Ovako ispada 4-4-2 formacija s Messijem i Ronaldom u napadu.
Ramires je visak igrac ovdje ..
Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers,Donnie Darko
Nisam kopirao vec prepisao,a to sam ja samo nabacao...cisto ono da se nemjesa odbrana sa napadom.M4kaveli je napisao/la:Ma nije onaj @Dzoni izgleda dobro kopirao.![]()
Ovako ispada 4-4-2 formacija s Messijem i Ronaldom u napadu.
Ramires je visak igrac ovdje ..
Da dodam da je prije oko 30 minuta Ronaldo sve dogovorio sa celnicima Parizana.anonymousHD je napisao/la:BREAKING NEWS:
- José Mourinho je dobio otkaz, novi trener Real Madrida je Marcello Lippi.
- Xabi Alonso odustao da produži ugovor sa Real Madridom, te prelazi u Liverpool za €30 miliona. Prezentacija Xabi Alonsa je 30. decembra 2012.
anonymousHD je napisao/la:BREAKING NEWS:
- José Mourinho je dobio otkaz, novi trener Real Madrida je Marcello Lippi.
- Xabi Alonso odustao da produži ugovor sa Real Madridom, te prelazi u Liverpool za €30 miliona. Prezentacija Xabi Alonsa je 30. decembra 2012.
Da, da.Nail for Real je napisao/la:Da dodam da je prije oko 30 minuta Ronaldo sve dogovorio sa celnicima Parizana.
Pa tek počeo dan, pusti malooooo. Upravo sam imao još jednu dobru. Iker Casillas u Londonu, gledao utakmicu QPR - WBA, sve dogovorio sa QPR-om!IlPrincipino je napisao/la:Danas je u Spaniji ono sto je kod nas prvi aprilLjudi provaljuju malo.
Zanimljiva opaska, s obzirom da transfer period počinje tek u januaru.anonymousHD je napisao/la:BREAKING NEWS:
Ma džaba sve dragi Namik, " onclick="window.open(this.href);return false; ja sam se trzno kad sam ovo vidio. **** im šala mater.RealMoudrid je napisao/la:Zanimljiva opaska, s obzirom da transfer period počinje tek u januaru.anonymousHD je napisao/la:BREAKING NEWS:
- Xabi Alonso odustao da produži ugovor sa Real Madridom, te prelazi u Liverpool za €30 miliona. Prezentacija Xabi Alonsa je 30. decembra 2012.![]()
Što se tiče prvoaprilskih neukusnih šali, odnosno dvadesetosmodecembarskih, trebale bi biti malo lakše
Wow, kako inteligentno.RealMoudrid je napisao/la:Glup si. Nije zajebancija.bparena je napisao/la:Najbolja zayebancija je ona -16.
Niko ne vjeruje.
Svi vjeruju.
Pa upravo to. Ode on, ode sve k vragu.RealMoudrid je napisao/la:To bi bio konačan propast nekad najvećeg kluba.
bparena je napisao/la:I da ne primjeti kriminalnih - 16mandraX je napisao/la:Ma ovo je samo Ronaldova igra, sve ne bi li Perez dodao još koju nulu u taj ugovor.
je l´ trajni?Monolog je napisao/la: RealMoudrid banovan
secer je napisao/la:je l´ trajni?Monolog je napisao/la: RealMoudrid banovan
steta za ovog lika. cova stvarno ostavlja haos dobre postove + sto se ne sjecam kad sam zadnji put vidio da neko onako zonglira argumentima i izdominira svaku raspravu.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.