Slažem se. Odavno goru utakmicu nije odigrao. bez volje, htjenja, želje i motiva. Vjerovatno je i Dzeksonu dopizdilo...ocekivao sam da nece biti u prvih 11Cartman je napisao/la:Zasluzio je klupu nakon one utakmice protiv Tottenhama, nema sta.

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Slažem se. Odavno goru utakmicu nije odigrao. bez volje, htjenja, želje i motiva. Vjerovatno je i Dzeksonu dopizdilo...ocekivao sam da nece biti u prvih 11Cartman je napisao/la:Zasluzio je klupu nakon one utakmice protiv Tottenhama, nema sta.
Hajmo iskreno, je li Edin sam zasluzio klupu, ili je mozda on krivac za 3 primljena gola u 6-7 minuta?Cartman je napisao/la:Zasluzio je klupu nakon one utakmice protiv Tottenhama, nema sta.
O cemu ti?emir79 je napisao/la:Hajmo iskreno, je li Edin sam zasluzio klupu, ili je mozda on krivac za 3 primljena gola u 6-7 minuta?Cartman je napisao/la:Zasluzio je klupu nakon one utakmice protiv Tottenhama, nema sta.
Hajdi ziv bio pregledaj statistiku, i minutaze istih, nemoj napamet bubati stvari.Evo sta cemo sa Teveza, covjek se ne vidi, u prosloj utakmici imao jedan sut na gol , je li on zasluzio na klupu?Cartman je napisao/la:O cemu ti?emir79 je napisao/la:Hajmo iskreno, je li Edin sam zasluzio klupu, ili je mozda on krivac za 3 primljena gola u 6-7 minuta?Cartman je napisao/la:Zasluzio je klupu nakon one utakmice protiv Tottenhama, nema sta.
Inace zanimljiva statistika: Tevez i Aguero su zajedno igrali 17 puta ove sezone, i City ima 15 pobjeda u tim utakmicama. Dovoljno.
Ne juri njega niko , on je tek treći najbolji strijelac Cityja . Jedino u ligi ima gol više od Teveza i tako se drži kao najbolji strijelac Cityja u Premier Ligi , ali neće ni to zadugo biti nažalost.emir79 je napisao/la:Nisi mi odgoroviro na pitanje, pa evo da ponovimviKK je napisao/la: Reprezentacija i klub su potpuno različita stvar . I Messi zabija evo 60 golova u sezoni dosad , a u reprezentaciji ni blizu dobar kao u klubu ... Mi pričamo o CITYJU . Bez obzira koliko je igrao , bez obzira koliko stil igre Cityja nije njemu prikladan , za dvije sezone kada drugi ljudi (ne Bosanci) budu gledali na ovaj period ove sezone, oni će vidjeti da nije zabijao golove (u dresu CITYJA) , i to je to. I meni bi bilo najdraže da zabija kao u Wolfsburgu , ali šta se može. Moramo biti zadovoljni onime što imamo.
Zar nije sramota da igraci koji duplo vise igraju od Dzeke, jure tog istog Dzeku u golovima?
Rjec je o City-ju, a ne reprezentaciju u ovom pitanju.
Reprezenaciju sam spomenuo iz razloga, da ti kazem da nije ispao iz forme.
Messi nema Xavija i Iniestu u reprezentaciji
Dzeko nije zaslusio klupu on e bio zadnja opcija od kad je dosao u City!!Bio je na klupi nako on ona 4 gola protiv Spursa.Nema City igru koja Dzeki treba .Grupa sebicnjaka koji nedaju loptu da si sam pred praznim golom.dziza_23 je napisao/la:Taj podatak nije relevantan, neko je vec tamo na forumu City-ja prebrojao koliko puta su na poluvremenu imali remi ili negativan rezultat, pa na kraju pobijedili kad jedan od tog dvojca izadje sa terena.
A Dzeko jest zasluzio klupu, izgleda da je njegov odlazak gotova prica.
BosnaSTL je napisao/la:Dzeko nije zaslusio klupu on e bio zadnja opcija od kad je dosao u City!!Bio je na klupi nako on ona 4 gola protiv Spursa.Nema City igru koja Dzeki treba .Grupa sebicnjaka koji nedaju loptu da si sam pred praznim golom.dziza_23 je napisao/la:Taj podatak nije relevantan, neko je vec tamo na forumu City-ja prebrojao koliko puta su na poluvremenu imali remi ili negativan rezultat, pa na kraju pobijedili kad jedan od tog dvojca izadje sa terena.
A Dzeko jest zasluzio klupu, izgleda da je njegov odlazak gotova prica.
Trenutno korisnika/ca: Proximic, Semrush [Bot] i 24 gosta.