Majke mi , mislim da ovo nije penal i da je zeljo dobio 2-3 slobodna udarca u zoni suta,....kao sto sam napisao daleko je zeljo kvalitetniji i vjerujem da bi dali gol i bez penala.amazon je napisao/la:Kakvo ocekujes sudjenje kad domacina ne igra nego kolje na ovako losem terenu? Sta da popravi majke ti?slana_krv je napisao/la:Zeljo je jaci i gol je visio u zraku. ..samo za napredak fudbala pored terena i sudenje se mora popraviti.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Premijer liga BiH - općenito
Zadnja izmjena: slana_krv, dana/u 05 mar 2016, 16:28, ukupno mijenjano 1 put.
-
gramparada
- Kontakt:
pogledate li vi ovako nekad vikendom neku evropsku utakmicu,haj iskreno jel se milion ovakvih penala svira,stvarno od te silne mrznje prema Zelji ne mozete il ne zelite da gledate malo objektivno
- amazon
- Kontakt:
Ti imas pravo na svoje misljenje i ja to postujem. Penal je cist, igranje rukom tj blok suta se svira svugdje na svijetu. Ali ako ti tako mislis sta se moze. Sudjenje ko sudjenje nadi mi na svijetu u Engleskoj, Spaniji, bilo gdje sudija ne pogrijesi par puta. Ne postoji takav.slana_krv je napisao/la:Majke mi , mislim da ovo nije penal i da je zeljo dobio 2-3 slobodna udarca u zoni suta,....kao sto sam napisao daleko je zeljo kvalitetniji i vjerujem da bi dali gol i bez penala.amazon je napisao/la:Kakvo ocekujes sudjenje kad domacina ne igra nego kolje na ovako losem terenu? Sta da popravi majke ti?slana_krv je napisao/la:Zeljo je jaci i gol je visio u zraku. ..samo za napredak fudbala pored terena i sudenje se mora popraviti.
Kazu dajte bice tribina,ko da je gotovo sve.Pa nece pobjedjivati sve ako napravimo tribinu,kamo srece da smo to znali ranije,vjerovatno bi ljudi do sad napravili.
ovo je trebao gol biti, zeljo platio da ne sviraju
Hehe o cemu ljudi raspravljate o utakmici u kojoj igraju ekipe koje nemaju imperativ nizasta ekipa koja je ispals,i ekipa koja je pokazala u ovoj utakmici da ce da tavori u sredini,zar je bitno jel penal
Samo Sarajevo
-
gramparada
- Kontakt:
od te takve ekipe si izgubio,i trenutno imas 1 bod vise tako da....kanarinac je napisao/la:Hehe o cemu ljudi raspravljate o utakmici u kojoj igraju ekipe koje nemaju imperativ nizasta ekipa koja je ispals,i ekipa koja je pokazala u ovoj utakmici da ce da tavori u sredini,zar je bitno jel penal
igra ti sarajevo debilu a to ko ce biti gdje ce se pokazatikanarinac je napisao/la:Hehe o cemu ljudi raspravljate o utakmici u kojoj igraju ekipe koje nemaju imperativ nizasta ekipa koja je ispals,i ekipa koja je pokazala u ovoj utakmici da ce da tavori u sredini,zar je bitno jel penal
Kakvo ocekujes sudjenje kad domacina ne igra nego kolje na ovako losem terenu? Sta da popravi majke ti?[/quote]
Majke mi , mislim da ovo nije penal i da je zeljo dobio 2-3 slobodna udarca u zoni suta,....kao sto sam napisao daleko je zeljo kvalitetniji i vjerujem da bi dali gol i bez penala.[/quote]
Ti imas pravo na svoje misljenje i ja to postujem. Penal je cist, igranje rukom tj blok suta se svira svugdje na svijetu. Ali ako ti tako mislis sta se moze. Sudjenje ko sudjenje nadi mi na svijetu u Engleskoj, Spaniji, bilo gdje sudija ne pogrijesi par puta. Ne postoji takav.[/quote]
Postujem i ja tvoje misljenje zaista, za mene je prestrog..
Majke mi , mislim da ovo nije penal i da je zeljo dobio 2-3 slobodna udarca u zoni suta,....kao sto sam napisao daleko je zeljo kvalitetniji i vjerujem da bi dali gol i bez penala.[/quote]
Ti imas pravo na svoje misljenje i ja to postujem. Penal je cist, igranje rukom tj blok suta se svira svugdje na svijetu. Ali ako ti tako mislis sta se moze. Sudjenje ko sudjenje nadi mi na svijetu u Engleskoj, Spaniji, bilo gdje sudija ne pogrijesi par puta. Ne postoji takav.[/quote]
Postujem i ja tvoje misljenje zaista, za mene je prestrog..
Dobro je Zeljkan prosao kako je moglo biti protiv zadnje ekipe na tabeli
kakva je ovo oranica u vrapčićima bože sačuvaj. Dobro je što ćemo gledati manje ovakvih utakmica od iduće sezone
goveđigulašmajka
frajeru 90% o zelji, idi prati malo svoje pasaMemara je napisao/la:Dobro je Zeljkan prosao kako je moglo biti protiv zadnje ekipe na tabeli
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
Kažu Tuzlaci prošli vikend ne valja teren u BL, pa ljudi moji ono je Wembley za ovo danas u Mostaru.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
To je sve sto imas reciCuspajz je napisao/la:igra ti sarajevo debilu a to ko ce biti gdje ce se pokazatikanarinac je napisao/la:Hehe o cemu ljudi raspravljate o utakmici u kojoj igraju ekipe koje nemaju imperativ nizasta ekipa koja je ispals,i ekipa koja je pokazala u ovoj utakmici da ce da tavori u sredini,zar je bitno jel penal
Samo Sarajevo
Lagana pobjeda

Niko nije osporio loš teren, i ovo je sramota vidjet, na ovom se ne može razvit normalna igra. Savez podhitno mora pooštrit mjere što se tiče ovih terena.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.
- JoseeMourinho
- Kontakt:
Re: RE: Re: Premijer liga BiH - općenito
Zanimljivo da ste od 0 krsteove se sami finansiraliHZ_ilidzaa je napisao/la:Sine pitari sami sebe finansiraju.kyrgios je napisao/la:u sta li ce kitari uloziti?? ops pipa zavrnuta
Cimirot,Krste,Barbaric na ljeto Duljevic.
Transferi ko zeljin petogodisnji budzet
A za barbarica je opet pitanje da lu ćete dobiti ista ako i dobijete to se sami ne finansirate uh ustvari jbg vlasnik finansira jer ste privatno vlasništvo
Znaci posla Rudar Travnika u cvajtu
Izgleda da bi se samo Olimpik mogao izvuci umjesto Mladosti, ovi svi ispod crte su ispali.
? &
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
ŠTA JE TO KAVIJAR MOŽE U LEPINJIIIII
Je li penal cist ili je sudija malo pogur'oarelinho je napisao/la:Lagana pobjeda![]()
![]()
![]()
League winners
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
Yugoslavia - ★★
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★
Cup winners
Bosnia&Herzegovina - ★★★★★★★
London Paris Rome London Berlin
1992 2006 2009 2011 2015
čini se da je tako. Od iduće sezone u federalnoj imamo mogući gradski derbi u travniku i prigradski u mostaru.Prijedor je napisao/la:Znaci posla Rudar Travnika u cvajtuIzgleda da bi se samo Olimpik mogao izvuci umjesto Mladosti, ovi svi ispod crte su ispali.
goveđigulašmajka
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.