Real Madrid CF (oficijelna tema)
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,Donnie Darko
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Re: Real Madrid C.F.
^ Mora da se naloko Benzema , nema mu igre do Marta
yel sta bilo benzemi

Ma nije mu bilo nista. Ovo mu je druga nesreca u kratkom roku.. prvo je slupao Audija a sad i novog Lamborghinija... Sva sreca, ni ogrebotine na njemu..
Kao sto vidite, desna guma je nestala
Kao sto vidite, desna guma je nestala
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tenemos que ganar,
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, hoy tu tienes que marcar.
Mágico Raúl, Mágico Raúl
jbt jest sretan 
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
jest benz zaheban
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Evropski prvaci za sezonu 2oo9/2o1o
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
evo i ovi portugalci su otpali.. sve vise igraca se povezuje s Realom.. uglavnom bekovi i stoperi
Kod: Označi sve
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/otpisani-alves-i-luiz/2075544.aspxMágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
dobro je,dobro ja bi doveo richardsa ili tourea iz citya i onaj basong u totenhemu nije lošPipita je napisao/la:evo i ovi portugalci su otpali.. sve vise igraca se povezuje s Realom.. uglavnom bekovi i stoperi
http://www.realmadrid-club.--- SPAM ---/post/otpisani-alves-i-luiz/2075544.aspx
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
mislim da ni Richards ni Toure neće nigdje iz City-a. Zašto bih išli bilo gdje kada u City-u primaju duplo više love nego što bi u Realu, a City je sigurno, hmm... Veliki konkurent za LP, ako ne i najači poslije prve trojke, Chelsea, Man.Utd-a i Arsenala...23 KING JAMES je napisao/la:dobro je,dobro ja bi doveo richardsa ili tourea iz citya i onaj basong u totenhemu nije lošPipita je napisao/la:evo i ovi portugalci su otpali.. sve vise igraca se povezuje s Realom.. uglavnom bekovi i stoperi
a b c č ć d dž đ e f g h i j k l lj m n nj o p r s š t u v z ž
Za Richardsa cu samo reci da od tog nema nista, a celnici Citya sve manje postaju sigurni u Tourea...pa se pisalo da bi mogo Real
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Ma ljudi, shvatite da i novine morau od nečega živjet... Goal, San, Marca itd itd... to su trač novine, i pola stvari koji oni napišu, ma šta pola 95% je neistina... Tako da... Sad se svaki igrač povezuje sa City-em i Real-om, zašto ?! Pa Mark Huges je potrošio 250 miliona funti/eura, a ni Perez nije tu zaostajao... I onda novine mahalaju za svakog boljeg igrača... a nažalost, puno raje nasjeda na to...Pipita je napisao/la:Za Richardsa cu samo reci da od tog nema nista, a celnici Citya sve manje postaju sigurni u Tourea...pa se pisalo da bi mogo Real
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
richards ne dobija dovoljnu minutažu,ture nezadovoljan,a kome nije čast zaigrat za realGunnerS je napisao/la:mislim da ni Richards ni Toure neće nigdje iz City-a. Zašto bih išli bilo gdje kada u City-u primaju duplo više love nego što bi u Realu, a City je sigurno, hmm... Veliki konkurent za LP, ako ne i najači poslije prve trojke, Chelsea, Man.Utd-a i Arsenala...23 KING JAMES je napisao/la:dobro je,dobro ja bi doveo richardsa ili tourea iz citya i onaj basong u totenhemu nije lošPipita je napisao/la:evo i ovi portugalci su otpali.. sve vise igraca se povezuje s Realom.. uglavnom bekovi i stoperi
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Mnogi transferi Citya nisu djelo Hughesa. On sam nije bio puno odgovoran za transfere proslog ljeta.GunnerS je napisao/la:Ma ljudi, shvatite da i novine morau od nečega živjet... Goal, San, Marca itd itd... to su trač novine, i pola stvari koji oni napišu, ma šta pola 95% je neistina... Tako da... Sad se svaki igrač povezuje sa City-em i Real-om, zašto ?! Pa Mark Huges je potrošio 250 miliona funti/eura, a ni Perez nije tu zaostajao... I onda novine mahalaju za svakog boljeg igrača... a nažalost, puno raje nasjeda na to...
Ali Bellamy je njegovo djelo. Cak je sam platio dio transfera, samo da ga se dovede. Ispostavilo se da je to igrac sezone dosad sto se tice Citya.
