Tacno kad procitam neki tekst gdje pisu da se za ovog igraca malte ne otimaju klubovi, ostanem u dilemi jesam li ja lud il je danasnje novinarstvo otislo u tri lijepe. Da se mi razumijemo ja nikad nista nisam napisao protiv momka iz privatnih razloga kao sto su neki da je tu preko stele i slicne stvari, ali onako gledajuci kao laik sa strane, momak jednostavno ne zna. I tu je kraj price.kimbo je napisao/la:Ako ovaj ikada uspije i u jendoj ligi petice slucajno , ja cu prestati komentarisati igrace po forumima. Momak nema nista. Volio da nas sve napravi magarcima i iznenadi pozitivno. Ako se uspije ustaliti negdje u ligi Madjarske il losem timu Turske lige treba da bude sretan.
Sto dalje od repke !!!!!
Tino-Sven Sušić
Moderatori/ce: insider,TaRgEt_,Monolog,ribery,_dreamer_
Re: Tino-Sven Sušić
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Ionako nam fali DMFZamora je napisao/la:
Grijesiti je ljudski,ali ako vam se gumica istrosi prije olovke,malo ste pretjerali!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
VOLIM TE ČELIK!!!!!
Ja jedva cekam da me panjevi ala Vrsko Sven i Hadzija demantuju. Toliko bi volio da mi zacepe usta i popisaju se po meni, al dzaba kad nemaju kuveta za to. Ako iko od njih ode u ligu petice, i ovo za njihove karijere citave podrazumijevam, ja cu svoju tuki na dasku i bacit je u lonac sa grahom. Eto toliko sam siguran u potencijal ovih igraca.BaDa12 je napisao/la:Kad Tino počne gaziti, a poznate face počnu spašavati živu glavu.
Coronados de gloria vivamos,
O juremos con gloria morir!
O juremos con gloria morir!
hejteri da vas cujemo sadaZamora je napisao/la:
Dobro je, pase mu njihova igra, tehnicari sve.
http://www.youtube.com/watch?v=CTezUnBzuuA
- storm_raider
- Kontakt:
ovo je montazaZamora je napisao/la:
Trebali ste napraviti i za Lulica i Bega u dresu Chelsea i Miralema u Barci. 
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Ja sam vjerovala da će Meša iz trenerske solidarnosti, a i zbog kakvog-takvog prijateljstva sa Safetom, ovog malog zvat bar za rezervnu klupu protiv Andore i Austrije, međutim nakon što je Pape najavio tužbu protiv Saveza, mislim da je time i njegovu reprezentativnu karijeru zapečatio jer Begić i kompanija Meši neće dozvoliti da pošalje taj poziv.
#Salihović
De stručnjak ako ti nije problem objasni kako si to zaključio da ovaj momak "jednostavno ne zna"? Gledao sam njegovu skoro svaku utakmicu u Hajduku, momak je odličan tehničar sa strašnom ljevicom, mana mu je to što nije previše brz i kada se sve to sabere moraš biti slijep pa izvaliti kako "momak jednostavno ne zna" još kao glumiš neku objektivnost.soccerfan je napisao/la:Tacno kad procitam neki tekst gdje pisu da se za ovog igraca malte ne otimaju klubovi, ostanem u dilemi jesam li ja lud il je danasnje novinarstvo otislo u tri lijepe. Da se mi razumijemo ja nikad nista nisam napisao protiv momka iz privatnih razloga kao sto su neki da je tu preko stele i slicne stvari, ali onako gledajuci kao laik sa strane, momak jednostavno ne zna. I tu je kraj price.kimbo je napisao/la:Ako ovaj ikada uspije i u jendoj ligi petice slucajno , ja cu prestati komentarisati igrace po forumima. Momak nema nista. Volio da nas sve napravi magarcima i iznenadi pozitivno. Ako se uspije ustaliti negdje u ligi Madjarske il losem timu Turske lige treba da bude sretan.
Sto dalje od repke !!!!!
Eto probaj zamislit da imam 5 hiljada postova i da život provodim na forumu, možda će ti biti lakše odgovoriti.
x
Momak ne da ne zna.. Nego blage veze sa fudbalom nema.... U raspalom Hajduku tehnicar
..... To je isto da ja kazem Veldin Muharemovic tehnicar i majstor u olimpicu...
Shvatite Hajduk je teska kurc.ina od ekipe i takav trenutno ni u snu ne bi smio davati reprezentativca... A i ono sto valja za repku npr. Pasalic je otisao... Ostao je samo skup antitalenata koje predvodi ova nasa luda i jos jedna nasa luda koji je jos veci levat (Vrle) i Milevski koji vec dugo ne igra ozbiljan fudbal....
Bazdarevic ako hoce progres mora zatvoriti vrata Tinkecu, Vrletu i sl levatima koji ne zasluzuju igrati u Zanzibaru a kamoli u repci koja pretenduje da igra prvenstva... Step levatizmu u repci BiH
Shvatite Hajduk je teska kurc.ina od ekipe i takav trenutno ni u snu ne bi smio davati reprezentativca... A i ono sto valja za repku npr. Pasalic je otisao... Ostao je samo skup antitalenata koje predvodi ova nasa luda i jos jedna nasa luda koji je jos veci levat (Vrle) i Milevski koji vec dugo ne igra ozbiljan fudbal....
Bazdarevic ako hoce progres mora zatvoriti vrata Tinkecu, Vrletu i sl levatima koji ne zasluzuju igrati u Zanzibaru a kamoli u repci koja pretenduje da igra prvenstva... Step levatizmu u repci BiH
32 SCUDETTI ★ VINTI ★ SUL ★ CAMPO
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...
Budi dio ŽELJE, budi Željovac...

ODLAZI SOTONO
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester
The flowers of English football, the flowers of Manchester
Jel Sven potpisao za Bury?
Arsenal je odlučio da kupi kompletan vezni red Hajduka

Sarajevo, Mostar, Tuzla, Goražde
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Višegrad i Foča s tugom osviće
junak do junaka, sada stoje svi
na braniku Bosne znaj te dušmani!!!
Prica se po rivi da bi trebao potpisati za Barnet F.C. 
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
- samoposteno
- Kontakt:
bil tako isto napiso kad bi neko iz zelje zaigro za reprezentaciju jer hajduk je za klasu bolji od zeljeMrMuscle je napisao/la:Momak ne da ne zna.. Nego blage veze sa fudbalom nema.... U raspalom Hajduku tehnicar..... To je isto da ja kazem Veldin Muharemovic tehnicar i majstor u olimpicu...
pa Tino igra u boljem timu od Stilica.. neznam uopste sta imas protiv covjeka koji je bolji od sve i jednog zeljinog igraca .. a taj vrle i milevskiy? pa daj mi te igrace iz nase lige da su bolji?samoposteno je napisao/la:bil tako isto napiso kad bi neko iz zelje zaigro za reprezentaciju jer hajduk je za klasu bolji od zeljeMrMuscle je napisao/la:Momak ne da ne zna.. Nego blage veze sa fudbalom nema.... U raspalom Hajduku tehnicar..... To je isto da ja kazem Veldin Muharemovic tehnicar i majstor u olimpicu...
Trenutno korisnika/ca: ebi46, eldo, Goalgetter, legendarnadruga, Majestic-12 [Bot], MiranGlasnic, myself, PSV, Sheyi, signalidunapark i 91 gost.