Vjeruj mi da ne može. Sve je manje dostupnih parcela u gradu Sarajevu a da ne govorim o lokacijama bliže samom administrativnom centru grada. O cijenama na trenutnom tržištu ne trebam ni govoriti.VelezoviNavijaci je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:45Bog se pitao sta se krije iza svega ovog. Mozes mislit covjek ce napravit kamp, zavrsit stadion i izmirit sve dugove a za uzvrat trazi poslovne prostore na stadionu i zemljiste na pomocnom da napravi stambeno poslovni objekat. Ne znam ko koga ovdje zajebava, pa on za te pare sto ce izmirit dug, zavrsit stadion i izgradit kamp moze kupit zemljiste u centru grada i napravit neboder...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Željezničar za život cijeli!
- LutakSutko
- Kontakt:
taman sam te bio pohvalio

mitomane ne lazi vise ni sebe ni druge
I opet nećete titule osvojit, a i europa vam je upitna. Kod vas teče med i mlijeko i toliko ste jaki da ''skoro ugašenom'' Želji bježite po 3-4 boda na kraju sezone.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:30Da, evo usrali se kolektivno. Nije da smo doveli Džafića, Nardina, Ikića, itd. Ali strah nas je, yebi ga, zamisli kako će te proigrati kad vam Digi zgradu napravi na pomoćnom![]()
A da vas nije strah ne bi ovoliko komentara ostavli o našem strateškom partneru.
Mi se gasimo, strateški partner ne postoji ...
Ko ne voli Želju, jadna mu majka.
- LutakSutko
- Kontakt:
jao mitomanijeSudoHusika je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:52Vjeruj mi da ne može. Sve je manje dostupnih parcela u gradu Sarajevu a da ne govorim o lokacijama bliže samom administrativnom centru grada. O cijenama na trenutnom tržištu ne trebam ni govoriti.VelezoviNavijaci je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:45Bog se pitao sta se krije iza svega ovog. Mozes mislit covjek ce napravit kamp, zavrsit stadion i izmirit sve dugove a za uzvrat trazi poslovne prostore na stadionu i zemljiste na pomocnom da napravi stambeno poslovni objekat. Ne znam ko koga ovdje zajebava, pa on za te pare sto ce izmirit dug, zavrsit stadion i izgradit kamp moze kupit zemljiste u centru grada i napravit neboder...
pomocni 50 miliona?
vi ba niste normalni
Auuu jesu se kone uzjebale oko Diglisica, 10 stranica nakucali, sve znaju unaprijed sta ce biti i kako
polako momci, ostavite šta i za sutra 

-
- Kontakt:
Ma ti si retardiran fra'er.LutakSutko je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:55jao mitomanijeSudoHusika je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:52Vjeruj mi da ne može. Sve je manje dostupnih parcela u gradu Sarajevu a da ne govorim o lokacijama bliže samom administrativnom centru grada. O cijenama na trenutnom tržištu ne trebam ni govoriti.VelezoviNavijaci je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:45Bog se pitao sta se krije iza svega ovog. Mozes mislit covjek ce napravit kamp, zavrsit stadion i izmirit sve dugove a za uzvrat trazi poslovne prostore na stadionu i zemljiste na pomocnom da napravi stambeno poslovni objekat. Ne znam ko koga ovdje zajebava, pa on za te pare sto ce izmirit dug, zavrsit stadion i izgradit kamp moze kupit zemljiste u centru grada i napravit neboder...
pomocni 50 miliona?
vi ba niste normalni
Čega me strah, velikog skretničara?FoxMulder je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:53I opet nećete titule osvojit, a i europa vam je upitna. Kod vas teče med i mlijeko i toliko ste jaki da ''skoro ugašenom'' Želji bježite po 3-4 boda na kraju sezone.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:30Da, evo usrali se kolektivno. Nije da smo doveli Džafića, Nardina, Ikića, itd. Ali strah nas je, yebi ga, zamisli kako će te proigrati kad vam Digi zgradu napravi na pomoćnom![]()
A da vas nije strah ne bi ovoliko komentara ostavli o našem strateškom partneru.

Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
-
- Kontakt:
Ma GiS je malo skakako s teme na temu, ja sam isključivo pričao o tom nekom uređenju i stabilizaciji kluba a ne o terenu.FoxMulder je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:53I opet nećete titule osvojit, a i europa vam je upitna. Kod vas teče med i mlijeko i toliko ste jaki da ''skoro ugašenom'' Želji bježite po 3-4 boda na kraju sezone.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:30Da, evo usrali se kolektivno. Nije da smo doveli Džafića, Nardina, Ikića, itd. Ali strah nas je, yebi ga, zamisli kako će te proigrati kad vam Digi zgradu napravi na pomoćnom![]()
Što se tiče pitica, imaju extra ekipu i trenera, tu nema priče. Za šta će to biti dovoljno, tek ćemo vidjeti.
Zadnja izmjena: SudoHusika, dana/u 28 jun 2022, 16:02, ukupno mijenjano 1 put.
Ulazak Diglsica će podići klub na zdrave noge i stvoriti ambijent za dalji razvoj.Izgradnja stadiona i trening centra o kakvom mogu sanjati drugi timovi.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
LIJEPI STRAHFuraMe je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:59Čega me strah, velikog skretničara?FoxMulder je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:53I opet nećete titule osvojit, a i europa vam je upitna. Kod vas teče med i mlijeko i toliko ste jaki da ''skoro ugašenom'' Želji bježite po 3-4 boda na kraju sezone.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:30
Da, evo usrali se kolektivno. Nije da smo doveli Džafića, Nardina, Ikića, itd. Ali strah nas je, yebi ga, zamisli kako će te proigrati kad vam Digi zgradu napravi na pomoćnom![]()
Mi se gasimo, strateški partner ne postoji ...![]()
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ne mogu ni ja ni niko znati ko će titule osvojiti. Za europu sam poprilično siguran da ćemo izboriti. Bježali vam 3-4 boda, ali daleko od toga da nam je prošla sezona bila med i mlijeko, pogotovo jer smo prva 3 mjeseca lige bez investitora bili. I dok se sve to sleglo prošla je cijela sezona.FoxMulder je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:53I opet nećete titule osvojit, a i europa vam je upitna. Kod vas teče med i mlijeko i toliko ste jaki da ''skoro ugašenom'' Želji bježite po 3-4 boda na kraju sezone.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:30Da, evo usrali se kolektivno. Nije da smo doveli Džafića, Nardina, Ikića, itd. Ali strah nas je, yebi ga, zamisli kako će te proigrati kad vam Digi zgradu napravi na pomoćnom![]()
Valjda je prirodno da komentarišemo neku novinu u našoj ligi, nismo jedini koji pišemo, evo i černobilci su se javili, rođeni, itd.
@SudoHusika

