FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Ovu Barcu ce opet neko osramotiti u LP.
Ako nista barem je odlicno bilo ovo drugo poluvrijeme. Nema se sta prigovoriti.
-3 pred pauzu uz sve probleme sa povredama nije nimalo lose. Moglo je lako biti i -8.
-3 pred pauzu uz sve probleme sa povredama nije nimalo lose. Moglo je lako biti i -8.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Moglo je i bez ovog crvenog na kraju al' nije loše sve u svemu. Vraća li se neko od povrijeđenih na ovoj pauzi?
Trebali bi Joan i Raphinha.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Flick je satro Baldea. Momak je preumoran. Od njega se trazi da sam drzi lijevu stranu, da se ubacuje u napad - a nema nikakve ispomoci u odbrani. Zato je cesto razvucen, ni tamo ni vamo. Ako vec fura ove visoke linije, zasto Hansi bar ne promjeni formaciju ? neka 3-5-2 ili tako nesto.
Sve u svemu, tri boda na vrlo teskom gostovanju
Sve u svemu, tri boda na vrlo teskom gostovanju
A ko je to ovu flikovu barcu osramotio u ligi prvaka
Ova barca je bila na minut od finala lige prvaka i ispala je u spleru veoma nesretnih okolnosti i sudijskih gresaka
Ove sezone jedan poraz od pariza i to sve samo ne da su nas ostamotili, cak je veci dio tekme barca bila i bolja ekipa, imala prednost itd
Mislim jest da je odbrana krikinalna, da fali dosta bitnih igraca i da forma nije neka,i sam mislim da flik mora nesto mijenjati u sistemu igre, al ne treba pretjerivati
NE DAJTE MI LAGAT' !!!
- jasonstatham
- Kontakt:
Volim što znaš.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Zasto odgovaras Goretzki?Romariooo je napisao/la: ↑09 nov 2025, 23:13A ko je to ovu flikovu barcu osramotio u ligi prvaka
Ova barca je bila na minut od finala lige prvaka i ispala je u spleru veoma nesretnih okolnosti i sudijskih gresaka
Ove sezone jedan poraz od pariza i to sve samo ne da su nas ostamotili, cak je veci dio tekme barca bila i bolja ekipa, imala prednost itd
Mislim jest da je odbrana krikinalna, da fali dosta bitnih igraca i da forma nije neka,i sam mislim da flik mora nesto mijenjati u sistemu igre, al ne treba pretjerivati
Fino i kultirno mu samo hebes citav zenski rod retardirani.
Pokazase u drugom kako trebaju igrati u odbrani. Celta ostala bez suta u okvir gola u drugom poluvremenu.
Pa yebem mu mater zar se ne moze tako uvijek odigrati?
Pa yebem mu mater zar se ne moze tako uvijek odigrati?
- jasonstatham
- Kontakt:
Znaš me.
Ali nisam smio pisnuti dok ne odsvira kraj.
Odoh sada pogledati s mirom, bez apaurina.
A onda pijem krv ovim pesimistima.
Prefiero estar en la tumba en Colombia que en una celda de la cárcel en Estados Unidos.
Barsa se brani posjedom i strpljivom igrom. Bilo i ostalo.
Pobjeda, 3 boda, idemo dalje.
Sudija ****.
Sudija ****.
Ko će igrati u vezi protiv nalozenih baskijaca? Nepotreban crveni za Frenkija
Don't hate what you don't understand.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Kako je krenulo i Thiago Messi će završiti karijeru prije nego se Camp Nou završi.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.