Bolan bolan!!!srbin.prijedor je napisao/la:uuu...preveika euforija,to vam ne valja...treba biti optimista ali ovo što mnogi kod vas pišu nema veze s mozgom..Ljudi ovo je Portugal,ne Estonija i Jermenija,ne zaboravite,a imajte u vidu da će i sudije biti na njihovoj strani jer FiFI više odgovara Portugal na SP nego BiH,zbog marketinga,sponzora..Ronalda ponajviše...ali midlim da možete ako ništa remizirati,bez golova..pa čekati revanš..mada su male šanse..Po meni šanse za prolaz su procentualno Portugal 70% BiH 30%,ali ne mora to ništa značiti..uz dobar rezultat iz Lisabona,možete se nadati nečemu u revanšu...Što se mene tiče meni je svejedno ko će proći ovde,jer je moja reprezentaciija već na SP,nek pobjedi bolji,mada bi mi ipak bilo drago da BiH uradi nešto ovde..koliko-toliko...želje su jedno,realnost drugo
Pa ti si nesvijestan skroz,mislis da te vole u srbiji???
Oni svojoj djeci u srbiji osiguravaju egzistenciju i pridruzujuse evropi polahko a vas u RS-u loze da opstruirate sve sto je dobro za BIH...
Pa jesili svjestan u kojo zemlji zaradzujes hljeb???
Ako jesi onda toj zemlji trebas misliti dobro da bi tebi i tvom dijetu bilo bolje....
Ti i jesi srbin i uvjek to i trebas da budes ali moras znati da je tvoja kuca u BIH a ne u Srbiji i da ti je BIH broj 1 a ostali na broju 2....