Generalno neke detaljnije stvari se mogu diskutovati kad potpiše ugovor Eldin, po ovome što vidimo on ovdje vidi win win situaciju, on pravi nekretnine u koje je već upoznat i želi time da se bavi, a zauzvrat će pomoći voljenom klubu ( kako sam upratio, navijač je vaš ) . E sad, pitanje je koliko će ulagati u sportski segment i hoće li uopšte. Nekako najlogičnije je ono da će vas pogurati kroz neki sponzorski ugovor i za igrački kadar. Generalno dobro će te proći, ma da najveće je pitanje ko će vam biti u UO. Džaba i stabilnost i sve ako vam opet u klubu budu onaj Nazif i slični njemu, tu sve pada u vodu jer takvi ljudi su klasične bošnje sa IMT politikom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Lutak Sutko imao sinoć slom živaca. Neće se još dugo oporaviti
IGRAJTE SRCEM SARAJEVSKI PLAVI!
- svrakino1921
- Kontakt:
Ono što je poznato, jeste da je Diglisićev plan, kojeg je još ranije dostavio klubu, saniranje svih dugova FK Željezničar.
Ovaj poduzetnik planira uložiti veliki novac u infrastrukturu i od Grbavice napraviti stadion za najviše UEFA i FIFA standarde. To podrazumijeva rekonstrukciju južne i zapadne tribine koje bi bile spojene i prilagođene već izgrađenim Istoku i Sjeveru Grbavice.
Također, u planu je i izgradnja trening kampa za koji je već nađeno zemljište. U pitanju je najsavremeniji trening kamp koji bi pratio standarde klubova iz mnogo renomiranijih liga u odnosu na Premijer ligu BiH.
Ulazak Diglisića u Željezničar znači i ozbiljnu priliku za napredak Plavih u svakom smislu. U pitanju je biznismen koji bi na raspolaganju imao klub s ogromnim infrastrukturnim i sportskim potencijalom.
To bi donijelo i velike promjene u rukovodstvu Plavih pa bismo na Grbavici trebali gledati neke nove ljude s inovativnim idejama.
Biznismen bi u zamjenu na koncesiju dobio korištenje pomoćnog stadiona na Grbavici gdje bi se gradio poslovni objekt kojeg bi Diglisić koristio u godinama koje dolaze. Nakon toga bi sve ostavio klubu.
Što se tiče sportskog segmenta, Diglisić bi ulagao koliko je to izvodljivo. Pošto je Željezničar udruženje građana, Diglisić ne može biti vlasnik. To bi se moglo promijeniti ukoliko bi se usvojio zakon o sportu, nešto poput onog u Hrvatskoj."

Ovaj poduzetnik planira uložiti veliki novac u infrastrukturu i od Grbavice napraviti stadion za najviše UEFA i FIFA standarde. To podrazumijeva rekonstrukciju južne i zapadne tribine koje bi bile spojene i prilagođene već izgrađenim Istoku i Sjeveru Grbavice.
Također, u planu je i izgradnja trening kampa za koji je već nađeno zemljište. U pitanju je najsavremeniji trening kamp koji bi pratio standarde klubova iz mnogo renomiranijih liga u odnosu na Premijer ligu BiH.
Ulazak Diglisića u Željezničar znači i ozbiljnu priliku za napredak Plavih u svakom smislu. U pitanju je biznismen koji bi na raspolaganju imao klub s ogromnim infrastrukturnim i sportskim potencijalom.
To bi donijelo i velike promjene u rukovodstvu Plavih pa bismo na Grbavici trebali gledati neke nove ljude s inovativnim idejama.
Biznismen bi u zamjenu na koncesiju dobio korištenje pomoćnog stadiona na Grbavici gdje bi se gradio poslovni objekt kojeg bi Diglisić koristio u godinama koje dolaze. Nakon toga bi sve ostavio klubu.
Što se tiče sportskog segmenta, Diglisić bi ulagao koliko je to izvodljivo. Pošto je Željezničar udruženje građana, Diglisić ne može biti vlasnik. To bi se moglo promijeniti ukoliko bi se usvojio zakon o sportu, nešto poput onog u Hrvatskoj."

- IstocnjakSaKoseva
- Kontakt:
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Evo ovog lava sto je na sva zvona hvalio Cerica
Zauvijek u svojim srcima
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
brata cuva bordo armija
Istina za Vedrana!
E opraste s tom pričom tipa "toliko ste jaki da nam bježite 3-4 boda".FoxMulder je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:53I opet nećete titule osvojit, a i europa vam je upitna. Kod vas teče med i mlijeko i toliko ste jaki da ''skoro ugašenom'' Želji bježite po 3-4 boda na kraju sezone.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:30Da, evo usrali se kolektivno. Nije da smo doveli Džafića, Nardina, Ikića, itd. Ali strah nas je, yebi ga, zamisli kako će te proigrati kad vam Digi zgradu napravi na pomoćnom![]()
Pobjegli smo vam toliko ili koliko već u našoj najgoroj sezoni u zadnjih 10 godina, nadam se da si ponosan na to.
Npr. u sezoni 2020/2021 smo vam pobjegli 21 bod, a dvije sezone prije toga 20 bodova. Takva je situacija kad stvari kod nas funkcionišu, a kad igramo najgoru sezonu u 10 godina, pobjegnemo vam neka 3-4 boda samo.

