ja sam prilicno siguran da je ovo samo trac.Devil je napisao/la:Ruiza ganjaju mnogi klubovi,sto jaci sto slabi,tako da je Liverpoolu paklena konkurencija.Odlican napadac i dobro bi bilo kada bi ga Liverpool doveo,dobili bi puno sa njim.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
You are someone else I am still right here

Ode i on... Nadam se da posudba nije u pitanju.
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
dobro je... posudba ili ne rjesavamo se nepotrebnih.
You are someone else I am still right here
Portugese media says Insua asigned a 5 year deal with Sportingfera je napisao/la:dobro je... posudba ili ne rjesavamo se nepotrebnih.
Dobro je. Ovo je bilo kao grom iz vedra neba.
Degen
Poulsen
Cole
Ngog
Nadam se da će sva četvorica otići do kraja prelaznog roka pa makar morali i platiti. Samo da ih skinemo s platne liste.
-
- Kontakt:
YNWA Insua, ali drago mi je što je otišao gdje će igrati.
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Fino, fino. Polako ali sigurno se klub rješava ovog deadwooda.
K'o što @Carlo napisa, još ova četvorka i ovo ljeto će biti vrlo uspješno.
Cole - Tottenham/QPR?
Ngog - Bolton?
Degen - QPR?
Poulsen - Copenhagen/Stoke/Espanyol?
K'o što @Carlo napisa, još ova četvorka i ovo ljeto će biti vrlo uspješno.
Cole - Tottenham/QPR?
Ngog - Bolton?
Degen - QPR?
Poulsen - Copenhagen/Stoke/Espanyol?
Greatness dies
Unsung and lost, invisible to history
Unsung and lost, invisible to history
Liverpool are plotting a late transfer swoop for Barcelona winger Ibrahim Afellay before the transfer window closes on Wednesday.
Ne znam jeli istina, al' et...
Ne znam jeli istina, al' et...
Proud to be a Red! ♥ Liverpool FC ♥
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
You'll Never Walk Alone! Long live the King !
"I know Liverpool fans care more about their club's success than the national team." Rafael Benitez
http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -liverpool" onclick="window.open(this.href);return false;
Eto i na zvaničnoj stranici kluba je napisano da je Insua napustio Liverpool, sretno Insua ...
Danas utakmica, u ne tako lijepom terminu, no nadam se da ćemo upisati novu pobjedu, očekujem 2:0 ili 3:1 uz pogodak Suareza i Carrolla možda.
Eto i na zvaničnoj stranici kluba je napisano da je Insua napustio Liverpool, sretno Insua ...
Danas utakmica, u ne tako lijepom terminu, no nadam se da ćemo upisati novu pobjedu, očekujem 2:0 ili 3:1 uz pogodak Suareza i Carrolla možda.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Pa nevjerovatno kako kvalitetan rok su u Liverpoolu odradili.
Ode i Insua,još pomenuta četvorka i to je to.
Znači i danas očekujem pobjedu od bar 2:0.Ipak Bolton je kvalitetna ekipa,dobro su igrali na početku i sigurno neće biti lahko.

Ode i Insua,još pomenuta četvorka i to je to.
Liverpool je u 1. kolu protiv Sunderlanda iskazao staru boljku izuzetno lošeg postotka realizacije prilika (Suarez je promašio i jedanaesterac), ali igra je ipak ono što obećava. Bolton je startao odlično i sigurno se radi o sastavu koji može biti u gornjem dijelu Premiershipa, ali Anfield je prošlih godina bio ukleto mjesto za Skitnice. U posljednjih pet utakmica Liverpool je svaki put pobijedio, četiri puta s dva ili više razlike pa je ta neugodna tradicija uteg oko vrata igrača Boltona.

Znači i danas očekujem pobjedu od bar 2:0.Ipak Bolton je kvalitetna ekipa,dobro su igrali na početku i sigurno neće biti lahko.
FK Pjetlovi
Osim što smo neke igrače "pretplatili", može se reći da smo dobro prošli kod drugih kao npr. dovođenje Adama za "samo" 8m ili Enrique isto za "samo" 6m, a na putu za Liverpool je talentovani Coates koji bi trebao potpisati za oko 5-8m, a Atletico Madrid je nudio više al' ipak je Nacional prihvatio našu ponudu. 

YOU'LL NEVER WALK ALONE
- neutralan__
- Kontakt:
Danas samo pobjeda dolazi u obzir,moramo pobijediti.Radi samopouzdanja pred nastavak prvenstva.I titule se osvajaju protiv ovih "malih" klubova,a već smo sa jednim takvim kiksali kod kuće,tako da samo pobjeda dolazi u obzir.Također da potvrdimo da ona 3 boda iz Londona nisu slučajnost.
YNWA !
YNWA !
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
Ako je Roy mogao osvojiti 6 bodova protiv Boltona, zašto onda ne bi mogao osvojiti 3 boda danas Kenny ? Zadnjih par godina smo stalno pobjeđivali Bolton.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
- Red Assassin
- Kontakt:
Ma samo imajte vjere.
Ev pise se danas na Romoursima da smo ozbiljno zagrijani za Afelaja, i to da je on dugorocno rjesnenje umjesto Kuyta,kao u posljednjim momentima cemo pokusat dovesti Afelaja za 7-10 miliona jer ga je Barca platila samo 2.5 mil kad je on dolazio. Barsa je u ovom prelaznom roku vec dovela Sanceza i Fabregasa za oko 50 milina, a Sancez je krilni tako da Afelaj nema buducnost u Barsi.. Kako bi bilo dobro da ga dovedemo, "osvetnici" poput Robena i Van Der Varta su najpakleniji igraci..
Ako Kuyt ode(sanse su zaista male) otvara nam se mogucnost da dovedemo predobrog igraca
Malo je umova danas u fudbalu da urade ovo:
[youtube][/youtube]
Ev pise se danas na Romoursima da smo ozbiljno zagrijani za Afelaja, i to da je on dugorocno rjesnenje umjesto Kuyta,kao u posljednjim momentima cemo pokusat dovesti Afelaja za 7-10 miliona jer ga je Barca platila samo 2.5 mil kad je on dolazio. Barsa je u ovom prelaznom roku vec dovela Sanceza i Fabregasa za oko 50 milina, a Sancez je krilni tako da Afelaj nema buducnost u Barsi.. Kako bi bilo dobro da ga dovedemo, "osvetnici" poput Robena i Van Der Varta su najpakleniji igraci..
Ako Kuyt ode(sanse su zaista male) otvara nam se mogucnost da dovedemo predobrog igraca

