Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Mozda bi uz pomoc babe stekao veci autoritet nego Pape

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Amar je ipak najuspjesniji trener u nasoj ligi....Mislim da se netreba omalozavat njegovo znanje jer nije probao internacionalno iskustvo....DukeOfWellington je napisao/la:Šta, Jagodić je bolji?tyler durden je napisao/la:Amar Osim ne moze trenirat ni mladu reprezentaciju.
Prvo sam reko Zeljo pa tek onda Mati !!!!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
On je naravno imao autoritet gdje god je radio, ne treba mu babo za to. Spahić i Džeko bi bili manji od makovog zrna ili ih ne bi bilo.Sabinho je napisao/la:Mozda bi uz pomoc babe stekao veci autoritet nego Pape![]()
Sušić nema nikakav autoritet ni u vlastitoj kući.
Pa dobro imao ga je u Zelji i ima ga i sad, medjutim jedno je imati autoritet nad Stanicem i Svrakom a drugo nad Spahicem, Dzekom, Misketom itd. Ogromna razlika, jos su ovi ustoliceni odavno. Repka je jako duboka voda naspram onoga plicaka zvanog klubovi u PLBIH.DukeOfWellington je napisao/la:On je naravno imao autoritet gdje god je radio, ne treba mu babo za to. Spahić i Džeko bi bili manji od makovog zrna ili ih ne bi bilo.Sabinho je napisao/la:Mozda bi uz pomoc babe stekao veci autoritet nego Pape![]()
Sušić nema nikakav autoritet ni u vlastitoj kući.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Jeste li vi imali osjećaj kad je Safet Sušić izjavljivao da baš i nije zadovoljan Bešićevim prelaskom u Swansea kao da taj čovjek ili bolje reći teleći pogled misli da je Swansea drugoligaš? A ne i više nego solidni učesnik najatraktivnije i najpopularnije lige svijeta.
- adriano_leite
- Kontakt:
Na osnovu cega? Jer je Susic vodio timove u Turskoj, a Amar Zelju? Timove u Turskoj koji su plafon za igrace nase lige i koji se nogama u guzicu udaraju da bi potpisali tamo ugovor? Da ne znam ko je Amar, mislio bih da se radi o covjeku koji je osvojio neku od liga petice ili makar Tursku, Rusku, Portugalsku ligu. A to govore navijaci Zelje, isti oni koji govore da navijaci Sarajeva i vole Susica jer je igrao za SarajevoDukeOfWellington je napisao/la:Pa eto jel' bolji Jagodić? Što to ne izgovoriš da se malo smijemo.BadrHari je napisao/la:Štrumfovi objektivni kao i uvijek
Amar Osim za Jagodića i Sušića SAF lično.
Jadna li nam majka ako nam dodje bilo ko osim Bajevica. Barbarez ili Amar bi nam spjevali za dusu, pa onda neka Braco Vrbanjusa u vodovodne cijevi stavi kakav otrov, neka nam zatruje vodu, jer je i bolje da nas nema ako ti sarlatani dodju na poziciju selektora.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mi smo Horde Zla sa Sjevera...
Mes Que Un Club!
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Naravno, ali Amar Osim lagano pliva u toj vodi. Džeko kojeg je Amar Osim uveo u prvi tim Želje i blefer Spahić su mačiji kašalj za Osima.Sabinho je napisao/la: Pa dobro imao ga je u Zelji i ima ga i sad, medjutim jedno je imati autoritet nad Stanicem i Svrakom a drugo nad Spahicem, Dzekom, Misketom itd. Ogromna razlika, jos su ovi ustoliceni odavno. Repka je jako duboka voda naspram onoga plicaka zvanog klubovi u PLBIH.
Sušić s druge strane ne bi imao nikakav autoritet ni nad Stanićem niti Svrakom.
@adriano_leite
Sušić se brukao po klubovima u Turskoj ligi i otjeran je iz svakog, a Amar Osim ima pet titula prvaka BiH i četiri kupa BiH uz to i kup Japana.
Ja nisam za dovođenje Amara Osima prije Bajevića, al kad ovdje dođe neki iskompleksirani navijač nekog kluba koji se ne zove Željo i neosnovano pljuje po Amaru Osimu, ja mu drage volje natrljam na nos uspjehe Amara Osima. I uživam u tome naravno.
Susic nije vodio timove u Turskoj, on je potpisivao za timove u Turskoj, iz kojih je, po pravilu, bivao najuren nakon 2,3 mjeseca.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Nije mi jasno, da li se i Ivicia Osim sad ubraja među miševe?
Zadnja izmjena: Amar Dzeko, dana/u 08 jul 2014, 19:06, ukupno mijenjano 1 put.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ako ima kakvog uticaja ovaj osim,,,mislim da ce bajevic doci ne znam opet
Caeruleus je napisao/la:Jeste li vi imali osjećaj kad je Safet Sušić izjavljivao da baš i nije zadovoljan Bešićevim prelaskom u Swansea kao da taj čovjek ili bolje reći teleći pogled misli da je Swansea drugoligaš? A ne i više nego solidni učesnik najatraktivnije i najpopularnije lige svijeta.
Ti idalje misliš da Pape ima neke veze sa fudbalom koji se igra danas?
Nemoj majke ti da te podsjećam na legendarne izjave našeg' maga...
Urbanovo = Prknovčići
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
Pravda za Prknovčiće!
Red Army prestati neće nikada!
