E hvala vi...

Vidi se ko je pravi jaran...

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Lijepo je vidjeti da imamo toliko visokoobrazovanih momaka na forumu.Vanja8 je napisao/la: ↑26 feb 2020, 20:42E hvala vi...![]()
Vidi se ko je pravi jaran...![]()
![]()
TheIvicnjak je napisao/la: ↑26 feb 2020, 20:45Lijepo je vidjeti da imamo toliko visokoobrazovanih momaka na forumu.![]()
Ja sam bio toliko dobar ucenik, da sam iz osmog razreda otiso u vojsku![]()
Banja Luku pokenjam ja, jel' ovako ide?
TheIvicnjak je napisao/la: ↑26 feb 2020, 20:29
Ko god da se pita, Otoka bi bila najbolje rjesenje za nas. Treba se dogovoriti i uloziti koliko je potrebno da se mogu igrati utakmice a Kosevo napustiti pa nek oni koji nas ucjenjuju posade krompir na njemu.
Inace moje misljenje je da je puno bolje ulagati u akademiju nego u stadion. Stadion na ovim prostorima ne donosi nista osim dodatnog troska, a akademija je fabrika gdje se proizvode igraci i od koje se moze lijepo zivjeti, a kasnije i napraviti i stadion i sve ostalo. Tako se raste i bogati.
Kad bih mogao birati izmedju dobro uredjene akademije i najsavremenijeg stadiona, uvjek bih izabrao ovo prvo.
Neko mi provalio lozinkuSamozdravlje je napisao/la: ↑26 feb 2020, 21:58TheIvicnjak je napisao/la: ↑26 feb 2020, 20:29
Ko god da se pita, Otoka bi bila najbolje rjesenje za nas. Treba se dogovoriti i uloziti koliko je potrebno da se mogu igrati utakmice a Kosevo napustiti pa nek oni koji nas ucjenjuju posade krompir na njemu.
Inace moje misljenje je da je puno bolje ulagati u akademiju nego u stadion. Stadion na ovim prostorima ne donosi nista osim dodatnog troska, a akademija je fabrika gdje se proizvode igraci i od koje se moze lijepo zivjeti, a kasnije i napraviti i stadion i sve ostalo. Tako se raste i bogati.
Kad bih mogao birati izmedju dobro uredjene akademije i najsavremenijeg stadiona, uvjek bih izabrao ovo prvo.
Ti i Tvoja AKADEMIJA .![]()
Ne znam kako mi je ahbabu promakao tvoj post , nesto dug i studiozan. Mora da ti je zena pomogla
![]()
Treba nam dobar travnjak , radi nasih igraca , da 20+ utakmica igraju na dobrom travnjaku . Neko je pisao da je na Kosevu dobra drenaza i dobar nagib(sta god to znacilo). Imamo i dipl. gradjevinaca na forumu . Slazem se za Otoku(blizu). Dobar post i evo ti prvi lajk(sumnjiv si mi)![]()
TheIvicnjak je napisao/la: ↑26 feb 2020, 22:12
Neko mi provalio lozinku![]()
Ma samo AKADEMIJA ahbabu. U njoj lezi snaga![]()
Ma ne vjerujem,ima jos 2 dana do tekme i bit ce to ok
Nije bas na svim mogucim poljima, npr. Ispali smo iz kupa a mislio sam da cemo odbraniti duplu.Disperadun je napisao/la: ↑26 feb 2020, 20:45Stvarno situacija odavno nije bila bolja na svim mogućim poljima. Kad se sjetim prošle polusezone i u jednom trenutku kada smo igrali u sredini sa Gavricem, Velkoskim i Mustaficem tačno mi pozli. Sada imamo širinu, zajedništvo u ekipi i 3 boda prednosti na tabeli ispred Borca i Želje. Ne mogu ni zamislim šta bi bilo kada bi uzeli Borca u subotu.
IGRAJ BORDO BIJELI OLE OLE
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Hajdeee, iliyaa8, supervizor i 49 gostiju.