RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA
-
drakensang
- Kontakt:
Re: RSD Velež Mostar
Ma mogu i ja kacit klipove sad od 2006. sta mi vrijedi. grupa pod hitno treba promjene, ali ocito da svakog boli **** za ra, i niko ih ne J**+ ni pet posto. realno, kad starija raja odradi gostovanje to na nesto i lici. ovako smo u rangu atomaca i sile nebeske ..
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Ma odavno RA treba promjene i to drastične.Shvatam ja ove momke što su sad, odvajaju od usta da gledaju Velež, ali nije to to.Podhitno nešto promijenit, sve sama djeca iza gola.Od bojkota smo u stalnom opadanjudrakensang je napisao/la:Ma mogu i ja kacit klipove sad od 2006. sta mi vrijedi. grupa pod hitno treba promjene, ali ocito da svakog boli **** za ra, i niko ih ne **** ni pet posto. realno, kad starija raja odradi gostovanje to na nesto i lici. ovako smo u rangu atomaca i sile nebeske ..
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
wienultras
- Kontakt:
imal sta iz posljednje decenije,il ces nas sa ova dva klipa tusiti narednu decenijuRezervniGolman je napisao/la:Raja ignorisite levate vidis da su presretni odradili gostovanje sa 100 ljudi i jos se bod slavi ko pobjeda. Evo pa nek ukade nekad
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Halooo papci mi nosimo kamere samo kad je 1000+
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
I tebe treba nazad u školu. Nisi naučio ni koliko decenija traje 
Necu da provociram, al samo cu reci da se ne zivi od proslosti, sta vrijedi recimo Celiku sto ima titulu kad je sad u qurcu, isto tako se odnosi na Red Army koji su slabiji i od Sijuxa Lukavac.
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Poludiše djeca, nema sutra škole pa udarili na forum 
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
drakensang
- Kontakt:
Slazem se sa svim Fukarama. Trenutno smo 0, i nadam se da ce se stanje popraviti reciprocno rezultatima.
- RezervniGolman
- Kontakt:
Brato 35 godina idem na gostovanja. Nikad ih nije bilo negdje ni 500 a ne?milja-dvi. Smijesna skupinica vazda bili. Po Tuzli su sve NS orgijale. Papanski pickasti mentalitet i jos smjesnija skupinica. Ne smiju u sarajevo,troje ih u travniku,12 u vitezu. Jedino muda stisnuli do zvornika jer se samo mogu srest sa zrenjaninskim trubadurimaCrvena1981Armija je napisao/la:Pastrmko, ma šta ovi iz Tuzle znaju, ode ih 100 na gostovanje od 30 km i još uz to slave bod protiv velike Drine![]()
![]()
![]()
Fukara87 pa cemu to brato evo nabrojao sam gostovanja sa200 ze100 Sir150 BB200 ako smo mi sa ovim rang siuxa sta ste onda vi sa troje u travniku i 12 u vitezu i ne odlaskom na otoku. Odgovori svega ti
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
- Crvena1981Armija
- Kontakt:
Nadam se, iza gola imaš 20-30 stalnih koji su tu svaku utakmicu, 30 derbi navijača i 30 šminkera koji dođu samo da se uslikaju za fb.Valjda će biti bolje...drakensang je napisao/la:Slazem se sa svim Fukarama. Trenutno smo 0, i nadam se da ce se stanje popraviti reciprocno rezultatima.
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
VFC 1922
FORZA VELEŽ!!!
-
drakensang
- Kontakt:
Sigurno nije raji opao interes za Velezom. VIdjam ja i Mirzu (bivseg vodju) tu na tribini, vidjam i neke momke koji su uvijek bili iza gola. Neko hoce da bude sef na tribini, i treba ustati i ne dati da nam se smiju kao danas.
- pravnik1981
- Kontakt:
Ovo danas nam se ne smije ponavljat jbt ! bilo nas je 50-60 ali se nije navijalo...moglo se i sa 60 ljudi navijat ali pametne glave misle da ne moze...a vi tuzlaci odpepajte sa teme...oni se nasli pisat nesto ccc...mogu li dobit sliku fukara sad protiv zrinjskog??
Ako ste vi 2010. godine igrali krpenjačom to je isključivo vaš problem.staragarda je napisao/la:koja djeca...jel ova cetvorica sto se suncaju iza golaCrvena1981Armija je napisao/la:Poludiše djeca, nema sutra škole pa udarili na forum![]()
![]()
de nam skobalj jos kakav klip armije iz vremena kad se krpenjacom igralo![]()
-
drakensang
- Kontakt:
Radi tih pametnih glava, grupa je sada u kurcu. i treba podhitno da se pametne glave spuste na zemlju, niti su oni osnovali RA, tako da ga nemaju pravo "gasiti" svojim budalastinama.pravnik1981 je napisao/la:Ovo danas nam se ne smije ponavljat jbt ! bilo nas je 50-60 ali se nije navijalo...moglo se i sa 60 ljudi navijat ali pametne glave misle da ne moze...a vi tuzlaci odpepajte sa teme...oni se nasli pisat nesto ccc...mogu li dobit sliku fukara sad protiv zrinjskog??
