ti bas neces veceras spavat...seyo sta uradi momkutanzla je napisao/la:Ja trpim samo dok Šefu ne fali dlaka s glave.![]()
Koliko će nam ovo podići "zvanični" kapacitet, cca 1500 mjesta, il' se provaljujem?
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
2.000. Info od čovjeka koji je uzimao mjere za projekat. (prenosim riječi momka sa tm.org)
19TM87 je napisao/la:ti bas neces veceras spavat...seyo sta uradi momkutanzla je napisao/la:Ja trpim samo dok Šefu ne fali dlaka s glave.![]()
Koliko će nam ovo podići "zvanični" kapacitet, cca 1500 mjesta, il' se provaljujem?
Neće na stub srama, nego samo na stub.. Šala.
Ma hoću moći spavati, nego mi fakat drago da se nešto pokrene sa mrtve tačke i uradi. A i na forumu će se par dana pisati o tome, crtati,planirati,izmišljati i slično, pa nećemo morati čitati gluposti koje čitamo već par dana.
Plus što će dolaziti više raje, da vidi novi Jug. Milion pozitivnih stvari (ne samo povećanje kapaciteta) ova navodna gradnja nosi sa sobom. Vidjećemo.
"What can men do against such reckless hate?" King Theoden
ovo me podsjeca na onu noc kad je pile spomenuo onog azijca
niko nije htio spavati (a Boga mi je bio uzburkao cijeli internet prostor bih :d)
zakljucak: kad ubuduce budete htjeli da nam saopstite ovakve ekskluzive uradite to popodne ili sto da ne ujutro da nas malo razbudite
Seyo je bolji izvor informacija od ss.ba i borovine zajedno
niko nije htio spavati (a Boga mi je bio uzburkao cijeli internet prostor bih :d)
zakljucak: kad ubuduce budete htjeli da nam saopstite ovakve ekskluzive uradite to popodne ili sto da ne ujutro da nas malo razbudite
Seyo je bolji izvor informacija od ss.ba i borovine zajedno
info je tada bila doci ce "azijac" i moooozda rus (pa se nije ni spominjao)...ispalo obrnuto 
http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
"Mi imamo svoga Boga i na klupi sina njegovoga!!!"
Lijepa je vijest to oko juga. Uvijek mi je to bila želja da se ono spoji, i valjda će akb tako i biti.
Bit će prelijepo

Bit će prelijepo
Ti brate na tranzit izašo'. Misliš na foru i gornji da nam uradeFk_zeljo_1921 je napisao/la:Kad bi bila puna tribina to bi ovako izgledalo
![]()
![]()
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Nisam ja radio ovu sliku, ali vidim i ja da ga je malo zanjelo kad je ovo kreirao

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
ma ovo uprava postavila ogledalo gore umjesto krova 
Mora se nesto uraditi i po pitanju te ograde ne znam kako ce gledat ovi dole sto buduSeyo_TM je napisao/la:Nekih 10tak dana imam info za sirenje juga, pa eto sad je izgleda procurila info...zaa par dana bi mogli poceti radovi na jugu...
skicirao sam ugrubo kako bi trebalo da izgleda...
DRŽAVA ŽELJO!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
FC BARCELONA! "Mes Que Un Club"
★Champions League 1991–92, 2005–06, 2008–09, 2010–11★
Lionel Messi Ballon d'Or ★2009,2010,2011★!
Dobra vijest na sabahu, jos da dan hoce zavrsiti u istom tonu 
Joj, po ovim grubim Sejinim nacrtima jug izgleda extra. Samo da naprave, zamislite samo koreografije koliko bi bolje bile
. A ogradu naravno maknut, jedino da naprave providne ograde 
Zaista ne znam zasto ste se toliko nalozili na ovo, citam raznorazne postove, i pitam se po kojoj logici bi trebalo doci vise raje, kada ni ovaj trenutni jug ne mozete napuniti, pa cak ni kada je derby...ovako bi samo jos vise mjesta zjapilo prazno...a pogotovo su smijesne neke cifre od 10 000 na jugu
hahaha...al eto, ak oce imalo ljepse izgledati, i ja sam za da se to pravi, jos samo onaj sumaak gore srediti, jer je fkt smijesan...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
- slavko njegus
- Kontakt:
Kakav je god - nas je... i sa sumarkom, i bez sumarka .. nas je. I mi ga zato toliko volimo... Drzite se vi one gradske korida-livade i po potrebi je demolirajte svaka dva kola....To i radite zato sto nije vasa...Gigant je napisao/la:Zaista ne znam zasto ste se toliko nalozili na ovo, citam raznorazne postove, i pitam se po kojoj logici bi trebalo doci vise raje, kada ni ovaj trenutni jug ne mozete napuniti, pa cak ni kada je derby...ovako bi samo jos vise mjesta zjapilo prazno...a pogotovo su smijesne neke cifre od 10 000 na juguhahaha...al eto, ak oce imalo ljepse izgledati, i ja sam za da se to pravi, jos samo onaj sumaak gore srediti, jer je fkt smijesan...
Pasa moj, nisam ovo napisao da nekoga uvrijedim, a vi ocito ne znate normalno pricati da se ne nadjete uvrijedjeni ili da odmah pocnete vrijedjati, ili nesto prebacivati...i treba da ga volite, samo govorim sta je realnost...slavko njegus je napisao/la:Kakav je god - nas je... i sa sumarkom, i bez sumarka .. nas je. I mi ga zato toliko volimo... Drzite se vi one gradske korida-livade i po potrebi je demolirajte svaka dva kola....To i radite zato sto nije vasa...Gigant je napisao/la:Zaista ne znam zasto ste se toliko nalozili na ovo, citam raznorazne postove, i pitam se po kojoj logici bi trebalo doci vise raje, kada ni ovaj trenutni jug ne mozete napuniti, pa cak ni kada je derby...ovako bi samo jos vise mjesta zjapilo prazno...a pogotovo su smijesne neke cifre od 10 000 na juguhahaha...al eto, ak oce imalo ljepse izgledati, i ja sam za da se to pravi, jos samo onaj sumaak gore srediti, jer je fkt smijesan...
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Koji bolan jug zjapi ? Na svakoj utakmici je jug pun (sjedeća mjesta) . I zato kad bi se proširio dolazilo bi još više raje(ono, jeftinija karta nego na sjeveru, proširena tribina), a da ne kažem kakvu bi paklenu atmosferu pravili. A tek kakve bi koreografije bile... A još da ne spominjem da Amar polako, sistemski, pravi ekipu za Europe.
- slavko njegus
- Kontakt:
Pa ja to i nisam shvatio kao uvredu.. a kao odgovor sam ti naveo cinjenice.... Mi volimo tu nasu dolinu kakva god da je...
- AzuR SlasH
- Kontakt:
Plz buraz ako moze informacija gdje si nasao sliku novog juga plz daj link jedva cekam da vidimOmar500 je napisao/la:Joj, po ovim grubim Sejinim nacrtima jug izgleda extra. Samo da naprave, zamislite samo koreografije koliko bi bolje bile. A ogradu naravno maknut, jedino da naprave providne ograde
Ma, to je naš Sejo malo improvizovao, evo pogledaj, budi maštu, to je sigurno 

http://fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub!
Evo i za one koje vole pravopis na forumu
[/
[/FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
Trenutno korisnika/ca: GIBRA, Plavamamba i 13 gostiju.