Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: _dreamer_,ribery,Monolog,geronimo,hammers,rio_Ferdy88

majestic24
Kontakt:

Re: Manchester United FC - Uživo komentarisanje utakmica

Post Postao/la majestic24 » 09 dec 2015, 16:10

Asteriks je napisao/la:Kazes intenzitet povreda, a ne gledas na cinjenicu da povreda Wazze u ovoj situaciji dodje kao plus, Smalling preforsiran, dok se osjeti jedino izostanak Andera i Morgana koji bi se trebali ubrzo oporaviti, te naravno Shawa.

Moyes je dosao u puno nezahvalniju sredinu od pomenutog, koji je usput ulozio 260m a nece sigurno na tome stati, cak msm ni u januaru. Ako na tolika ulaganje bude bilo kakve dileme oko top 4, treba i upravu raspustiti.

Politika treba da bude progresija (et cak i sporijim tokom) a ne **** stagniranje.

Najveca glupost bi bila dati jos para Van Galu za transfera. Jer maximalno sto on moze izdrzati na klupi Uniteda je kraj sezone i vjerovatno nece doci do titulu. Jer kad dodje novi trener (nebitno da li je to Gvardiola,Anceloti ili moza i Giggs) zeljeti ce 2-3 igraca koja ce odgovorati za njihov stil nogometa koji preferiraju.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

majestic24
Kontakt:

Post Postao/la majestic24 » 09 dec 2015, 16:15

Policeman je napisao/la:kao prvo ni jedna povreda bilo kojeg igraca ne moze biti plus ni za jedan tim a to se moglo vidjeti sinoc

drugo uvijek spominjete potrosio je 260m eura a ne spomenete koliko je zaradio od prodaje nekih igraca jer ispada kao da on nista drugo ne radi nego samo trosi pare kluba

trece kada je dolazio rekao je da proces gradnje tima traje 3 g. i da tek tu trecu sezonu mozemo gledati njegov pravi tim s cim su se slozili vecina navijaca a vec evo nakon jedne g. i par mjeseci trazite otkaz

a to da nema napretka ni malo i da se stagnira je smjesno

Sta je zaradio brate??

welback 14 mill
chicarita 8 mill
kagawa 5
Nani 4,2 mill
Van Persie 3,8 mill
Evans i Rafael po 2 mill
Jedino sto je prodao Di Mariu za 44 mill,ali sta mu i to vrijedi kad je za godinu dana na njemu izgubio 9 mill.
GLORY,GLORY MAN.UNITED : 1907–08, 1910–11, 1951–52, 1955–56, 1956–57, 1964–65, 1966–67, 1992–93, 1993–94, 1995–96, 1996–97, 1998–99, 1999–2000, 2000–01, 2002–03, 2006–07, 2007–08, 2008–09, 2010–11 , 2012-13

..:::The Black Mamba Strikes Again::...

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 dec 2015, 16:54

nije to uopste bitno samo me nervira stalno potenciranje toga "potrosio je 250m" kad ustvari nije tako

250m potroseno 80 zarada znaci LvG je potrosio 170 m a ne 250 kako se konstantno pise kada krene partija pljuvanja :mrgreen:
"I am who I am:confident, arrogant, dominant and honest"
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
We are Manchester United:Hated, adored, never ignored.
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 dec 2015, 16:57

Ma imao je otvorenu kesu i potrosio je 256m funti. A msm da je vise vrijedio ostanak Chice / Robina i Nanija u ovim uvjetima nego tih pisljivih 80 + milki.

A ovo za Angela ti je rekao majestic, neuspjela kupovina, 15-ak miliona u minusu.
Without a moral compass, the human mind will justify anything.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 09 dec 2015, 17:17

