FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Ispadose svi akademci iz ekipe. Cuj Dupe ti u prvih 11 a jos nije potpisao novi ugovor. Tradzedi.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Ma možda nam je i trebao malo hajc za Izeta...
Sve u svemu @GIS je pozitiva lik...
A svi mi nekom smetamo, osim ovog malog sa Sedrenika...

Sve u svemu @GIS je pozitiva lik...
A svi mi nekom smetamo, osim ovog malog sa Sedrenika...

- RajaBa1983
- Kontakt:
Pa gdje si vidoviti

"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
- feniksptica
- Kontakt:
Normalno da ti je pozitiva kad ti onom tigru dode k'o igracka

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj

Ma miran je bolan Bizzi, taj ne bi ni muhu zgazio...

Samo sto mi to niko ne vjeruje...
A ni ja sebi...

- feniksptica
- Kontakt:
Ime je tu mali problem
Kad mu kazes Bizi tamo..on jos vise ide prema tebi
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Nemam običaj "vezat" se za pojedine igrače, pogotovo u kolektivnim sportovima, ali me fakat brine Merso. Igračina je, profesionalac, a prije svega, ljudina, ali nikako da dadne gol u ovim pripremnim tekmama. Valjda ce proraditi kad je najpotrebnije.
Ja ti vjerujem.Zato @GIS vise ni prijateljsku ne smije najaviti,nije siguran

Svi u napad jedan je Hase!!
-
- Kontakt:
Tako je momcino !!!

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
feniksptica je napisao/la: ↑16 feb 2020, 18:59Ime je tu mali problem

Ma ne d'o Bog nikome, ali sta sad uraditi, uvuce se pod kožu...
Mada mi ljudi izbjegavaju navratiti i na kafu...Haj' rizikuj...

- ThrillerHz
- Kontakt:
-
- Kontakt:
@Pitar6785 je bas dobar momak , slikovito pise , uvijek nas nasmije i cesto vrlo duhovito objasnjava sta misli .
@GiS nije ti nista opsovao rekao ides mu na zivce , pogodio 2 transfera i nista vise (kao da je malo , meni licno si ok , ali ne treba tebi da se brecas na svaku primjedbu) . Nemoj da ti ego bude tako visoko i onda dozivljavas takve "fuj" neprijatnosti . Nisam upratio bas svaki tvoj post i ne znam odakle ovoliko negativnosti prema tebi .Za mene si licno osvjezenje i donio si finih info.
@ledesma prijatelju ( ako dozvoljvas ) ovo nije fino . Ne znam sta je izmedju vas dvojice , ali si pretjerao .

@GiS nije ti nista opsovao rekao ides mu na zivce , pogodio 2 transfera i nista vise (kao da je malo , meni licno si ok , ali ne treba tebi da se brecas na svaku primjedbu) . Nemoj da ti ego bude tako visoko i onda dozivljavas takve "fuj" neprijatnosti . Nisam upratio bas svaki tvoj post i ne znam odakle ovoliko negativnosti prema tebi .Za mene si licno osvjezenje i donio si finih info.

@ledesma prijatelju ( ako dozvoljvas ) ovo nije fino . Ne znam sta je izmedju vas dvojice , ali si pretjerao .
NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jesu li se oporavili Stefa i Denchi, težak je bio danas dan
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""
kompleks zvani *Sarajevo*
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Nisam ni rekao da mi je pitar6785 ista opsovao,nego onaj ledesma..Samozdravlje je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:29@Pitar6785 je bas dobar momak , slikovito pise , uvijek nas nasmije i cesto vrlo duhovito objasnjava sta misli .![]()
@GiS nije ti nista opsovao rekao ides mu na zivce , pogodio 2 transfera i nista vise (kao da je malo , meni licno si ok , ali ne treba tebi da se brecas na svaku primjedbu) . Nemoj da ti ego bude tako visoko i onda dozivljavas takve "fuj" neprijatnosti . Nisam upratio bas svaki tvoj post i ne znam odakle ovoliko negativnosti prema tebi .Za mene si licno osvjezenje i donio si finih info.![]()
Nema nikakvih problema,nego se on za mene nakacio i vrijedja me!
Lik mi psuje mrtvu majku hladno i naravno da cu reagovati!
Ocigledno nekome smeta sto sirim tacne info po forumu..
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma frajer je debil teški. Ja ga bezze podjyebavo za transfere, on meni par puta opsova i seljacki vrijeđa(i presutim mu to, yebes mu mater ko dijete). I sad u postu navede "dva debila" mu pisala da on nista ne zna za transfere(nesto u tom smislu). Ovdje se ponasa ko kakvo dijete od 7 godina.Samozdravlje je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:29@Pitar6785 je bas dobar momak , slikovito pise , uvijek nas nasmije i cesto vrlo duhovito objasnjava sta misli .![]()
@GiS nije ti nista opsovao rekao ides mu na zivce , pogodio 2 transfera i nista vise (kao da je malo , meni licno si ok , ali ne treba tebi da se brecas na svaku primjedbu) . Nemoj da ti ego bude tako visoko i onda dozivljavas takve "fuj" neprijatnosti . Nisam upratio bas svaki tvoj post i ne znam odakle ovoliko negativnosti prema tebi .Za mene si licno osvjezenje i donio si finih info.![]()
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Ja samo znam da sve sto sam pisao da je gis upakovao I napisao poslije mendSamozdravlje je napisao/la: ↑16 feb 2020, 19:29@Pitar6785 je bas dobar momak , slikovito pise , uvijek nas nasmije i cesto vrlo duhovito objasnjava sta misli .![]()
Samo Sarajevo
- feniksptica
- Kontakt:
Vi ste znaci oni sto sviraju na semaforu cim se zeleno upali..veoma strpljive i razumljive osobe
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Antikloc, Benjolos, bordobijeli, Google Adsense [Bot], MokraKifla, SamoDaKazeem, Serha, Vanja8 i 92 gosta.