Ne sekiraj se bebo

Vi ste najjači klub na balkanu, redovan učesnik europskih takmičenja. Ne treba da vas brine tamo neka sirotinja pred gašenjem.
Ne sekiraj se bebo
Pa i ne damo, koliko vidim, nije doslo do privatizacije kluba, ali ispravi me slobodno ako grijesim. KG je svakako tokom ovih nesto manje od 12 mjeseci imala tacne informacije, koje su svoju potvrdu dozivjele sinoc na sjednici, a i nastavljate pogadjati sve ostalo.
JojNotOccasionalFan je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:58Pa i ne damo, koliko vidim, nije doslo do privatizacije kluba, ali ispravi me slobodno ako grijesim. KG je svakako tokom ovih nesto manje od 12 mjeseci imala tacne informacije, koje su svoju potvrdu dozivjele sinoc na sjednici, a i nastavljate pogadjati sve ostalo.
Bolan, kod nas dva covjeka pregovarsla, bukvalno skupstinari nisu imali pojma, a ovdje su OsmaDolazi i Zagor i slicni bacali razne dojave i informacije iz 50 izvora. RETARDI PITARSKI!
Znas li kako Mirvic ulaze u Sarajevo?
Do sad 10 mil€NotOccasionalFan je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:58Pa i ne damo, koliko vidim, nije doslo do privatizacije kluba, ali ispravi me slobodno ako grijesim. KG je svakako tokom ovih nesto manje od 12 mjeseci imala tacne informacije, koje su svoju potvrdu dozivjele sinoc na sjednici, a i nastavljate pogadjati sve ostalo.
Bolan, kod nas dva covjeka pregovarsla, bukvalno skupstinari nisu imali pojma, a ovdje su OsmaDolazi i Zagor i slicni bacali razne dojave i informacije iz 50 izvora. RETARDI PITARSKI!
Ne koliko, nego kako?ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 17:07Do sad 10 mil€NotOccasionalFan je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:58Pa i ne damo, koliko vidim, nije doslo do privatizacije kluba, ali ispravi me slobodno ako grijesim. KG je svakako tokom ovih nesto manje od 12 mjeseci imala tacne informacije, koje su svoju potvrdu dozivjele sinoc na sjednici, a i nastavljate pogadjati sve ostalo.
ElCartel11 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 16:27Smjesno je čitati ove mitomane i njihovo konstantno ponavljanje za komplekse.
Ako je neko glup i ti mu se smijes, jel se onda isto radi o kompleksima (fol ljubomoran sto je on glup a ne ja) ili o čistoj sprdanciji?
Muhamed Musa novi igrač Sarajeva
svrakino1921 je napisao/la: ↑28 jun 2022, 17:13
Mercedes-Benz Arena is a stadium located in Stuttgart, Baden-Württemberg, Germany and home to German Bundesliga club VfB Stuttgart.
Bit ces LJEPOTICE kao ova Mercedes Arena
SJAJ
SJAJ LJEPOTICE
Hvala Boze sto cu dozivjet Mercedes Arenu
Aaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja sam sretan jedan Svrakindolac
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bhfanatic14, bordobijeli, club21, Fudo, Guest1945, mikimaus, MikiPirs, mosarajvosa83, Pact1921, Rauber33, ristagrad, Tatamata1946, ultrazonfa, Venom, Zeko87, Zigazaga i 123 gosta.