Zvjezdan Misimović

UPS
Kontakt:

Re: Zvjezdan Misimović

Post Postao/la UPS » 07 sep 2011, 10:55

NoName je napisao/la:Misimović kvari atmosferu pred historijski meč protiv Luxemburga :mrgreen:
Hajde ne glupiraj se, ako se okliznemo zbog lose atmosfere u barazu - kao sto je bilo protiv portugala - pitacu te ja onda....

nick
Kontakt:

Post Postao/la nick » 07 sep 2011, 10:56

NoName je napisao/la:Misimović kvari atmosferu pred historijski meč protiv Luxemburga :mrgreen:
:mrgreen:

ne znamm nije mu trebo reci to sto je reko, dugo je miske tu, sa druge strane jbg nije u formu. mislim da ga je bolje nezvat nego omalovazavat
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...

deni_m1312
Kontakt:

Post Postao/la deni_m1312 » 07 sep 2011, 10:58

Da nije sinoć bilo Misimovića mi bi pobijedili :mrgreen: :mrgreen:

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 07 sep 2011, 10:58

NoName je napisao/la:Evo našao sam :D

Sjetio sam se da sam prije utakmice u Minsku pročitao jedan zanimljiv komentar, jutros sam se odmah sjetio istog a evo i našao sam ga:
TmBugojno87 je napisao/la:Misimovica planira izostaviti iz prvih 11, odma se posvadjao sa Spahom i selektorom pale su teske rijeci od Misketa !
tako mi rece Zec jutros u poruci ;)
Sada ovo ima puno više smisla.
Da, i meni je to palo na pamet, ali mi je mrsko bilo traziti taj komentar... Mi zezali lika, a fakat ispade da je mozda bilo tako. Dakle, ako je suditi po ovome, Miske je kenjao vec radi prve utakmice, a cekao svojih 5 minuta da prozbori... Opet kazem, oportunisticki i nekorektno, nema sta... Vjerovatno su pale teske rijeci sa obje strane i da je u zaru rasprave mozda receno nesto sto neko nije objektivno mislio... Jbg, ocigledno nisu rascistili, dok se Miske ovako ponio poslije gola...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

djale
Kontakt:

Post Postao/la djale » 07 sep 2011, 10:59

UPS je napisao/la:
djale je napisao/la:A sto je trebalo Safetu da takve gluposti govori svom igracu? Zar se tako motivise igrac pred vaznu utakmicu? Eto Safet je trener, gori je on trener nego Miske igrac.Slazem se da Miske nije vise onaj stari al ima veliki kredit kod svih nas ako mu se ne sjedi na klupi onda nek to javno kaze i napraviti mu oprostajnu utakmicu kakvu je zasluzio.
O cemu ti pricas?? Kakve guposti je pape rekao o igracu? Hajde navedi neku od njih?

Da ne mislis na ono sto je rekao NAKON utakmice (a samim tim i nakon svega sto je miske uradio) :roll: kakav god da je safet motivator i trener on ima rezultat a samo se rezultat pika. kao da vi sa uzasnom igrom veseg kluba ne bi voljeli da ste prvi na tabeli!? Bi li onda iko osima pitao, majstore kakva nam je igra?? bi, malo sutra. ne prosipajte ovdje suplje, kontradiktorni ste
Pa sta je iritiralo Misimovica da onako reaguje? Mozda Papetova lijepa rijec. Jel on stvorio ovu ekipu?Kakav je trener pokazao je do preuzimanja repke . Sjeo je na klupu silom prilika a ne kao neko ko ima trenerski rezultat.Poznat nam je njegov patriotizam prema BIH a i ljubav prema klubu koji ga je izvuko iz opanaka. Dugo je prvenstvo , nemojte se radovati Plisani :)

hroni
Kontakt:

Post Postao/la hroni » 07 sep 2011, 11:02

Edo_77 je napisao/la:Pa sinoc je postigao pogodak zbog sebe a ne repke. To je dokazao proslavom gola. To je dokazao zato sto se nije radovao poslije meca sa igracima i navijacima, to je dokazao sto je sam otisao iz Zenice a ne sa suigracima.