Malo je umova danas u fudbalu da urade ovo:
[youtube][/youtube]
Nezgodan termin, moraću pomjerit iftar za pola sataHan!$;Lfc je napisao/la:http://www.liverpoolfc.tv/news/latest-n ... -liverpool

U sljedećoj rundi Carling Cupa igramo protiv Brightona i to na strani. Negdje pročitah da je u pitanju 19. septembar.
Mislim da bi to bilo itekako dobro pojačanje.Momak može igrati na oba krila i ima 25 godina.Mada ako se ne varam Pep je izjavio da neće prodavati Afellaya.U svakom slučaju Kuyt ostaje 99% i ove sezone,naredne bi već mogao otići.Red Assassin je napisao/la:Ev pise se danas na Romoursima da smo ozbiljno zagrijani za Afelaja, i to da je on dugorocno rjesnenje umjesto Kuyta,kao u posljednjim momentima cemo pokusat dovesti Afelaja za 7-10 miliona jer ga je Barca platila samo 2.5 mil kad je on dolazio. Barsa je u ovom prelaznom roku vec dovela Sanceza i Fabregasa za oko 50 milina, a Sancez je krilni tako da Afelaj nema buducnost u Barsi.. Kako bi bilo dobro da ga dovedemo, "osvetnici" poput Robena i Van Der Varta su najpakleniji igraci..
Ako Kuyt ode(sanse su zaista male) otvara nam se mogucnost da dovedemo predobrog igraca![]()
Fino,ne bi trebalo biti problema.Carlo je napisao/la:U sljedećoj rundi Carling Cupa igramo protiv Brightona i to na strani. Negdje pročitah da je u pitanju 19. septembar.
Liverpool je danas doznao protivnika u 3. kolu Liga kupa, biti će to momčad Brightona.
Utakmica će se igrati na Falmer Stadiumu (Amexu), a termin će biti određen naknadno. Treće kolo natjecanja na rasporedu je od 19. rujna.
Posljednji susret ova dva kluba u istom natjecanju bio je 1985., također u 3. kolu. Liverpool je slavio s 4:0, stijelac jednog pogotka bio je Kenny Dalglish, ali slavu je pokupio Paul Walsh koji je postigao hat-trick.
Poslije su se još jednom sastali, 1991. u 4. kolu FA Cupa. Na Anfieldu je bilo 2:2, a u ponovljenom su oledu Redsi slavili s 3:2 nakon produžetaka.

FK Pjetlovi
Jeeeeeeeee, konačno imamo i mi šansu da prođemo u 4. kolo Carling Cupa
Hajd da vidimo i to čudo
Znam da Brighton ima galeba na znaku, znači da su zafrkana ekipa
ima da ga zmaj zgrabi, malo na vatri okrene i u jednom zalogaju pojede.
Sretno Insui, ubili su ga Kebabi i Roy. Obećavao je, ali je ipak ostao na obećanjima.
Hvala Jimmyju na klipu, najjači klip na you tubu
P.S.Velcome Coates.

Sretno Insui, ubili su ga Kebabi i Roy. Obećavao je, ali je ipak ostao na obećanjima.
Hvala Jimmyju na klipu, najjači klip na you tubu

P.S.Velcome Coates.
There got to be something for Liverpool big number nine ...
Mogli smo i bolje proći, Brighton je dobro otvorio sezonu u Championshipu i trenutno su u vrhu sa 10 bodova u 4 kola, ali očekujem prolazak dalje posebno ako igrala ista ekipa kao protiv Exetera.Carlo je napisao/la:U sljedećoj rundi Carling Cupa igramo protiv Brightona i to na strani. Negdje pročitah da je u pitanju 19. septembar.
You'll Never Walk Alone
- Red Assassin
- Kontakt:
Brightona nece biti lahkom dobiti.. To je tekma kao da igramo protiv QPR u EPL slicne su jacine timovi.. Al vjerujem da ce Kenny to da proore kao i sve do sada.. Sta znamo mozda ce do tada nam u odbrani biti Coates a na krilima Downing i Afelaj 
Jao kako me zanima koja ce postava danas izaci, nekako me strah da pocnemo bez Suareza al opet sam svjestan da mu je potrebno malo odmora..

Jao kako me zanima koja ce postava danas izaci, nekako me strah da pocnemo bez Suareza al opet sam svjestan da mu je potrebno malo odmora..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.