Sreća nema veze sa ovim jednostavno gubitnički mentalitet, ovo se npr. Srbiji i Hrvatskoj ne može desiti.AvantiSignora je napisao/la:Uvijek citas "takav je sport" pa kad ce nas docekati ta vise sreca??
EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Moderatori/ce: nerminh74,KK_Bosna,CashMan
Re: EP 2013 Slovenija- BiH košarkaši
Nađi mi da sam išta ružno rekao o košarkašima nakon 0-2?AllGunsBlazing je napisao/la:Ma sta ti seres? Precjenjene placipicke igraju citavo vrijeme dobro i nakon jedne utakmice hajmo ih psovati. Takvi kao ti psuju sve nakon jednog poraza, zbog takvih kao ti i ne ide.LBJ MVP je napisao/la:Ne pišite na ovoj temi o precjenjenim plačipičkicama iz fudbalske reprezentacije.Košarkaši zaslužuju bolje.
Kad ja vidim da su oni prava ekipa i da se bore i da imaju muda i da žele pobjedu zaslužiće spominjanje.
Košarkašima svaka čast.Mirza je veliki.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Sta reci ,razocaran s jedne strane,a s druge mi je jako drago zbog onoga sto su momci pokazali,ona borbenost u odbrani.Svaka cast.
Nego da pitam kada je sledece svjetsko u basketu,gdje,ima li BiH kakve sanse da se tamo plasira ?
Nego da pitam kada je sledece svjetsko u basketu,gdje,ima li BiH kakve sanse da se tamo plasira ?
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
ko zna, i mi smo sad posrnuli divovi. Možda su gledali utakmicuDukeOfWellington je napisao/la:Ja bih se strašno naljutio ako to ne napravenedim1993 je napisao/la:sad će nas Španci da zovnu na takmičenje![]()
![]()
Vjerovatno će wild-card dobiti posrnuli divovi Turska i Grčka. I još neki koji skiknu na ovom prvenstvu.

[youtube][/youtube]

na kraju hvala ti Bože što sam Bosanac

Vođa zna.
AA23 je napisao/la:Ja sam pomišljao na nepravdu i ateizmu kad mi je Roger igrao i gubio nakon 2x i 2 meč lopte, sav sam u suzama.. Neznam sta da kazem, ocajavam, toliko blizu ali Bog nas ne gleda.. SAD SVU SNAGU CUVAJTE ZA MOMKE IZ REPKE JER TU TREBA DA.PRODHEMO..
U OBAVEZNO DOCEKATI MOMKE PRI DOLASKU IZ SLOVENIJE!

Ja sam jos ukocen. Jednostavno ne mogu da vjerujem da ovo desilo.

Izgleda da je i Aco poceo plakati nakon tekme
jedina reprezentacija sa 3 pobjede u grupi koja ispada...ispravite me ako grijesim ???
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Sljedece gdine je svjetsko a 2015 novi eurobasketmeho-medo je napisao/la:Sta reci ,razocaran s jedne strane,a s druge mi je jako drago zbog onoga sto su momci pokazali,ona borbenost u odbrani.Svaka cast.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
[youtube][/youtube]
Closed mouths don't get fed on this boulevard.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Španija slijedeće godine.meho-medo je napisao/la:Sta reci ,razocaran s jedne strane,a s druge mi je jako drago zbog onoga sto su momci pokazali,ona borbenost u odbrani.Svaka cast.
Nemamo šanse, na SP ide najboljih šest sa ovog prvenstva minus Španija.
Jedina šansa nam je wild-card, a s obzirom na naš lobi rejting u FIBA-i, wild-card za nas bio bi jednak jack potu, dakle nema ništa od toga.
Svaka čast momcima, svaka čast !
Ti nikad nisi sam i nećeš biti sam, naprijed Veleže u nove pobjede!!!
[youtube][/youtube]
Koliko mi je žao momaka i Ace, toliko mi je žao i Edina Avdića....sav je sebe dao u ovom prenosu, kao da je i on igrao na terenu....na kraju i ona zaplaka.
a cuj onog Keme Ahmetovića na 0:40 "šta radi covjek"
da se malo nasmijemo u ovim tegobnim momentima
Koliko mi je žao momaka i Ace, toliko mi je žao i Edina Avdića....sav je sebe dao u ovom prenosu, kao da je i on igrao na terenu....na kraju i ona zaplaka.
a cuj onog Keme Ahmetovića na 0:40 "šta radi covjek"

Acu ostaviti na klupi.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Jeebote , mi smo dobili 3 utakmice u grupi smrti bez Zacka 

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
Aha.Unofficialpage je napisao/la:Sljedece gdine je svjetsko a 2015 novi eurobasketmeho-medo je napisao/la:Sta reci ,razocaran s jedne strane,a s druge mi je jako drago zbog onoga sto su momci pokazali,ona borbenost u odbrani.Svaka cast.
Nego da pitam kada je sledece svjetsko u basketu,gdje,ima li BiH kakve sanse da se tamo plasira ?Mozda nam Spanci dadnu WC
[youtube][/youtube]
"Želio sam da se strpim i sustegnem od tebe ali, izdala me je ljubav u srcu koja za tebe od davnina traje. İ znaj da sam se u tebe zaljubio, i sada kad to znaš čini što hoćeš."
(İbn Qajjim)
(İbn Qajjim)
Kakav crni smijeh. Meni sad' kad' bi neko nudio milijardu i najbolje trebe na svijetu, ja bih ga poslao u sto picki materini'!111 je napisao/la:[youtube][/youtube]
a cuj onog Keme Ahmetovića na 0:40 "šta radi covjek"![]()
Zadnja izmjena: BegAx, dana/u 09 sep 2013, 20:09, ukupno mijenjano 1 put.
- rob do bagro
- Kontakt:
Je li ko primjetio onog covjeka u rozoj majici sto je izovdio nekakav moonwalk ?

,,DUSA BOGU...TIJELO ZEMLJI...SRCE CELIKUUU,,
SMRT FASIZMU!!!
SMRT FASIZMU!!!
Tuzni samo ali ponosni na nase Zmajeve steta zadnju cetvrtinu sam bio na putu kuci u busu pa prste sam pojeo nazovem druga kaze +16 ja poludio zovem ga posle kaze kraj +7 doslo mi da placem. Je li nas nikakva pobjeda Crne Gore ne vadi ?
Manchester United <3
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Sloboda Tuzla <3
Michael Carrick <3
Sejad Salihovic <3
Vedad Ibisevic <3
...
Đorđe Balaševic <3 <3 <3 ..
Na 0:35 glava Avdica , a onda delirijuma cuj onog Keme Ahmetovića na 0:40 "šta radi covjek"![]()

Never trust anything that bleeds for seven days and doesn't die.
moze li mi neko objasniiti kako ide ovo prilikom rangiranja ??? je li kos razlika sta je ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 7 gostiju.