ATP Tour
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: ATP Tour
Inace se polufinala mastersa igraju sa 50-70% snage :d
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
SirAlexFerguson je napisao/la:Oće li brzo nastavljati?
KING JAMES
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
RAFA NADAL
MANCHESTER UNITED
Hoće li Monolog uspiti dobiti okladu? WBA treba na tablici završiti ispred LFC
10-minSirAlexFerguson je napisao/la:SirAlexFerguson je napisao/la:Oće li brzo nastavljati?
"Indija,Pakistan..."
Sutra ponavljamo staro gradivo. Tacnije, ponavljamo lekciju "US Open 2012".
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam gledao n ijedan mec, nije mi bilo struje
, a nece je biti ni sutra
Kakvi su mecevi bili? Je li Federer grijesio?

Kakvi su mecevi bili? Je li Federer grijesio?
Roger Federer the best!!!
Damir Dzumhur!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Treba da prizoves malo vetra, ne ide na suvo tako lako.Virtu4l je napisao/la:Sutra ponavljamo staro gradivo. Tacnije, ponavljamo lekciju "US Open 2012".
MaGiCa je napisao/la:Treba da prizoves malo vetra, ne ide na suvo tako lako.Virtu4l je napisao/la:Sutra ponavljamo staro gradivo. Tacnije, ponavljamo lekciju "US Open 2012".

U svakom slučaju sutra duel u ovom trenutku dva najbolja tenisera.Biće interesantno,po meni sve je do Novaka

"Indija,Pakistan..."
Opet se pjevaju stari hitovi. Vjetar, sociva, los dan, povreda, Jelena mu nije dala, itd. a Andy polako nabija komplekse
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kad smo već kod nabijanja kompleksa dosadašnji omjer je ?Virtu4l je napisao/la:Opet se pjevaju stari hitovi. Vjetar, sociva, los dan, povreda, Jelena mu nije dala, itd. a Andy polako nabija komplekse

"Indija,Pakistan..."
http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;soba 39 je napisao/la:![]()
U svakom slučaju sutra duel u ovom trenutku dva najbolja tenisera.Biće interesantno,po meni sve je do Novaka
Roger Federer the greatest of all time!
Peyton Manning - the greatest QB of all time!
Federera polako hvata umor, stvarno je puno ove godine igrao, za njegove godine i previse.
Sangaj je odradio reda radi, najvise zbog sponzora i opet tako preko neke stvari dosao do polufinala. Koliko mu je bitan turnir bio, pokazao je Anacon par puta, kada ga je kamera prikazala u krupnom planu, malo je zadrijemao.
Mislim da ce Djokovic uzeti titulu, ove sedmice igra perfektno, servira odlicno i kada ga ovako ide servis, onda ga je tesko dobiti.
Murray isto tako igra dobro, ali je imao par losijih trenutaka na turniru.
Od mene mala prednost Novaku.
Dosta toga ce i od servira zavisiti, ako Andy bude imao los postotak prvog kao npr. protiv Stepaneka, gubi sigurno.
Sangaj je odradio reda radi, najvise zbog sponzora i opet tako preko neke stvari dosao do polufinala. Koliko mu je bitan turnir bio, pokazao je Anacon par puta, kada ga je kamera prikazala u krupnom planu, malo je zadrijemao.

Mislim da ce Djokovic uzeti titulu, ove sedmice igra perfektno, servira odlicno i kada ga ovako ide servis, onda ga je tesko dobiti.
Murray isto tako igra dobro, ali je imao par losijih trenutaka na turniru.
Od mene mala prednost Novaku.
Dosta toga ce i od servira zavisiti, ako Andy bude imao los postotak prvog kao npr. protiv Stepaneka, gubi sigurno.
Genius, outrageous, the best ever! RF!
Znaš i sam da je u toku odbrojavanje do ponovnog povratka Srbina na Br:1Edin TM87 je napisao/la:http://www.atpworldtour.com/Rankings/Singles.aspx" onclick="window.open(this.href);return false;soba 39 je napisao/la:![]()

