FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 19 feb 2020, 05:50

Sudit i presudit na kraju sezone sto se tice uprave..

Sto se BETA tice onde su HZ najveci krivci jer onaj idiot sto je bacio baklju dobio je opravdanje i cak neku zastitu od onog sa ograde sa megafona i onih par okonjeg. Onda je onaj drugi zapalio drzo baklju 10-15 sekundi kad je vidio vodze sute nebiju onog sto je prvi bacio onda je i on bacio.

Jer i da je samo baklja zapaljena pa i nekako al ubacanje u teten je pogreska i taj navijac je zamene neprijatelj kluba veci nego parmakovsli zlatkovic bekic

Hz su tu podbacile trebali su polomit onog tipa, ako se pali protiv zelje veleza radi prestiza pa cak i protiv ubica radi vedrana ok al u evropi i ovih ekipa ale radnik tc zvjezda itd ekipe koje nemaju nijednog navijaca neznam razlog

stb
Kontakt:

Post Postao/la stb » 19 feb 2020, 07:04

Jel neko stvarno pomislio da ce nas izbaciti iz Europe zbog tri baklje? Jeste li fakat?
Zamisli ja sad uhvatim srati istoku jer smo tri puta dobili kazne za ono stajanje na stepenicama? Nonsens. Koliko puta smo to kaznjeni za baklje u Europi u periodu 2010-2020?
Zasto su baklje bacene? Ne znate razlog. Zasto se baklje ubacuju u teren? Iz protesta. Kakvog protesta? Zakljucite sami. 2+2=4. Primjer, Fanatikosi u Estoniji, ubaceno stotinu baklji na teren, pa eto nismo izbaceni.
Zasto se niko nije bunio kad je upaljena pirotehnika protiv Atalante u RE i na Kosevu? To nije Europa?
Zasto placete kad ste i sami samoprozvani "pioniri huliganstva" koji ste nekad zarili i palili na sjeveru, pa sad imate potrebu da govorite "nekad kad su Hz bile stare Hz", "prije je to bilo drugacije", ovi sad su go.vna i narkomani, sta sve vec. Prije nas vi ste bacali cvijeće i plišane medvjediće? Bacali ste vi ku.rac moj, da izvinete. Pola vas je otislo sa sjevera jer vas niko nije j.bavao ni 2%, i sad imate kompleks nize vrijednosti. Postovanje svima koji su bili tu kad je bilo najteže i izvinjenje svima na malo tvrđem postu, neki su ga jednostavno zaslužili a oni će se pronaći sami, strimofili koji pljuju po najtvrđem stubu kluba, uvijek i zauvijek, a Kosevo vide u dugim intervalima. Bar postujte to sto ima stotine ljudi koji od bijednih 600-700 maraka odvajaju cetvrtinu plate da gledaju klub po raznim livadama i selima, taj klub koji vi bas najvise volite preko tih strimova, za koje odvojite dvije ili nijednu markicu. Zapitajte se, dok dr.kate tastaturu i uplacujete telekomu dvije markice za strim da li postoji neko dijete koje razmislja sta da slaze starcima i sta da pojede u skoli da jeftinije prodje da ustedi za Banja Luke, pa odlucite hocete li napadati to isto dijete za dvije je.bene baklje u terenu na koje svrsav.ate vec mjesecima.
Uprava napolje!

Edit: Alfred je spomenuo Atalantu u svom postu, ali eto nigdje vise nisam pročitao išta za Atalantu, ovdje mislim na cjelokupni odraz javnosti/publike koji je bio masivan poslije BATE-a. +za topovske da odgovorim
Nakon zadnjeg problema, topovski su zabranjeni i ne koriste se. To sto pojedinac unese i baci jedan ili dva(a mislim da se cak nije ni desavalo) tu se ne moze nista.
Baklje se pale kada sudija svira kraj (na manje bitnim utakmicama). Znaci da "smo" "vam" (namjerno pod navodnike) usvojili neke od kritika. Na bas manjim utakmicama se ne pali nikako. Vece utakmice DA.
7 1 2 1 0

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 feb 2020, 07:42

Kaze "nemojte bacati baklje, stetite klubu" = daj profil da i tebi nastetimo
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

AngelDiMaria
Kontakt:

