KK Partizan

Moderatori/ce: KK_Bosna,nerminh74,CashMan

ppppp
Kontakt:

Re: KK Partizan

Post Postao/la ppppp » 21 jan 2016, 21:53

Prvo,Kari je svjetski prvak Dulo magija nije niti će ikad biti
Drugo što se tiče para:

[youtube][/youtube]
Obratiti pažnju negdje od 0:25 pa dalje

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 22 jan 2016, 09:36

da, i? koliko vodimo cifru nije nabio partizan već smećar u odjelu. njegove riječi
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 22 jan 2016, 14:14

MaGiCa je napisao/la:A gde je Vujošević radio tokom 90ih?

Kažeš da je Pešićev engleski očajan. Jeste. Samo što on parla još nekoliko stranih jezika, a nemački (koji mu je prvi medju njima) mu je daleko od očajnog.
Nađeš snimke iz 90-ih uporediš, ako ih ima.
Što se Pešićevog njemačkog tiče, pa sasvim logično pola života je proveo tamo. Bilo bi glupo da ga nije naučio.

Što se ostalog tiče, vidim pokušava se diskusija odvesti u smjer kako je neko rekao da je Dule veći trener od Karija. To niko nije pomenuo. Kari ima moje poštovanje, prije svega zbog onog na reprezentativnom nivou.
A ostalo, lako je meni za one kojima je zalizani gmaz odjednom pogodan. Nekada je i Vučić bio radikalska ****, danas mu se torte na stadion donose.
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

44Bertans
Kontakt:

Post Postao/la 44Bertans » 23 jan 2016, 12:34

Luča kapiten! :clap:
" ' је $ у разговору са „?“ " о ' " " & $ су ' % ? " ? ? & " је " постао тренер ?.

- % ' ? & је тај $ у " % % " $ - $. У " " 12 " " су $ ? " " су ? ?. & " " " $, $ се стопе са ". ? ' " & ", $ је & $ је ¥ ?. Невероватно & се у & " " $.

Застао је, па " $:

- ? је " ? " $ ' ? о '. & ' на ", ? та ", & $ се $ % у ".

? $ $ & " снагу тог " & " $ повезује " & је $ ? ? у & ?, ? је уз ' &:

- $ ' разговарао са $, ? је ", па ? ? ".

" је " о " су " ? у $ $ у ?.

- За ? је & " " $ у ", ? % освајања & ? у ?. ", те " се " не -. & ' " ?. За ' је & ? ? " $ ?-офа, & " она - " $ нас је $ $. & је " $ ? $. ? је $ " о " ' ?. & % & ?, $ % " ? $ се ? ' $ ? " освајање ? $ $.

На " су $ се % $ у ". То " $ су у $ ' ? на ?.

- $ ' у ", " ' $ $ " $ ", " ' се са ?. $ & " - " $ свега тога. Поготову $, $ је ? " $ $ $ $ у " $ се " за &, не " $ & ", а " " је %.

" је ":

- " ' $ - све то $ се ". ? $ се " % пре " на старо.
žurnal
Na svetu ništa veće ne može da postoji nego što je naša ljubav prema crno beloj boji!

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 24 jan 2016, 18:03

DANTES je napisao/la:da, i? koliko vodimo cifru nije nabio partizan već smećar u odjelu. njegove riječi
Nije bitno ko nabija cifru bitno je ko plaća
Ne mogu da vjerujem šta pišeš

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 jan 2016, 23:00

Jer ja voooolim , samo tebeeeeee.

Dzile majstore ooooo.Zar ima ikakve sumnje da bi sa Dziletom od starta bili 4 :facepalm: sta je tu je.

Da mi je neko rekao prije mjesec dana da ce ova ekipa dobit jednu odlicnu euroligasku? ajde ba
Kakav intezitet u odbrani.Bozo fucking Djumic svaki put iskocio na pik visoko,vratio se na covjeka na vrijeme,nisam vjerovao sta gledam.Citava odbrana ekipe je bila fenomenalna,njihov los procenat za tri poena nije uzrok njihov los dan nego nasa vrhunska odbrana.Mislim vrhunska sa ovim sto imamo na raspologanju.Wiliams se jos brzo potrosi sa 5 faulova.

Wilson/Cvetkovic su dobili ovu utakmicu na playu.Ko god je bio u igri je ogranizovao ekipu/poentirao i radio sve sto treba.
Na kraju Dzile u zadnje 3 minute zajedno ih drzao na terenu da odgovori na njihov presing i imali smo mirnu organizaciju napada na kraju tekme.Jones je keva i to znamo , pogodio neke kljucne poene kao i Muric koji odigra svoju najbolju utakmicu u Partizanu uopste.

