FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Nije problem da se ugasi klub, problem je sta nakon toga? Normalni ljudi u klub nece uci 99,9%. Mogu uci jedino ovakvi kao Aco pod izgovorom "veliki navijac", a qarina najobicnija. Stakor. Da se krene od najnizeg ranga, pitaj Boga kad cemo doci makar do Federalne...
Mada nema nista ni od gasenja, obicno u ovo vrijeme svake godine krenu te price, do pocetka nove sezone i tako ukrug.
Mada nema nista ni od gasenja, obicno u ovo vrijeme svake godine krenu te price, do pocetka nove sezone i tako ukrug.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Pa mora odnekle krenut prica o fuziji.
"Nama" ako je stalo do kluba mi trebamo da svi zakopaju "ratne sjekire" sjednu zajedno i da svi rade u istom smjeru a to je bolja Sloboda.
Sva ova prepucavanja, nigdje ne vode i ništa ne rješavaš, ako voliš klub zaboravi sve i podrži ga.
"Nama" ako je stalo do kluba mi trebamo da svi zakopaju "ratne sjekire" sjednu zajedno i da svi rade u istom smjeru a to je bolja Sloboda.
Sva ova prepucavanja, nigdje ne vode i ništa ne rješavaš, ako voliš klub zaboravi sve i podrži ga.
Zadnja izmjena: Skojevska, dana/u 22 apr 2025, 13:21, ukupno mijenjano 1 put.
Sloboda ili ništa.
- Azmir Husić "anđeo sa neba" melek
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Bolje biti trener ili u upravi Slobode 2 mjeseca, nego doktor nauka. Naravno ako nemaš obraz i vaspitanje.
Samo je Sloboda iz Tuzle
Ali evo ti i da dodje do te fuzije opet ostaju dugovi ili ? Kako funkcionise ?Skojevska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:09Pa mora odnekle krenut prica o fuziji.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
Najveci grobar Slobode Elmir Secerbegovic.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Ja koliko znam ostaju ako je fuzija da se spoje dva kluba, ali ako npr. Tuzla City samo promjeni ime, FK Sloboda proglasi bankrot ne ostaju dugovi, ali to onda i nije prava fuzija.mirsonetz je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:30Ali evo ti i da dodje do te fuzije opet ostaju dugovi ili ? Kako funkcionise ?Skojevska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:09Pa mora odnekle krenut prica o fuziji.
Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
Vratiti staru upravu kod njih nema dugova i potrazivanja!!!
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
- FranckRibery
- Kontakt:
Kod nas ako nije pred bankrot ili pred gasenje, nece se ljudi ni dici. Nek su i Azmira prozvali, lako je rekreirati se na tenisu sa guzonjama, boli njega ba wurac i za Slobodom a i za TC. I tamo mu igrace odlaze, duguje im 20 plata. Kakva crna fuzija, prije ce se ugasiti oba nego sto mogu fuzirati
FranckRibery je napisao/la: ↑22 apr 2025, 14:15Kod nas ako nije pred bankrot ili pred gasenje, nece se ljudi ni dici. Nek su i Azmira prozvali, lako je rekreirati se na tenisu sa guzonjama, boli njega ba wurac i za Slobodom a i za TC. I tamo mu igrace odlaze, duguje im 20 plata. Kakva crna fuzija, prije ce se ugasiti oba nego sto mogu fuzirati

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Ili da se ovoj proglasi bankrot, osnuje novi i novi napravi fuziju i ostane Sloboda Tuzla crveno crni grb i sve ali od prve federalne to bi bila najbolja opcijaSkojevska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:48Ja koliko znam ostaju ako je fuzija da se spoje dva kluba, ali ako npr. Tuzla City samo promjeni ime, FK Sloboda proglasi bankrot ne ostaju dugovi, ali to onda i nije prava fuzija.mirsonetz je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:30Ali evo ti i da dodje do te fuzije opet ostaju dugovi ili ? Kako funkcionise ?Skojevska je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:09Pa mora odnekle krenut prica o fuziji.
Lopovi lopovi sve ste nam ukrali crveno crna zastava za vas nije svetinja.
1919 ❤️🖤
1919 ❤️🖤
Po svemu sudeći nama bi najbolja opcija bila krenuti od 2. kantonalne, sa potpuno novim klubom.mirsonetz je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:06Ili da se ovoj proglasi bankrot, osnuje novi i novi napravi fuziju i ostane Sloboda Tuzla crveno crni grb i sve ali od prve federalne to bi bila najbolja opcija

