FC Bayern München - Arhiva postova
Moderatori/ce: Monolog,ribery,_dreamer_,hammers,geronimo
- farinelli123
- Kontakt:
Re: FC Bayern München
Ја не ' ' & ", $ је ово ? за ".
$ " се ? на ' ?. Он јесте " $ ?, ? поента је у ' $ он " $ $ је згуснута $, & ? сезоне. Ја се ? не - " % ? сезоне.
% " " " ? ?, ? ' га " $ ".
$ " се ? на ' ?. Он јесте " $ ?, ? поента је у ' $ он " $ $ је згуснута $, & ? сезоне. Ја се ? не - " % ? сезоне.
% " " " ? ?, ? ' га " $ ".
•
dobro ljudi mi znamo gdje je problem kako ćemo to riješiti jer ovo me strašno nervira..
+1Saurman je napisao/la:Nadam se da će Guardiola koristiti Juppov sistem 4-2-3-1 Martinez i Schweinsteiger jednostavno MORAJU biti taj bedem ispred zadnje linije i tačka.
Jedan od njih konstantno mora da vrsi destrukciju protivnicke igre. Kada se lopta gubi u veznom redu DM obavezno usporava protivnicki napad dok se tim ne transformira u defanzivnu formaciju.
Svi ce nas nabusiti kontrama ako ovako budemo igrali...jer nemamo mi stopere za takvu igru.
Nisu nasi stoperi ni tako brzi ni fizicki izdrzljivi da mogu odgovoriti tim zahtjevima.
Zaboravio sam kada je neko Bayernu zabio 4 komada
Opet nije nista strasno.. ovo je Pep i posmatrao kao jos jednu pripremnu utakmicu inace nebi se glupirao sa izmjenama ovih pozicija. Nadam se da ce uvidjeti da ovako ne ide jer treba na vrijeme...
- Stefan Effenberg
- Kontakt:
@ phily, ma pusti taj ofsajd, jest bitan ali me nije toliko "dirnuo".
Dirnulo me Pepovo filozofiranje.
@ Bilall, potpuno ste u pravu ti i @ Saurman, samo je problem da taj film ove sezone nećemo gledati kako se čini.
I onda Pep kaže da će se on prilagoditi Bayernu............

Dirnulo me Pepovo filozofiranje.
@ Bilall, potpuno ste u pravu ti i @ Saurman, samo je problem da taj film ove sezone nećemo gledati kako se čini.
I onda Pep kaže da će se on prilagoditi Bayernu............
-
Bundesliga
- Kontakt:
Nemoj Buytena braniti plz ne zasluzuje on to, sto se tice propuha to stoji, ali veliki krivci za taj propuh pored veznog reda su i Muller i Mandzukic koji su odigrali katastrofalno i gotovo da nisu vrsili pritisak na zadnju liniju Dortmunda.Stefan Effenberg je napisao/la:Žao mi je bilo Boatenga i Buytena danas. Pa momci bukvalno moraju čistiti uvijek jedan na jedan pa se sad ti izbori uvijek u takvim situacijama, brutalno teško, niti Thiago Silva niti Pique to ne bi mogli zadržati svaki napad.
Pored toga i prva dva gola koje je Bayern primio su dodatno shebali ekipu. Bayo ce ofanzivno biti strasan, ali ako se ne napravi balans puno ce se golova primati. Thiago je igracina, treba mu malo vremena za adaptaciju, Guardiola ga nije trebao samarati bez obzira na sve. Cak je i dobro sto se ovako zavrsilo, tek sada ce Bayo pokazati svoju pravu snagu, a bit ce velikih kritika na treninzima za igrace, a i Guardiola sam mora izmijeniti vezni red.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.
- Omerbavarac
- Kontakt:
Previse histerije u roku od pola sata, bas sam se nasekirao.
