FK Drina Zvornik

Lozinka97
Kontakt:

Re: FK Drina Zvornik

Post Postao/la Lozinka97 » 21 jul 2015, 21:42

flagrantus je napisao/la:Gabriel Franko iznenadjujuce nije zadovoljio,tako da nece nositi plavo-bijeli dres :mrgreen:
Izgleda dolaze Afrikanci ovih dana,oni ce po svemu sudeci parafirati ugovor bez probe!Tacno izgleda da niko u klubu ne vodi racuna o broju"stranaca" :shock:

Jel dolaze cervorica kao sto je najavljeno ili manje

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 22 jul 2015, 08:39

Lozinka97 je napisao/la:
flagrantus je napisao/la:Gabriel Franko iznenadjujuce nije zadovoljio,tako da nece nositi plavo-bijeli dres :mrgreen:
Izgleda dolaze Afrikanci ovih dana,oni ce po svemu sudeci parafirati ugovor bez probe!Tacno izgleda da niko u klubu ne vodi racuna o broju"stranaca" :shock:

Jel dolaze cervorica kao sto je najavljeno ili manje
Manje!Trebalo bi da stignu dva stranca.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 22 jul 2015, 16:08

Posle svega sto se pricalo I najavljivalo nisam bas neki optimista sto se tice naseg opstanka. Od ovih pojacanja niko ne djeluje kao neko ekstra pojacanje, sve su to uglavnom drugoligaski igraci, ali I Uzelac, Mrkaic, Culibrk, Filipovic su isto tako bili pa su ipak pokazali kvalitet. Zato hajde pda vidimo ekipu na djelu pa da onda damo misljenje.
Po svemu uradjenom u prelaznom roku nisam optimista jer gledajuci kako su se ostali pojacali I pripremali za ovu sezonu mi smo sve nekako s koca I konopca radili.

Jel danas generalka protiv Mladosti u Velikoj Obarskoj?

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 22 jul 2015, 16:29

trnovica je napisao/la:Posle svega sto se pricalo I najavljivalo nisam bas neki optimista sto se tice naseg opstanka. Od ovih pojacanja niko ne djeluje kao neko ekstra pojacanje, sve su to uglavnom drugoligaski igraci, ali I Uzelac, Mrkaic, Culibrk, Filipovic su isto tako bili pa su ipak pokazali kvalitet. Zato hajde pda vidimo ekipu na djelu pa da onda damo misljenje.
Po svemu uradjenom u prelaznom roku nisam optimista jer gledajuci kako su se ostali pojacali I pripremali za ovu sezonu mi smo sve nekako s koca I konopca radili.

Jel danas generalka protiv Mladosti u Velikoj Obarskoj?
Jeste danas je,ali iskreno nisam siguran u koliko sati!Sta ces druze ,dobro je da i igramo ovu sezonu kako je bilo.
Evo upravo citam Dodik odobrio pomoc Slaviji od 100.000 km.Samo nasi nista ne traze,doduse i da trazimo vjerujem da nama ne bi dali tu lovu!
Ali barem bi se znalo da jedino nama ne zele pomoci.Da ne budem pogresno shvacen drago mi je zbog Slavije,malo manj zbog Borca,ali zao mi je zbog nas.
Isti taj Borac i Slavija bili su na pripremama u inostranstvu,a mi 20 dana do pocetka prvenstva fakticki nismo znali da li klub postoji!
Kad se sve uzme u obzir,ako stignu ova dva Afrikanca i ako se ispostavi da imaju kvalitet za PL,uz dosadasnja pojacanja nije ni lose.
Mi smo uvijek znali odabrati igrace iz Srbije,iako nisu zvucna imena.
Dobar skauting :mrgreen:

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 22 jul 2015, 16:56

Da I to sam zeleo da kazem za Slaviju I Borac traze pomoc od Vlade, a idu na pripreme u Austriju I Sloveniju kakav bezobrazluk. Znas li koliko kostaju takve pripreme? I posle mole za pomoc, ma dao bih im ja ..... A nasi da su trazili nema sanse da bi dobili ali sta ces snalazi se kako znas I umes
Nadam se I ja da smo I ovaj put pogodili sa pojacanjima iz Srbije

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 22 jul 2015, 17:10

trnovica je napisao/la:Da I to sam zeleo da kazem za Slaviju I Borac traze pomoc od Vlade, a idu na pripreme u Austriju I Sloveniju kakav bezobrazluk. Znas li koliko kostaju takve pripreme? I posle mole za pomoc, ma dao bih im ja ..... A nasi da su trazili nema sanse da bi dobili ali sta ces snalazi se kako znas I umes
Nadam se I ja da smo I ovaj put pogodili sa pojacanjima iz Srbije
Da ima neko pametan u klubu da uputi zahtjev za pomoc Vladi RS,nije uopste bitno sto bi nas odbili i sto ni marke ne bi vidjeli!
Ali bar bi se znalo da Drini ne zele pomoci,volio bi samo da vidim objasnjenje zasto.
Vjerovatno zato sto smo bogat i finansijski stabilan klub :mrgreen: .Ma za Slaviju mi nije ni krivo,ali ovaj Borac ce do nove godine opet traziti neke pare to je 100%.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 22 jul 2015, 17:50