U nromalnoj drzavi zbog onakve gestikulacije poslije gola bi bio otjeran.
pa zato sam i reko poslat vnago u tri pič.. materne za sva vremena

Sanjo
Kontakt:

Post Postao/la Sanjo » 07 sep 2011, 11:06

Ma place ko *** a kad je folirao povredu u odlucujucoj tekmi protiv Portugala onda se nije bunio. Sere, ali fala za go veceras :)

Denizmare

Post Postao/la Denizmare » 07 sep 2011, 11:17

Mi smo toliko zeljni senzacionalizma da to nije normalno. Takav smo narod,pa u svakoj ekipi ima nesporazuma,ali kod nas se odmah moraju zauzimati strane i izjasnjavati se ko je vise kriv.
Boli me tuki ko je kriv,vazno je da smo dobili,da ga je Miske zabio,libo me da li je ljut.Valjda ce mu ovo biti dodatni motiv u klubu.
Najbezbolnije je da njih dvojica to rijese u 4 oka jer nema potrebe za senzacijama.Novinari su namirisali krv i vjerujte da ce sad oni to jos vise napuhati i zakuhati,kao i uvijek.
U svakoj ekipi ima nezadovoljnih,nista cudno,pa i navijaci imaju svoje favorite,neko je za Bega,neko za Kenu,Ibricica,Stilica itd,ali ne moze igrati 20 igraca.Zato i postoji selektor,pa on odgovara za svaki postupak i rezultat,jer on prvi leti.
Tako da ne mogu zamjeriti ni jednom ni drugom.Nadam se da ce se to izgladiti prije nego novinari zakuhaju dodatno.
Hvala Miske,hvala Pape.....

STEVIE
Kontakt:

Post Postao/la STEVIE » 07 sep 2011, 11:19

podrska safetu! misimovic je i prije znao imati problema s selektorima, znaci nije vise do selektora nego do njega al' to je moje licno misljenje. ako mu je safet i rekao da bi ga bilo stid doci na okupljenje repke a da ne igra, pa i upravu je. valjda je ocigledno za sviju da je zadnju godinu jedina motivacija za misimovica novac! da mu je motivacija sportska nebih igrao u galatasarayu ili dinamu i nebih sebi dozvolio da mu tijelo onako propadne. njegova karijera je svakako u silaznom putanju i on se nema sta buniti, vise nije zaszluzio da igra od prve minute za repku dok sebe i svoju situaciju ne sredi. i jos bi tu dodao da je napravio sranje s onom izjavom juce, ako on ima problema s selektrom nek ih rijesi s njim a ne srati preko medija i ponasati se onako ko' obicno derle
"I'm a man who believes that I died twenty years ago.
And I live like a man who is dead already.
I have no fear whatsoever of anybody or anything." - Malcolm X

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2011, 11:21

Evo i mene da jos malo mahalam :mrgreen: .

Spustite tenzija, ebo i Misketa i Papeta, zar vam nije glupo da se vi krvite radi njihovih razmirica :mrgreen: .

Nijedna ni druga strana nije realna. Prva amnestira Misimovica, a druga Susica. Krivica je obostrana. Susic je do sada bezbroj puta dokazao da ima katastrofalan odnos sa igracima, a Misimovic je do sada bezbroj puta pokazao da je negativno impulsivan i uzasno sujetan. Svaka medalja ima dvi strane.

Susic je kriv jer nije smjeo dopustiti da do ovoga uopste dodje.

Mismovic je im'o pravo sto je izrazio nezadovoljstvo radi Papetovih dvostrukih arsina. Pape je pokaz'o da je skucen u mozgu i da ne shvata da se autoritet ne moze izgraditi neprincipijelnim ponasanjem. Rijeci se moraju poklapati sa djelima. Posto je nemoguce da za nas igraju prvotimci iz svojih klubova, onda je prosto idiotski reci, 'u tim cu stavljati samo one koji su prvotimci u svojim klubovima'. To je dokaz njegove mutavosti i neozbiljnosti. Trebao je lijepo reci, 'u tim cu stavljati igrace za koje mislim da nam mogu pomoci u datom trenutku' i onda se niko ne bi mog'o pozivati na dvostruke arsine. Ovako je obecao nesto sto ne moze ispuniti. I to ce uvijek biti generator problema sve dok ne prilagodi rijeci djelima. Pa zar je to toliko tesko :roll: ?