Zar misliš fakat da je nekoga od nas strah ovakvog željezničara sada kada su se kod nas stvari posložile i kada smo odradili vjerovatno najjači prelazni rok od rata?

Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
Pa zašto ovoliko pišete o nama i našem investitoru. Rijetko kada uđem na ovaj podforum, ali sam sinoć maksuz ušao da vidim šta se piše. Kad tamo imam šta da vidim. Od 10 postova, 9 su pitari. Ozbiljan kompleks vas pere. Znate da ste godinama finansijski nekoliko puta jači od nas, ali nam niste toliko odmakli. Uskoro se stvari mjenjaju. Živi bili pa vidjeliMiljacka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:10E opraste s tom pričom tipa "toliko ste jaki da nam bježite 3-4 boda".FoxMulder je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:53I opet nećete titule osvojit, a i europa vam je upitna. Kod vas teče med i mlijeko i toliko ste jaki da ''skoro ugašenom'' Želji bježite po 3-4 boda na kraju sezone.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:30
Da, evo usrali se kolektivno. Nije da smo doveli Džafića, Nardina, Ikića, itd. Ali strah nas je, yebi ga, zamisli kako će te proigrati kad vam Digi zgradu napravi na pomoćnom![]()
Pobjegli smo vam toliko ili koliko već u našoj najgoroj sezoni u zadnjih 10 godina, nadam se da si ponosan na to.
Npr. u sezoni 2020/2021 smo vam pobjegli 21 bod, a dvije sezone prije toga 20 bodova. Takva je situacija kad stvari kod nas funkcionišu, a kad igramo najgoru sezonu u 10 godina, pobjegnemo vam neka 3-4 boda samo.![]()
Zar misliš fakat da je nekoga od nas strah ovakvog željezničara sada kada su se kod nas stvari posložile i kada smo odradili vjerovatno najjači prelazni rok od rata?![]()

Želješčaru će možda za mjesec dana ugraditi qrac, da bi guzili treba im koja godina da im qrac naraste. Qrac će dobro platiti pomoćnim terenom, gdje su oni manjejaki koji neće dati želješčarovu imovinu i neće dati da se proda želješčar. 

Nikom te ne damo

Pod nebom plavim u gradu BORDO boje.
SARAJEVO SIAMO NOI
SARAJEVO SIAMO NOI
Nisi realan, tako i vi pišete kada se nešto kod nas dešava.FoxMulder je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:17Pa zašto ovoliko pišete o nama i našem investitoru. Rijetko kada uđem na ovaj podforum, ali sam sinoć maksuz ušao da vidim šta se piše. Kad tamo imam šta da vidim. Od 10 postova, 9 su pitari. Ozbiljan kompleks vas pere. Znate da ste godinama finansijski nekoliko puta jači od nas, ali nam niste toliko odmakli. Uskoro se stvari mjenjaju. Živi bili pa vidjeliMiljacka je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:10E opraste s tom pričom tipa "toliko ste jaki da nam bježite 3-4 boda".FoxMulder je napisao/la: ↑28 jun 2022, 15:53
I opet nećete titule osvojit, a i europa vam je upitna. Kod vas teče med i mlijeko i toliko ste jaki da ''skoro ugašenom'' Želji bježite po 3-4 boda na kraju sezone.
Npr. u sezoni 2020/2021 smo vam pobjegli 21 bod, a dvije sezone prije toga 20 bodova. Takva je situacija kad stvari kod nas funkcionišu, a kad igramo najgoru sezonu u 10 godina, pobjegnemo vam neka 3-4 boda samo.![]()
Zar misliš fakat da je nekoga od nas strah ovakvog željezničara sada kada su se kod nas stvari posložile i kada smo odradili vjerovatno najjači prelazni rok od rata?![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bejker, Beli98, BeYaZ, bhfanatic14, delko, Fudbalmozak2, gh0stHZ, guadalupe, held9, Hrammm1921, mosarajvosa83, OsmanhodzicBuco, riki46, WeekendOffender, Zeko87 i 121 gost.