Ja sam protiv toga da drzava pomaze direktno klubovima. Eto vam lokalne zajednice, javnih preduzeca I privatnih firmi pa se snalazite. U zemlji u kojoj su penzij 200 KM ti dajes jednom fudbalskom klubu 200-300 hiljad KM. Cime je taj Borac zasluzio tolike pare? Jednom bili sampioni I jednom osvojili kup? Pa I Modrica, Leotar I drugi su to osvajali pa gdje su danas, ko je njima pomogao kad su bili u slicnim situacijama?
Nisu to Dodikove pare da ih daje kome hoce. Toliko vaznijih stvari od fudbala ima u ovoj drzavi.
Nemoj da me pogresno razumes I ja sam veliki ljubitelj fudbala I Drine ali neke stvari se moraju znati. Zaradi pare pa ih trosi kako zelis. A ne trosis tudje pare pa kad nestane drzavo pomagaj.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 22 jul 2015, 18:03

Privatizacija je jedini lijek za sport u RS, ali ozbiljna privatizacija ne onako kao sto je uradjeno sa drzavnim firmama koje su prodavane kriminalcima I ratnim profiterima.

BeSha1992
Kontakt:

Post Postao/la BeSha1992 » 22 jul 2015, 18:05

ljudi s cime vi raspolazete u ponedjeljak mene interesuje, ako nije problem... hvala lijepo
BITI SRCEM VEZAN U TOME LEZI SNAGA...
Visca Barca...

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 22 jul 2015, 18:20

To ni mi ne znamo jer nismo jos imali prilike da pogledamo ekipu tako da ne znam sta da ti kazem. Nadam se da nismo slabiji u odnosu na proslu sezonu. Realno je da ste apsolutni favoriti jer ekipa Drine je tek 2-3 sedmice na okupu tako da ne znam sta da ocekujem u ponedeljak.

Lozinka97
Kontakt:

Post Postao/la Lozinka97 » 22 jul 2015, 19:12

Jel zna neko kako je zavrsena utakmica sa Obarskom i stvrano koji mi igracki kadar posjedujemo od kako su pocele pripreme stalno neka nova imena neki su se pominjlai vise puta neki jednom koju tu od starih igraca nista se ne zna

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jul 2015, 19:48

Prvo se raspitaj ko plaća pripreme u Austriji, pa onda pričaj. Izvinjavam se navijačima Drine na uletu, al morao sam da reagujem. ;)

p.s E jbg tek vidim da si to ti @flagantrus. Mislio sam da smo na istoj strani. :lol:

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 22 jul 2015, 21:10

Nemamo mi nista protiv Slavije samo nam smeta to sto se pomazu dva kluba, a ostali (Radnik, Rudar, Drina) kao da nisu iz Republike Srpske. Nije u redu da se samo Borcu I Slaviji pomaze. Trebalo bi svima ako se vec daje dati odredjenu sumu novca shodno ostvarenim rezultatima pri cemu Borac I Slavija treba da dobiju najvise jer su to rezultatima I zasluzili. Eto toliko o tome.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 22 jul 2015, 21:38

trnovica je napisao/la:Nemamo mi nista protiv Slavije samo nam smeta to sto se pomazu dva kluba, a ostali (Radnik, Rudar, Drina) kao da nisu iz Republike Srpske. Nije u redu da se samo Borcu I Slaviji pomaze. Trebalo bi svima ako se vec daje dati odredjenu sumu novca shodno ostvarenim rezultatima pri cemu Borac I Slavija treba da dobiju najvise jer su to rezultatima I zasluzili. Eto toliko o tome.
Mi smo deset godina čekali na ovu pomoć od Vlade. Ne bismo ni ovo dobili da nismo zatražili i išli na kartu potreba. Dobila bi i Drina sada da krene u jednu agresivniju medijsku kampanju. Boris neka napiše par tekstova u Žurnalu, i vidjećeš da će biti efekta.

trnovica
Kontakt:

Post Postao/la trnovica » 22 jul 2015, 21:43

Izgleda da je to jedino resenje, izvrsiti pritisak putem medija, ali sta vrijedi kad kod nas u klubu nema nikoga ko bi to pokrenuo , jer se ne zna trenutno nista o tome ko koju funkciju obavlja u klubu. Zna se samo predsednik skupstine ostalo je sve nepoznato.