Susic je opet pokazao da je covjek koji nema princip i stav,.. Onaj cirkus sa Begovic je trajno unistio njegov autoritet. Da ne pominjem ostale 'afere',.. Misimovica je vjerovatno pozvao jer se plasio eventualnog neuspjeha i osude javnosti. Dakle, nije zelio da izgubi alibi u slucaju poraza. Da je odstranio Misimovica, navijaci bi mu u slucaju eventualnog neuspjeha ebavali sve po spisku,.. Ovako je mog'o manervisati kako je htio. Ima opravdanje sto je Miske na klupi,.. Ako njegov ulazak sa klupe napravi nesto pozitivno, onda Susic na sebe preuzima majstorstvo sto ga je uveo :mrgreen: . Ako nista ne napravi, opet se moze pozvati na svoju vrhunsku odluku da ga ostavi na klupi :mrgreen: . Kako god on je u dobitnoj situaciji :mrgreen: .

I ovi sto su na strani Susica,.. Razmislite kako bi se vi osjecali da vas neko ponizi na taj nacin!? Ako mu je to doista rek'o,.. Onda stvarno,.. Ja bih mozda i gore reagov'o :mrgreen: .

Misimovic je opet pokazao nevjerovatan ego i sujetu, i to u krajnje negativnom obliku,.. Sigurno nije slucajno da se Misimovic uvijek nadje u zizi nekog skandala. Mora tu biti i njegove krivice. Al' tesko je biti pametan,,. Kada se stavim u njegovu poziciju i zamislim da mi neko govori ono sto njemu Susic,.. Pa ne bi me Grenland mog'o ohladiti :mrgreen: .

I pozivam vas sve, gledajte obe strane medalje,.. Niko ovdje nije apsolutni krivac.

Jesmo krkani jbt :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

Bayern@heart
Kontakt:

Post Postao/la Bayern@heart » 07 sep 2011, 11:24

I kako se sve ovo zavrsilo?Nisam od sinoc puno pratio uzivao u pobjedi hoce li Miske vise igrati za nas?

Elegant
Kontakt:

Post Postao/la Elegant » 07 sep 2011, 11:24

Miske je puno dao za reprezentaciju, svi smo se radovali njegovim igrama u reprezentaciji i igrama sa Dzekom u Wolfu. Nazalost njega je taj odlazak u Galatu unazadio, pa sada i u Rusiji ima problema sa neigranjem.

Susic nije krivac za njegovo neigranje, i takodje sam uvjeren da Susic nije izjavio "da bi ga bilo sram da dodje a ne igra u svome timu" !!! Miske je sam svoj krivac sto se nije izborio da igra u Rusiji kad vec nije ima sanse u Galati + udebljao se opasno.

Ali ne treba ga razapeti sada, jer ipak je on u proslosti puno dao za reprezentaciju !

Zato ovi sto sire dezinformacije neka usute, pogotovo Susicevi pljuvaci koji i nakon pobjede pronalaze dlaku u jajetu za provokaciju.

8-)
× Željezničar - Manijaci TM87 ×

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 07 sep 2011, 11:25

Pa gdje je i sta je rekao Susic. Dajte vise informacije, sta nagadjate nonstop????

Valencia
Kontakt:

Post Postao/la Valencia » 07 sep 2011, 11:27

Elegant je napisao/la:Miske je puno dao za reprezentaciju, svi smo se radovali njegovim igrama u reprezentaciji i igrama sa Dzekom u Wolfu. Nazalost njega je taj odlazak u Galatu unazadio, pa sada i u Rusiji ima problema sa neigranjem.

Susic nije krivac za njegovo neigranje, i takodje sam uvjeren da Susic nije izjavio "da bi ga bilo sram da dodje a ne igra u svome timu" !!! Miske je sam svoj krivac sto se nije izborio da igra u Rusiji kad vec nije ima sanse u Galati + udebljao se opasno.

Ali ne treba ga razapeti sada, jer ipak je on u proslosti puno dao za reprezentaciju !

Zato ovi sto sire dezinformacije neka usute, pogotovo Susicevi pljuvaci koji i nakon pobjede pronalaze dlaku u jajetu za provokaciju.

8-)
Pa jarane, ako je slagao da mu je to Susic rek'o i onda radi sopstvene lazi napravio pobunu,.. Onda ga treba objesiti :mrgreen: !!

Meni izgleda nerealno da je napravio frku zbog neceg sto se nije desilo :mrgreen: .
Nikad za nista ne krivi druge. Cim si u situaciji da ti sudbina zavisi od drugih, nesto si pogrijesio.

