FK Sloboda Tuzla
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Re: FK Sloboda Tuzla
Bolno za gledati ovo veceras, pruzam vam punu podrsku i zelim vam mnogo srece u nastavku i iducoj sezoni. Ne treba zaboraviti kako ste vi usli nedavno u PL, na isti ili sličan nacin, a ne sjecam se da ste tad izlazili sa terena.. Najbolje osjetimo nepravdu na svojoj kozi. Zato treba zauvijek reci STOP kriminalu u nogometu, makar zadnja liga bili.. Nadam se da ce vam i nam ovakva nepravda otvoriti oci za sva vremena.. Sretno
Djelimicno ima istine u tome sto pricas, al federalna liga ti je liga gdje nens 50-50 utakmice, tu il ce ti pomoc il ce ti odmoc sudija, mislim da znss o cemu pricamMramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:32Bolno za gledati ovo veceras, pruzam vam punu podrsku i zelim vam mnogo srece u nastavku i iducoj sezoni. Ne treba zaboraviti kako ste vi usli nedavno u PL, na isti ili sličan nacin, a ne sjecam se da ste tad izlazili sa terena.. Najbolje osjetimo nepravdu na svojoj kozi. Zato treba zauvijek reci STOP kriminalu u nogometu, makar zadnja liga bili.. Nadam se da ce vam i nam ovakva nepravda otvoriti oci za sva vremena.. Sretno
ᴛᴜᴢʟᴀɴꜱᴋᴀ ꜱʟᴏʙᴏᴅᴀ
Ušli tako što smo glavnog konkurenta tukli u gostima, šta smo trebali da ih pustimo možda?Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:32Bolno za gledati ovo veceras, pruzam vam punu podrsku i zelim vam mnogo srece u nastavku i iducoj sezoni. Ne treba zaboraviti kako ste vi usli nedavno u PL, na isti ili sličan nacin, a ne sjecam se da ste tad izlazili sa terena.. Najbolje osjetimo nepravdu na svojoj kozi. Zato treba zauvijek reci STOP kriminalu u nogometu, makar zadnja liga bili.. Nadam se da ce vam i nam ovakva nepravda otvoriti oci za sva vremena.. Sretno
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
-
- Kontakt:
Naravno da ne treba zaboraviti dobili zute u po olovaMramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:32Bolno za gledati ovo veceras, pruzam vam punu podrsku i zelim vam mnogo srece u nastavku i iducoj sezoni. Ne treba zaboraviti kako ste vi usli nedavno u PL, na isti ili sličan nacin, a ne sjecam se da ste tad izlazili sa terena.. Najbolje osjetimo nepravdu na svojoj kozi. Zato treba zauvijek reci STOP kriminalu u nogometu, makar zadnja liga bili.. Nadam se da ce vam i nam ovakva nepravda otvoriti oci za sva vremena.. Sretno

1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!
-
- Kontakt:
Zbog ovog poteza veceras treba napuniti Tusanj iducu domacu tekmu.Bravo Sloboda,ponosan na vasu igru i potez koji ste napravili.Muda do koljena
Predstavnicima klubova iz Federacije u NSBIH nahebem se najmilijih ako ne podnesu ostavke kao i Pilav!
Predstavnicima klubova iz Federacije u NSBIH nahebem se najmilijih ako ne podnesu ostavke kao i Pilav!
Šta uradiše čaršijaneri od kluba xexexex
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Najveci grobar Slobode-Šecerbegovic i OZU
Kao da je jucer bilo, pa sam napisao nedavno, ali sam aludirao na sezonu između vas i nas .. Svega je bilo a najmanje nogometa... Znam da razumijete u cemu pricam , kada ocistite ispred svoje avlije ,onda na nepravdu mozete ovako odgovoriti kao vi veceras.. Tako treba uvijek ja vas podrzavam!!crvenocrnitz je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:38Naravno da ne treba zaboraviti dobili zute u po olovaMramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:32Bolno za gledati ovo veceras, pruzam vam punu podrsku i zelim vam mnogo srece u nastavku i iducoj sezoni. Ne treba zaboraviti kako ste vi usli nedavno u PL, na isti ili sličan nacin, a ne sjecam se da ste tad izlazili sa terena.. Najbolje osjetimo nepravdu na svojoj kozi. Zato treba zauvijek reci STOP kriminalu u nogometu, makar zadnja liga bili.. Nadam se da ce vam i nam ovakva nepravda otvoriti oci za sva vremena.. Sretnonema veze sto ko mladi ovnovi svi budu napaljeni na nas

