Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- Megamon
- Kontakt:
Re: Chat
E gdje je onaj apsint88 sto me je sinoc provocir'o

Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Nemoj sratahmad_tz je napisao/la:da vi znate kolko su cure komplikovane, do bola !
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
ova meni izvuce zivce, malo mi fali da odem i da je sasutam tamoLudLo 4 je napisao/la:Nemoj sratahmad_tz je napisao/la:da vi znate kolko su cure komplikovane, do bola !mogao sam postati posthumni clan ovog foruma zbog jedne veceras...
Jeste agresivni. Zato vas i nece milface.
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jarane isto ko da se sam sa sobom dop.Isto misljenje je i kod mene !ahmad_tz je napisao/la:ova meni izvuce zivce, malo mi fali da odem i da je sasutam tamoLudLo 4 je napisao/la:Nemoj sratahmad_tz je napisao/la:da vi znate kolko su cure komplikovane, do bola !mogao sam postati posthumni clan ovog foruma zbog jedne veceras...
||| FKZeljeznicar |||
A sta su vam konkretno radile?
Imal neko iskustva s tijesnim kopackama, kako da ih rasirim 4-5mm, nove su maltene....

ZABORAVITI NECEMO , OPROSTITI NEMOZEMO
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
....:::::...SREBRENICA 11.07.1995...:::::......
Ja ako pocnem da pricam bezveze cu se opet iznervirati a taman sam se smirio u dzungliCartman je napisao/la:A sta su vam konkretno radile?
||| FKZeljeznicar |||
Znas da valja popricat o teskim stvarima. Ja sam inace forumaski psiholog. Admin me zamolio da preuzmem tu ulogu.LudLo 4 je napisao/la:Ja ako pocnem da pricam bezveze cu se opet iznervirati a taman sam se smirio u dzungliCartman je napisao/la:A sta su vam konkretno radile?
- Emir ZENICA
- Kontakt:
dzungla rulz

Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Suti, opet ces u Banovice.Emir ZENICA je napisao/la:dzungla rulz![]()
Imam ja svog psihologa @EmiraCartman je napisao/la:Znas da valja popricat o teskim stvarima. Ja sam inace forumaski psiholog. Admin me zamolio da preuzmem tu ulogu.LudLo 4 je napisao/la:Ja ako pocnem da pricam bezveze cu se opet iznervirati a taman sam se smirio u dzungliCartman je napisao/la:A sta su vam konkretno radile?
Kroz dzunglu vise ni po danu!
||| FKZeljeznicar |||
- Emir ZENICA
- Kontakt:
Ma dobar si ti meni ba
Al samo sto dalje od dzungle 
Volim te Celik ! ! !
El Clasico loše utiče na chat ovdje nekakva tišina 
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Gledamo vas levate kako se prepirete oko tudjih klubovaLBJ MVP je napisao/la:El Clasico loše utiče na chat ovdje nekakva tišina
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
ma opet neznam šifru ,onaj edo je izgleda promjenio pa ne mogu da vam navratim imaš ti koji lažni svoj da mi daš šifru(na pp) da navrati da vas podjebajemLBJ MVP je napisao/la:El Clasico loše utiče na chat ovdje nekakva tišina
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Legendo ja sam reko da cu te banovat vidis da sad ne mozes uci na fb 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nisam ja od tog poslalegenda reala je napisao/la:ma opet neznam šifru ,onaj edo je izgleda promjenio pa ne mogu da vam navratim imaš ti koji lažni svoj da mi daš šifru(na pp) da navrati da vas podjebajemLBJ MVP je napisao/la:El Clasico loše utiče na chat ovdje nekakva tišina![]()
Jelde da je zanimljivoSarajlijc@ je napisao/la:Gledamo vas levate kako se prepirete oko tudjih klubovaLBJ MVP je napisao/la:El Clasico loše utiče na chat ovdje nekakva tišina
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
ja nakon 12 sati veze prekin'o sa ovom novom curom.. 
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- legenda reala
- Kontakt:
još si ti mali da bi mene mogo banovati moj DengaSarajlijc@ je napisao/la:Legendo ja sam reko da cu te banovat vidis da sad ne mozes uci na fb
opet našla nekog ružnijegT-MAC je napisao/la:ja nakon 12 sati veze prekin'o sa ovom novom curom..
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.