Hvalasamirr je napisao/la:Evo sad sam zvao Husaru, rekao je da stavis Piriju 500k € , dobijas njegov dres s potpisom.Zukanovic je napisao/la:1. ?
2. ?
3. Pavlovic ( FK Sarajevo) 375,000 €
PL prepucavanja - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,_dreamer_,insider,Monolog
Re: PL prepucavanja
- tuzlak1987
- Kontakt:
Konta Zukanovic Ordagic i Piric ce u Sarajevo pa im na vrijeme nabija cijene
Al je zato Petrak 150 hiljada.
Al je zato Petrak 150 hiljada.
Evo Husaric ti se izvinjava, kaze idu dva dresa za tebe s potpisom, jer je cijena kakvu ni on sam ne bi postavio.Zukanovic je napisao/la:Hvalasamirr je napisao/la:Evo sad sam zvao Husaru, rekao je da stavis Piriju 500k € , dobijas njegov dres s potpisom.Zukanovic je napisao/la:1. ?
2. ?
3. Pavlovic ( FK Sarajevo) 375,000 €
Vidis da Piric ima sada 600.000 i Husaric hoce da ga pustim 100.000 ?
![]()
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
Al ovo je nezapamceno,svi traze da mu se nabije cijena,a oni traze da spusti,prosto nevjerovatno

grb sto kuca,umjesto srca
Jasno mi je da je Bog stvorio Varesanovice,
Al mi nije jasno sto ih sastavi u nasoj svetinji
Re: RE: Re: PL prepucavanja
Uz likove iz federalke koji izrazavaju frustracije, kao reklama za mastercard, neprocjenjivodzelllo je napisao/la:Sjecam se prosle godine,niste im iz paksu izlaziliKomunista je napisao/la:Lijepo je vidjeti svu ovu mrznju prema Slobodi i Tuzli, po tome se zna da smo bolji. Lijepo ce oba kluba iz sarajeva Zrinjski i Sloboda da karaju, to oni znaju, toga se boje i zato pjeneBas je uzivanje citati njihovo pjenjenje i prosipanje mrznje
Samo veselo
![]()
Niko, niko, samo Sloboda
Sta se desilo?
Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
@ tuzlak1987
Neki dan sam ti rekao prvo gledaj sta pise ispod cijene i onda se pravi pametan.Petrak ide gore samo za tebe.
@samirr
Nek ide tebi jedan dres sto si ti moj "agent". 100.000 = 1 dres ali ima akcija 300.000 = 2 dresa
Neki dan sam ti rekao prvo gledaj sta pise ispod cijene i onda se pravi pametan.Petrak ide gore samo za tebe.
@samirr
Vrijedi i Radovac 1m, ali Sarajevo za njeg ne moze dobiti ni 300k.RedEvil je napisao/la:Al ovo je nezapamceno,svi traze da mu se nabije cijena,a oni traze da spusti,prosto nevjerovatno![]()
![]()
A kako ti znas da nece dobiti te paresamirr je napisao/la:Vrijedi i Radovac 1m, ali Sarajevo za njeg ne moze dobiti ni 300k.RedEvil je napisao/la:Al ovo je nezapamceno,svi traze da mu se nabije cijena,a oni traze da spusti,prosto nevjerovatno![]()
![]()
RedEvil je napisao/la:A kako ti znas da nece dobiti te paresamirr je napisao/la:Vrijedi i Radovac 1m, ali Sarajevo za njeg ne moze dobiti ni 300k.RedEvil je napisao/la:Al ovo je nezapamceno,svi traze da mu se nabije cijena,a oni traze da spusti,prosto nevjerovatno![]()
![]()
![]()
http://www.kicker.de/news/fussball/bund ... dovac.html
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
Pocetak 2015 mogli smo dobiti 1.0 Mio € za njega. citaj "MEGA TALENT"
http://www.bild.de/sport/fussball/bayer ... .bild.html
Pocetak 2015 mogli smo dobiti 1.0 Mio € za njega. citaj "MEGA TALENT"
- tuzlak1987
- Kontakt:
Sarajevo moze izvlaciti neki kes za igrace ali to nije zbog velikog fudbalskog znanja igraca vec zbog vezica onih likova iz Kortijka i Cardiffa i njihove reputacije ..
Dok mi za Pirica tesko da cemo dobiti pare neke, isto kao sto je Zrinjski dobio sitno za Karacica..
Dok mi za Pirica tesko da cemo dobiti pare neke, isto kao sto je Zrinjski dobio sitno za Karacica..
Zadnja izmjena: tuzlak1987, dana/u 17 jul 2016, 23:21, ukupno mijenjano 1 put.
