Tino-Sven Sušić

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

soccerfan
Kontakt:

Re: Tino-Sven Sušić

Post Postao/la soccerfan » 20 dec 2014, 01:16

kimbo je napisao/la:Ako ovaj ikada uspije i u jendoj ligi petice slucajno , ja cu prestati komentarisati igrace po forumima. Momak nema nista. Volio da nas sve napravi magarcima i iznenadi pozitivno. Ako se uspije ustaliti negdje u ligi Madjarske il losem timu Turske lige treba da bude sretan.

Sto dalje od repke !!!!!
Tacno kad procitam neki tekst gdje pisu da se za ovog igraca malte ne otimaju klubovi, ostanem u dilemi jesam li ja lud il je danasnje novinarstvo otislo u tri lijepe. Da se mi razumijemo ja nikad nista nisam napisao protiv momka iz privatnih razloga kao sto su neki da je tu preko stele i slicne stvari, ali onako gledajuci kao laik sa strane, momak jednostavno ne zna. I tu je kraj price. :kafa:
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

Zamora
Kontakt:

Post Postao/la Zamora » 20 dec 2014, 02:44

slika
X

topnik1
Kontakt:

Post Postao/la topnik1 » 20 dec 2014, 12:30

Zamora je napisao/la:slika
Ionako nam fali DMF :mrgreen:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!

VOLIM TE ČELIK!!!!!

Effenberg
Kontakt:

Post Postao/la Effenberg » 20 dec 2014, 17:01

BaDa12 je napisao/la:Kad Tino počne gaziti, a poznate face počnu spašavati živu glavu. :tralala:
Ja jedva cekam da me panjevi ala Vrsko Sven i Hadzija demantuju. Toliko bi volio da mi zacepe usta i popisaju se po meni, al dzaba kad nemaju kuveta za to. Ako iko od njih ode u ligu petice, i ovo za njihove karijere citave podrazumijevam, ja cu svoju tuki na dasku i bacit je u lonac sa grahom. Eto toliko sam siguran u potencijal ovih igraca.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!

jasmin10
Kontakt:

Post Postao/la jasmin10 » 21 dec 2014, 00:03

hejteri da vas cujemo sada :shh:

Ibrahim

Post Postao/la Ibrahim » 21 dec 2014, 00:24

Dobro je, pase mu njihova igra, tehnicari sve.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA

storm_raider
Kontakt:

Post Postao/la storm_raider » 21 dec 2014, 01:57

:hmmmmm: :hmmmmm:
Dobro je, sada je ispravno napisano. :bih:
Sport je lijek za tijelo i duh.

mirzatele
Kontakt:

Post Postao/la mirzatele » 21 dec 2014, 02:04

ovo je montaza
:mrgreen:

rambo16
Kontakt:

Post Postao/la rambo16 » 21 dec 2014, 02:07

wlcm son
A.F.C. Bournemouth!

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 21 dec 2014, 02:14

Trebali ste napraviti i za Lulica i Bega u dresu Chelsea i Miralema u Barci. :rol:
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

BozePetra
Kontakt:

Post Postao/la BozePetra » 21 dec 2014, 10:44

Ja sam vjerovala da će Meša iz trenerske solidarnosti, a i zbog kakvog-takvog prijateljstva sa Safetom, ovog malog zvat bar za rezervnu klupu protiv Andore i Austrije, međutim nakon što je Pape najavio tužbu protiv Saveza, mislim da je time i njegovu reprezentativnu karijeru zapečatio jer Begić i kompanija Meši neće dozvoliti da pošalje taj poziv.
#Salihović

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 21 dec 2014, 11:42

soccerfan je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Ako ovaj ikada uspije i u jendoj ligi petice slucajno , ja cu prestati komentarisati igrace po forumima. Momak nema nista. Volio da nas sve napravi magarcima i iznenadi pozitivno. Ako se uspije ustaliti negdje u ligi Madjarske il losem timu Turske lige treba da bude sretan.

