Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- reds_forever
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Nek smo prosli dalje, to je najvaznije. Ne lomili se vala na ovakvim ekipama, rezultat je bitan 

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
"I wouldn't walk away. I'd fight to put it right next year because I'm not a quitter" - Daniel Agger
Ti meni pričaš o 'realnosti'? Ti si ovdje jedini koji govori da je Lucas polovnjak (uz @Dirka), a čovjek je jedan od najboljih zadnjih veznih premier lige, to dokazuje iz utakmice u utakmicu. Ne znam kako možeš pričati o realnosti, gdje ti je obraz?Admir_Sa je napisao/la:Nije bolan to sto mislis, nego realno gledajuci kod gola frajer uopste nikakvu ulogu nije odigrao, osim sto je bio u 16m, a gdje napadac drugo treba biti![]()
bolje da si ga pohvalio kada je Adamu ostavio loptu na 18m, a ovaj bezze opucao
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Kraj,1:3 !
Na kraju kada se sve uzme u obzir zaslužena pobjeda redsa.Od početka su krenuli ofanzivno i sa željom da što prije riješe meč.Junak je bio Suarez sa 1 golom i 2 asistencije,pogotke su još postigli Maxi i Carroll(strašan šut).
Raduje me to što je KK očigledno ozbiljno shvatio igranje u Carling kupu i meč protiv Exetera.Nadam se da će i u nastavku ovog takmičenja igrati sa punom parom te da će Liverpool ove sezone osvojiti bar jedan od kupova u Engleskoj.
Neću sada pisati o pojedincima i kako su odigrali meč,da ne bih izazvao lavinu burnih reakcija
,a iskreno nisam ni pratio baš fino meč tako da...
Sada se nadam samo da Meireles nije teže ozlijeđen te da će ubrzo biti spreman da se vrati u ekipu.Također činjenica da danas na klupi nije bilo Poulsena,Colea i N'Goga jasan je pokazatelj da su na izlaznim vratima kluba.
Na kraju kada se sve uzme u obzir zaslužena pobjeda redsa.Od početka su krenuli ofanzivno i sa željom da što prije riješe meč.Junak je bio Suarez sa 1 golom i 2 asistencije,pogotke su još postigli Maxi i Carroll(strašan šut).

Raduje me to što je KK očigledno ozbiljno shvatio igranje u Carling kupu i meč protiv Exetera.Nadam se da će i u nastavku ovog takmičenja igrati sa punom parom te da će Liverpool ove sezone osvojiti bar jedan od kupova u Engleskoj.
Neću sada pisati o pojedincima i kako su odigrali meč,da ne bih izazvao lavinu burnih reakcija

Sada se nadam samo da Meireles nije teže ozlijeđen te da će ubrzo biti spreman da se vrati u ekipu.Također činjenica da danas na klupi nije bilo Poulsena,Colea i N'Goga jasan je pokazatelj da su na izlaznim vratima kluba.

FK Pjetlovi
- reds_forever
- Kontakt:
Carlo je napisao/la:Ti meni pričaš o 'realnosti'? Ti si ovdje jedini koji govori da je Lucas polovnjak (uz @Dirka), a čovjek je jedan od najboljih zadnjih veznih premier lige, to dokazuje iz utakmice u utakmicu. Ne znam kako možeš pričati o realnosti, gdje ti je obraz?Admir_Sa je napisao/la:Nije bolan to sto mislis, nego realno gledajuci kod gola frajer uopste nikakvu ulogu nije odigrao, osim sto je bio u 16m, a gdje napadac drugo treba biti![]()
De vise popustite lucasa i te rasprave, kako vam vise ne dosadi

