ako i nju ne provale
Najsmjesniji postovi na forumu!
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Najsmjesniji postovi na forumu!
Sada ostaje samo ona @panties 
ako i nju ne provale
ako i nju ne provale
- fanatic1991
- Kontakt:
legenda reala je napisao/la:I ti našo pitati,najvećeg zavodnika na forumu kako znaspielführer_21 je napisao/la:Kako znaš?Monolog je napisao/la:Bambina jeste žensko, a ovo zahvalan/na je jednostavno zbog brzine (upućeno onima koji misle da se radi o nekome sa krizom identiteta).![]()
Osjećaj
I dont have a singnature:(
Can i have yours?
Can i have yours?
Nju ce Harishp da PrOVALI,stalno su zajednoSheyi je napisao/la:Sada ostaje samo ona @panties
ako i nju ne provale
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
kelner je napisao/la:Nju ce Harishp da PrOVALI,stalno su zajednoSheyi je napisao/la:Sada ostaje samo ona @panties
ako i nju ne provale![]()
![]()
R.I.P
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
MIRZA RASCIC
Željezničar za život cijeli!
braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
ako ima koji crnac da je diskirminiran na ovom forumu, molio bih da se javi da upotpunimo kolekciju.
da mi je naći moderatora koji bi svima ugodio, odmah bih ga oženio, pa nek usput filozofira koliko god hoće.
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
Guns n'Roses,Judas Priest,AC/DC,Queen,Led Zeppelin,Iron Maiden,Black Sabbath
Edvin Po je idol jedne generacije !
Jako smijesno :/
ni meni ne bi bilo smjesno da sam drugi osnovneL_blancos je napisao/la:Jako smijesno :/
Azra,EKV,Balasevic,Divlje Jagode,Riblja Corba,Indexi,Film,Zabranjeno Pusenje,Bajaga.
- tyler durden
- Kontakt:
T-MAC je napisao/la:braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
ako ima koji crnac da je diskirminiran na ovom forumu, molio bih da se javi da upotpunimo kolekciju.
da mi je naći moderatora koji bi svima ugodio, odmah bih ga oženio, pa nek usput filozofira koliko god hoće.![]()
- harebianconero
- Kontakt:
Mirko Vučinić #9 & Leonardo Bonucci #19
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
30 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
ahahahahahah jbt srpT-MAC je napisao/la:braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
da mi je naći moderatora koji bi svima ugodio, odmah bih ga oženio, pa nek usput filozofira koliko god hoće.![]()
Bez puške više ni na fejs ne smiješ ući koliko ima Mawih loodih swatkih tigricha…
zeljo1 je napisao/la:najjači potpiszeljo1 je napisao/la:„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
svašta u Božijoj baščibagrcavi je napisao/la:zeljo1 je napisao/la:najjači potpiszeljo1 je napisao/la:„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.![]()
Za zivot cijeli!
Da.,,T-MAC je napisao/la:ni meni ne bi bilo smjesno da sam drugi osnovneL_blancos je napisao/la:Jako smijesno :/
Kad je neko drugi osnovne nije toliko zelen da mu bude ovo smijesno..
Profesionalci i đžentlmeni nema šta debilizam al baš je to cool
odgovor sprdanje a šta ćeš vidiš narodu treba zabava!
a jevrejiT-MAC je napisao/la:braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
Nullius in verba
Volim kad su sise vel'ke. A i kad nisu.
- Bata_Barata
- Kontakt:
Mislis IzraelciHeller je napisao/la:a jevrejiT-MAC je napisao/la:braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
Slavit cemo tvoje ime
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
dok u nama srce bije
zivio nam Osim dragi
gospodaru familije
Amar Amar Osim Osim !
ne nego Jevreji,
Nullius in verba
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Hahahahahha admina kralja
nista moramo nafatat kakvog jevreja i crnca da se registruju 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja samo imam kitu k'o crnacbagrcavi je napisao/la:Ja sam crnac.
Svete, vidiš li šta Srbija ima?! Ima Novaka Đokovića, najboljeg svetskog tenisera. Pokori se Rogere, pokori se Rafaele, pokori se Andy! Srbija ima šampiona i zauvek će ga imati!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.