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 23 jul 2015, 08:24

Pappy je napisao/la:Prvo se raspitaj ko plaća pripreme u Austriji, pa onda pričaj. Izvinjavam se navijačima Drine na uletu, al morao sam da reagujem. ;)

p.s E jbg tek vidim da si to ti @flagantrus. Mislio sam da smo na istoj strani. :lol:
Ma na istoj smo strani :mrgreen: .Ako si pazljivo procitao napisao sam da mi nije zao sto je Slavija dobila pare,a zao mi je zbog da ne imenujem klub nakacice se odmah vlakanje i ostali da kritikujem i napadam giganta !
Iskreno nisam se informisao ko placa pripreme u Austriji,ne mogu bas sve pomno pratiti :mrgreen: .
Znaci nista ,ni jedna moja recenica nije uperena protiv Slavije,samo mi je krivo sto i nasi nisu trazili koju "kintu".Mozda bi i mi neke pare dobili,ali prvo neko treba da se sjeti da trazi pare :urnebes:
Usput zar smo mi u tolikoj medijskoj blokadi,zna li iko kako smo igrali protiv Mladosti?
Kao da je utakmica igrana u Zanzibaru,a ne u Bijeljini :mrgreen:

flagrantus
Kontakt:

Post Postao/la flagrantus » 23 jul 2015, 14:33

Drina porazena od Mladosti iz Velike Obarske 2-0 u pripremnoj utakmici.Nazalost osjeti se da se kasnilo sa pripremama ,kad se uzme u obzir da zbog kasne registracije svi igraci iz Srbije najvjerovatnije nece igrati protiv Sarajeva,jasno je da su nam sanse male!
Jedino sto me je obradovala vijest da postoji mogucnost da nas pojaca Nemanja Obradovic,koji je u prvoj sezoni kada je drina igrala Pl bio vjerovatno nas najbolji igrac.Doduse igrao je samo prvih 15 kola.
Nakon Drine je igrao za Rad,Vozdovac ,Kerkyru i PAS lamiu u Grckoj.Navodno mu Drina nudi bolje uslove od jednog Superligasa u Srbiji,samo mi nije jasno kako je to moguce :roll:
Tu sam informaciju dobio od momka koji je juce bio na utakmici protiv Obarske,a njemu su prenijeli neki igraci Drine!
E sad vidjecemo sta ce biti!

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 24 jul 2015, 15:00

Došli: Nemanja Stojanović (Sloboda Užice), Srđan Ostojić (Bežanija Beograd), Ognjen Šinik, Novica Petrović (Rudar Kakanj), Aleksandar Radović (OLT Slatina (Rumunija)), Dragomir Nikolić (Metalac Gornji Milanovac), Dejan Popović (Leotar Trebinje), Goran Antelj (Bežanija Beograd), Filip Erić (Rad Beograd), Borislav Erić (Napredak Donji Šepak), Jovan Zarić (Loznica).

Otišli: Miloš Filipović (Zrinjski), Momčilo Mrkaić (Radnik), Darko Bošković, Goran Čokorilo (Mladost Doboj-Kakanj), Slavko Ćulibrk (Zemun Beograd), Ivan Lazarević (Zvijezda Gradačac), Novica Marković (Proleter Teslić), Damir Memović (Jermenija), Slobodan Đurić (?), Rade Lazić (?), Miloš Jokić (?), Dejan Blagojević (?), Vladan Milošević (?).

Sastav Drine za sezonu 2015./2016.

Golmani:
Goran Maksimović,
Filip Erić,
Srđan Ostojić,

Odbrana:
Ognjen Šinik,
Dejan Popović,
Borislav Erić,
Boban Đerić,
Aleksandar Radović,
Vlado Ivanović,
Novica Petrović,
Dragomir Nikolić,
Ermin Musić,
Stefan Pečenica,

Vezni red:
Aleksandar Kikić,
Nemanja Stojanović,
Radovan Vasić,
Danijel Ćulum,

Napad:
Aleksandar Ilić,
Aleksandar Nikolić,
Goran Antelj,
Jovan Zarić.

Lozinka97
Kontakt:

Post Postao/la Lozinka97 » 24 jul 2015, 16:22

Jel se zna ko od ovih nece moci igrtai u ponedeljak to jest ko nema dozvolu

Drina1945
Kontakt:

Post Postao/la Drina1945 » 24 jul 2015, 16:24

Svi koji dolaze van BiH tj. iz Srbije sem onih igrača koji imaju dvojno državljanstvo ili su nekad igrali u BiH što znači šest igrača nema pravo nastupa, prema mojim informacijama.

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.