A lion doesn't concern himself with the opinions of a sheep.
Ma nije bitno čiji su transferi, nije to poenta toga što sam htjeo reč... Ugl.sad se svaki dobar igrač povezuje sa City-em i Real-om, zašto, zato što su potrošili najviše love i zato što namjeravaju potrošit još...
Da te ispravim, Real vise ne namjerava potrositi.. barem do kraja ove sezone. To je odluka predsjednika Pereza, dok Valdano misli da bi trebalo uloziti jos nekih 10-ak milionaGunnerS je napisao/la:Ma nije bitno čiji su transferi, nije to poenta toga što sam htjeo reč... Ugl.sad se svaki dobar igrač povezuje sa City-em i Real-om, zašto, zato što su potrošili najviše love i zato što namjeravaju potrošit još...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Izvinjavam se onda jer, mislim da sam negdje ili na forumu ili na portalu pročitao vijest da Perez namjerava dovest još kojeg igrača u odbrani...
- 23 KING JAMES
- Kontakt:
kako ne namjeravamo trošit kad gradimo disneyPipita je napisao/la:Da te ispravim, Real vise ne namjerava potrositi.. barem do kraja ove sezone. To je odluka predsjednika Pereza, dok Valdano misli da bi trebalo uloziti jos nekih 10-ak milionaGunnerS je napisao/la:Ma nije bitno čiji su transferi, nije to poenta toga što sam htjeo reč... Ugl.sad se svaki dobar igrač povezuje sa City-em i Real-om, zašto, zato što su potrošili najviše love i zato što namjeravaju potrošit još...
Iker
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Pepe Albiol
Ramos Arbeloa
Lass Xabi
CR9 Kaka Marcelo
Higuain
Ipak je rijec o Valdanu. Perez ne zeli vise odlaziti u minus jer klub zasad nema nekih velikih suficita, pa smatra kako i bez Pepea mogu igrati do kraja sezone. Arbeloa mu je izgleda dobar na mjestu lijevog beka. Vjerovatno ce dovesti nekog stopera u klub, ukoliko uspije prodati Ruuda, Drenthea i DudekaGunnerS je napisao/la:Izvinjavam se onda jer, mislim da sam negdje ili na forumu ili na portalu pročitao vijest da Perez namjerava dovest još kojeg igrača u odbrani...
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
pa moramo dovesti nekog odbrambenog igraca u suprotnom smo naje.baliPipita je napisao/la:Da te ispravim, Real vise ne namjerava potrositi.. barem do kraja ove sezone. To je odluka predsjednika Pereza, dok Valdano misli da bi trebalo uloziti jos nekih 10-ak milionaGunnerS je napisao/la:Ma nije bitno čiji su transferi, nije to poenta toga što sam htjeo reč... Ugl.sad se svaki dobar igrač povezuje sa City-em i Real-om, zašto, zato što su potrošili najviše love i zato što namjeravaju potrošit još...
...where amazing happens...Le bRon James...CHOSEN-1...MVP
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Real Madrid-Kaka-C.Ronaldo-Albiol-Benzema...
C.R-9 "uno,dos,tres HALA MADRID"
Također se slažem sa njim, Valdanom, da treba bar jedan bolji igrač u odbrani u Realu, uz Pepe-a da bude još čvršća i još bolja odbrana.. Ipak, nekako, kad god ih ja gledam, čine mi se, pomalo, popustljivi, u odbrani naravno...
Evo sad sam gore objasnio. Znaci pojacanja dolaze samo ako uspije dogovoriti odlazak nekih od igraca koji su za njega suvisni, u suprotnom necemo gledati nove igrace u klubu
@ Gunners - Imaju oni dobre igrace poput Garaya i Albiola, samo je problem sto su ti stoperi natjerani da igraju daleko od sesnaesterca, i svaki brzi kontranapad rezultira sutom na gol ili cak postizanjem gola... Pepe nece igrati do kraja sezone, ali imamo tu dvojicu i Metzeldera..
@ Gunners - Imaju oni dobre igrace poput Garaya i Albiola, samo je problem sto su ti stoperi natjerani da igraju daleko od sesnaesterca, i svaki brzi kontranapad rezultira sutom na gol ili cak postizanjem gola... Pepe nece igrati do kraja sezone, ali imamo tu dvojicu i Metzeldera..
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Mágico Raúl, Mágico Raúl
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.