Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
- neutralan__
- Kontakt:
Re: Chat
http://www.sarajevo-x.com/zanimljivosti ... /110818092" onclick="window.open(this.href);return false;
Ja bi ovo odmah pod škrip (mengelu) .
Ja bi ovo odmah pod škrip (mengelu) .
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988
- Donnie Darko
- Kontakt:
Vidio sam meteor maloprije, gotovo je.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
i sta kaze ?Donnie Darko je napisao/la:Vidio sam meteor maloprije, gotovo je.
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
- Donnie Darko
- Kontakt:
Nista jarane , ni okreno se nije da se pozdravi.
Možda te nije prepoznoDonnie Darko je napisao/la:Nista jarane , ni okreno se nije da se pozdravi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
papak ! Isto to je i meni uradio
Volim te Celik ! ! !
u slucaju tog,onda ja bjezim u njemackuDonnie Darko je napisao/la:Vidio sam meteor maloprije, gotovo je.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
- majestic24
- Kontakt:
gdje,sta,kako...jesmo li mrtvi svi???Donnie Darko je napisao/la:Vidio sam meteor maloprije, gotovo je.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
..:::The Black Mamba Strikes Again::...
Meni nije jasno kako to da kasni u Zenici.U nas jučer prošo već ove domaće životinje počele umirat
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Mora cekat da sleti zbog smoga.LBJ MVP je napisao/la:Meni nije jasno kako to da kasni u Zenici.U nas jučer prošo već ove domaće životinje počele umirat
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Jes to ti bio u Zenici nešto si mi podbuho na tom avataruSarajlijc@ je napisao/la:Mora cekat da sleti zbog smoga.LBJ MVP je napisao/la:Meni nije jasno kako to da kasni u Zenici.U nas jučer prošo već ove domaće životinje počele umirat
- legenda reala
- Kontakt:
Sarajlijica ,LBJ MVP ima li vas ,jeste gdje vidjeli Eda ,nema ga dva dana a ja ne mogu da uđem da vas zajebajem tamo ,hajde ba dajte vi šifru od kakog svog lažnog

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Nemam lažnog jbg.Dao bih ti,a Edo ti ne dolazi na ovu temu višelegenda reala je napisao/la:Sarajlijica ,LBJ MVP ima li vas ,jeste gdje vidjeli Eda ,nema ga dva dana a ja ne mogu da uđem da vas zajebajem tamo ,hajde ba dajte vi šifru od kakog svog lažnog![]()
I još sam ga jednom spomeni može pomislit da nam nedostaje
[youtube][/youtube]
BRZO LJUDI KOJI JE OVO FILM ? I NEKO DOWNLOAD LINK?
BRZO LJUDI KOJI JE OVO FILM ? I NEKO DOWNLOAD LINK?
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Iznad obruca.
- legenda reala
- Kontakt:
Ma što lažeš ba ,imaš 100 mail adresa da nemaš bar 2-3 lažna profila ne laži mali
mislio sam da ste bolji momci ti i mali sarajlijica ,i da vi mene poštujete kao starijeg čovjeka
a vi tako .
Povlačim se sa foruma ,zato što sam uvrijeđen ,ovaj mladi naraštaj na forumu me ne poštuje

Povlačim se sa foruma ,zato što sam uvrijeđen ,ovaj mladi naraštaj na forumu me ne poštuje
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
**** telegenda reala je napisao/la:Ma što lažeš ba ,imaš 100 mail adresa da nemaš bar 2-3 lažna profila ne laži malimislio sam da ste bolji momci ti i mali sarajlijica ,i da vi mene poštujete kao starijeg čovjeka
![]()
a vi tako .
Povlačim se sa foruma ,zato što sam uvrijeđen ,ovaj mladi naraštaj na forumu me ne poštuje![]()
Hvala!Sarajlijc@ je napisao/la:Iznad obruca.
- Papastathopoulos
- Kontakt:
fak ju, jesi cuo, medo jedanLudLo 4 je napisao/la:Subota,septembar.Papastathopoulos je napisao/la:ma kaze jasko da ni on ne zna...de mi samo reci, iskreno, kad si rodjen, kojeg datuma ? god ne treba, samo dan i mjesecLudLo 4 je napisao/la:Sema,Sema vala i bilo je vrijeme da skontas ko sam,mada mislim da ti je Jasko rekao
aj molim te reci ko si, castim te kafom
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
Papastathopoulos je napisao/la:fak ju, jesi cuo, medo jedanLudLo 4 je napisao/la:Subota,septembar.Papastathopoulos je napisao/la: ma kaze jasko da ni on ne zna...de mi samo reci, iskreno, kad si rodjen, kojeg datuma ? god ne treba, samo dan i mjesec![]()
![]()
![]()
![]()
aj molim te reci ko si, castim te kafom![]()
![]()
![]()
Pa pimbe jedno,castit ces me ionako i ovako
Evo obecajem ti kad odemo na kafu ja cu ti reci samo SPORTSPORT.BA i onda ces me mozda zaliti vodom
||| FKZeljeznicar |||
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...
Jaci od ratova,rezima i partija 1921-2011!
...dok ima nas i on ce da traje...