Post Postao/la AngelDiMaria » 19 feb 2020, 07:57

Nije samo alfred spominjao atalantu, bruka momaka je spominjala, pa vak i protiv borussije pored mebe lik zapalio, naebalo mu se pola sjevera mame. **** vas baklja, ima normalnijih nacina za protest. A ne ododmo mi nastetiti klubu nekoliko desetina hiljada eura pa da uprava skonta da je njima posveceno.
Sto se niste organizovali, 5 momaka i sjelo na sastanak sa upravom i izrazili nezadovoljstvo, postavili pitanja sta vas zanima i to je to?
Neee, lakse je ispred klupa urlat sabro kurvo i slicne stvari.
Ovo nije pljuvanje, nego molba i zelja jednog javijaca, da klub krene civilizovanim stazama. Nema potrebe da se poredimo sa klubovima ciji navijači sve na silu i na slicne nacine rjesavaju. Ima i uljudnijih nacina, kulturno je moderno.
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 19 feb 2020, 08:25

Zasto sad opet uprava napolje??
Zbog koga, zbog xega?? Pa nije ni pocela sezona, vi vec hocete da destabilizujete ekipu?Radi koga, xega?
NEGATIVNA ATMOSFERA KAD GANJAMO TITULU, PA TO MORAS BITI DEGENERIK DA SAD SKANDIRAS U OVOM TRENUTKU.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 19 feb 2020, 09:03

Sve mi je jasno, ali nije mi jasno, ćemu ova bespredmetna diskusija zadnjih pet strana.
U trenutku kada dolazimo u situaciju, da je lijepo citati forum, zdrava zezancija, diskusije o sastavu postavkama tima...

POJEDINCI BACE BUBU, i odvuku temu u krivi pravac.
Zadnjih pet strana(u većini postova), ponovo se od teme pravi smijurija. Možda se opet Hrasno uvukao i pravi razdor.(Neka se ""kvazinavijači" preispitaju, kada ih se može uporediti sa tim plavim provokatorom)

Pojedinci trebaju da razmisle šta rade. Ako se deklarišete kao navijači FK Sarajevo, potrudite se da to stvarno budete.

U subotu treba da, se učvrstimo, na prvom mjestu, a ne to nije bitno, bitno je zakuhati, praviti razdor, ganjati pubertetske bubice(imaju ih i svi neovisno o godinama)..... Jbla Vas više negativa
PS
Vidim da su one Moldavke, stvarno potrebne

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 19 feb 2020, 09:33

VenamaHrabrih je napisao/la:
18 feb 2020, 16:53
jurisicduska je napisao/la:
18 feb 2020, 09:25
VenamaHrabrih je napisao/la:
17 feb 2020, 15:16

Ima umene jedna u komšiluku, godinama me pegla ka'ću nju povest na tekmu. Ko i bi' ja, al ne smijem od onog svog kondora. Pa eto, ako si raspolozen, velik sevap bi ucinio.
Imam i ja kondora, ja više ovako se tješim. Ja sam s trebama završio ko meljo sa titulama.
Razumijem te potpuno. Tako i ja na poslu poyebah iđe išta ima, sve što pored DZ prođe. A kuci sam suđe operem, nece mi zena naređivat.
Kaže bojiš li se žene, šta ću se bojati usisao, opro suđe, nek se boji ko nije poradio.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 feb 2020, 09:34

Tema vam je fakat debilna, pravite nepptrebno negativnu atmosferu koja se moze i na tribine prenijeti

Apsolutna i maximalna podrska svima u Klubu do maja, a onda ce biti po zaslugama ... jedino ovu marketing sluzbu treba cepiti i hajcat oni imaju bas puno prostora za napredak :mrgreen:
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Historicar
Kontakt:

Post Postao/la Historicar » 19 feb 2020, 09:40

Pa jel se zna, ko je ta papanska ološ, koja je bacala baklje u Zenici.Treba im zabraniti da priđu Koševu.

Kamuflazn
Kontakt:

Post Postao/la Kamuflazn » 19 feb 2020, 09:42

Pa beze se pocelo spinovat od ova 4 placenika na forumu, sasvim nepotrebno. Ne znam sto administracija odma ne sankcionise takvu vrstu price. Mudonje al kofol sve.
HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić

LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!