Sloboda ili ništa.
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
- TREBA NAĆ' INVESTITORA
-
- Kontakt:
Admine jel moze neko trajno blokirat ovog bivseg clana OZU pod nikom bromazepan zbog konstanih uvreda forumsa??bromazepam je napisao/la: ↑22 apr 2025, 13:48Daj prestani se više blamirat glupane glupi.DamirT je napisao/la: ↑22 apr 2025, 12:41Nije problem da se ugasi klub, problem je sta nakon toga? Normalni ljudi u klub nece uci 99,9%. Mogu uci jedino ovakvi kao Aco pod izgovorom "veliki navijac", a qarina najobicnija. Stakor. Da se krene od najnizeg ranga, pitaj Boga kad cemo doci makar do Federalne...

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
-
- Kontakt:
OZUbromazepam je napisao/la: ↑18 apr 2025, 11:51Babuka samo potvrdio da ga nikad nije ni zanimala Sloboda![]()

Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
- bromazepam
- Kontakt:
Konačno uviđate istinu.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:33OZUbromazepam je napisao/la: ↑18 apr 2025, 11:51Babuka samo potvrdio da ga nikad nije ni zanimala Sloboda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Uviđamo istinu naravno tvoji gu.zni haveri su dali ugovor "Gvardioli iz Tuzle" na 230000 km, dali su ugovor Zebi, Maksimoviću i drugima, njihovim ženama, sestrama, dajdžama, amidžama i sl...bromazepam je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:39Konačno uviđate istinu.IbrahimAga075 je napisao/la: ↑22 apr 2025, 15:33OZUbromazepam je napisao/la: ↑18 apr 2025, 11:51Babuka samo potvrdio da ga nikad nije ni zanimala Sloboda![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Grad je stopirao tranše koje je davao uhljupima u koje i tebe ubrajam. Sve nam je jasno, JI nije tu ali je ista politika crveni, zeleni, žuti. Baci Putine jednu i budi precizan
Crveno-crna boja krvi ACM
Sloboda do groba
Sloboda do groba
- Beduin
- Kontakt:
Budite realni, vecina vas se toliko radovala povratku Azmira da sad je crnjak i popljuvati ga. Neki i ne pisu, sto opet mogu razumiti vjerujuci i nadajuci se onom starom Azmiru.
Ali nista on novo i bolje nije donjeo od prethodnika, cak je i pasivniji. Sto neko napisa, zato se sad ubija igrajuci tenis sa carsijskim momcima i penzicima.
Fuzija, gasenje, Kantonalna? Ok, ali sta onda, s kime, kako, od cega?
Ali nista on novo i bolje nije donjeo od prethodnika, cak je i pasivniji. Sto neko napisa, zato se sad ubija igrajuci tenis sa carsijskim momcima i penzicima.
Fuzija, gasenje, Kantonalna? Ok, ali sta onda, s kime, kako, od cega?
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Izvinjavam se sto upadam na temu, ali jednostavno moram. Klub koji ima tradiciju od preko 100 godina i koji je za BH uvjete iz velegrada kao sto je Tuzla se ne smije ugasiti. Cak ni fuzije nikakve. Podvuci crtu pa vidi realnost. Kanton-kanton. Nije sramota igrat kanton, igrali smo ga i mi, ali smo bili u mnogo mnogo tezoj situaciji nego vi sad. Vi trebate skontat federalna ili kanton, izgradit plan.
Sretno i pozz iz Zenice.
Sretno i pozz iz Zenice.
-
- Kontakt:
Letargija opšta vlada u gradu u vezi Slobode. Tako da sve su opcije moguće. Nažalost.
Samo Tuzla je pjesme pjevala kontra ustaša, kontra četnika, kontra sda, nacionalista...
Lugavija sadi cvijeće, a Sloboda, javni prevoz, zagađenje, proširenje vrelovoda, vodovoda, rupe kod zgrada, parkinzi, nisu njegova briga
Samo je Sloboda iz Tuzle
- tuzlak1987
- Kontakt:
Lugavi je poskupio grijanje i uveo parking na svakoj mogucoj lokaciji u gradu. Naredni projekt je vjerovatno da krene naplacivati javnu rasvjetu, ako ne platis gasi 

Ma nek i gase. Samo traze razlog da naguze gradjane. Ne daj Boze napraviti nesto od cega cemo svi imati koristi i da se unaprijedi nesto u gradu...
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 2 gosta.