Otkud da obicni trener moze nekoga smijeniti,a nekoga drugog postaviti?zar nije prica bila do sad da je onako kako Nam kaze? Mozda je husref bio i trener i Nam i direktorica i skupstina itd....ma da onako je kako Zip kaze nema daljerobertkosar je napisao/la: ↑19 feb 2020, 18:20Historicar je napisao/la: ↑19 feb 2020, 16:52Evo, Zip kaže da je Dzevad Saric radio kao kondicioni trener kod Husrefa.Dakle, Kešoljub je otjerao, jednog od najboljih kondicionih trenera u regionu, a na njegovo mjesto postavio direktora akademijeAngelDiMaria je napisao/la: ↑19 feb 2020, 15:53
Neki Šarić je bio, ne znam je li ovaj.
Ne mogu nigdje da nadjem slike sa priprema sa husrefom, on je tog i postavio nakon jeleskovica.
AKo je to taj, #jedanpojedanVjerovatno je Sariću mogao naređivati, njegov bezobrazluk, kod Jelaškovića, nije mogao proci.
![]()
![]()
![]()
![]()
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
- robertkosar
- Kontakt:
Ako si trener ti sebi biras ss tako da biras pomocnike i kondicionog treneraSanchez1987 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 18:31Otkud da obicni trener moze nekoga smijeniti,a nekoga drugog postaviti?zar nije prica bila do sad da je onako kako Nam kaze? Mozda je husref bio i trener i Nam i direktorica i skupstina itd....ma da onako je kako Zip kaze nema dalje![]()

KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM
-
- Kontakt:
Pa valjda je bio jeleskovic prije,pa onda te neke smijene dosle.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Da je husrefu iko bio nametnut, davno bi on to kroz plac rekao na tv. Nije provokacija
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
- robertkosar
- Kontakt:
Da bio je ali bivsi nije mogao podnijeti da je neko pametniji od njega u strucnom stabu i otpustio gaSanchez1987 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 18:34Pa valjda je bio jeleskovic prije,pa onda te neke smijene dosle.

-
- Kontakt:
On otpustio? Kako?
Da se samo referisem na ovo zapocinjanje. Ja sam replicirao na neciji post i to na nacin da zaista nisam spomenuo nikakve tenzije nego apsolutno podrsku strucnom stabu i timu, ti procenti su dosli naknadno, ponovo kao replika.
For those who have been involved, no explanation is needed. For those who haven't, no explanation is possible.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
Zlatna kopacka ssba lige za sezonu 2023/24.
- robertkosar
- Kontakt:
On je bio sef srucnog staba i on je odredjivao ko ce mu biti pomocnici i trazio od uprave kondicionog, mimoisli se u misljenju i Jela otisao dalje

-
- Kontakt:

Znaci izabrao ga prvo,pa ga onda smijenio jel?robertkosar je napisao/la: ↑19 feb 2020, 18:42On je bio sef srucnog staba i on je odredjivao ko ce mu biti pomocnici i trazio od uprave kondicionog, mimoisli se u misljenju i Jela otisao dalje![]()
Bilo prošlo, sad su novi ljudi tu, a mi da podržimo to do zajedničkog cilja.
Sad je suludo međusobno se raspravljati ko je upravu, tek u maju ce biti sve jasno.
SAMO SARAJ'VO

Sad je suludo međusobno se raspravljati ko je upravu, tek u maju ce biti sve jasno.
SAMO SARAJ'VO

Bordo bijeli za život cijeli!!
- robertkosar
- Kontakt:
Trazio od uprave kondiciong trenera dobio ga ,nisu se nasli u musljenju i uradu i to je toSanchez1987 je napisao/la: ↑19 feb 2020, 18:44
Znaci izabrao ga prvo,pa ga onda smijenio jel?robertkosar je napisao/la: ↑19 feb 2020, 18:42On je bio sef srucnog staba i on je odredjivao ko ce mu biti pomocnici i trazio od uprave kondicionog, mimoisli se u misljenju i Jela otisao dalje![]()
-
- Kontakt:
Aha nesto im dugo trebalo da vide da nisu istog misljenja,al haj,onako je kako zip kaze,samo ne znam sta ce te za marinovica pricati ako dodju losi rezultati, ne daj boze,opet ce jel biti do trenera,po sistemu fk sloboda ili celik,samo trenere mijenjaj uvijek do njih a?
-
- Kontakt:
SVAKA CAST COVJECE !!!!!

NE MOZE 11 AKADEMACA IGRATI U PRVIH 11.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Ne moze, ali bih volio da sa njih 11/11 osvajamo Titule i igramo grupe Evrope.
Neki dan slike s pistoljima....ajdohordas je napisao/la: ↑19 feb 2020, 18:29Ako si u onoj grupi, sve ti je jasno. Ono ti je ogledalo tribine. Muka je citati onakve gluposti i psovke i vidjeti onakvo razmisljanje. Samo sam tu u grupi da vidim do koje mjere ce da idu. A inace bi davno napustio zbog raznoraznih gadosti gluposti itd.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- siroliver69
- Kontakt:
Igra li se šta ove sedmice, grob vas yebo više i Saric i Husref i Sabrina...
S kim igramo, kakav je onaj Bajji, Jel Balja trener... Yebo vas kondicioni evo imamo ga sad i gotovo
S kim igramo, kakav je onaj Bajji, Jel Balja trener... Yebo vas kondicioni evo imamo ga sad i gotovo
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Ja vcrs za atalantu navijam...
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
FB sticker brigada već krenula da kmechi, ali zato jedva čekam da Mersudinator zabije hattrick u subotu i pošalje ih u rupe iz kojih vire i čekaju bilo kakav kiks. SVIRAJTE KUHHHRCU, NOVI/STARI PRVAK JE SA KOŠEVA! 

-
- Kontakt:
Gori ja sto se raspravljam sa likom koji sam kaze da se nije radovao duploj,i jos se naziva navijacem Fk Sarajeva,ocigledno ima zadatak da samo piskara gluposti koje kakve,i da brani pojedince.
Trenutno korisnika/ca: keli, Konzerva, mire971, N3R3D, nedimmmm1337, Varijantas8, Zagor i 67 gostiju.