Inijesta
Kontakt:

Post Postao/la Inijesta » 19 feb 2020, 09:43

Historicar je napisao/la:
19 feb 2020, 09:40
Pa jel se zna, ko je ta papanska ološ, koja je bacala baklje u Zenici.Treba im zabraniti da priđu Koševu.
A jel bitno to, prezvakana prica hiljadu puta ovdje i opet neki pred bitnu tekmu dodju i pricaju o tome
Mi uz pobjedu i eventualni kiks zeljeznicaara pravimo bitnu razliku pred 11 kola zavrsnih al yebo to, treba valjat gluposti
LJUBAV ZA TEBE MJERE NEMA !

Vanja8
Kontakt:

Post Postao/la Vanja8 » 19 feb 2020, 09:46

Jadnimi je napisao/la:
19 feb 2020, 09:03
Sve mi je jasno, ali nije mi jasno, ćemu ova bespredmetna diskusija zadnjih pet strana.
U trenutku kada dolazimo u situaciju, da je lijepo citati forum, zdrava zezancija, diskusije o sastavu postavkama tima...

POJEDINCI BACE BUBU, i odvuku temu u krivi pravac.
Zadnjih pet strana(u većini postova), ponovo se od teme pravi smijurija. Možda se opet Hrasno uvukao i pravi razdor.(Neka se ""kvazinavijači" preispitaju, kada ih se može uporediti sa tim plavim provokatorom)

Pojedinci trebaju da razmisle šta rade. Ako se deklarišete kao navijači FK Sarajevo, potrudite se da to stvarno budete.

U subotu treba da, se učvrstimo, na prvom mjestu, a ne to nije bitno, bitno je zakuhati, praviti razdor, ganjati pubertetske bubice(imaju ih i svi neovisno o godinama)..... Jbla Vas više negativa
PS
Vidim da su one Moldavke, stvarno potrebne
Pa ja to pricam cijelo vrijeme...

Samo Moldavke... :ljepota: :ljepota:

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 19 feb 2020, 10:16

robertkosar je napisao/la:
19 feb 2020, 09:54
Jeli sjever u subotu navija za sisojinu prciju. Prica se ako simin han dobro popusi na kosevu leti Balja a sisoje ustolicava kesoljuba na trenrsko mjesto :mrgreen:
Bezveze provociras i pokusavas izazvati svadju.
A druga stvar nisu svi ni na sjeveru za Husrefa a ni na istoku i zapadu nisu svi protiv Husrefa. Barem moji fb prijatelji koji su svaku utakmicu na istoku su koliko sam vidio najglasniji i najdosadniji na tom fb u podrsci HM i prozivkama uprave.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 19 feb 2020, 11:04

stb je napisao/la:
19 feb 2020, 07:04
Jel neko stvarno pomislio da ce nas izbaciti iz Europe zbog tri baklje? Jeste li fakat?
Zamisli ja sad uhvatim srati istoku jer smo tri puta dobili kazne za ono stajanje na stepenicama? Nonsens. Koliko puta smo to kaznjeni za baklje u Europi u periodu 2010-2020?
Zasto su baklje bacene? Ne znate razlog. Zasto se baklje ubacuju u teren? Iz protesta. Kakvog protesta? Zakljucite sami. 2+2=4. Primjer, Fanatikosi u Estoniji, ubaceno stotinu baklji na teren, pa eto nismo izbaceni.
Zasto se niko nije bunio kad je upaljena pirotehnika protiv Atalante u RE i na Kosevu? To nije Europa?
Zasto placete kad ste i sami samoprozvani "pioniri huliganstva" koji ste nekad zarili i palili na sjeveru, pa sad imate potrebu da govorite "nekad kad su Hz bile stare Hz", "prije je to bilo drugacije", ovi sad su go.vna i narkomani, sta sve vec. Prije nas vi ste bacali cvijeće i plišane medvjediće? Bacali ste vi ku.rac moj, da izvinete. Pola vas je otislo sa sjevera jer vas niko nije j.bavao ni 2%, i sad imate kompleks nize vrijednosti. Postovanje svima koji su bili tu kad je bilo najteže i izvinjenje svima na malo tvrđem postu, neki su ga jednostavno zaslužili a oni će se pronaći sami, strimofili koji pljuju po najtvrđem stubu kluba, uvijek i zauvijek, a Kosevo vide u dugim intervalima. Bar postujte to sto ima stotine ljudi koji od bijednih 600-700 maraka odvajaju cetvrtinu plate da gledaju klub po raznim livadama i selima, taj klub koji vi bas najvise volite preko tih strimova, za koje odvojite dvije ili nijednu markicu. Zapitajte se, dok dr.kate tastaturu i uplacujete telekomu dvije markice za strim da li postoji neko dijete koje razmislja sta da slaze starcima i sta da pojede u skoli da jeftinije prodje da ustedi za Banja Luke, pa odlucite hocete li napadati to isto dijete za dvije je.bene baklje u terenu na koje svrsav.ate vec mjesecima.
Uprava napolje!