Neka ba ljudi, polako, nije smak Svijeta, sezona je tek pocela, novi sistem se uigrava (iako nam to nije bilo obecano), ekipa se susrece sa nekim novim idejama, novi trener koji zahtijeva drugaciji pristup igri...
Sve ce doci na svoje mjesto, vrijeme ce pokazati.
Jedan poraz ko nijedan, plitke rane brzo zarastaju.
Neka ba ljudi, polako, nije smak Svijeta, sezona je tek pocela, novi sistem se uigrava (iako nam to nije bilo obecano), ekipa se susrece sa nekim novim idejama, novi trener koji zahtijeva drugaciji pristup igri...
Sve ce doci na svoje mjesto, vrijeme ce pokazati.
Jedan poraz ko nijedan, plitke rane brzo zarastaju.
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Ljudi polako pa nije ovo bila neka znacajna tekma, hebes supercup. Nema ozbilje igre bez Javi Martineza, on je nas glavni igrac u defanzivi, pa da je igrao veceras Gundogana nebi bilo na terenu Javi bi ga u dzep stavio!
Ma slazem se sa tobom,Schweini i Martinez moraju igrat zadnje vezne i to je to,Dantea umjesto Bujtena,a Thiaga naprijed i nece nam moci niko nista.........vendeta87 je napisao/la:Ljudi polako pa nije ovo bila neka znacajna tekma, hebes supercup. Nema ozbilje igre bez Javi Martineza, on je nas glavni igrac u defanzivi, pa da je igrao veceras Gundogana nebi bilo na terenu Javi bi ga u dzep stavio!
ja ipak mislim da se Pep malo zahebavo ako nije onda će biti velikih problema pa kao što već neko reče on ima formiranu ekipu od prošle godine, golman se zna i dva beka normalno Dante i Boa na stoperima,dva zadnja vezna najvažnija igrača Švajni i Javi, naprijed siguran Ribi ostale nek kombinuje i reda kako hoće i to je dobitak čisti valjda se samo malo poigravo ,neznam ili je totalni promašaj
- amel10071988
- Kontakt:
Nije mi krivo zbog poraza, neko mora i da pobjedi, ono sto me iritira je nonšačalantnost kompletnog tima i odsusvo koncentracije a to je ono sto nas je krasilo citavu proslu sezonu, za svaku se loptu borilo a veceras previse netačnih pasova, malo trke, i totalna dekoncentracija, previse se prostora ostavlja pozadi kad krecemo u napad, štopere ostavljamo da se sami bore sa navalom jer Thiago nije toliko defanzivan kao sto je Martinez.
Buyten nije za prvih 20 a ne 11, jer je star, spor, i neznam koji mu je k da dante sjedi na klupi
Da se razumijemo ni napad nam nije na nekom nivou, ali bojim se da cemo dugo imati problema u odbrani s ovom formacijom, pa mi smo cini mi se 9 golova u 20 utakmica primili prosle sezone, sad 4 na jednoj utakmici
Buyten nije za prvih 20 a ne 11, jer je star, spor, i neznam koji mu je k da dante sjedi na klupi
Da se razumijemo ni napad nam nije na nekom nivou, ali bojim se da cemo dugo imati problema u odbrani s ovom formacijom, pa mi smo cini mi se 9 golova u 20 utakmica primili prosle sezone, sad 4 na jednoj utakmici
Fudbal je igra koja ukljucuje po 11 igraca sa obje strane u kojoj Nijemci uvijek pobjedjuju
ja licno nisam neki pretjerani ljubtelj Schweinija, al nenormalno gotivim Javi Martineza, pa taj covjek je prosle sezone imao 80% dobivenih duela u Bundesligi i po tome je bio na prvo mjestu jednostavno kraj njega nema prolaza za portivnicke igrace. Samo me cudi sto ga Pep nikako ne ubaciva u igru.bawaraac je napisao/la:Ma slazem se sa tobom,Schweini i Martinez moraju igrat zadnje vezne i to je to,Dantea umjesto Bujtena,a Thiaga naprijed i nece nam moci niko nista.........vendeta87 je napisao/la:Ljudi polako pa nije ovo bila neka znacajna tekma, hebes supercup. Nema ozbilje igre bez Javi Martineza, on je nas glavni igrac u defanzivi, pa da je igrao veceras Gundogana nebi bilo na terenu Javi bi ga u dzep stavio!
