Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cartman
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2014, 17:05

haris92 je napisao/la:Ja nikako ne mogu da u isti koš stavim Tinu,Avdiju i Anela sa ostalim našim momcima. Ne ide pa ne ide...
Slazem se. Jednostavno nisu zasluzili da tu budu.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

adoo11
Kontakt:

Post Postao/la adoo11 » 19 dec 2014, 17:50

Ma libo me za Ime sve dok daje 110% za drzavni dres a ovaj momak ga je posteno natopio.

Prenesi maksuz Selama Tankovsonima :puke:[/quote]

Nije ga on natopio sigurno, natopili su ga Miralem , Dzeko, Vedad, Haris, Sejad... dok su ginuli na kvalifikacijama da bi ovaj na kraju pokupio plodove njihova rada,neke čak zahvaljujući svom adzi poslao i na klupu da bi se on prodao.
Hvala Edine, Miraleme, Vedade, Zvjezdane, Harise, Asmire,Emire,Adnane, Mensure,Ognjene ,Izete, Ermine,Ervine Senade, Sejade, Senijade,Elvire za SP u Brazilu.
Vi ste ponos nacije!!!

#Sejad Salihovic

# Zvjezdan Misimovic

Ibizevic
Kontakt:

Post Postao/la Ibizevic » 19 dec 2014, 18:45

Joj amidže što daje pare po Francuskoj za članke, čuj Bordeaux :urnebes: :urnebes: :urnebes:

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 dec 2014, 19:03

Tino-Sven - da je Maradona sasvim je logicno zasto ga navijaci ne vole i jos uvijek ne prihvataju...dosao je u reprezentaciju zahvaljujuci svom amidzi i nikome i nicemu drugom...odveden je na SP u Brazil a da nije imao nikakve zasluge za plasman, niti je bio ikakvo pojacanje za isto, kao sto je to recimo bio Besic, koji jje ujedno i ranije branio boje mlade i A-selekcije...
Zahirovic - momak koji je odigrao 7 od 10 tekmi u kvalifikacijama i itekako je zasluzan za plasman na SP izgubio je mjesto u avionu zbog jednog balavurda zvanog Tino-Sven (balavurd zahvaljujuci njegovom amidzi)...

TSS nece biti nikad prihvacen u reprezentaciji dok to ne bude zasluzio...a to jos uvijek nije...mozda kada predje u neki jaci klub i bude na vecem nivou...
stavise, siguran sam da ga je Susic forsirao kako bi ga sto prije prodao.

Pasha_car_aga
Kontakt:

Post Postao/la Pasha_car_aga » 19 dec 2014, 19:21

Vec sam pisao post stranicu ili dvije ranije, ali moram jos dodati da bez obzira sta neko mislio o ovom momku i da li ga neko prihvatio ili ne, on ce biti dio ove repke jos dugo, dugo... naravno ako bude zadrzao postojecu formu, a narocito ako ode u neku od liga petice, zasta se iskreno nadam.

Tino je u par utakmica reprezentacije vise pokazao nego Lulic od kad je njen clan!

Sad ce me mnogi napasti ali me zaboli ona stvar sta ce neko reci, jer ja nisam "keyboard" navijac, na vise utakmica repke sam prisustvovao nego neki sto su na TV pogledali.

Pozdrav za sve iskrene navijace nase reprezentacije!

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 19 dec 2014, 19:40

Slazem se da Lulic nije bio u repki na najvecem nivou, ali i kao takav je za klasu bolji od Susica i dao veci doprinos za repku i nezamjenljiv je u reprezentaciji, stavise najbolje igre smo pruzali po lijevoj strani na kojoj se, gle cuda, nalaze salihovic i lulic...kada jedan od njih dvojice nije igrao, tada je i nasa igra bila nikakva.

Da Susic nije bio selektor, Tino-Sven jos dugo ne bi dobio poziv, valjda i to nesto govori...

PapeSusic
Kontakt:

Post Postao/la PapeSusic » 19 dec 2014, 19:58

Cartman je napisao/la:
harixs je napisao/la:Ne, prezivam se Prcic a Prcici inace vole da prc...

zanimljivo kako bosnji smeta necije ime a ne smeta mu sto djete Srebrenicana (Tankovson) glatko odbija zemlju u kojoj su njegovi dozivjeli najveca stradanja. Uz to jos krivi druge sto nisu ulozili dovoljno truda da dovedu tog svedjanina pod zastavu BiH. Da nes nema trebalo bi nas izmisliti.
Ne smeta mi ime njegovo, nego kazem da je debilno. Zvuci kao pokemon ili teletubbies. Da mu je ima Luka, Mario, Niko ili sta vec, ne bi ni spomenuo. Ali cuj Tino-Sven. :rol:
Mladji brat mu se zove Tino Susic. :rol:

Seljacka familija

let3
Kontakt:

Post Postao/la let3 » 19 dec 2014, 19:59

http://sportsport.ba/ino_fudbal/bordeau ... cem/148347" onclick="window.open(this.href);return false;

Tinky Winky ode u Bordo, a vi i dalje hejtate :kafa:

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 19 dec 2014, 20:00

PapeSusic je napisao/la:
Cartman je napisao/la:
harixs je napisao/la:Ne, prezivam se Prcic a Prcici inace vole da prc...

zanimljivo kako bosnji smeta necije ime a ne smeta mu sto djete Srebrenicana (Tankovson) glatko odbija zemlju u kojoj su njegovi dozivjeli najveca stradanja. Uz to jos krivi druge sto nisu ulozili dovoljno truda da dovedu tog svedjanina pod zastavu BiH. Da nes nema trebalo bi nas izmisliti.
Ne smeta mi ime njegovo, nego kazem da je debilno. Zvuci kao pokemon ili teletubbies. Da mu je ima Luka, Mario, Niko ili sta vec, ne bi ni spomenuo. Ali cuj Tino-Sven. :rol:
Mladji brat mu se zove Tino Susic. :rol:

Seljacka familija
:tokralju:

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 dec 2014, 20:05

hurem je napisao/la:Tino-Sven - da je Maradona sasvim je logicno zasto ga navijaci ne vole i jos uvijek ne prihvataju...dosao je u reprezentaciju zahvaljujuci svom amidzi i nikome i nicemu drugom...odveden je na SP u Brazil a da nije imao nikakve zasluge za plasman, niti je bio ikakvo pojacanje za isto, kao sto je to recimo bio Besic, koji jje ujedno i ranije branio boje mlade i A-selekcije...
Nije tacno TSS bi bio davno prihvacen od velike ( skoro pa 100% ) vecine navijaca ako bi momak posjedovao veliki igracki kvalitet i ako bi pravio razliku na terenu i isticao se. Tada bi bilo bas sve zaboravljeno cak sta vise Papeta bi hvalili ( ovaj put opravdano ). Posto momak nije toliki kvalitet nego je samo jedan talenat koji je jos i igrao na pogresnoj poziciji njegove neuvjerljive partije su povecale nesimpatije jednog djela navijaca do njega. Trebao bi da zaigra za neki klub iz liga 5. A i Hajduku je u interesu da ga prodaju jer se nezna koliko ce igrati u buducnosti a trenutno vazi za standardnog igraca.

harixs
Kontakt:

Post Postao/la harixs » 19 dec 2014, 21:54

adoo11 je napisao/la:Ma libo me za Ime sve dok daje 110% za drzavni dres a ovaj momak ga je posteno natopio.

Prenesi maksuz Selama Tankovsonima :puke:

Nije ga on natopio sigurno, natopili su ga Miralem , Dzeko, Vedad, Haris, Sejad... dok su ginuli na kvalifikacijama da bi ovaj na kraju pokupio plodove njihova rada,neke čak zahvaljujući svom adzi poslao i na klupu da bi se on prodao.
Natopio ga je sigurno vise od Lulica, Ibricica, Prcica i da ne nabrajam sad, a drugi je par cipela sto ga neki mrze zbog amidze.

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 19 dec 2014, 22:06

harixs je napisao/la:
adoo11 je napisao/la:Ma libo me za Ime sve dok daje 110% za drzavni dres a ovaj momak ga je posteno natopio.

Natopio ga je sigurno vise od Lulica, Ibricica, Prcica i da ne nabrajam sad, a drugi je par cipela sto ga neki mrze zbog amidze.
Prvo ne lupaj, a drugo gdje ga je natopio, broj odigranih u kvalifikacijama napisi prosvijetli nas :pray:
I ako bude srece ovaj lik vise dresu repke nece prici, pored svog njegovog neznajna uvijek ce unositi nemir medju igrace zbog nacina na koji je dospio u reprezentaciju.
Sto se prije rijesimo kancera tipa tinki vinki prije cemo opet stati na noge i krenuti naprijed.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

phily
Kontakt:

Post Postao/la phily » 19 dec 2014, 22:07

harixs je napisao/la:

Natopio ga je sigurno vise od Lulica,.
od ovoga momka nije 100 %
FK Željezničar
FC Bayern Munchen
Philadelphia 76ers--->#TrustTheProcess
DARIO ŠARIĆ----->ROY-- 2016/17

#CarloOut

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 19 dec 2014, 22:11

Pa vi niste normalni cuj gleda se koliko je ko natopio dres ili pretrcao. Pa onda ni ne cudi samo jedno EP/SP do sada. Pa valjda se gleda koliki ko posjeduje kvalitet odnosno doprinos igraca. Osim toga sigurno nije natopio vise od Ibricica koje je igrao godinama i godinama a jos manje od Lulica. Jedino je vise pretrcao od Prcica koji je otrpilike njegov kvalitet od tih nabrojanih igraca i koji je odigrao manje utakmica.

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 dec 2014, 00:08

harixs je napisao/la:

Otkad on topi dres mi ne znamo za pobjedu u takmičarskim utakmicana. Slučajnost?

emir79
Kontakt:

Post Postao/la emir79 » 20 dec 2014, 00:11

Donnie Darko je napisao/la:
Otkad on topi dres mi ne znamo za pobjedu u takmičarskim utakmicana. Slučajnost?
A ti si onda prespavao SP. Slucajnost?
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97

Micron
Kontakt:

Post Postao/la Micron » 20 dec 2014, 00:19

emir79 je napisao/la:
onu tekmu smo mogli i mi sa foruma mogli pobjedit :D

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 20 dec 2014, 00:22

emir79 je napisao/la:
Za sta smo se takmicili u toj utakmici? Vec smo bili ispali, ta utakmica je imala manji znacaj od prijateljske.

ODLAZI IZ SVETINJE SOTONO!

Donnie Darko
Kontakt:

Post Postao/la Donnie Darko » 20 dec 2014, 00:26

emir79 je napisao/la:
Kao što rekoh, takmičarsku utakmicu.

Za šta smo se tačno takmičili protiv Irana? Za "nismo se osramotili" u Brazilu? Aha.

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 20 dec 2014, 01:08

Ako ovaj ikada uspije i u jendoj ligi petice slucajno , ja cu prestati komentarisati igrace po forumima. Momak nema nista. Volio da nas sve napravi magarcima i iznenadi pozitivno. Ako se uspije ustaliti negdje u ligi Madjarske il losem timu Turske lige treba da bude sretan.

Sto dalje od repke !!!!!
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: lol89, zgembo89 i 84 gosta.