FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
Bašić doktorirao! Bravo doktore, pokušao si nešto, vidio da ne ide, a onda uradio sve onako kako treba i doveo nas na korak od Evrope! Hvala upravi koja je otjerala neznalicu i spasila sezonu!
Ovaj hodzic99 sto je pokazao u prvom poluvremenu je samo dokaz da je covjek u jako losem psihickon stanju. Hajde mogu i razumjeti da ga je stavio jer mu je zadnja tekma ali realno mogao nas je kostati mnogo. Drljo bi puno bolje igrao u prvom od njega na toj poziciji.
Cuo sam i da smo gol rukom dali sto mi iskreno nije drago jer nam se moze vratiti protiv slobode, ali opet kad znamo koliko su nas krali i kakve nebuloze nam sudili mozda je i taj gol (ako je bila ruka) samo vracanje tih stvari.
Nek smo mi pobijedili, a nista jos nije gotovo jer ce u tuzli biti haos, bice crvenih kao u prici kao da gledam.
SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE!
Cuo sam i da smo gol rukom dali sto mi iskreno nije drago jer nam se moze vratiti protiv slobode, ali opet kad znamo koliko su nas krali i kakve nebuloze nam sudili mozda je i taj gol (ako je bila ruka) samo vracanje tih stvari.
Nek smo mi pobijedili, a nista jos nije gotovo jer ce u tuzli biti haos, bice crvenih kao u prici kao da gledam.
SVE DO KRAJA ZELJO NEMA PREDAJE!
Bruka I sramota od trenera. Frajer blage veze nema sta priča. Isto ko da si nekog s ulice doveo u klub.
Frajer probava u utakmici kad ti treba nešto. Neozbiljnost i kretenizam na djelu.
Frajer probava u utakmici kad ti treba nešto. Neozbiljnost i kretenizam na djelu.
Zadnja izmjena: Hulahopka, dana/u 21 maj 2023, 21:25, ukupno mijenjano 1 put.
Još uvijek je poprilično nejasno na čemu smo sa Bašićem. Ipak, ako izborimo Evropu treba da ostane. Treba čovjek proći pripreme sa ekipom, da dovede par igrača koji nedostaju, pa da ga vidimo kakav je trener.
Prelazni rok se ponovo treba pametno odraditi, smanjiti troškove maksimalno i pokušati ubosti još neke igrače za male pare kao što smo uboli Santosa i Amoaha.
Za nas bi najveće pojačanje bio pravi Krpić. Ako njega uspije dozvati na pripremama, to bi nam bilo daleko najveće pojačanje.
Ne znam šta mislite o Mehmedoviću iz Slobode, vjerujem da bi se mogao dovesti ako ispadnu, a mlad, 20 godina. Da se više ne patimo sa Bećom.
Prelazni rok se ponovo treba pametno odraditi, smanjiti troškove maksimalno i pokušati ubosti još neke igrače za male pare kao što smo uboli Santosa i Amoaha.
Za nas bi najveće pojačanje bio pravi Krpić. Ako njega uspije dozvati na pripremama, to bi nam bilo daleko najveće pojačanje.
Ne znam šta mislite o Mehmedoviću iz Slobode, vjerujem da bi se mogao dovesti ako ispadnu, a mlad, 20 godina. Da se više ne patimo sa Bećom.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Samo da je Sloboda proslo kolo x izvukla,oni bi vec bili otpisani...A ovako bice pakleno,njima treba pobjeda za opstanak a mi cesto u ovakvim utakmicama gdje treba prevaga kiksamo...e jedino da Leotar uzme bod Sirokom sto je najvjerovatnije...
-
- Kontakt:
Nadam se da su mutavom hulaglupki popucali cirevi od muke kad je vidio 11000 ljudi na stadionu i 3 gola sto smo utrpali