Prije svega samo da pozdravim mamu i da mu J*** sve po spisku onom malo je reci amateru na eurpsortu 2,ma ono nije vidjelo ni p od profesionalca ,kako covjek slatko pokazuje svoju pristranost domuzu pa to je nevjerovatno imal ko njihov e mail .
Sta reci za tekmu nego da smo sami sebe fakticki porazili ,starke ne zasluzuje klub kao sto je bayern mogli su daleko boljeg, dr.golaman dovesti mesto njega ,ali st je tu je Van buyte katastrofa klupa samo ga ubaciti za nedaj boze on je osvoje odsvirao ovu sezonu i hvala tuga , ,roben sta reci doc.za domuz ali covjek sam nije mogao ,ribery ,noer ,svajni falio od prve minute ,igraci bez kojih je bayer slabiji 30 posto,mancukic los los los na trcanje mandzo ,milera ni sam ne znam sta bi reko sve u svemu lose ,za premjerni sezonski mec ,Pep me malo iznenadio sa izmjenama pogotovu ona s danteom
,ne znam sve ovo meni lici na jos neku fazu experimetiranja ,halalit cu pepu ovaj supercup, ,al;i vise prastanja nema ,ima mega ekipu ako nije u stanju da ukomponuje homogenira momcad ,sto se mene tice moze odma kufere pakovati,sezona je na pragu BL ,CL prastanja vise nema ,svaka se od sada greska placa.
Ipak optimistican sam ,smijem se usuditi reci upamtite da ovaj domuz vise bayern nece uzeti u ovoj seznoni ,imamo igrace sve je ovo jos frisko ozbirom da je pep tek mjesec i kusur dana u minkenu i mislim da ce ono to se skockati ,kada imas igrace kao sto su gece ,tiago koji dok se jos aklimatizira,ribery ,doc.za domuz robena,svinjceka,,i ostala ekipa nema toga tima na svijetu kojeg bayern ne moze uzeti.
Sta reci za tekmu nego da smo sami sebe fakticki porazili ,starke ne zasluzuje klub kao sto je bayern mogli su daleko boljeg, dr.golaman dovesti mesto njega ,ali st je tu je Van buyte katastrofa klupa samo ga ubaciti za nedaj boze on je osvoje odsvirao ovu sezonu i hvala tuga , ,roben sta reci doc.za domuz ali covjek sam nije mogao ,ribery ,noer ,svajni falio od prve minute ,igraci bez kojih je bayer slabiji 30 posto,mancukic los los los na trcanje mandzo ,milera ni sam ne znam sta bi reko sve u svemu lose ,za premjerni sezonski mec ,Pep me malo iznenadio sa izmjenama pogotovu ona s danteom
Ipak optimistican sam ,smijem se usuditi reci upamtite da ovaj domuz vise bayern nece uzeti u ovoj seznoni ,imamo igrace sve je ovo jos frisko ozbirom da je pep tek mjesec i kusur dana u minkenu i mislim da ce ono to se skockati ,kada imas igrace kao sto su gece ,tiago koji dok se jos aklimatizira,ribery ,doc.za domuz robena,svinjceka,,i ostala ekipa nema toga tima na svijetu kojeg bayern ne moze uzeti.
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
Ofanzivno dobri, defanzivno loši. Ali ovde govorim o defanzivnoj postavci, o radu pozada, a ne o odbrani kao odbrani, jer ona nije bila loša. Niko od odbrambenih igrača nije bio loš. I Boateng i Van Buyten solidni. I ne udarajte bezveze po Belgijancu, prošla sezona mu je bila dosta dobra, večeras je odigrao odlično prvo poluvrijeme. U drugom imao samo taj pech da zabije autogol, dešava se. Starke kiksao kod prvog gola, poslije imao par dobrih odbrana. Ofanzivno kažem dosta toga je bilo dobrog, osim par nepovezanosti. Ali rad prema naprijed loš.....
