FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
a hebali me ovi sa informacijama za igrače....sad ću počistit...
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
simidobar je napisao/la: ↑17 feb 2020, 21:10Profesionalni insajder..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 feb 2020, 20:55Teren nece biti najbolji,jer je u cetvrtak najavljen snijeg![]()
![]()
Jel to dojava odozgo ?![]()

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
@gospodinizSarajeva gdje si gledao tu prognozu
Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
hahaahha

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan
Ma Benkara u tebe sam najvise polagao nadu da skines ovog Mortu sa prijestolja, sam se frajer krunise, jos malo ce nam i poreze na postove uvesti...

simidobar je napisao/la: ↑17 feb 2020, 21:10Profesionalni insajder..GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑17 feb 2020, 20:55Teren nece biti najbolji,jer je u cetvrtak najavljen snijeg![]()
![]()
Jel to dojava odozgo ?![]()
Hahah a odozgo "nema vise snijega indijanci".
Za prvu utakmicu se uvijek mora imati spreman i dobar travnjak, mnogo vremena su imali za njegovu pripremu i jedan snijeg ne bi smio praviti problem.
NEMA NAZAD
nisam ti ja taj to je @benkara21Ma Benkara u tebe sam najvise polagao nadu da skines ovog Mortu sa prijestolja, sam se frajer krunise, jos malo ce nam i poreze na postove uvesti

a to si za @Mortu upravu jos malo ce nam harac uvesti

ko Šoja Stojan
ko Šoja Stojan

Ma hajde nema veze, Benko, Benkara sve isti co'jek,nas bivsi igrac...

- AlfredNobel
- Kontakt:
I ja bi tu jednu, lakše doći do Sabrine nego do te majice dan te
Edin Džeko - gromada bosanskohercegovačka
Ako uzmemo titulu ove godine pitat cemo se nesto i u evropi. Trenutno nikad jaca premijer liga i nikad vise konkurenata za osvajanje, bit ce krvavo.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Hocel mi se vratiti zena?Pitaristok je napisao/la: ↑17 feb 2020, 22:17Nece bit krvavo, mi cemo ovih 14 kola odraditi vako,
12 1 1 31:8
Datum rodjenja 1. 5. 1969
Tako sam i ja mislio, a onda se sedmorica povrijede, trojica bojkotuju trenera, plata zakasni, onda taman mislis sve proslo pa primis tricu od selje. Nece biti lahko koliko god izgledalo tako, uvijek ima neplaniranih scenarija, recimo vec drugo kolo ce nas povaliti, vjerovatno penal za vranjesaPitaristok je napisao/la: ↑17 feb 2020, 22:17Nece bit krvavo, mi cemo ovih 14 kola odraditi vako,
NEMA NAZAD
- AlfredNobel
- Kontakt:
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
TheIvicnjak je napisao/la: ↑17 feb 2020, 22:23Hocel mi se vratiti zena?Pitaristok je napisao/la: ↑17 feb 2020, 22:17Nece bit krvavo, mi cemo ovih 14 kola odraditi vako,
Datum rodjenja 1. 5. 1969

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Daj nam morto anketu da pogadjamo rezultat u subotu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- betrezengorbachev
- Kontakt:
-
- Kontakt:
3 - 0 za nas
- hordasDoboj
- Kontakt:
e ybg lion king, sad cemo izgubit
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, amypitar, boki86, Google Adsense [Bot], laznokrilo, riki46, supervizor, Vanja8 i 62 gosta.