Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Više pajo tebe boli nego nas, tebe yebe Federer otkad znaš za njega što je najgore, i kako je krenulo yebaće te iz godine u godinu što duže bude igrao

De hajde nemojmo se praviti ludi.AA23 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:04Kako ti možeš da tvrdiš nešto što se nije nikad dogodilo - a da bi njima oprostio?
Da li je progledano na ovakav način Rogeru/Rafi, ne možeš nešto tvrditi na osnovu pretpostavke, ako nemaš neki primjer dešavanje istog ili neki debeli dokaz da se njima dvojici ovo gleda kroz prste?
Sam pao - sam se ubio, ja ne znam šta nije jasno ovdje?
Više sam mislio na padobransku brigadu.

Ali kažem ti ja, nije "vama" bio turnir kao turnir dosadan, nego spoznaja ko ga osvaja. Priznaj, ne boli.

41.21.1.
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
25.05.2013. - First treble
23.08.2020. - First (*) treble
11-0-0. The first team ever to win the Champions League with a perfect record. #HansiFlick
Ko se pravi lud?Epidaurus je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:08De hajde nemojmo se praviti ludi.AA23 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:04Kako ti možeš da tvrdiš nešto što se nije nikad dogodilo - a da bi njima oprostio?
Da li je progledano na ovakav način Rogeru/Rafi, ne možeš nešto tvrditi na osnovu pretpostavke, ako nemaš neki primjer dešavanje istog ili neki debeli dokaz da se njima dvojici ovo gleda kroz prste?
Sam pao - sam se ubio, ja ne znam šta nije jasno ovdje?
O čemu pričaš, o tvojoj pretpostavci da se njima ovakve stvari opraštaju - iako nema nijedan snimljen dokaz da im se ovo toleriše?
Super, na osnovu tvog mišljenja možemo sa sigurnošću reći da se Rafi i Rogeru ove stvari tolerišu, hvala ti

Federer zijanio poen za ovo, a ovaj recimo nije diskvalifikovan korektno?

Pa ne moze sad neko reci eto nije jako nema veze igramo dalje, gdje bi onda tu bila granica? Realno glup potez i bez obzira na namjeru ili jacinu udarca mora biti sankcionisan. Nisu valjda ovi ljudi dosli na teren da se neko izivljava na njima i gadja ih lopticama.
Ne vjerujem da neko opravdava ovu glupost.

Ne vjerujem da neko opravdava ovu glupost.
Cuva Bog Zelju svog!
Naravno ,bio bi jos jedan GS blize babuki,logika da je iz tog razloga dobar osjecaj...Ovako **** ga ima jos vremena da se neke stvari odigraju,ko zna mozda i babuka poludi na narednom WB ,cudan je zivotS-Y-L-A-R je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:11Više sam mislio na padobransku brigadu.![]()
Ali kažem ti ja, nije "vama" bio turnir kao turnir dosadan, nego spoznaja ko ga osvaja. Priznaj, ne boli.![]()

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
Ja bih uveo pravilo da tek u slučaju smrti na terenu se desi diskvalifikacija. Zaštićeni ovi hamali i sudije ko polarni medvjedi.
"We need to suffer. And we need to fight."
Onda bi bilo Federer pogodio sudiju umro na licu mjesta, od Nadalove loptice umro tek na cumu kuknjava nije to isto
Cuva Bog Zelju svog!
Jest namjerno je gadjao linijskog 
Lik je napravio glupost al ako vec u pravilima ne stoji da za ovo ide diskvalifikacija (a ocito ne stoji), nije ga se trebalo diskvalifikovati. To je poenta. Sigurno nije gadjao linijskog.

Lik je napravio glupost al ako vec u pravilima ne stoji da za ovo ide diskvalifikacija (a ocito ne stoji), nije ga se trebalo diskvalifikovati. To je poenta. Sigurno nije gadjao linijskog.
Federer je miljenik tenisa on je kao svetac neki da je sa Balkana sto posto nebi bio isti slucaj da je on ovo uradi mozda i nebi bio diskvalifikovan!
E jbg onda da gledamo u kasike postoji li namjera i tako da se donose odluke.
GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
haha mozes li objasniti ovo jer od kada ja malo intenzivnije pratim tenis Federer konstantno gubi..Na koji nacin on ikoga yebe, pa covjek na aparatima, navijanje protiv njega je uzivanje jer uglavnom gledam kako gubi, tako da mi nije jasno na sta konkretno mislis. Kad je zadnji put zavrsio kao br.1 ima li 11-12 godina? Koga ba on yebe?
Svakome normalnom smetaju dvostruki arsini, matori Svicarac za ovo ne bi ni opomenu dobio a kamoli bio izbacen.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Edberg je usmrtio linijskog sudiju bas na US Openu, tako sto ga je loptica pogodila u vrat. Nema sta ovdje tumacit pravila, cista diskvalifikacija.
"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- LlullSergio
- Kontakt:
Mah mozete se do sutra raspravljati,ali ovi su donijeli odluku i to je to. Imali su sigurno elemente za diskvalifikaciju, to je sigurno i to se odmah znalo.
Nesmotren potez, cak nije ni neka huja nego ono vise ajde idi u pm i bezveze bacena loptica. Ali sta ces kad zavrsi gdje zavrsi.
Ne znam sta mu je ciniti sad, samo zamisli koji je ovo udar na psihu.
Nesmotren potez, cak nije ni neka huja nego ono vise ajde idi u pm i bezveze bacena loptica. Ali sta ces kad zavrsi gdje zavrsi.
Ne znam sta mu je ciniti sad, samo zamisli koji je ovo udar na psihu.
To je opravdana diskvalifikacija.Fk_zeljo_1921 je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:19Edberg je usmrtio linijskog sudiju bas na US Openu, tako sto ga je loptica pogodila u vrat. Nema sta ovdje tumacit pravila, cista diskvalifikacija.
"We need to suffer. And we need to fight."
Zar je bitno jel namjerno ili ne? Niko i ne tvrdi da je htio pogoditi zenu u vrat, niko ne spori i da je loptica bila spora, ali valjda ima neka granica. Ukoliko nabijes lopticu prema linijskim sudijama postoji velika mogucnost da ces nekog i pogoditi i takve reakcije tenisera treba sankcionisati da ne bi neka budala sutra ispalila lopticu 10 puta brze i ozbiljno povrijedila nekog.
Cuva Bog Zelju svog!
Đoković bi opet da kolje?
Credits:
Credits:
- LlullSergio
- Kontakt:
Nije Edberg diskvalifikovan jbmu
Pa covjek je servirao i pogodio sudiju.

Oduzmes mu poen, game il sta vec plus oderes ga jos novcano da mu onakvo nesto vise nikad ne padne na pamet al ga ne diskvalifikujes.HongKong je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:20Zar je bitno jel namjerno ili ne? Niko i ne tvrdi da je htio pogoditi zenu u vrat, niko ne spori i da je loptica bila spora, ali valjda ima neka granica. Ukoliko nabijes lopticu prema linijskim sudijama postoji velika mogucnost da ces nekog i pogoditi i takve reakcije tenisera treba sankcionisati da ne bi neka budala sutra ispalila lopticu 10 puta brze i ozbiljno povrijedila nekog.
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nisam to ni rekaoLlullSergio je napisao/la: ↑06 sep 2020, 23:21Nije Edberg diskvalifikovan jbmuPa covjek je servirao i pogodio sudiju.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.