Ko je veca legenda “taj neki” Zeka Turković ili Haris Handzić? Pitam za druga.
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Prosjecna mjesecna plata u Gani je oko 150 dolara
tuzlanska Sloboda
- feniksptica
- Kontakt:
ovaj lijevo si ti dok ga dudlas kobiljoj glavi
ovako isto upadas na temu i kontas da ispadas smijesan
nasa noc traje danima
https://youtu.be/ufLtq-0Ue1g
Pa ne mozemo gledati tu sezonu jer nije kompletirana, dakle nije odigran derbi u sljedeceoj tekmi, zatim ni proslava titule, dakle nepotpuna i nerelevantna sezona s tog gledista posjete...sarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 13:33
U zadnjoj sezoni gdje su klubovi igrali svako protiv svakog kuci i u gostima Željo imao najveci broj gledalaca. A u zadnjih 11 godina Željo imao 8 godina najvise gledalaca zeznuto ce vam bit sad kad se krene na stadion aBd bit cemo mi prvi Velež drugi Borac treci Zrinjski cetvrti vi cete biti tek 5,6 po gledaocima. Al haj sta ima veze bitno je da ste sklonili mahalu i da vam djeca pisu da je Handzić veca legenda od Zeke. Koliko god nam je klub nisko pao vi opet nadjete nacin da budete nize.
Ostalo zelje nadanja itd ostavi za svoj klub, imali ste ih puno i pocetkom sezone pa vidi gdje ste danas
Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Na pitanje o misljenju o doticnom Afrikancu, Ceric je izjavio : "Zadovoljan sam i uzbudjen velicinom kit.. onaj kluba"
Nakon toga se uputio u privatne prostorije kluba gdje ga je cekao pomenuti da dogovore detalje i kolicinu vode u kanisterima koje ce slati za Ganu.
Nakon toga se uputio u privatne prostorije kluba gdje ga je cekao pomenuti da dogovore detalje i kolicinu vode u kanisterima koje ce slati za Ganu.
Zadnja izmjena: extazy, dana/u 08 maj 2021, 14:07, ukupno mijenjano 1 put.
Ja ti nista necu zamjeriti denchi. Sad ti je samo zdravlje bitno.
nasa noc traje danima
Ljudi moji, ovako kao željkan ne može biti iskaran svak'. 

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
Ma zaletili ste se malo a stalo vas na svim poljima jbg
Dodjite opet kad procepi

Fudbal je potpun ako pobjediš, lijep poraz je ipak poraz, uništi im ego, počni od svog, završi započeto, suze radosnice se prave znojem, napadajte kao divovi, svaki sekund, svaki minut, svaku utakmicu, slomijte im srca, ušutkajte im navijače
Navijača i ku.rč.ine, klub se raspada, karaju ga na suho sa svih strana, a on se valja od smijeha.

🅵🅺 🆂🅻🅾🅱🅾🅳🅰 🆃🆄🆉🅻🅰 🔴⚫🔴⚫🔴⚫🔴
-
- Kontakt:
Nismo se mi zaletili nego si ti bolestan, pa mi mrsko da sr raspravljam al ja ti ne zamjerim sto kaze deja vu samo ti nama ozdravi pa cemo se raspravljat.
Željezničar iznad svega.
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ivica Osim!!!
UVIJEK UZ TEBE
Ma ja ba, dodjite ha vas nedje procepisarajevskiPlavi1921 je napisao/la: ↑08 maj 2021, 14:20
Nismo se mi zaletili nego si ti bolestan, pa mi mrsko da sr raspravljam al ja ti ne zamjerim sto kaze deja vu samo ti nama ozdravi pa cemo se raspravljat.

Bože sačuvaj šta rade od Željezničara. Bukvalno se sprdaju.
duhovitextazy je napisao/la: ↑08 maj 2021, 14:05Na pitanje o misljenju o doticnom Afrikancu, Ceric je izjavio : "Zadovoljan sam i uzbudjen velicinom kit.. onaj kluba"
tz tz tz tz tz tz
Ih kad ih ganci procepe 

Cerkan izgleda opasno voli crnce 

| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordotim, feniksptica, fks74, Giuseppe1, Lik i 64 gosta.