Problem je što Thiago ne može sam igrati šesticu protiv ekipa kakve su Dortmund. Tu treba bar Martinez uz njega, a bolje čak i da su Schweini i Martinez tu skupa (ko prošle sezone), a da Thiago ide ofanzivnije.
Kroos je bio npr dosta spor, kod tog čovjeka nikako da se vrati ona dinamika s početka karijere. A prošle sezone sam vidio napredke kod njega, ali meni se nikako ne sviđa što je on spor s loptom, dugo čeka loptu. On ima tehniku, ali to sve ide presporo. Dobro opravdanje je i što se vraća nakon povrede postepeno.
Lijepo bi bilo da smo uzeli titulu, ali ako je ovo večeras pouka, onda je to dobro. U ostalim takmičenjima će valjda stvari doći na svoje. Ali i Pep sada mora naučiti iz neki svojih grešaka. Ima dobrih zamisli, dosta toga atraktivno izgleda, ali balans odbrane i napada se mora opet uspostaviti ko prije kod Juppa. Naravno da ne može biti isti koncept, Pep ima svoja shvatanja, ali mora se to sve malo modifikovati. Dortmund je trkački i borbom bio odličan, te sjajno ograničavao igru naše ekipe i zato zaslužio pobjedu. Uz malo sreće stvari su se mogle obrnut na našu stranu. A sada se vidi koliko je Martinez bitan, pa posebno s njim protiv Dortmunda odlično stojimo i tada ne gubimo....
Problem je što Thiago ne može sam igrati šesticu protiv ekipa kakve su Dortmund. Tu treba bar Martinez uz njega, a bolje čak i da su Schweini i Martinez tu skupa (ko prošle sezone), a da Thiago ide ofanzivnije.
Kroos je bio npr dosta spor, kod tog čovjeka nikako da se vrati ona dinamika s početka karijere. A prošle sezone sam vidio napredke kod njega, ali meni se nikako ne sviđa što je on spor s loptom, dugo čeka loptu. On ima tehniku, ali to sve ide presporo. Dobro opravdanje je i što se vraća nakon povrede postepeno.
Lijepo bi bilo da smo uzeli titulu, ali ako je ovo večeras pouka, onda je to dobro. U ostalim takmičenjima će valjda stvari doći na svoje. Ali i Pep sada mora naučiti iz neki svojih grešaka. Ima dobrih zamisli, dosta toga atraktivno izgleda, ali balans odbrane i napada se mora opet uspostaviti ko prije kod Juppa. Naravno da ne može biti isti koncept, Pep ima svoja shvatanja, ali mora se to sve malo modifikovati. Dortmund je trkački i borbom bio odličan, te sjajno ograničavao igru naše ekipe i zato zaslužio pobjedu. Uz malo sreće stvari su se mogle obrnut na našu stranu. A sada se vidi koliko je Martinez bitan, pa posebno s njim protiv Dortmunda odlično stojimo i tada ne gubimo....
Abteilung Attacke...
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
FC Bayern - Champions of Europe - 6X Champions league
Željo, FC Bayern
BiH, Deutschland
- Omerbavarac
- Kontakt:
Eh, eh...

ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!