- RezervniGolman
- Kontakt:
staragarda je napisao/la:koja djeca...jel ova cetvorica sto se suncaju iza golaCrvena1981Armija je napisao/la:Poludiše djeca, nema sutra škole pa udarili na forum![]()
![]()

Evo jedna vasa slika iz novijeg vremena. Daj brato poklopi se po mozgu i izvadi ruke iz džepova kad se slikaš
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
KLUB SVIH NAS.
KLUB SVIH NAS.
-
wienultras
- Kontakt:
ides ti moj **** 35 godinaRezervniGolman je napisao/la:Brato 35 godina idem na gostovanja. Nikad ih nije bilo negdje ni 500 a ne?milja-dvi. Smijesna skupinica vazda bili. Po Tuzli su sve NS orgijale. Papanski pickasti mentalitet i jos smjesnija skupinica. Ne smiju u sarajevo,troje ih u travniku,12 u vitezu. Jedino muda stisnuli do zvornika jer se samo mogu srest sa zrenjaninskim trubadurimaCrvena1981Armija je napisao/la:Pastrmko, ma šta ovi iz Tuzle znaju, ode ih 100 na gostovanje od 30 km i još uz to slave bod protiv velike Drine![]()
![]()
![]()
![]()
Fukara87 pa cemu to brato evo nabrojao sam gostovanja sa200 ze100 Sir150 BB200 ako smo mi sa ovim rang siuxa sta ste onda vi sa troje u travniku i 12 u vitezu i ne odlaskom na otoku. Odgovori svega ti
sta je cudno sto je bilo tri covjeka,od toga jedan otisao da snima..nije se ni islo organizovano na **** kup..u vitezu je bilo tridesetak ljudi,sobzirom da redamo pobjede ko real odlicno
za sarajevo se zna sto se nije islo,ali papcima ko ti koji nece da svate,netreba ni odgovarat..
ali nije meni cudno za nas,rezultati ****,nidje nas nema...ali vi,velez,giganti ovo ono klipovi hiljade **** palac
i da budes liga peta ti si nama centar svijeta FUKARE 87
-
drakensang
- Kontakt:
Radi jednog "navijaca" ti cijelu grupu prozivas. tolikowienultras je napisao/la: ides ti moj **** 35 godinakada se spomene velez uvjek ti znas odgovoriti,ovo,ono...
sta je cudno sto je bilo tri covjeka,od toga jedan otisao da snima..nije se ni islo organizovano na **** kup..u vitezu je bilo tridesetak ljudi,sobzirom da redamo pobjede ko real odlicno![]()
za sarajevo se zna sto se nije islo,ali papcima ko ti koji nece da svate,netreba ni odgovarat..
ali nije meni cudno za nas,rezultati ****,nidje nas nema...ali vi,velez,giganti ovo ono klipovi hiljade **** palacpitacu te jos samo jednom DJE **** RED ARMY...kada odradite bar jednu utakmicu kuci javi se...**** mater,postujem velez,i ra...zbog drzave,vjere,bosne,cega hoces...ali papci ko ti,koji misle da su popili svu pamet unistavaju i ono malo respekta sto vam je ostalo...sledecu domacu ocekujem da se broj RA popne na 10
@staragarda
koji vam je više qurac?
upadate na temu i onda se čudite na replike. ako ne znate normalno pisati, onda prošetajte, niste zanimljivi ni sekunde. Idite i ližite se na temu HŠK-a, to su vam drugovi.
Dalje, momci su odigrali po meni jednu solidnu utakmicu, a nričito Ani, koji se u pravo vrijeme probudio. Izgleda da je razgovor sa upravom dao rezultat. RA je naša boljka, nažalost. Jedino se stanje može popraviti razgovorom sa predstavnikom RA koji je u klubu, da se na razgovor pozovu momci, i da se konačno RA vrati na stare staze, jer je očigledno da nam fali žara sa tribine, što bi još dodatno napalilo ekipu.
koji vam je više qurac?
upadate na temu i onda se čudite na replike. ako ne znate normalno pisati, onda prošetajte, niste zanimljivi ni sekunde. Idite i ližite se na temu HŠK-a, to su vam drugovi.
Dalje, momci su odigrali po meni jednu solidnu utakmicu, a nričito Ani, koji se u pravo vrijeme probudio. Izgleda da je razgovor sa upravom dao rezultat. RA je naša boljka, nažalost. Jedino se stanje može popraviti razgovorom sa predstavnikom RA koji je u klubu, da se na razgovor pozovu momci, i da se konačno RA vrati na stare staze, jer je očigledno da nam fali žara sa tribine, što bi još dodatno napalilo ekipu.
-
staragarda
- Interni moderator
- Kontakt:
skobalj...ovo je DUPLO VISE Fukara na gostovanju u vitezu koji je 160 km od tz nego ARMIJE NA DOMACOJ TEKMI...a sad navali na cehinje opetRezervniGolman je napisao/la:staragarda je napisao/la:koja djeca...jel ova cetvorica sto se suncaju iza golaCrvena1981Armija je napisao/la:Poludiše djeca, nema sutra škole pa udarili na forum![]()
![]()
Evo jedna vasa slika iz novijeg vremena. Daj brato poklopi se po mozgu i izvadi ruke iz džepova kad se slikaš![]()
![]()
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Velež se bar može pohvalit nekim rezultatima iz prošlosti pa taman da je prije 400 godina to ostaje zapisano, ta nije bio Crvena Zvezda B 
dajte prijavite ove padobrance bolan, halooooooooo... 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.