Edit: Alfred je spomenuo Atalantu u svom postu, ali eto nigdje vise nisam pročitao išta za Atalantu, ovdje mislim na cjelokupni odraz javnosti/publike koji je bio masivan poslije BATE-a. +za topovske da odgovorim
Nakon zadnjeg problema, topovski su zabranjeni i ne koriste se. To sto pojedinac unese i baci jedan ili dva(a mislim da se cak nije ni desavalo) tu se ne moze nista.
Baklje se pale kada sudija svira kraj (na manje bitnim utakmicama). Znaci da "smo" "vam" (namjerno pod navodnike) usvojili neke od kritika. Na bas manjim utakmicama se ne pali nikako. Vece utakmice DA.
:salut:
Mozemo se slagati ili ne u nekim stvarima, ali do te mjere stvarati polarizaciju i tenziju, sve to uz pljuvanje i etiketiranja...je vec neki psiholoski poremecaj.
- FKS -

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2020, 11:17

@robertkosar, kritika ok ali nemoj provocirati naše navijače, svi navijamo za isti klub i to vrlo dobro znaš.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

ubipara
Kontakt:

Post Postao/la ubipara » 19 feb 2020, 11:18

feniksptica je napisao/la:
18 feb 2020, 20:57
Totalni pad u ocima su dozivjeli u Zenici (BATE)..onakvu atmosferu i lijep ugodjaj usrase svima nama..jos mi neki jednozubi insan rece idite derbi navijaci, ne trebate nam..Ne mogu da vjerujem ako idu na utakmice da ocekuju da ih se u klubu pita sve sta i kako. TO valjda radis sto volis i nizbog cega drugog..
Ma kakav BATE nidje veze prekid bio ali eto, najgori mi je bio prekid protiv borca kad smo se borili za titulu i onaj hajvan uleti sa bakljom na teren i fol na lesinare krenuo hahaha. Tad smo izgubili 3 boda a na kraju su nam upravo ta 3 boda trebala za titulu..

A ovaj boldirani dio im je glavni "argument" da prave probleme klubu a i da brukaju ime hz.

Nemoj da zivimo u zbludi, nisu to vise one stare horde, vecina momaka koji su se pitali za sve na tribini su se povukli pa nije ni cudo sto ostane 200 ljudi na sjeveru.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2020, 12:13

Sretan rođendan Merso!

ElCartel11
Kontakt:

Post Postao/la ElCartel11 » 19 feb 2020, 12:22

MortemHz je napisao/la:
19 feb 2020, 12:13
Sretan rođendan Merso!
:bih:
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.

BOSANSKA KRAJINA!

Unknown2
Kontakt:

Post Postao/la Unknown2 » 19 feb 2020, 12:27

Direktor Akademije FK Sarajevo Dževad Šarić podnio je ostavku na tu funkciju nezvanično saznaje ****.

Razlozi ostavke nisu poznati.

Šarić je na ovu funkciju imenovan u septembru 2018. godine.

Rodom je iz Maglaja, a trenerski rad započeo je u u Školi Fudbala Novi Grad u Sarajevu. Kasnije je radio u sarajevskom Olimpiku, a zatim na Islandu, Mjanmaru, Kini i Angoli.

Ovo je druga ostavka u nešto više od mjesec dana u FK Sarajevo, nakon što je početkom januara Ema Bukovica podnijela ostavku na mjesto u Upravnom odboru FK Sarajevo.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 19 feb 2020, 12:33

Možda ćemo sad dobiti strance što je Nam najavljivao.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: keli, rimljanin90 i 39 gostiju.