:

Post Postao/la Bistrik » 18 maj 2015, 11:37

@konjic boy pa Neum se tek i počeo takmičiti unazad dvije tri sezone, logičino da nisu nikada igrali ovu ligu jug

hnkvisici
Kontakt:

Post Postao/la hnkvisici » 18 maj 2015, 12:31

Ja bi volio Neum vidjeti dogodine u ligi, Rame mi je više preko glave. Svake godine kad su igrali ovu ligu ili su ispali ili su odustali, a dogodine bi grebali svime i svačim da opet uđu. I stalno tako u krug. Da ne spominjem raspadnutu tribinu, užasan travnjak i svlačionice koje ne liče ni na šta. Neum bi bio pravo osvježenje, jedini naš grad na moru, fin stadion, samo put malo gadan, ako se ne ide preko Hrvatske.
www.facebook.com/hnkvisici

KLIS
Kontakt:

Post Postao/la KLIS » 18 maj 2015, 19:31

Rezultati utakmica 23. kola:
Sloga Lj.- Kupres 13:0
Iskra - Stolac 1:3
Blagaj - Višići 1:0
FK Klis - Brotnjo 6:0
Sloga GV/U - Posušje 2:0
Grude - Tomislav 1:2
Kamešnica - Šujica 6:3

kraljttbvb
Kontakt:

Post Postao/la kraljttbvb » 19 maj 2015, 16:04

KonjicBOY je napisao/la:Volio bih da iduće sezone uđete u Drugu ligu Jug jer,koliko se sjećam,nikad niste igrali ovu ligu a i biće zanimljivije kada dođete u Konjic pošto je Rama više isfurana ekipa :D
Plus ako te zapadne da igras u Maju sa njima, pa odes na tekmu i usput ostanes jos dan na moru :mrgreen:
Florian Wirtz tells Sports Illustrated: “I'm lucky to have so many excellent clubs right on my doorstep and to now be able to play for one of the best clubs in Germany and Europe”.

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 19 maj 2015, 16:11

Čestitke Ljubušacima, nadam se da će biti bitan faktor u višem rangu. Samo me zanima je li to splasnuo entuzijazam, vidim da nema aktivnosti ni na službenom webu ni na fejsu.
Hayley <3

Rdje94
Kontakt:

Post Postao/la Rdje94 » 20 maj 2015, 08:49

badblueboylivno je napisao/la:Čestitke Ljubušacima, nadam se da će biti bitan faktor u višem rangu. Samo me zanima je li to splasnuo entuzijazam, vidim da nema aktivnosti ni na službenom webu ni na fejsu.
Zapostavili su fejs/web to je očito - bar su mogli objaviti da su prvaci :roll:
I dalje na utakmice dolazi isti broj gledatelja, oko 200, vjerojatno jer nema nikakve napetosti i nezanimljivo je gledati jednostranu utakmicu.
Što se tiče Prve lige prilično sam skeptičan iz dva razloga.
Prvo je što će vjerojatno ispadati još više ekipa zbog smanjenja Premijer lige pa će 80% lige strahovati za opstanak.
Drugo što ne znam kako će zatvoriti financijsku konstrukciju, s obzirom na bar duplo veće troškove, a trebalo bi minimalno 5 odličnih pojačanja da to fukcionira u višem rangu.

Bože daj da griješim i da ostanemo dogodine u Prvoj ligi. ;)

Dogodine je moguće da bude nikad jača i zanimljivija Druga liga : Posušje, Tomislav, Igman, vjerojatno Turbina u borbi za 1. mjesto, S druge strane Grude, Blagaj i Kamešnica koji će sigurno gristi kod kuće i nekoga zakinuti za bodove. A tu je i Troglav koji vjerojatno cilja da završi u top 5, preambiciozno bi bilo odmah ići na Prvu ligu ?

badblueboylivno
Kontakt:

Post Postao/la badblueboylivno » 20 maj 2015, 13:08

Nisam baš najupućeniji, ali pretpostavljam da neće grlom u jagode, neka se klub još stabilizira i neka ovi mlađi igrači osjete jače utakmice. Polako. :D
Hayley <3

Odgovori

Natrag na “Niže lige”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.