Sto dalje od repke !!!!!
Tacno kad procitam neki tekst gdje pisu da se za ovog igraca malte ne otimaju klubovi, ostanem u dilemi jesam li ja lud il je danasnje novinarstvo otislo u tri lijepe. Da se mi razumijemo ja nikad nista nisam napisao protiv momka iz privatnih razloga kao sto su neki da je tu preko stele i slicne stvari, ali onako gledajuci kao laik sa strane, momak jednostavno ne zna. I tu je kraj price. :kafa:
De stručnjak ako ti nije problem objasni kako si to zaključio da ovaj momak "jednostavno ne zna"? Gledao sam njegovu skoro svaku utakmicu u Hajduku, momak je odličan tehničar sa strašnom ljevicom, mana mu je to što nije previše brz i kada se sve to sabere moraš biti slijep pa izvaliti kako "momak jednostavno ne zna" još kao glumiš neku objektivnost. :roll:
Eto probaj zamislit da imam 5 hiljada postova i da život provodim na forumu, možda će ti biti lakše odgovoriti. :lol:
x

MrMuscle
Kontakt:

Post Postao/la MrMuscle » 21 dec 2014, 12:05

Momak ne da ne zna.. Nego blage veze sa fudbalom nema.... U raspalom Hajduku tehnicar :lol: ..... To je isto da ja kazem Veldin Muharemovic tehnicar i majstor u olimpicu...
Shvatite Hajduk je teska kurc.ina od ekipe i takav trenutno ni u snu ne bi smio davati reprezentativca... A i ono sto valja za repku npr. Pasalic je otisao... Ostao je samo skup antitalenata koje predvodi ova nasa luda i jos jedna nasa luda koji je jos veci levat (Vrle) i Milevski koji vec dugo ne igra ozbiljan fudbal....

Bazdarevic ako hoce progres mora zatvoriti vrata Tinkecu, Vrletu i sl levatima koji ne zasluzuju igrati u Zanzibaru a kamoli u repci koja pretenduje da igra prvenstva... Step levatizmu u repci BiH :stop:
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO

Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

Pelo
Kontakt:

Post Postao/la Pelo » 21 dec 2014, 12:17

Mrzite momka zbog Saje i to je to, al' ok vrijeme će pokazati ko je u pravu. ;)
x

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 21 dec 2014, 17:53

slika

ODLAZI SOTONO
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rusilac
Kontakt:

Post Postao/la Rusilac » 21 dec 2014, 18:14

Jel Sven potpisao za Bury?

rishaaa
Kontakt:

Post Postao/la rishaaa » 22 dec 2014, 14:33

Arsenal je odlučio da kupi kompletan vezni red Hajduka :rol: slika
Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!

propuh
Kontakt:

Post Postao/la propuh » 22 dec 2014, 14:51

Prica se po rivi da bi trebao potpisati za Barnet F.C. :beba:
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"

samoposteno
Kontakt:

Post Postao/la samoposteno » 23 dec 2014, 00:25

MrMuscle je napisao/la:Momak ne da ne zna.. Nego blage veze sa fudbalom nema.... U raspalom Hajduku tehnicar :lol: ..... To je isto da ja kazem Veldin Muharemovic tehnicar i majstor u olimpicu...
Shvatite Hajduk je teska kurc.ina od ekipe i takav trenutno ni u snu ne bi smio davati reprezentativca... A i ono sto valja za repku npr. Pasalic je otisao... Ostao je samo skup antitalenata koje predvodi ova nasa luda i jos jedna nasa luda koji je jos veci levat (Vrle) i Milevski koji vec dugo ne igra ozbiljan fudbal....

Bazdarevic ako hoce progres mora zatvoriti vrata Tinkecu, Vrletu i sl levatima koji ne zasluzuju igrati u Zanzibaru a kamoli u repci koja pretenduje da igra prvenstva... Step levatizmu u repci BiH :stop:
bil tako isto napiso kad bi neko iz zelje zaigro za reprezentaciju jer hajduk je za klasu bolji od zelje

turku
Kontakt:

Post Postao/la turku » 23 dec 2014, 00:32

samoposteno je napisao/la:
MrMuscle je napisao/la:Momak ne da ne zna.. Nego blage veze sa fudbalom nema.... U raspalom Hajduku tehnicar :lol: ..... To je isto da ja kazem Veldin Muharemovic tehnicar i majstor u olimpicu...

bil tako isto napiso kad bi neko iz zelje zaigro za reprezentaciju jer hajduk je za klasu bolji od zelje
pa Tino igra u boljem timu od Stilica.. neznam uopste sta imas protiv covjeka koji je bolji od sve i jednog zeljinog igraca .. a taj vrle i milevskiy? pa daj mi te igrace iz nase lige da su bolji?

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: denza i 8 gostiju.