Bosna i Hercegovina - Portugal

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog

gringo1
Kontakt:

Re: Bosna i Hercegovina - Portugal

Post Postao/la gringo1 » 14 nov 2009, 13:19

srbin.prijedor je napisao/la:uuu...preveika euforija,to vam ne valja...treba biti optimista ali ovo što mnogi kod vas pišu nema veze s mozgom..Ljudi ovo je Portugal,ne Estonija i Jermenija,ne zaboravite,a imajte u vidu da će i sudije biti na njihovoj strani jer FiFI više odgovara Portugal na SP nego BiH,zbog marketinga,sponzora..Ronalda ponajviše...ali midlim da možete ako ništa remizirati,bez golova..pa čekati revanš..mada su male šanse..Po meni šanse za prolaz su procentualno Portugal 70% BiH 30%,ali ne mora to ništa značiti..uz dobar rezultat iz Lisabona,možete se nadati nečemu u revanšu...Što se mene tiče meni je svejedno ko će proći ovde,jer je moja reprezentaciija već na SP,nek pobjedi bolji,mada bi mi ipak bilo drago da BiH uradi nešto ovde..koliko-toliko...želje su jedno,realnost drugo 8-)
Bolan bolan!!!
Pa ti si nesvijestan skroz,mislis da te vole u srbiji???
Oni svojoj djeci u srbiji osiguravaju egzistenciju i pridruzujuse evropi polahko a vas u RS-u loze da opstruirate sve sto je dobro za BIH...
Pa jesili svjestan u kojo zemlji zaradzujes hljeb???
Ako jesi onda toj zemlji trebas misliti dobro da bi tebi i tvom dijetu bilo bolje....
Ti i jesi srbin i uvjek to i trebas da budes ali moras znati da je tvoja kuca u BIH a ne u Srbiji i da ti je BIH broj 1 a ostali na broju 2....
Zadnja izmjena: gringo1, dana/u 14 nov 2009, 13:24, ukupno mijenjano 2 puta.
Zivi svaki dan kao da je posljednji a jedan ce i biti!!!

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 14 nov 2009, 13:20

Knele je napisao/la:
_dreamer_ je napisao/la:laku noc raja...
Lijepi snovi, samo da ne bude tematika Lisabon, jer je fakat previše. Aj' kad se dignete iz kreveta nastavit ćemo sa diskusijom. Vraćam se Master ligi.

eee bolan, legnem ja sinoc i nanijetim reko da veceras i ja sanjam tu tekmu i da vidjam taj rezultat... i hajd sad da ne duljim previse o snu, uglavnom, ne znam kako, ali se sastala sva ova raja sa foruma i krenuli smo mi kao grupa navijaca na stadion na tekmu... i ne znam kako, zalutamo mi u neku sumu i hajd tako picimo mi i dodjemo do nekakve dvije mocvare koje treba preci.... nakav hafifan mostic preko njih a zaobic ih nemeres... i sto jednom ono rekose "valja nama preko rijeke"... i krenemo mi, harishp naprijed i nesto on saneri po svom obicaju a ti ga peglas da se prestane zayebavat vise i uglavnom, bilo kako bilo, predjemo prvi most i sad smo kao izmedju dvije mocvare... nista, valja dalje... samo sto krenusmo prema drugom mostu, opazi neko jednog aligatora kako nam sledja prilazi... i krenemo mi naprijed, hajd da pozurimo kad i iz druge mocvare proviruju aligatori... ku sad, gdje cemo sta cemo, krenemo mi na drugi most kad se srusi, krenemo nazad srusise dusmani aligatori i drugi... opsta panika, harishp uzeo neki stap i naostrio se da ih bije, mi ostali gledamo sta i kako... napadose aligatori i tako nasta opsta panika i ono trci svako sebi... mene jedan docepa za nogu i ja tom trenu skontam "jebote ovo mora biti san" i probudim se :)

kako sam kasnije saznao, harishp je stapom prebio dvojicu ali mu je treci dohakao...

edit:

i da, kako sam zaigrao nogama od straha od tog aligatora, dobro sam se nabio nogom u zid... i onda kad sam ustao kontam, jbt zamisli da dzeko sanja ovakav san i nabije se nogom u zid i povrijedi nogu... jbt koji prenosi... :D
sto se tice tekme veceras, definitivno je gledam sam, nemam zivaca da sjedim ili stojim na mjestu gdje se pord mene jos 100 ili 1000 ljudi jede od nervoze... necu izdrzati... zato laganini kod kuce... samo da ne bude debakl...
Zadnja izmjena: _dreamer_, dana/u 14 nov 2009, 13:22, ukupno mijenjano 1 put.
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 14 nov 2009, 13:21

senoRA je napisao/la:
edoox je napisao/la:i tako mi uvijek mješamo..nacionalnost i religiju..kruske i jabuke..samo Miske mješa portugalce :D
najbolji post dosada
potpis