Okej. De mi samo reci na koji način Jedinstvo ostaje u Federalnoj ligi evo par sezone, de mi samo objasni ako možeš.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:47Kao da je jucer bilo, pa sam napisao nedavno, ali sam aludirao na sezonu između vas i nas .. Svega je bilo a najmanje nogometa... Znam da razumijete u cemu pricam , kada ocistite ispred svoje avlije ,onda na nepravdu mozete ovako odgovoriti kao vi veceras.. Tako treba uvijek ja vas podrzavam!!crvenocrnitz je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:38Naravno da ne treba zaboraviti dobili zute u po olovaMramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:32Bolno za gledati ovo veceras, pruzam vam punu podrsku i zelim vam mnogo srece u nastavku i iducoj sezoni. Ne treba zaboraviti kako ste vi usli nedavno u PL, na isti ili sličan nacin, a ne sjecam se da ste tad izlazili sa terena.. Najbolje osjetimo nepravdu na svojoj kozi. Zato treba zauvijek reci STOP kriminalu u nogometu, makar zadnja liga bili.. Nadam se da ce vam i nam ovakva nepravda otvoriti oci za sva vremena.. Sretnonema veze sto ko mladi ovnovi svi budu napaljeni na nas
![]()
Eto, podobni bosnjaci u savezu dovedoše do toga da ih u ligi predstavljaju Željezničar, Sarajevo i Velež. Bravo Secerbegovicu, bravo svi prethodni bosnjacki predstavnici. Nije trebalo mnogo, svega 30 godina da nas vrate na postavke nebitnosti. Bje da smo ostali potčinjeni u Jugoslaviji, nego što smo ovo doživjeli nakon toliko patnje, žrtava, i rata. Čestitke svima!
Samo je Sloboda iz Tuzle
Pa upravu si koliko god tesko nekima bilo priznati ali isto tako je cinjenica da ni Bayern ne bi cist izasao iz federalneMramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:32Bolno za gledati ovo veceras, pruzam vam punu podrsku i zelim vam mnogo srece u nastavku i iducoj sezoni. Ne treba zaboraviti kako ste vi usli nedavno u PL, na isti ili sličan nacin, a ne sjecam se da ste tad izlazili sa terena.. Najbolje osjetimo nepravdu na svojoj kozi. Zato treba zauvijek reci STOP kriminalu u nogometu, makar zadnja liga bili.. Nadam se da ce vam i nam ovakva nepravda otvoriti oci za sva vremena.. Sretno
Ko ga **** nek su izasli svakako smo ispali
Zadnja izmjena: Madal, dana/u 26 apr 2025, 23:54, ukupno mijenjano 1 put.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
- Sjenjak1919
- Kontakt:
znam da djeriz Truhlo cita forum nas
dabogda umro nk lićke klosaru jedan
dabogda umro nk lićke klosaru jedan
SLOBODA ILI NIŠTA

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Kao sto sam napisao i " Vama i Nama" ne kazem da smo mi idealna nogometna sredina.. Ove sezone vjerovatno da , ali svake sezone prije toga je isto bilo, svega i svačega van zelenih terena, sto jednostavno prezirem... I onda uvijek kazem nemamo se sta zaliti na kriminal ako smo i mi dio toga kad nam pase...samirr je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:49Okej. De mi samo reci na koji način Jedinstvo ostaje u Federalnoj ligi evo par sezone, de mi samo objasni ako možeš.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:47Kao da je jucer bilo, pa sam napisao nedavno, ali sam aludirao na sezonu između vas i nas .. Svega je bilo a najmanje nogometa... Znam da razumijete u cemu pricam , kada ocistite ispred svoje avlije ,onda na nepravdu mozete ovako odgovoriti kao vi veceras.. Tako treba uvijek ja vas podrzavam!!crvenocrnitz je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:38
Naravno da ne treba zaboraviti dobili zute u po olovanema veze sto ko mladi ovnovi svi budu napaljeni na nas
![]()
Dobro si rekao, ni Bayern ne bi izašao Cist iz Federalne ako je neko slušao kad Husic je govorio da je morao pobjedit državu da bi ušao u PL.Madal je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:52Pa upravu si koliko god tesko nekima bilo priznati ali isto tako je cinjenica da ni Bayern ne bi cist izasao iz federalneMramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:32Bolno za gledati ovo veceras, pruzam vam punu podrsku i zelim vam mnogo srece u nastavku i iducoj sezoni. Ne treba zaboraviti kako ste vi usli nedavno u PL, na isti ili sličan nacin, a ne sjecam se da ste tad izlazili sa terena.. Najbolje osjetimo nepravdu na svojoj kozi. Zato treba zauvijek reci STOP kriminalu u nogometu, makar zadnja liga bili.. Nadam se da ce vam i nam ovakva nepravda otvoriti oci za sva vremena.. Sretno
Ko ga **** nek su izasli svakako smo ispali
Secerbegovic je ispred NS TK usao u NS BIH i taj isti secerbegovic dao podrsku vici glasao za vicu i ko nam je kriv naravno secerbegovic i niko drugiIbrahimAga075 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:46Zbog ovog poteza veceras treba napuniti Tusanj iducu domacu tekmu.Bravo Sloboda,ponosan na vasu igru i potez koji ste napravili.Muda do koljena
-
- Kontakt:
Kada se vec pravis pametan pitaj Emdzada Galijasevica kako je to sve pocelo te sezone i sta je radio i rekao pa se zakuhaloMramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:55Kao sto sam napisao i " Vama i Nama" ne kazem da smo mi idealna nogometna sredina.. Ove sezone vjerovatno da , ali svake sezone prije toga je isto bilo, svega i svačega van zelenih terena, sto jednostavno prezirem... I onda uvijek kazem nemamo se sta zaliti na kriminal ako smo i mi dio toga kad nam pase...samirr je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:49Okej. De mi samo reci na koji način Jedinstvo ostaje u Federalnoj ligi evo par sezone, de mi samo objasni ako možeš.Mramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:47
Kao da je jucer bilo, pa sam napisao nedavno, ali sam aludirao na sezonu između vas i nas .. Svega je bilo a najmanje nogometa... Znam da razumijete u cemu pricam , kada ocistite ispred svoje avlije ,onda na nepravdu mozete ovako odgovoriti kao vi veceras.. Tako treba uvijek ja vas podrzavam!!![]()

