Ako nastavite prepucavanje pred ovu vrlo vaznu tekmu necu na kraju da se rukujem sa vama kao kao onaj meljin uhljup amav sa slavkecomajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:52Prije svega nisam balavac nemam 15 godina pa malo pripazi na koji nacin mi se obracas. Ako ne znas prihvatit kritiku nemoj me citirat, zabodiji me.emir79 je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:45Za početak počni da čitaš. Spomenuo nisam Husrefa ne budi padobranac. Spominju ga oni koji su ga redovno pljuvali. Odgovor ce svakako dobiti. Prema tome smiri hormone.ajdohordas je napisao/la: ↑22 feb 2020, 16:33joj ovaj @emir79 je toliko napacen frajer zbog Husrefa to nije normalno majke mi, sve nas puca euforija samo on i dalje indirektno nesto pljuje sto je na neki način povezano sa Husrefom,
Smiri malo druze ba, opusti se. Ne bih se toliko vezao za njega i ne bih ga branio taman da je moj otac u pitanju. Svaki drugi post je neki pesimizam, skepticnost i branjenje Husrefa. Da Bog sačuva i sakloni.
I kad smo vec kod "njegovih uspjeha", nakon sto sam pogledao manji sarajevski klub, ja mu nikad halalit necu one dvije sramote i katastrofe u derbiju. Ko nas je nabio i ponizio ne mogu vjeeerovat.![]()
Inače volio bih da Ahmet zabije veceras, nekako mi je ostao nedorečen na pripremama![]()
![]()
Druga stvar, ja sasvim dobro citam posebno tvoje postove vezane za Husrefa zadnja 2-3 mjeseca, pogotovo od kako je otkaz dobio sasvim zasluženo i niko ga ne spominje vise nego ti, direktno ili indirektno. To nisam primjetio sam ja niti sam ja prvi koji ti je ukazao na to.