Usput, bas je simpatican stadion Exetera

After all,there was no 'miracle' in Istanbul,there was just a man inspiring other men to victory,a man with whom..' You'll never walk alone '
-
- Kontakt:
Ma Carroll pravi teškaš, sekunda pažnje i čovjek pogađa.
Pa na njemu su stalno 2 igrača.
Pa na njemu su stalno 2 igrača.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
A ovde su svi licencirani treneri i menageri?? Imam svoje misljenje i sta ti tu hoces sad?Carlo je napisao/la:Ti meni pričaš o 'realnosti'? Ti si ovdje jedini koji govori da je Lucas polovnjak (uz @Dirka), a čovjek je jedan od najboljih zadnjih veznih premier lige, to dokazuje iz utakmice u utakmicu. Ne znam kako možeš pričati o realnosti, gdje ti je obraz?Admir_Sa je napisao/la:Nije bolan to sto mislis, nego realno gledajuci kod gola frajer uopste nikakvu ulogu nije odigrao, osim sto je bio u 16m, a gdje napadac drugo treba biti![]()
Vezano gore za Kerola, isto sam dao svoje misljenje da on sekunde nije neshto puno zasluzan za prvi gol, cista golmanova greska, jer kad se boksuje lopta onda ide van 16m, a ne igracu na 10m u noge

I slazem se sa kolegicom da je simpatican stadion, a i one curice su simpaticne sto su sa prozora gledale

nema potpisa
Admir_Sa je napisao/la:I slazem se sa kolegicom da je simpatican stadion, a i one curice su simpaticne sto su sa prozora gledale

Valjda će ovaj gol Carrolla malo pogurati.
Zadnjih pola sata igralo se opušteno i s ciljem da se još neko ne povrijedi.
200-ta pobjeda KK-a na klupi Liverpoola.

EDIT:Slike sa tekme
Zadnja izmjena: reds, dana/u 24 avg 2011, 22:57, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
Evo Kenny reče za sky sports da će Meireles biti odsutan par sedmica 
@Admir_sa, kad si tako pametan onda odgovori na cijeli post, a ne na 50% njega.

Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
Rutinska pobjeda, ništa posebno, al' glavno je da smo pobjedili, slijedeći je Bolton. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
Obraz jel??Carlo je napisao/la:Evo Kenny reče za sky sports da će Meireles biti odsutan par sedmica
Imam dva obraza

nema potpisa
ne znam zasto se zamarate pljuvacima
pa proslih sezona mi ni ovakve timove nismo mogli pobjediti...
200. pobjeda dalglisha na klupi liverpoola

200. pobjeda dalglisha na klupi liverpoola
You are someone else I am still right here
- CrvenIspod
- Kontakt:
Will ima 11 godina i samo jedan san: pronaći smisao u životu koji mu je okrenuo leđa. Samo Liverpool FC mu može pomoći u tome. U toj majskoj večeri u Istanbulu, LFC je dječaku ispunio san i vratio vjeru u smisao života. Od 21.10.2011. u kinima u UK a valjda negdje i na netu.
YNWA Will !!!
http://www.youtube.com/WillMovieOfficia ... XSSjCL6mCs
[youtube]http://www.youtube.com/WillMovieOfficia ... XSSjCL6mCs[/youtube]
PS - Happy 200 Kenny - let's make it 300 ASAP!!!
YNWA Will !!!
http://www.youtube.com/WillMovieOfficia ... XSSjCL6mCs
[youtube]http://www.youtube.com/WillMovieOfficia ... XSSjCL6mCs[/youtube]
PS - Happy 200 Kenny - let's make it 300 ASAP!!!
Zadnja izmjena: CrvenIspod, dana/u 25 avg 2011, 00:13, ukupno mijenjano 2 puta.
Mnogi ljudi su još uvijek živi samo zato što je nelegalno ubiti ih.
Han!$;Lfc je napisao/la:Reina, Flanagan, Robinson, Wilson, Skrtel, Adam, Meireles, Spearing, Maxi, Henderson, Suarez. Subs: Doni, Enrique, Carroll, Kuyt, Downing, Carragher, Shelvey.
Znači startna postava 28, 18, 17, 19, 26, 25, 27, 22, 30, 20, 23 godine = 23, 18 godina prosjek ekipe.
Da čestitam kralju na 200 pobjedi i da mu Ako Bog da protiv Boltona bude 201