Sloboda je moja nacija
Ne vidim smisao pitanja, dobio si ga u odgovoru koji si citirao...Sunderland je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:00Kada se vec pravis pametan pitaj Emdzada Galijasevica kako je to sve pocelo te sezone i sta je radio i rekao pa se zakuhaloMramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:55Kao sto sam napisao i " Vama i Nama" ne kazem da smo mi idealna nogometna sredina.. Ove sezone vjerovatno da , ali svake sezone prije toga je isto bilo, svega i svačega van zelenih terena, sto jednostavno prezirem... I onda uvijek kazem nemamo se sta zaliti na kriminal ako smo i mi dio toga kad nam pase...![]()
-
- Kontakt:
Sta cu ti, ovdje dolazis i prosipas neku dobrotu i sve, a te godine je sve krenulo od GalijasevicaMramic24 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:04Ne vidim smisao pitanja, dobio si ga u odgovoru koji si citirao...Sunderland je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:00Kada se vec pravis pametan pitaj Emdzada Galijasevica kako je to sve pocelo te sezone i sta je radio i rekao pa se zakuhaloMramic24 je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:55
Kao sto sam napisao i " Vama i Nama" ne kazem da smo mi idealna nogometna sredina.. Ove sezone vjerovatno da , ali svake sezone prije toga je isto bilo, svega i svačega van zelenih terena, sto jednostavno prezirem... I onda uvijek kazem nemamo se sta zaliti na kriminal ako smo i mi dio toga kad nam pase...![]()

Sloboda je moja nacija
Sunderland je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:05Sta cu ti, ovdje dolazis i prosipas neku dobrotu i sve, a te godine je sve krenulo od GalijasevicaMramic24 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:04Ne vidim smisao pitanja, dobio si ga u odgovoru koji si citirao...Sunderland je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:00
Kada se vec pravis pametan pitaj Emdzada Galijasevica kako je to sve pocelo te sezone i sta je radio i rekao pa se zakuhalo![]()
Tako da molim te ne drzi neke pridike ovdje

- baboedindzeko09
- Kontakt:
Ista situacija je bila u kupu BiH, neki igrač Sarajeva stoji dva metra pored gužve i dobija crveni jer je "bio u gužvi".MejdanTz je napisao/la: ↑26 apr 2025, 23:26Godinu dana nisam napisao ništa, ali večeras moram. Iz kola u kolo nam se daju crveni kartoni, sviraju penali protiv nas, svaki kontakt je faul, kad nas pokose ništa. I večeras, crveni karton zbog prigovora????!!!! Momak metar stoji od mjesta faula, nema žuti karton i dobija direktan crveni ( kao i u mostaru što smo ), ovo prvi put u životu vidim.
Čet.nici kroje tabelu i rade šta god oni hoće, a najviše smo mi, Bošnjaci, krivi za to.
Nek smo makar mi muda pokazali, kad ovi sarajevski velikani nemaju

DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Navijacima drugih klubova je zabranjeno pisati na temama koji nisu navijaci. Imas opcenito pa opletiMramic24 je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:09Sunderland je napisao/la: ↑27 apr 2025, 00:05Sta cu ti, ovdje dolazis i prosipas neku dobrotu i sve, a te godine je sve krenulo od GalijasevicaTako da molim te ne drzi neke pridike ovdje
Kao da sam dosao na tvoju babovinu a ne na Forum Slobode da Vam pruzim podrsku..
Sloboda je moja nacija
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.