Znaš šta policajac, drag si mi, još od doba kad si bio mr. United, ali brate ovo što nazivaš realizmom za mene je čista budalaština. Nemoj se uvrijediti, nije mi to cilj uopšte, ali fakat mi se čini da si kod očiju slijep zbog tebi znanih razloga.
Koliko je delegat potrošio uopšte me ne interesuje, ne dajem ja pare koje troši, ali mora se postaviti pitanje koliko je tim trošenjem ili promocijom igrača unaprijedio igru. Uvijek sam bio za mladju raju, ali da ti zadnje minute odlučujuće tekme igraju djeca koja treba da preokrenu rezultat ja, a vjerujem i većina stručnjaka, zovem čistim idiotizmom. Na stranu povrede i kartoni, dobar trener zna koliko igrača mora imati na raspolaganju u svakom trenutku, u svakoj ligi i u svakom takmičenju. Ovaj naš debil očito ne zna, ali zna da mu nikako ne može lijevog beka igrati igrač kome je desna noga dominantna, ali ipak Darmian... Valjda se zajeb'o.
Zadnja izmjena: 516MK, dana/u 10 dec 2015, 06:35, ukupno mijenjano 1 put.
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 dec 2015, 17:37

Asteriks je napisao/la:Ma imao je otvorenu kesu i potrosio je 256m funti. A msm da je vise vrijedio ostanak Chice / Robina i Nanija u ovim uvjetima nego tih pisljivih 80 + milki.

A ovo za Angela ti je rekao majestic, neuspjela kupovina, 15-ak miliona u minusu.

sto se tice Anhela s tom kupovinom se slozio svaki navijac Uniteda na planeti a kasnije to sto se desilo i sto ga je klub morao prodati sa gubitkom oko 10 m je sramotno ponasanje i krivica tog igraca a ne LvG tako da kriviti LvG i za to je u najmanju ruku jadno

kako je moguce izvrsiti rekonstrukciju ekipe ako ces zadrzati igrace cije je vrijeme ocigledno proslo a tu posebno mislim na RvP i Nania jer njihovo igranje samo bi stagniralo razvoj ovih sadasnjih igraca

@516MK ni meni uopste nije bitno koliko je potrosio ali ta potrosnja izlazi na ovim temama nakon svake utakmice i to mi je malo glupo

ali morate i vi shvatiti da proces podmladjivanja ekipe ne moze proci bez jedne bolne sezone punoj oscilacija a bilo je takvih sezona i pod rezimom Fergija ako se prisjetite tako da SAMO STRPLJENJA :cool:
Sir Alex Ferguson:“Once the player thinks he's bigger than the manager, he has to go.”
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 dec 2015, 17:39

Roki govorim ti sa gledista ovog potencijalnog poslovanja u plusu koje forsiras.

Nani se morao zadrzati jer bolje opcije na desnom krilu nemamo, to je poenta ove rasprave.

Policeman
Kontakt:

Post Postao/la Policeman » 09 dec 2015, 17:53

nikakvo ja poslovanje u plusu ne forsiram

sto se tice Nanija s njegovom prodajom se slozilo sigurno 90% navijaca i mislim da za igracima kojih nema vise u klubu ne treba zaliti oni su zavrsena prica

a i ove rasprave nemaju smisla niti cu ja promjeniti tvoje misljenje niti ti moje vrijeme je da malo odmorimo ;)
MrUnited,OfficialAgent.

Asteriks
Kontakt:

Post Postao/la Asteriks » 09 dec 2015, 18:00

Potencijalni plus od prodaje igrace, jer evo vidim i ovu nebitnu razliku od 80 + istices.

Moje misljenje je kristalno jasno, ubleha out.

516MK
Kontakt:

Post Postao/la 516MK » 09 dec 2015, 18:09

Policeman je napisao/la:
Asteriks je napisao/la:Ma imao je otvorenu kesu i potrosio je 256m funti. A msm da je vise vrijedio ostanak Chice / Robina i Nanija u ovim uvjetima nego tih pisljivih 80 + milki.

sto se tice Anhela s tom kupovinom se slozio svaki navijac Uniteda na planeti a kasnije to sto se desilo i sto ga je klub morao prodati sa gubitkom oko 10 m je sramotno ponasanje i krivica tog igraca a ne LvG tako da kriviti LvG i za to je u najmanju ruku jadno

kako je moguce izvrsiti rekonstrukciju ekipe ako ces zadrzati igrace cije je vrijeme ocigledno proslo a tu posebno mislim na RvP i Nania jer njihovo igranje samo bi stagniralo razvoj ovih sadasnjih igraca