Stvari se moraju vratiti u prirodno stanje

"Indija,Pakistan..."
Pa prije ce Murray nego on, uostalom imaju jos 2 turnira do kraja godine, Pariz i London, sto ne bi i Roger ostao prvi, znamo kako igra u Londonu, a podloga u parizu mu odgovara itekako samo sto brani titulu, al' moze se to iskombinovat IDEMO ANDY SUTRA !!!
Nakon današnjeg meča jasno je da Suzana već penzionisana.Mareju svaka čast,igra dobro,pun je samopouzdanja i nažalost po meni je sutra favorit(60:40)Edin TM87 je napisao/la:Pa prije ce Murray nego on, uostalom imaju jos 2 turnira do kraja godine, Pariz i London, sto ne bi i Roger ostao prvi, znamo kako igra u Londonu, a podloga u parizu mu odgovara itekako samo sto brani titulu, al' moze se to iskombinovat IDEMO ANDY SUTRA !!!
S druge strane Novak je kvalitetniji igrač i mnogo toga zavisiće od novakovog servisa.Ako bude to ferceralo mislim da je Endi "pečen".U suprotnom Novaku su šanse bitno smanjene.
Ovo postaje novi "el clasico" u sledećih 4-5 godina
"Indija,Pakistan..."
Jesi ti na mrvama spav'o? Cuj nakon izgubljenog polufinala SANGAJA koji je igr'o preko qrca penzionisan?
Evo sta kinezi kazu na to:
[youtube][/youtube]

[youtube][/youtube]
Edo druže moj,i ja ti znamo da je kraj blizu.Kraj jedne blistave karijere,kraj najboljeg igrača svih vremena(mora se priznati)Edin TM87 je napisao/la:Jesi ti na mrvama spav'o? Cuj nakon izgubljenog polufinala SANGAJA koji je igr'o preko qrca penzionisan?![]()
[youtube][/youtube]
Do nekog sledećeg koji će ga nadmašiti,što će biti veoma teško da ne kažem nemoguće
Idi lezi spavaj,jbse

"Indija,Pakistan..."
Kako usutkati 15000 Kineza? Pitajte Murraya!
Odusevio me danas, bh-om je bukvalno bombardovao Rogera, a ritern je bio zastrasujuce agresivan. Killer instict je bio na nivou u cijelom mecu, i tu se vidi znacaj rada s Lendlom. S druge strane Federer cijeli turnir igra ispod svog uobicajnog nivoa, danas je ocajno servirao te u velikoj mjeri olaksao trijumf Murrayu.
Elegantni objasnio kako se treba ponasati kad se gubi. Samo elegantno reci necu igrati i nema se dalje sta pricati
, bez obzira sto sudija kaze da postoje svi uslovi za nastavak igre.
Sutrasnjom pobjedom Novak bi skoro pa rijesio sve dileme oko prve pozicije, jer bi mu do kraja sezone trebalo samo 1/2 Pariza i dvije pobjede u grupnoj fazi Londona (ako sam dobro izracunao
).
Odusevio me danas, bh-om je bukvalno bombardovao Rogera, a ritern je bio zastrasujuce agresivan. Killer instict je bio na nivou u cijelom mecu, i tu se vidi znacaj rada s Lendlom. S druge strane Federer cijeli turnir igra ispod svog uobicajnog nivoa, danas je ocajno servirao te u velikoj mjeri olaksao trijumf Murrayu.
Elegantni objasnio kako se treba ponasati kad se gubi. Samo elegantno reci necu igrati i nema se dalje sta pricati

Sutrasnjom pobjedom Novak bi skoro pa rijesio sve dileme oko prve pozicije, jer bi mu do kraja sezone trebalo samo 1/2 Pariza i dvije pobjede u grupnoj fazi Londona (ako sam dobro izracunao

Kad mogu ostali, sto ne bi i on.
Gubio je on od Murraya na betonskim Mastersima i kad je bio puno mladji, tako da jucerasnji poraz uopste nije toliko bitan niti bolan.
Pariz bi trebao igrati, ali ne vjerujem, jer ako odigra tri turnira zaredom, to bi moglo biti pogubno za narednu sezonu.
Basel ce uzeti, a WTF je navikao da osvaja.

Gubio je on od Murraya na betonskim Mastersima i kad je bio puno mladji, tako da jucerasnji poraz uopste nije toliko bitan niti bolan.
Pariz bi trebao igrati, ali ne vjerujem, jer ako odigra tri turnira zaredom, to bi moglo biti pogubno za narednu sezonu.
Basel ce uzeti, a WTF je navikao da osvaja.

Genius, outrageous, the best ever! RF!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.