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Moramo prije svega naći normalnog trenera. Basic je klasicni klovn. Pogledate njegove press konf. On ne zna sta priča. Guta slova,lupeta gluposti. Ova današnja postava nas je mogla kostati Evropi. Da nas ona prečka nije pogledala izgubili bi utakmicu. Kasnije se ne bi izvukli nema pite.Virtu4l je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:24Još uvijek je poprilično nejasno na čemu smo sa Bašićem. Ipak, ako izborimo Evropu treba da ostane. Treba čovjek proći pripreme sa ekipom, da dovede par igrača koji nedostaju, pa da ga vidimo kakav je trener.
Totalno smo neozbiljan klub. Niko nista ne održava. Istok je prljave kao smetljiste bio dva sata prije utakmice. Teren uništen. Na terenu cirkus. Mi smo u rangu Leotara i Slobode. Što od uprave što do trenera.
Navijaci su sve ove izvukli koliko toliko. Kraj sezone jedino ti ostaje Amaoh. To je bruka I sramota.
Bašić je trener koji voli eksperimentisati dosta, ali je to i logičan odabir s obzirom na sastav i situaciju u kojoj se nalaziš
Generalno da znanja ima, ima, samo treba njemu još rada. Vidjet ćemo ga sljedeće sezone ako ostane, a po meni treba jer svakako nije ništa lošiji od Mulalića, naprotiv, mislim da je ugrade.
Protiv Slobode 2. ili 3.najteža utakmica prvenstva
Generalno da znanja ima, ima, samo treba njemu još rada. Vidjet ćemo ga sljedeće sezone ako ostane, a po meni treba jer svakako nije ništa lošiji od Mulalića, naprotiv, mislim da je ugrade.
Protiv Slobode 2. ili 3.najteža utakmica prvenstva
63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- Meraak1921
- Kontakt:
Slobodu ne vadi ni pobjeda, komunjare pljunut cete na Markale ako nas ne pustite .. if u know what i mean
- drzgemboadislic
- Kontakt:
Banujte debila, glup je!
-
- Kontakt:
Armin Hodzic vise nije fudbaler. Njemu su roditelji, a pogotovo stara mu, i njihova glad za parama unistili karijeru. Sve je to krenulo dok je jos u Dinamu bio. Malo bilo 25k eura mjesecno i bonusi od 50-60k eura. Dobro je za njega sto je zaradio love i obezbijedio sebi egzistenciju. Njegova fudbalska karijera je gotova. A kakav je to samo talenat bio. Sigurno jedan od najvecih talenata u BH fudbalu od rata.Ne bi ja rekao da je on toliko bezobrazan i da nema zelje. Jednostavno je igracki unisten.
Beca je prica za sebe. Ne znam jesu li njegovi roditelji culi za sportske psihologe. Dijete se oduzme od straha. Nevjerovatan tremaros, a siguran sam da zna i da ima nesto u nogama.
Jasarevic kriza teska, ali ja sam izgubio svaku nadu da cemo mi ikad nabasati na normalnog lijevog beka, tako da neka ga jer boljeg dovesti necemo
Imace Bekric puno posla na ljeto. Evropa je neophodna ako misle da mu taj posao, koliko toliko, olaksaju. Trebace prinove u svim linijama.
Beca je prica za sebe. Ne znam jesu li njegovi roditelji culi za sportske psihologe. Dijete se oduzme od straha. Nevjerovatan tremaros, a siguran sam da zna i da ima nesto u nogama.
Jasarevic kriza teska, ali ja sam izgubio svaku nadu da cemo mi ikad nabasati na normalnog lijevog beka, tako da neka ga jer boljeg dovesti necemo