- adriano_leite
- Kontakt:
Ma odakle je to otjeran Susic? Mani se ba gluposti ziv bio. Amar ima titule u BiH i kad god je izasao u Evropu bio je karan od timova koji su losiji od prosjecnih timova u Turskoj. Nemoj nasu ligu ziv bio porediti s Turskom ligom. Ako je Amar toliki autoritet, toliki znalac, toliki takticar, zasto nigdje ne ode iz Zelje? Toliko voli Zelju pa je odbijao ponude, pa je prosle sezone odstupio sa pozicije trenera? Ocigledno je da nisam upucen u trenerske majstorije doticnog.DukeOfWellington je napisao/la:Naravno, ali Amar Osim lagano pliva u toj vodi. Džeko kojeg je Amar Osim uveo u prvi tim Želje i blefer Spahić su mačiji kašalj za Osima.Sabinho je napisao/la: Pa dobro imao ga je u Zelji i ima ga i sad, medjutim jedno je imati autoritet nad Stanicem i Svrakom a drugo nad Spahicem, Dzekom, Misketom itd. Ogromna razlika, jos su ovi ustoliceni odavno. Repka je jako duboka voda naspram onoga plicaka zvanog klubovi u PLBIH.
Sušić s druge strane ne bi imao nikakav autoritet ni nad Stanićem niti Svrakom.
@adriano_leite
Sušić se brukao po klubovima u Turskoj ligi i otjeran je iz svakog, a Amar Osim ima pet titula prvaka BiH i četiri kupa BiH uz to i kup Japana.
Ja nisam za dovođenje Amara Osima prije Bajevića, al kad ovdje dođe neki iskompleksirani navijač nekog kluba koji se ne zove Željo i neosnovano pljuje po Amaru Osimu, ja mu drage volje natrljam na nos uspjehe Amara Osima. I uživam u tome naravno.
Ponavljam, najebali smo ako nam on ili Barbarez budu selektori.
Edit: samo Dusko i nikakvi drugi polutaneri, jer nisu bolji od ovog kojeg imamo.
Zadnja izmjena: adriano_leite, dana/u 08 jul 2014, 19:10, ukupno mijenjano 1 put.
CAVS BASKETBALL NEVER STOPS!!! BELIEVELAND
Mes Que Un Club!
Mes Que Un Club!
Ko je njega spomeno majke ti ?DukeOfWellington je napisao/la:Pa eto jel' bolji Jagodić? Što to ne izgovoriš da se malo smijemo.BadrHari je napisao/la:Štrumfovi objektivni kao i uvijek
Amar Osim za Jagodića i Sušića SAF lično.
Da Osim jr. nije sve ovo osvajao upravo sa Zeljom, klinac bi ti bio tako zagrijan za njega.
Pusti se šuplje majke ti ..
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Informiši se o karijeri svog idola Sušića, ne pada mi na pamet da ti besplatno tražim te informacije.
Slučajno si zaboravio činjenicu sa kakvim igračkim kadrom je raspolagao Amar Osim kad je gubio od tih klubova. Interesantno, svaki od tih klubova na kraju je došao do grupne faze LP. I svi su lošiji od prosječnog turskog kluba. To su tvoji zaključci, nije ni čudo što nisi upoznat sa kvalitetima Osima, to je van domašaja tvoje mogućnosti zaključivanja.
Ponavljaj ti gluposti i dalje, a mi ćemo ponavljati istinu, tj. da nam se crno piše ako ostane Sušić.
@BadrHari
Nemamo svi problem sa objektivnošću, nemamo svi muku prema tuđem uspjehu i slično. To su odlike sitnih duša.
Slučajno si zaboravio činjenicu sa kakvim igračkim kadrom je raspolagao Amar Osim kad je gubio od tih klubova. Interesantno, svaki od tih klubova na kraju je došao do grupne faze LP. I svi su lošiji od prosječnog turskog kluba. To su tvoji zaključci, nije ni čudo što nisi upoznat sa kvalitetima Osima, to je van domašaja tvoje mogućnosti zaključivanja.
Ponavljaj ti gluposti i dalje, a mi ćemo ponavljati istinu, tj. da nam se crno piše ako ostane Sušić.
@BadrHari
Nemamo svi problem sa objektivnošću, nemamo svi muku prema tuđem uspjehu i slično. To su odlike sitnih duša.
-
Amar Dzeko
- Kontakt:
Vojvodo uozbilji se.
Ronaldo - Isco - Bale
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Nakon izjave Osima nekako sve više mislim da je naš novi selektor Bajević. Pape na Hayatu kaže da nam ne treba kondicioni trener jer on zna kako da se spremi ekipa, ima iskustva s tim. Možda imaš ali što bi se ti s tim brinuo kad imaju ljudi zadužen za to, ti vodi brigu o taktici, treningu.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
DukeOfWellington je napisao/la: Interesantno, svaki od tih klubova na kraju je došao do grupne faze LP.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Šta ti se ne sviđa iz mog izlaganja?Amar Dzeko je napisao/la:Vojvodo uozbilji se.
-
bordobijeli
- Kontakt:
meni svejedno ,nek bude ko hoce selektor samo da se plasiramo na EP 
ja mislim da oni ne smiju ostaviti susica,,zna se sta ce biti !!Unofficialpage je napisao/la:Nakon izjave Osima nekako sve više mislim da je naš novi selektor Bajević. Pape na Hayatu kaže da nam ne treba kondicioni trener jer on zna kako da se spremi ekipa, ima iskustva s tim. Možda imaš ali što bi se ti s tim brinuo kad imaju ljudi zadužen za to, ti vodi brigu o taktici, treningu.
Trenutno korisnika/ca: kinder_jaje i 5 gostiju.