Luis Suarez zvani utakmici go

There got to be something for Liverpool big number nine ...
- Red Assassin
- Kontakt:
Ljubit noge Keniju Daglishu kakva promjena covjece.. Prosle godine Roy H. prvu tekmu na Anfildu remizira sa Arsenalom, ove godine Daglish ih tuce 0:2 u gostima, Roy ispada od Northemtona u kupu na Anfildu i bruka obraz kluba, Daglish bez ikakvih problema tuce Extera.. Prosle godine se samo nabijala lopta Torresu i on sta uradi uradi, ove godine svi ucestvuju u akcijama kod gola(posebno Tatamata Suarez)
Ide naprijed ljudi konacnoo YNWA
Ide naprijed ljudi konacnoo YNWA
-
- Kontakt:
vidite ovo ljudi
Two interesting facts Liverpool fans may wish to know: Coates' birthday is October 7th, which is the same birthday as Liverpool legend Sami Hyypia, and Coates stands 1.96m tall, the exact same height as Hyypia.

Two interesting facts Liverpool fans may wish to know: Coates' birthday is October 7th, which is the same birthday as Liverpool legend Sami Hyypia, and Coates stands 1.96m tall, the exact same height as Hyypia.
http://liverpool.bosnianforum.com/
It's Always Sunny in Philadelphia
It's Always Sunny in Philadelphia
- Red Assassin
- Kontakt:
Phill Jackson je napisao/la:vidite ovo ljudi![]()
Ako potpise danas 25.08.2011 to ce biti isto kao kad je Sami Hyypiä 25.08.1999 potpisao za nas.. Ljudi nesto se cudno desava

Salim vas ba toliko sam sretan sto smo pobjedili da sam se drama prepusio, odoh spavati YNWA
-
- Kontakt:
25.08 Hyypia pogodio protiv Levskog u pobjedi od 4:2 

-
- Kontakt:
Uskoro dobijamo novo pojačanje. Coates se vec oprostio od svojih bivsih saigraca.
Sebastian Coates said goodbye Wednesday afternoon by their colleagues in the Grand Central Park. Coates will travel Thursday morning for England to close the pass and have the medical evidence. Coates had his last workout in the park and was cheered by all.
Sebastian Coates had his last practice, at least for a while, with the national squad on Wednesday afternoon at the Grand Central Park. Seba was cheered and greeted by all his colleagues and each member of the coaching staff and officials of the Park. The player spoke to the Club's Communications Department to let all our fans the following message:
"Too many memories. The biggest memory is the first time you get to Central Park when he was 11. I have been through a lot within the institution and are all fond memories."
And added: "With the fans I have only words of thanks. Conmigo always behaved 10, in difficult moments of my career, they were always supporting me. But I'll wear the shirt again and I look forward to National's support when that happens "
The fact that all the bags we know that Sheba will fare as it deserves, as demonstrated in the Uruguayan.
Again the process Tri-years of work has a name: Sebastian Coates. A boy in our house, a man of Uruguayan football.
Evo i suzica u očima.

Sebastian Coates said goodbye Wednesday afternoon by their colleagues in the Grand Central Park. Coates will travel Thursday morning for England to close the pass and have the medical evidence. Coates had his last workout in the park and was cheered by all.
Sebastian Coates had his last practice, at least for a while, with the national squad on Wednesday afternoon at the Grand Central Park. Seba was cheered and greeted by all his colleagues and each member of the coaching staff and officials of the Park. The player spoke to the Club's Communications Department to let all our fans the following message:
"Too many memories. The biggest memory is the first time you get to Central Park when he was 11. I have been through a lot within the institution and are all fond memories."
And added: "With the fans I have only words of thanks. Conmigo always behaved 10, in difficult moments of my career, they were always supporting me. But I'll wear the shirt again and I look forward to National's support when that happens "
The fact that all the bags we know that Sheba will fare as it deserves, as demonstrated in the Uruguayan.
Again the process Tri-years of work has a name: Sebastian Coates. A boy in our house, a man of Uruguayan football.
Evo i suzica u očima.

dirk je dugo govorio sve je isto samo sto hyypia nije tu... evo ako dođe coates imamo novog samija 

You are someone else I am still right here
Trenutno korisnika/ca: FieldsOfAnfieldRoad i 9 gostiju.