Čestitam navijačima Miami-a, zaslužena pobjeda sinoć.
Inače, ne mogu se oteti dojmu da smo kroz čitavu ovu seriju zaslužili mi da pobijedimo, ali eto ipak je na kraju odlučila individualna snaga i umor naših veterana. Šteta za ovu generaciju Spursa što nisu osvojili prsten, sljedeće sezone Duncan i Manu će sigurno igrati manje (mada još mogu biti profesori 90% igrača na svojim pozicijama), ne znam kako će se ovi mlađi igrači snaći u još važnijim ulogama, jutros Green u najvažnijoj utakmici potpuno zakazao, jedino Kawhi dominira i po meni je poslije Parkera najveća uzdanica u sljedećoj sezoni.
S druge strane James je još jednom pokazao da je najbolji igrač današnjice, svaka mu čast, stvarno mi je drag igrač mada sam mu se sjetio jutros ćitave uže i šire familije u više navrata.

Ali bez obzira na to, ipak mislim da je ova čitava serija pokazala da niko nema pravo da ga poredi sa Jordanom, ipak smo svi svjedoci da mu fale damu, prepao se dosta puta strašnog Diaw-a.
Zasluženo je on MVP, ali treba istaknuti da je imao podršku i Wade-a koji podsjeća na one svoje stare partije (iako je ozlijeđen

), a dobru rolu imao je i Battier (trenutno mi najmrži igrač

). Bosh toplo-hladno, po meni najviše razočarao i u odbrani i u napadu. Allen-u svaka čast, old school igrač koga čovjek ne može mrziti koliko god te uništavao.
Može se reći da je Miami zasluženo uzeo prsten, još jednom ću ponoviti ostaje žal što naš trio nije uspio u možda posljednjoj prilici slaviti, ali eto. Bez obzira na poraz, Spursi su mi sada još draži, ipak smo toliko bili podcijenjeni da je to za nepovjerovati ali začepili smo usta svim hejterima. Go Spurs go.

Moje ime ovdje od sad znači pravda.