Pobjeda za opstanak vjerovatno al nesto vise od toga.Pobjeda kao dokaz da Partizan u Dziletu ima nesto za duge staze.Ima projekat.

Kapa dole , jedva cekam snimak da u miru pogledam ovu ljepoticu :bow:
Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 25 jan 2016, 23:03

Casovi ljubavi.
Dzabe vam novci...

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jan 2016, 23:05

Ovo prija. kad ovako loši dobijemo nikad jaču komšinicu.

@raul imao sam neki osjećaj, ali sam ćutao.

i ono na kraju ciganisanje oko centra.
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jan 2016, 23:07

Mozes li mi reci Dantes sta je bilo na centru? Ja koliko sam vidio nesto je umijesan Milutinovic koji nije ni igrao i da je on bio medju igracima Zvezde, dok su vasi skakali 5 metara dalje.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 jan 2016, 23:08

Ma ja nisam vala.Gledam opusteno , drzimo se , cekam da prelome , opet se drzimo.I onda kad pogleda da je pocela zadnja cetvrtina a utakmica u egalu , e onda sam se tek prepao :lol:

Kad ekipa ima jasan plan igre,izadje na teren i isporuci ga.Savrsene rotacije.Ceda u drugoj petorci kao malo iznenadjenje.Vrabca dozirao minimalno da donese energije/potrosi faulove bez da ima vremena nesto zajebat.Znaci sve je uradio kako treba,naravno valjalo je pogodit trojke i egzekuciju izvrsit na terenu al si vidio ekipu sa glavom i repom sto nismo vidjeli dugo vremena.Pogotovo kad sa Bozom,Vrabcom pariras strasnoj ekipi.
dscile je napisao/la:Mozes li mi reci Dantes sta je bilo na centru? Ja koliko sam vidio nesto je umijesan Milutinovic koji nije ni igrao i da je on bio medju igracima Zvezde, dok su vasi skakali 5 metara dalje.
Rekose da su se gurali k´o ce bit na samom centru.Doima se inteligentno :mrgreen:

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 25 jan 2016, 23:09

Šta ti je dobar komšija,kad ti ne ide da te pogura
Valjda ćete reći hvala

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 25 jan 2016, 23:09

Cvekalo je odigrao majstorski nije indijanisao.

Bravo ss.ba sjajan naslov.

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 jan 2016, 23:11

Hvala sto ste nas gurali , pa Cirbes odigra samo 31 minutu :rol:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jan 2016, 23:13

@dscile iz nekog razloga se svađali oko centra. valjda domaćin stoji na centru šta li, zvezdaši zaboravili da su gosti, a andreja mahač peškira im upozorio. što reko raul akademski
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

dscile
Kontakt:

Post Postao/la dscile » 25 jan 2016, 23:15

Hahahahaha

Pa ajde da je neko nekome nesto dobacio, pa i da skontam sto se zamalo ne potukose.. Nego oni zauzimaju centar :lol: :lol:

Inace, Wilson je bio taj koji je danas presudio. Svaki put kada bi Zvezda prisla u zadnjoj cetvrtini, on je odgovarao na drugoj strani. Nema sanse da je Zvezda pustila, iako je odigrala dosta losije nego inace.. Miller nakon povrede jos nije usao u ritam, a i cini mi se da ovaj ritam petak-ponedeljak uzima maha. Uz to Simon i Guduric, koji su prakticno najbolji trojkasi u ekipi, su imali po 0/5 za tri.

ppppp
Kontakt:

Post Postao/la ppppp » 25 jan 2016, 23:17

DANTES je napisao/la:@dscile iz nekog razloga se svađali oko centra. valjda domaćin stoji na centru šta li, zvezdaši zaboravili da su gosti, a andreja mahač peškira im upozorio. što reko raul akademski
Problem je ispao zbog one sline Cvetkovića,hoće da da koš 5 sekundi do kraja a ima 5 razlike :facepalm:

DANTES
Kontakt:

Post Postao/la DANTES » 25 jan 2016, 23:18

@dscile ma naravno da nije pustila, ovo se dešavalo i nama. znali ste nas ovako dobiti između el mečava

@ppppp de de popij pivce za živce
IGRAJMO TAJ TANGO SMRTI

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 25 jan 2016, 23:22

da je Dzile tu od starta sezone, bila bi borba za play off
Don't believe the hype.

Shadows
Kontakt:

Post Postao/la Shadows » 25 jan 2016, 23:22

Jones :kralj:
Dzile nakon pobjede u zagrljaj kevi. :cool:

Raul_64
Kontakt:

Post Postao/la Raul_64 » 25 jan 2016, 23:28

Kad kanalises pametno kao Dzile ovaj visak energije , onda mozes donekle nadomjestit manjak kvaliteta.

slika

Odgovori

Natrag na “Evropska košarka”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.