Imace Bekric puno posla na ljeto. Evropa je neophodna ako misle da mu taj posao, koliko toliko, olaksaju. Trebace prinove u svim linijama.
Pročepit će negdje.
Trener može na treningu vidjeti da li igrac može ili ne može. Ara,nema kuveta da trči 15min. I da stavis to po strani, njega staviti na krilo u tako bitno utakmici je ravno samouništenju. Pobjedili smo pa može proći,al ona lopta koja je otišla u precku vrlo lako je mogla završiti u golu,i šta onda? Ne bi se izvukli.
Trener od kad je došao nista nije uradio. Osim isto što kakva budaletina nešto probava a to bi mogla Fata umjesto njega. Frajer ne zna sta priča,pa nije ni čudo što se htio prestati baviti sportom..
Trener od kad je došao nista nije uradio. Osim isto što kakva budaletina nešto probava a to bi mogla Fata umjesto njega. Frajer ne zna sta priča,pa nije ni čudo što se htio prestati baviti sportom..
- kolezeljovac
- Kontakt:
Jesi bio iza one plave ograde?
Ma istok i sjever položili... Kakva je atmosfera bila zadnjih 15tak minuta.... Golman ne može izvesti kako treba gol aut

Ja ću biti sijed, ja ću biti star. Al' voljet ću i tad Željezničar! TM'87 1921!
- avalPacidoroP
- Kontakt:
Mi smo danas napravili šansi više nego u čitavoj drugoj polusezoni pod vodstvom Mulalića.
- drzgemboadislic
- Kontakt:
+1avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:55Mi smo danas napravili šansi više nego u čitavoj drugoj polusezoni pod vodstvom Mulalića.
+1avalPacidoroP je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:55Mi smo danas napravili šansi više nego u čitavoj drugoj polusezoni pod vodstvom Mulalića.
SCUDETTI 38X 🏆
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
COPPA ITALIA 15X🏆
SUPER CUP 9X🏆
FK ŽELJEZNIČAR 💙
"No Mikey,no no Mikey,that was so no right "
SUPER MAX 🧡
allegri OUT
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Da li je realno da ovaj pitar jos uvijek nije dobio ban? I dalje mu je svaki drugi post vrijedjanje i provociranje
Ovo su mu ni manje ni vise nego 5 od zadnjih 6 postova, administracijo sta radis od foruma, kako dopustas ovom indijancu ovolike uvrede?
Pa njemu je citav forum u bordo obojen sto je pokazao prosli put sa onim screenshotovima. Slag na tortu sto je ismijavao svaku diskusiju gdje se spominjala posjeta od 12 hiljada navijaca.
Evo pitaru, 11 000 zvanicno, skoro i 12 da je bilo. Crkni od muke. A dohakat ce ti sve ovo provociranje i ponizavanje, vjeruj! Selam
Ovo su mu ni manje ni vise nego 5 od zadnjih 6 postova, administracijo sta radis od foruma, kako dopustas ovom indijancu ovolike uvrede?
Pa njemu je citav forum u bordo obojen sto je pokazao prosli put sa onim screenshotovima. Slag na tortu sto je ismijavao svaku diskusiju gdje se spominjala posjeta od 12 hiljada navijaca.
Evo pitaru, 11 000 zvanicno, skoro i 12 da je bilo. Crkni od muke. A dohakat ce ti sve ovo provociranje i ponizavanje, vjeruj! Selam

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 21 maj 2023, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Sto jest jest, danas smo stvorili sansi za 5 utakmica - ali gola ni za lijeka dok Hodzic Jr. kao zadnji vezni nije naceoavalPacidoroP je napisao/la: ↑21 maj 2023, 21:55Mi smo danas napravili šansi više nego u čitavoj drugoj polusezoni pod vodstvom Mulalića.

Napadaci su nam ocajni

Onaj Bilbija da je bio na njihovom mjesto zabio bi 5 komada danas, lik iz polusanse zabija.
-
- Kontakt:
Sto nesposobnjakovici ne poprave one reklamne banere iza juznog gola? I semafor ima crknutih segmenata. Sta cekaju da sve pocrka? Jel ih imalo stid javasluka?
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: CentarsutNaClanak921, Hrammm1921, kontra, Mana, Ramirez i 50 gostiju.