Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,insider,Monolog
Nebi ni baraza vidjeli.
a estonija i slovenija ih kantaju kako hoce
Cuj ti njih sto se razbacivaju a manji su od makovog zrna. Srbadija i Karadzicevi vazda bili realni ko mitoman Nostradamus i baba Vranka.
ERF je napisao/la:http://www.greek.football.gr/media/k2/i ... 939_XL.jpg
(izbrisati tacku izmedju greek i football). Nisam vidio da je ijedan nas portal objavio ovu sliku.
Negdje je pisalo da se jedna djevojcica izgubila na terenu, ali nisam znao da se cak i fotografisala sa igracima. Bas su pokazali srce i sad su mi Grci nekako i simpaticni (Necemo ponovo o zvizdanju njihovoj himni, ali se covjek bas zastidi).
Pa dobro sada, mislim da tu nije važno koja je nacija, to je bila obična ljudska reakcija majka mu stara, na šta nam je svijet spao kada nam vijest postaje obična ljudska humanost koja bi nam valjda trebala biti nešto sasvim normalno. Al' eto, potez za svaku pohvalu.ERF je napisao/la:http://www.greek.football.gr/media/k2/i ... 939_XL.jpg
(izbrisati tacku izmedju greek i football). Nisam vidio da je ijedan nas portal objavio ovu sliku.
Negdje je pisalo da se jedna djevojcica izgubila na terenu, ali nisam znao da se cak i fotografisala sa igracima. Bas su pokazali srce i sad su mi Grci nekako i simpaticni (Necemo ponovo o zvizdanju njihovoj himni, ali se covjek bas zastidi).
Puno se toga nakupilo od devedesetih.Duga prica,ko konta,skontat ce.grgr je napisao/la:Ja ne znam zasto neki ne vole grke mora da je radi njihovog antifudbala ( ili pak veze sa srbima ) , ja ih izrazito postujem ( njihovu repku ) uvijek ginu za svoju reprezentaciju bez obzira na sve... Jesu provokatori al mi to tako gledamo al sigurno su heroji u grckoj. Kapa dole samarasu npr koji je stvarno igracina i koji je jedini i pokazao nesto u zenici.A to je normalna stvar ne znam ko ne bi pomogao toj djevojcici ali opet za svaku pohvalu naravno.
kad neko jednom zvizdi a ti njemu ne, okERF je napisao/la:http://www.greek.football.gr/media/k2/i ... 939_XL.jpg
A sta se to nakupilo bas od devedesetih? Ako potenciras na rat, da, bilo je 300 Grka na 10.000.000 stanovnika u Bosni, koji su svi na neki nacin povezani sa Srbijom (kumovi, brakovi itd.).harishp je napisao/la:Puno se toga nakupilo od devedesetih.Duga prica,ko konta,skontat ce.grgr je napisao/la:Ja ne znam zasto neki ne vole grke mora da je radi njihovog antifudbala ( ili pak veze sa srbima ) , ja ih izrazito postujem ( njihovu repku ) uvijek ginu za svoju reprezentaciju bez obzira na sve... Jesu provokatori al mi to tako gledamo al sigurno su heroji u grckoj. Kapa dole samarasu npr koji je stvarno igracina i koji je jedini i pokazao nesto u zenici.A to je normalna stvar ne znam ko ne bi pomogao toj djevojcici ali opet za svaku pohvalu naravno.
To sto se djevojcici ucinilo,je sasvim obicna stvar koji bi bilo ko normalan i savjestan ucinio.
Vidis kada bi Njemcu zvizdao deset puta u deset utakmica on tebi nebi ni jednom zvizdao nazad, zato se Njemcu nikada ne zvizdi.htcxone je napisao/la:kad neko jednom zvizdi a ti njemu ne, okERF je napisao/la:http://www.greek.football.gr/media/k2/i ... 939_XL.jpg
kad neko dva puta ti zvizdi a ti njemu ne to je vec ...
al kad je neko bezobrazan ii tako krvnički zviždi na tvoju himnu svvaki put kad se svira, onda je red da vidi kakav je to osjećaj..i svakome treba vratiti istom mjerom, pusti se finoće
Pa sa Nijemcima se ne mogu porediti ni Francuzi, Englezi ili sl, a ti bi nas odmah sa njimaDonCorleone je napisao/la: Vidis kada bi Njemcu zvizdao deset puta u deset utakmica on tebi nebi ni jednom zvizdao nazad, zato se Njemcu nikada ne zvizdi.
Nisu džaba njemci oduvijek bili poznati kao fin i kulturan narod.DonCorleone je napisao/la:Vidis kada bi Njemcu zvizdao deset puta u deset utakmica on tebi nebi ni jednom zvizdao nazad, zato se Njemcu nikada ne zvizdi.
jes jes, nece vam himnu izvizdati ali ce pokusati da vas istrijebe sa zemaljske kugleDonnie Darko je napisao/la:Nisu džaba njemci oduvijek bili poznati kao fin i kulturan narod.DonCorleone je napisao/la:Vidis kada bi Njemcu zvizdao deset puta u deset utakmica on tebi nebi ni jednom zvizdao nazad, zato se Njemcu nikada ne zvizdi.
testirat na izdrzljivost s plinomSakuragi je napisao/la:jes jes, nece vam himnu izvizdati ali ce pokusati da vas istrijebe sa zemaljske kugleDonnie Darko je napisao/la:Nisu džaba njemci oduvijek bili poznati kao fin i kulturan narod.DonCorleone je napisao/la:Vidis kada bi Njemcu zvizdao deset puta u deset utakmica on tebi nebi ni jednom zvizdao nazad, zato se Njemcu nikada ne zvizdi.
ali na kulturan nacin
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.