ako i nju ne provale

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
legenda reala je napisao/la:I ti našo pitati,najvećeg zavodnika na forumu kako znaspielführer_21 je napisao/la:Kako znaš?Monolog je napisao/la:Bambina jeste žensko, a ovo zahvalan/na je jednostavno zbog brzine (upućeno onima koji misle da se radi o nekome sa krizom identiteta).![]()
Osjećaj
Nju ce Harishp da PrOVALI,stalno su zajednoSheyi je napisao/la:Sada ostaje samo ona @panties
ako i nju ne provale
kelner je napisao/la:Nju ce Harishp da PrOVALI,stalno su zajednoSheyi je napisao/la:Sada ostaje samo ona @panties
ako i nju ne provale![]()
![]()
braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
ako ima koji crnac da je diskirminiran na ovom forumu, molio bih da se javi da upotpunimo kolekciju.
da mi je naći moderatora koji bi svima ugodio, odmah bih ga oženio, pa nek usput filozofira koliko god hoće.
ni meni ne bi bilo smjesno da sam drugi osnovneL_blancos je napisao/la:Jako smijesno :/
T-MAC je napisao/la:braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
ako ima koji crnac da je diskirminiran na ovom forumu, molio bih da se javi da upotpunimo kolekciju.
da mi je naći moderatora koji bi svima ugodio, odmah bih ga oženio, pa nek usput filozofira koliko god hoće.![]()
ahahahahahah jbt srpT-MAC je napisao/la:braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
da mi je naći moderatora koji bi svima ugodio, odmah bih ga oženio, pa nek usput filozofira koliko god hoće.![]()
zeljo1 je napisao/la:najjači potpiszeljo1 je napisao/la:„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.![]()
svašta u Božijoj baščibagrcavi je napisao/la:zeljo1 je napisao/la:najjači potpiszeljo1 je napisao/la:„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.![]()
Da.,,T-MAC je napisao/la:ni meni ne bi bilo smjesno da sam drugi osnovneL_blancos je napisao/la:Jako smijesno :/
a jevrejiT-MAC je napisao/la:braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
Mislis IzraelciHeller je napisao/la:a jevrejiT-MAC je napisao/la:braco milaadmin je napisao/la:imali smo diskriminirane srbe, hrvate, bošnjake, komuniste, navijače sarajeva, želje, borca, reala iz madrida, hercegovce, dijasporce, zeničane... sada evo i žene (konačno, već sam se zabrinuo).
Ja samo imam kitu k'o crnacbagrcavi je napisao/la:Ja sam crnac.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 51 gost.