FK Slavija

PanajotPano
Kontakt:

Re: FK Slavija

Post Postao/la PanajotPano » 08 jul 2016, 10:24

Pappy je napisao/la:
PanajotPano je napisao/la:& је оно " & о $ & у & на " ? & не " " &?
Ko razumije shvatiće. :D

Legla lova na račun, a jedan gospodin koji ima punomoć (a nije Šavija, jer su to mnogi pomislili), otišao u banku i podigao lovu. Za mene je to jedan veliki gospodin, kako je to bez imalo stida odradio. :urnebes:
Pa definitivno je gospodin kad smije to da uradi a niko ne smije da mu spomene ime.
On je institucija a ne Slavija.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 08 jul 2016, 13:11

Naravno da mu se smije ime pomenuti, ali zašto to raditi, i zašto mu davati na značaju. Ionako ko god prati Slaviju zna ko je taj lik.

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 08 jul 2016, 15:24

Pappy je napisao/la:Naravno da mu se smije ime pomenuti, ali zašto to raditi, i zašto mu davati na značaju. Ionako ko god prati Slaviju zna ko je taj lik.
Izmedju ostalog sto su onakvi tekstovi tipa "neko necemo mu rec ime, zna ko zna" sprdnja od kofol novinarstva, koje je u BiH a posebno u RS na nuli.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 08 jul 2016, 16:34

Ma sve je ovo toliko tuzno da je to za plakat evo ja pokusavam da razumijem i ove novinare zeznuto je i njima ....za sve sto objavis moras imati dokaze a da nepricamo kako se i oni osjecaju jer bi svaki od njih najradije napisao tekst i svu ovu bandu lopovsku isprozivao i nagovorio im se svasta jer momci sigurno znaju puno ali jbg-a nemaju dokaze a i realno ovo je opasna banda u klubu...a ovaj sto je digao pare sa racuna je klosar obicni koga mrzi svaki djecak u klubu i svaki momak koji je imao ikakve veze sa Slavijom i u potpunosti se slazem sa jednim nasim drugom koji kaze da je doticni klosar napravio najvise konobara u I.Sarajevu...mozda on ima priznanice ili sta vec ali ovako nije nacin pogotovu sto se treba ici na pripreme ovo koji dan...i slazem se da nije dostojan da se njegovo ime objavljuje...

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 08 jul 2016, 23:23

lovcen16 je napisao/la:Ma sve je ovo toliko tuzno da je to za plakat evo ja pokusavam da razumijem i ove novinare zeznuto je i njima ....za sve sto objavis moras imati dokaze a da nepricamo kako se i oni osjecaju jer bi svaki od njih najradije napisao tekst i svu ovu bandu lopovsku isprozivao i nagovorio im se svasta jer momci sigurno znaju puno ali jbg-a nemaju dokaze a i realno ovo je opasna banda u klubu...a ovaj sto je digao pare sa racuna je klosar obicni koga mrzi svaki djecak u klubu i svaki momak koji je imao ikakve veze sa Slavijom i u potpunosti se slazem sa jednim nasim drugom koji kaze da je doticni klosar napravio najvise konobara u I.Sarajevu...mozda on ima priznanice ili sta vec ali ovako nije nacin pogotovu sto se treba ici na pripreme ovo koji dan...i slazem se da nije dostojan da se njegovo ime objavljuje...
Da se ne zajebavamo, nije tu nikakva nedostojnost. Cuj lik upropastio iks ljudi, a niko nece da ga imenuje jer nije dostojan! Pa ne kandidujes ga za Patrijarha ako ga spomenes.

Evo ja nisam u toku, o kome se radi? Posalje mi pp i objavicu.

Ti danas na internetu mozes da pljujes i Dodika i Bosica i Cosica i Babalja i Kovaca i bilo koga, ali ne smije niko pomenut clana uprave FK Slavija!

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 09 jul 2016, 23:11

Sutra u Goraždu od 17,30.

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 10 jul 2016, 23:45

2:0 poraz od Goražda. Prva postava dosta dobro odigrala i stajala za prvu pripremnu utakmicu. Golove primili pred kraj meča kada su juniori i kadeti igrali, mada i oni su pokazali neke dobre stvari na terenu.

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 11 jul 2016, 18:33

Nema nista od priprema u Austriji a ako cemo posteno sad trenutno i nije vrijeme za bacanje para...Jahorina nam je pred nosom a mi idemo bogu iza tregera da spremamo ekipu...druga vazna stvar je da u okolini Sarajeva ima dosta ekipa sa kojima se mogu dogovoriti pripremni mecevi...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 12 jul 2016, 13:41

SS.ba nastavlja da pravi smijuriju kad izvještava i piše o Slaviji. Već sam vam rekao, ili nemojte pisati nikako, ili slobodno nas kontaktirajte da dobijete koju informaciju. :facepalm:

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 15 jul 2016, 19:18

Ja kakve su ovo perverzije kod nas u klubu svako nas qara kako hoce i koliko hoce.....Od ponosa SRPSKE postali smo jad i cemer ali ko nam yebe mater nismo nista bolje ni zasluzili...imamo dvije struje u klubu ma nemamo mi nista mi imamo samo spletkarose i leziljebovice koji su doveli svetinju pred gasenje...jadno i zalosno...otjerali su raju sa stadiona,unistili klub,stadion devastiran skoro pa totalno,teren kriminalan,treneri takvi su kakvi su njihov rad se vidi po rezultatima prvi tim ispao iz lige a o kvalitetu mladjih kategorija govore rezultati i tabele....opet ti isti juniori i kadeti se bore ko lavovi juce su me ta djeca pozitivno iznenadila svojom trkom,borbenoscu,zalaganjem tako se bori za svetinju i ti djecaci ce biti jedini razlog zbog kojeg cu i dalje da dolazim na stadion jer juce mi je deset ljudi reklo da vise nece dolaziti na tekme zbog ovih zlikovaca u upravi koji su unistili klub..