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 07 sep 2011, 11:29

misimovic je igrac koji ima najvise nastupa za nasu reprezentaciju..i samim time je zasluzio da ga postujemo a ne omalovazavamo ovako po kojekavim forumima..on je nasa legenda i da nije njega sinoc ne bi ni pobijedili nit bi gola dali do sutra..dzeko ga ne bi zabio ta tri godine..on jednostavno nije onaj isti dzeko u reprezentaciji kao u shittyu..jel druge repke i navijaci napadaju svoje najvece igrace koji imaju najvise nastupa, pa dajte..i nemislim da je ono upuceno susicu..jer prvo mogo mu je to reci na bosanskom fino..to je vjerovatno nekome od onih cigana iz turske i galate sto su ga unistili..a mozda je i bio ljut sto nije poceo ali sigurno nije ono bilo upuceno susicu..i trebao je sinoc da nosi kapitensku traku rahimic ili miske kad je usao a nikako dzeko..al et..
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Bosco
Kontakt:

Post Postao/la Bosco » 07 sep 2011, 11:31

Pa ne znam kako ne razumijete, Miske je ubačeni element srpske Tajne službe s ciljem da uništi našu reprezantaciju. :lol: :lol: :lol: Takav osjećaj imam kad pročitam neke komentare Misketovih pljuvača.
rio_Ferdy88 je napisao/la:misimovic je igrac koji ima najvise nastupa za nasu reprezentaciju..i samim time je zasluzio da ga postujemo a ne omalovazavamo ovako po kojekavim forumima..on je nasa legenda i da nije njega sinoc ne bi ni pobijedili nit bi gola dali do sutra..dzeko ga ne bi zabio ta tri godine..on jednostavno nije onaj isti dzeko u reprezentaciji kao u shittyu..jel druge repke i navijaci napadaju svoje najvece igrace koji imaju najvise nastupa, pa dajte..i nemislim da je ono upuceno susicu..jer prvo mogo mu je to reci na bosanskom fino..to je vjerovatno nekome od onih cigana iz turske i galate sto su ga unistili..a mozda je i bio ljut sto nije poceo ali sigurno nije ono bilo upuceno susicu..i trebao je sinoc da nosi kapitensku traku rahimic ili miske kad je usao a nikako dzeko..al et..
Odličan komentar, ovdje se ne radi o tome što on ne igra, nego što nije dobio mrvicu poštovanja od selektora, a od svih naših igrača on ga najviše zaslužuje. Milsim od svih aktivnih.

VanBasten
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la VanBasten » 07 sep 2011, 11:33

Ma sve da ga je Pape natego u svlačionici to je trebalo ostati u svlačionici, ostaviti za memoara. Simpl ez det.
Vaha je znao najbolje, onako na svoj način, objasniti "principe svlačionice" koji vrijede svugdje i od vajkada!
glupost za hrabre je sebičan lijek

Dis tajm nekst jer, vil'bi čempions of Jurop

Adnan 1986
Kontakt:

Post Postao/la Adnan 1986 » 07 sep 2011, 11:33

Sta ce Misimovic i Hasagic su obicne P......, navikli da moraju igrati i da se mogu kurciti i raditi sta hoce , sad kad imamo bolje od njih oni fol odmah sad adio ma nek idu u pm obojica.

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 07 sep 2011, 11:34

Ma pričajte višta hoćete, al ovog puta nisam na strani Sušića. Ako je ono izjavio "da bi kao njega bila sramota da dođe na okupuljanje zato što premalo igra u svom klubu" zbog toga svega opravdavam ovo što je uradio Miske. Možda je on na drugačiji način , na grublji odreagovao.. Pa zvao je Sušić i Muslimovića , a čovjek nema kluba, i još neki igrači ulaze sa klupe u svojim timovima....
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

Dylan Dog
Kontakt:

Post Postao/la Dylan Dog » 07 sep 2011, 11:35

Ja nista ne shvacam :lol:

A najvise ne shvacam kakvog smisla ima "mene bi bilo sramota dodji na okupljanje reprezentacije a da ne igram u svome timu",pa cek,pozoves igraca i onda mu kazes da je sramota sto se odazvao :mrgreen:

Ova prica je puna rupa,zovite CSI da ovo rijesi.
Tragedija!Bosna i Hercegovina gubi svog najvećeg dragulja??Pogibljeni start znači kraj potencijalno velike karijere?? Pogledati na:
http://www.pohrani.com/f/1h/RC/SsrCfkJ/dajv.gif

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot] i 3 gosta.