Nojer
Lam Boateng Dante Alaba
Martinez Švajnštajger
Roben Tijago Gece Riberi
Lam Boateng Dante Alaba
Martinez Švajnštajger
Roben Tijago Gece Riberi
SemaFCBM je napisao/la:Nojer
Lam Boateng Dante Alaba
Martinez Švajnštajger
Roben Tijago Gece Riberi
tako ce najvjerovatnije i biti
PEP GUARDIOLA ZLO I UNISTITELJ MOCNOG BAYERNA .
to je prava postava sa dovoljno igrača pozadi a mi smo večeras igrali samo sa dva prava obrambena igra a to su bila dva stopera ovi vezni su svi ofanzivni a Miler i Mandžo su dvije katastrofe na klupi bi oni meni sjediliSemaFCBM je napisao/la:Nojer
Lam Boateng Dante Alaba
Martinez Švajnštajger
Roben Tijago Gece Riberi
- gerdmuller
- Kontakt:
Zaista mi mnogi simpatizeri i navijaci Bayerna na ovom forumu nisu jasni.Pa jel vi dovoljno pratite Bayerna? Ova postava je istrcala iz samo jednog jedinog razloga.A ko god detaljno prati Bayern znat ce.Naravno da je Dante bio rezerva jer je tek neki dan poceo trenirati s ekipom.Naravno da je Bastian bio na klupi kad je u zadnjih mjesec-dva odigrao 20-tak minuta.Mene ovaj poraz ni najmanje ne brine.Ne postoji ekipa na svijetu koja bi bez toliko vaznih igraca u gostima mogla ostvariti dobar rezultat protiv po mom misljenju 3 ekipe svijeta.
"Primili smo nekoliko zahtjeva od određenih ljudi iz cijeloga svijeta:Amerika,Arapske zemlje ... koji zele da ulazu novac u nas Bayern.Odbio sam sve.Zasto? Jer nasi navijaci to ne vole."
- Karl-Heinz Rummenigge
- Karl-Heinz Rummenigge
Previse smo se na forumu digli bili.
Govorili kako cemo utrpati vise golova i samo je pitanje koliko razlike cemo dobiti.
Ja nisam nista htio pisati u smislu prognoze rezultata jer nisam podcijenjivao Borussiju, znam da niste ni vi ali ono je prevazislo optimizam bilo i postala je oholost.
Guardiola ako se ispostavi kao ogranicen trener koji moze postaviti svoju igru ili nijednu drugu, treba ga sutnut dok su nam jos momci u najboljim godinama, vratiti Doktora Juppa, platiti mu milione i pustiti ga da vrati Super Bayern samo pomlađen.
Spusteni na zemlju u pravom momentu i pokazano je da nismo nepobjedivi, sreca pa je skroz nebitan kup.
Slazem se i sa @gerdmullerom da ovo ipak nije pravi pocetak sezone ali i da smo bez Bastiana kao generala sredine terena jako ranjivi za napadacku ekipu.
Govorili kako cemo utrpati vise golova i samo je pitanje koliko razlike cemo dobiti.
Ja nisam nista htio pisati u smislu prognoze rezultata jer nisam podcijenjivao Borussiju, znam da niste ni vi ali ono je prevazislo optimizam bilo i postala je oholost.
Guardiola ako se ispostavi kao ogranicen trener koji moze postaviti svoju igru ili nijednu drugu, treba ga sutnut dok su nam jos momci u najboljim godinama, vratiti Doktora Juppa, platiti mu milione i pustiti ga da vrati Super Bayern samo pomlađen.
Spusteni na zemlju u pravom momentu i pokazano je da nismo nepobjedivi, sreca pa je skroz nebitan kup.
Slazem se i sa @gerdmullerom da ovo ipak nije pravi pocetak sezone ali i da smo bez Bastiana kao generala sredine terena jako ranjivi za napadacku ekipu.
Two-time champion of Central European Cup, triple champion of Bosnia and Hercegovina, two-time cup winners, and one time winner of the international Intertoto cup.
Ne može vama ni Pep valjati...i njemu ste vec našli mane, a nije ni pocela sezona.BadrHari je napisao/la:Previse smo se na forumu digli bili.
Bježi Pep iz Bavarije, dok se te nisi popljuvali, samo te cekaju na ziceru
Zadnja izmjena: 111, dana/u 27 jul 2013, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.