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 14 nov 2009, 13:21

senoRA je napisao/la:
edoox je napisao/la:i tako mi uvijek mješamo..nacionalnost i religiju..kruske i jabuke..samo Miske mješa portugalce :D
najbolji post dosada
nemoj te misliti da i Dzeko,Salihovic,Šupić,Pandža..ne misle isto..MISLE ITEKAKO!!..i oni mješaju Portugalce :D

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 14 nov 2009, 13:22

NAPRIJED LJILJANI , OBRADUJTE NAS!

Mont0
Kontakt:

Post Postao/la Mont0 » 14 nov 2009, 13:24

Madafaka je napisao/la:NAPRIJED LJILJANI , OBRADUJTE NAS!
Je li jos iko spomenuo ljiljane? Madafaka imas rakiju od mene :mrgreen: , samo ljiljani, :D
Support Velez, It's logical! ★

scorpion
Kontakt:

Post Postao/la scorpion » 14 nov 2009, 13:26

srbin.prijedor je napisao/la:Bolan bolan!!!
Pa ti si nesvijestan skroz,mislis da te vole u srbiji???
Oni svojoj djeci u srbiji osiguravaju egzistenciju i pridruzujuse evropi polahko a vas u RS-u loze da opstruirate sve sto je dobro za BIH...
Pa jesili svjestan u kojo zemlji zaradzujes hljeb???
Ako jesi onda toj zemlji trebas misliti dobro da bi tebi i tvom dijetu bilo bolje....

Gringo ovo je sportski forum,ja znam da me vole pošto često idem tamo,mnogo nas vole...Svjestan sam ja svoje zemlje vrlo dobro,kao i ti svoje..ja tvojoj ne mislim ništa loše,nemoj ni ti mojoj.Prođite Portugal pa ćemo onda svi biti zadovoljni[/quote]halo majmine retardirani u kojoj zemlji živiš????U kojoj zemlji se nalazi Prijedor?????? Degenu seljački :evil: :evil: :evil:

Ali da se zbog seljaka ne nerviramo ovdje,NAPRIJED BOSNO I HERCEGOVINO i CRKNITE DUŠMANI!!!
...ja neću da govorim radi čega i da objašnjavam,vi to vrlo dobro znate,al ako ništa drugo i ono što je jedino što mogu da učinim za taj grad,pa da se i vi sjetite da sam se rodio u Sarajevu, a znate šta se dešava!!!

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 14 nov 2009, 13:27

ja znam da će i Mićo večers skočiti kad ga "uvaljamo"..pa brate i on je čoek..i ovo za atmosferu iz gradova..bilo bi super..voljeo bih da neko stavi iz Banja Luke..Bjeljine..pa da konačno vidimo i dokažemo da smo SVI mi samo Bosanci I Hercegovici!!!

CRNI_SA
Kontakt:

Post Postao/la CRNI_SA » 14 nov 2009, 13:28

naprijed ljiljani !!!!!!!!!!!!!!!!!!
la liga * Winners (9):
copa del rey Winners (9):
UEFA Cup Winners' Cup Winners (1): . Intercontinental Cup Winners (1):

Los Colchoneros !

Gorazde11
Kontakt:

Post Postao/la Gorazde11 » 14 nov 2009, 13:28

adnan24 je napisao/la: To sto prenose BiH ne znaci da navijaju za nas...bio je i ovdje prijenos Hrvatske milion puta pa se navijalo protiv njih...!
Evo ti pa poslusaj (pogledaj)
HTV - Bosna vs Belgija
Ukljucenje u prijenos, cestitke, Ciri, Bosni, bosanskim navijacima...

HTV - Bosna vs Turska
Ukljucivanje u prijenos

Sportska javnost, treneri, mediji su apsolutno na strani BIH, to niko ne skriva vidi se iz aviona
Protiv BIH su jedino neki internet huligancici (a i oni kao razlog zasto su protiv navode slavlje u BIH nakon pobjede Turske)

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 nov 2009, 13:29

CRNI_SA je napisao/la:naprijed ljiljani !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZLATNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Željovac
Kontakt:

Post Postao/la Željovac » 14 nov 2009, 13:29

Ja sam u utakmici Turska-Hrvatska više želio da Turska pobijedi. Nikakva naročita želja al' eto. Vjerovatno zbog nekog antagonizma prema "bosanskim hrvatima", kradinalu Puljiću i ostalima koji su "konstantno ugroženi". A ni Turska mi nije mrska, blizak sam islamu na neki način :) Ne vidim šta je u ovome strašno, a eto lijepo je što ima toliko Hrvata da navijaju za nas. Poprilično sam iznenađen. Ah da, ima i taj detalj da za Hrvate mislim da su poprilično umišljeni. Onda mi isto smeta što su oni na neki način preuzeli mjesto reprezentaciji Bosne i Hercegovine. Igraju sa nekim velikim "domoljubljem" jer su nedavno bili u strašnome ratu, napatili se za nezavisnost, pa sad ginu za svoju državu na terenu. Uvredljivo je kad se slične stvari potenciraju pored nas živih. Sa skratim, Turska mi je i dalje dosta draža, iako je uopšte ni na koji način ne osjećam kao svoju.
A večeras se nadam da ćemo proći bar k'o Albanija!
Red hat oooooo grandmaaaaaaa, red hat ooooooooo granyyyyyyyyyy, red hat for my Edin, oooooooooo grandma, granny. I wish Edin ooooooooo grandmaaaaaaa, I wish Edin oooooooo grannyyyyyy, I wish Edin scores, oooooooooo grandma, grannyyyyyyyy.

Visca el Višća!

Madafaka
Kontakt:

Post Postao/la Madafaka » 14 nov 2009, 13:30

slika

Naprijed LJILJANI!

Google
Kontakt:

Post Postao/la Google » 14 nov 2009, 13:31

Ja sam igrao na Portugal 1(na kladionici)
RAZLOG:Ja sam MALRER ne opisujuci:D
Prvi put przeljkujem da padnem tiket:D(nadam se da cemi se zelje ostvarit)!!!
-------------------------------------
VECERA DA SLAVIMMOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO,MALO NECEMO PUNO(DA SE NE ISTROSIMO),SLIJEDI NAM REVANS,ONDA SLAVLJE PRAVO NASTAJE!!!

TheManiacs
Kontakt:

Post Postao/la TheManiacs » 14 nov 2009, 13:33

Naravno

BOSNA
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987

edoox
Kontakt:

Post Postao/la edoox » 14 nov 2009, 13:35

neko jednom jedno rece : ne mješaj posao i emocije :D

Lily
Kontakt:

Post Postao/la Lily » 14 nov 2009, 13:37

rob do bagro je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:naprijed ljiljani !!!!!!!!!!!!!!!!!!
ZLATNI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go Golden Lilies :D
..Money not love, is your drive. But tell us... can you count to FIVE?? 77' 78' 81' 84' 05'

hooligan_SA
Kontakt:

Post Postao/la hooligan_SA » 14 nov 2009, 13:40

srbin.prijedor je napisao/la:
CRNI_SA je napisao/la:
srbin.prijedor je napisao/la:uuu...preveika euforija,to vam ne valja...treba biti optimista ali ovo što mnogi kod vas pišu nema veze s mozgom..Ljudi ovo je Portugal,ne Estonija i Jermenija,ne zaboravite,a imajte u vidu da će i sudije biti na njihovoj strani jer FiFI više odgovara Portugal na SP nego BiH,zbog marketinga,sponzora..Ronalda ponajviše...ali midlim da možete ako ništa remizirati,bez golova..pa čekati revanš..mada su male šanse..Po meni šanse za prolaz su procentualno Portugal 70% BiH 30%,ali ne mora to ništa značiti..uz dobar rezultat iz Lisabona,možete se nadati nečemu u revanšu...Što se mene tiče meni je svejedno ko će proći ovde,jer je moja reprezentaciija već na SP,nek pobjedi bolji,mada bi mi ipak bilo drago da BiH uradi nešto ovde..koliko-toliko...želje su jedno,realnost drugo 8-)
sve ti valja samo ovo da ti je svejedno macku o rep 8-)
Vjerovao ili ne..svejedno 8-)
Ja ti ne vjerujem. Jer ne bi bio ovdje da jeste 8-) 8-)

NoName
Kontakt:

Post Postao/la NoName » 14 nov 2009, 13:41

Background sa --- SPAM ---:

slika
Jbš državu koja nema Nobela, Oskara i Olimpijadu.
Pobjednici ostvaruju ciljeve, gubitnici traže izgovore.
SERGEJ, SERGEJ, SERGEJ BARBAREZ.

rob do bagro
Kontakt:

Post Postao/la rob do bagro » 14 nov 2009, 13:42

aj ba vise yebo vas index...jestel se vi to zaljubili u taj portal :roll:
,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,

SMRT FASIZMU!!!

Zaključano

Natrag na “Arhiva”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.