FoSte95
Kontakt:

Post Postao/la FoSte95 » 18 jul 2016, 22:35

Haha citam sportDC vezano za Krupu i po prvi put u zivotu citam recenicu "po prvi put u istoriji premijerligaskog prvensta dejtonske zemlje" haha sve ce napisati samo ne nase zemlje :rol: :rol:

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 18 jul 2016, 23:21

FoSte95 je napisao/la:Haha citam sportDC vezano za Krupu i po prvi put u zivotu citam recenicu "po prvi put u istoriji premijerligaskog prvensta dejtonske zemlje" haha sve ce napisati samo ne nase zemlje :rol: :rol:
:tokralju: :rol:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 19 jul 2016, 15:17

Edin Salčin (Goražde), Igor Stepanček i Marko Milenković (Jedinstvo Bihać) će narednih dana biti na probi da se vidi mogu li šta. Isto tako Novo Papaz ne ostaje, odlazi u Njemačku. Po svemu sudeći ipak se vraća Nemanja Bošković.

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 24 jul 2016, 08:42

Niko ne pominje veliki derbi Istočnog Sarajeva, Famos Vojkovići - Slavija Lukavica 3:1.
Borac poderao Rudara Prijedor 4:0 ... ne izgleda mi baš najbolje sve to...

PanajotPano
Kontakt:

Post Postao/la PanajotPano » 24 jul 2016, 08:45

FoSte95 je napisao/la:Haha citam sportDC vezano za Krupu i po prvi put u zivotu citam recenicu "po prvi put u istoriji premijerligaskog prvensta dejtonske zemlje" haha sve ce napisati samo ne nase zemlje :rol: :rol:
Kakve veze to ima sa Slavijom?
Pretjerujete, novinar se samo malo slikovito izrazio da vi tu nalazite neka tumačenja Bože ubrani...

lovcen16
Kontakt:

Post Postao/la lovcen16 » 24 jul 2016, 11:50

Jel trebala da bude tekma za vikend sa Visockom Bosna...
@Pappy mozel ukratko presjek ko je dosao dosad i hoce li doci Rovac jer citam da postoji mogucnost za njegovo angazovanje...

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 24 jul 2016, 13:59

lovcen16 je napisao/la:Jel trebala da bude tekma za vikend sa Visockom Bosna...
@Pappy mozel ukratko presjek ko je dosao dosad i hoce li doci Rovac jer citam da postoji mogucnost za njegovo angazovanje...
Jok, generalka je sa Bosnom idući vikend.

Došli: Mladen Lemez (povratnik iz Amerike), Marko Marković (Srem Jakovo), Igor Stepanček (Jedinstvo Bihać), Marko Milinković (Jedinstvo Bihać), Miloš Đorđević (Zvijezda Gradačac), Bojan Deretić (Leotar Trebinje), Amar Konjhodžić (Radnički Lukavac), Anel Salković (Rudar Kakanj), Duško Radosavljević (zadnji klub Travnik, odmarao pola godine zbog zeznute povrede). Mislim da je to to ovako napamet. Tu je još jedan momak iz Crne Gore, trebao bi ostati, tu je ovaj mali Salčin na probi još uvijek, zatim Stefan Anđelić na probi iz Zvijezde 09, doći će još jedan štoper, i Rovčanin bi trebao.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jul 2016, 15:18

Pappy je napisao/la:

Došli: Mladen Lemez (povratnik iz Amerike), Marko Marković (Srem Jakovo), Igor Stepanček (Jedinstvo Bihać), Marko Milinković (Jedinstvo Bihać), Miloš Đorđević (Zvijezda Gradačac), Bojan Deretić (Leotar Trebinje), Amar Konjhodžić (Radnički Lukavac), Anel Salković (Rudar Kakanj), Duško Radosavljević (zadnji klub Travnik, odmarao pola godine zbog zeznute povrede). Mislim da je to to ovako napamet. Tu je još jedan momak iz Crne Gore, trebao bi ostati, tu je ovaj mali Salčin na probi još uvijek, zatim Stefan Anđelić na probi iz Zvijezde 09, doći će još jedan štoper, i Rovčanin bi trebao.
Igor Stepančev*
Marko Milenković*

Je li ovo i Goran Marković došao kod vas?
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Pappy
Kontakt:

Post Postao/la Pappy » 28 jul 2016, 16:36

harden je napisao/la:
Pappy je napisao/la:

Igor Stepančev*
Marko Milenković*

Je li ovo i Goran Marković došao kod vas?
Jeste. Juče stigao, mada smo odavno u kontaktu sa njim.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 28 jul 2016, 23:10

Jeste. Juče stigao, mada smo odavno u kontaktu sa njim.
On je bio dobar prije povrede, ne znam kako će sad igrati poslije i da li će ući u formu. Mogao bi vam najviše korisiti od te trojice. Igora šaljite prvim vozom kući, taj dečko je promašio sport koji treba igrati, dobronamjeran savjet :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Odgovori

Natrag na “Prva liga RS”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.