Momak ima 20.g.i jos vremena da napreduje,ima sad preko 100 utakmica ove nase lige u prvom sastavu,i ne vidim ni jedan razlog zasto nebi trazili taj milion za njega,a ti me mozes samo ledo ufatit,on ipak igra u Saraj'vu,ne u slobodi,to nikad nemoj zaboravit 
Tako jeRedEvil je napisao/la:Momak ima 20.g.i jos vremena da napreduje,ima sad preko 100 utakmica ove nase lige u prvom sastavu,i ne vidim ni jedan razlog zasto nebi trazili taj milion za njega,a ti me mozes samo ledo ufatit,on ipak igra u Saraj'vu,ne u slobodi,to nikad nemoj zaboravit
- tuzlak1987
- Kontakt:
Ma ne znam sto se trebas ljutiti kada neko kaze da Radovac ne vrijedi te pare, ne zeli mu niko zlo.RedEvil je napisao/la:Momak ima 20.g.i jos vremena da napreduje,ima sad preko 100 utakmica ove nase lige u prvom sastavu,i ne vidim ni jedan razlog zasto nebi trazili taj milion za njega,a ti me mozes samo ledo ufatit,on ipak igra u Saraj'vu,ne u slobodi,to nikad nemoj zaboravit
Mozes ga braniti ali kada igra on u postavi, a ti gledas Sarajevo sigurno mu bogaras ..
Ne ljutim se ja tebra,i ja znam da trenutno ne vrijedi te pare,al fkt je decko mlad i sve sto sam nabrojao,al nije bila to tema,on iz svog neznanja,trazi da smanji cijenu onaj @zuka,Piricu,ja oplako,a on se uhvatio Radovcatuzlak1987 je napisao/la:Ma ne znam sto se trebas ljutiti kada neko kaze da Radovac ne vrijedi te pare, ne zeli mu niko zlo.RedEvil je napisao/la:Momak ima 20.g.i jos vremena da napreduje,ima sad preko 100 utakmica ove nase lige u prvom sastavu,i ne vidim ni jedan razlog zasto nebi trazili taj milion za njega,a ti me mozes samo ledo ufatit,on ipak igra u Saraj'vu,ne u slobodi,to nikad nemoj zaboravit
Mozes ga braniti ali kada igra on u postavi, a ti gledas Sarajevo sigurno mu bogaras ..
Veselinovic,jedan od najboljih krilnih igraca ove lige 350 000,dok neki omladinac vrijedi isto toliko....
Skahic,koji nije kako treba odigrao ni dvije utakmice vrijedi isto kao i Kostic,koji je zavrsio u timu sezone (cini mi se )i jedan od najboljih stopera lige.....
Mehmedagiceva cijena....
Yebo ti transfermarket i svoj posao kako te nije sramota....
Faticeva cijena.....
Dok omladincima Sarajeva nabija cijene na 200,300 hiljada.

Skahic,koji nije kako treba odigrao ni dvije utakmice vrijedi isto kao i Kostic,koji je zavrsio u timu sezone (cini mi se )i jedan od najboljih stopera lige.....
Mehmedagiceva cijena....
Yebo ti transfermarket i svoj posao kako te nije sramota....
Faticeva cijena.....
Dok omladincima Sarajeva nabija cijene na 200,300 hiljada.
ZIVJELA DRZAVA TUZLA
Radovac je ozbiljna kita od igrača nije nikad vrijedio niti vrijedi niti će vrijedit bilo kakvih para.Krajnji domet njegove karijere je Metalege u kojem će se skrasit kad konačno neko u administraciji skupi mooda i kutariše se ovog hudnika s njegovim menadžerom.
NBA Champion (2017) , Finals MVP (2017) MVP (2014) Youngest scoring champion ever, 4x scoring champion.
Jao, najbolje mi je kitarsko propitivanje, zasto smo se prodali
Kao kurve za bon ili cenera?
Prodali ste se da ne budete filijala Partizanu ili Dinamu, vec Vardaru
Pa ovih dana je ovo sve neprocjenjiva zabava
Niko, niko, samo Sloboda
Niko, niko, samo Sloboda
Rođen da budem Tuzlak, rođen da budem prvak. #InatTuzlanski i grobar Slobode po Solinasu aka Krlezi
- tuzlak1987
- Kontakt:
Duljevic se moze prodati za 1 mil iz Sarajeva sigurno , zavisno sve od ugovora kakav mu je. Sto prije to bolje ..Besic je napisao/la:Radovac je ozbiljna kita od igrača nije nikad vrijedio niti vrijedi niti će vrijedit bilo kakvih para.Krajnji domet njegove karijere je Metalege u kojem će se skrasit kad konačno neko u administraciji skupi mooda i kutariše se ovog hudnika s njegovim menadžerom.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.