@516MK ni meni uopste nije bitno koliko je potrosio ali ta potrosnja izlazi na ovim temama nakon svake utakmice i to mi je malo glupo

ali morate i vi shvatiti da proces podmladjivanja ekipe ne moze proci bez jedne bolne sezone punoj oscilacija a bilo je takvih sezona i pod rezimom Fergija ako se prisjetite tako da SAMO STRPLJENJA :cool:
Vidiš, mene apsolutno ne interesuje šta ko priča po pitanju trošenja para. Nije naše da se o tom sikiramo. Ono što meni smeta kod njegovih transfera je to što je ostavio nedovoljan broj igrača na određenim pozicijama, drugo je manje više OK.

Da on hoće prestati sa budalaštinama i konačno početi igrati onako kako je Unitedu u krvi, a to znaju i ptice na grani, ne bi mu se imalo šta prigovoriti, pa iako bi rezultati bili loši, jer bi se vidio jasan cilj, ali ovdje nema cilja, a to mu zamjeram najviše.

Spomenuo si SAFa i tačno je da je često znao čupati živce, ali se uvijek znalo šta je cilj u svakoj tekmi, uvijek je United bio strah i trepet, uvijek se igralo jednostavno jer je fudbal jako jednostavna igra i, na kraju, uvijek si mogao očekivati strahovit pritisak i želju za pobjedom čak i kada je tim gubio! Ko je tad mogao reći išta protiv SAFa? Taj identitet, nažalost, više nije ono po čemu smo bili prepoznatljivi, a volio bih vidjeti da se na vraćanju istog radi, pa makar i mrvicu. To bi za mene bio pomak, to bi bio pozitivan rezultat, to bi opravdalo smjenu generacija po cijenu bilo kojeg rezultata. :cry:
06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda

---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---

nepoznat1
Kontakt:

Post Postao/la nepoznat1 » 09 dec 2015, 22:06

Bravo van Gaale mamu ti,jedina engleska ekipa koja je ispala iz grupe...

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 dec 2015, 22:32

ElTigre9 je napisao/la:Bravo van Gaale mamu ti,jedina engleska ekipa koja je ispala iz grupe...
I ekipa koja je imala ujedno i najlaksu grupu.
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 dec 2015, 23:18

Fergie je ispao i u lakšoj :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Rooney88
Kontakt:

Post Postao/la Rooney88 » 09 dec 2015, 23:20

rio_Ferdy88 je napisao/la:Fergie je ispao i u lakšoj :mrgreen:
Gaal > SAF

Izbrisi vlastiti post :mrgreen:
R.I.P

MIRZA RASCIC

Željezničar za život cijeli!

rio_Ferdy88
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la rio_Ferdy88 » 09 dec 2015, 23:22

Just saying :mrgreen:
Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..

Adnan89
Kontakt:

Post Postao/la Adnan89 » 10 dec 2015, 00:19

Pitaj te se koliko je i United zaradio na dresovima Di Marije i ako je ga prodao 15million jeftinije...LVG je rijesio toliko klipana iz ove ekipe i koji su bili na ogromnom novcu.

Znam da sve funkcionise sporo ali vidi sada Barce i Bayerna samo cekaj dok Pep preuzme bit ce mo najbolji. Svaki tim ide kruz teske dane a mi smo nauceni na SAF zato smo razmaženi a navijaci koji mozda imaju 40+godina su isto mislili o njemu kad je preuzeo.
....Manchester United fan since 1993....

The truth is hard to swallow, it will leave you starved tomorrow - Talib Kwali

cipiripi
Kontakt:

Post Postao/la cipiripi » 10 dec 2015, 14:11

kako je moguce izvrsiti rekonstrukciju ekipe ako ces zadrzati igrace cije je vrijeme ocigledno proslo a tu posebno mislim na RvP
Kako možeš reći takvu glupost? Robin je sigurno još mogao igrati na visokom nivou, on je napadač svjetske klase, u najboljim danima je vjerovatno bio u top3 na svijetu. Uzmi Ibrahimovića kao primjer, on je još i stariji od Robina pa i dalje dominira kako u prvenstvu tako i u LP.

Nevjerovatno podcjenjivanje igrača, a svi znamo da su ga u zadnje vrijeme mučile povrede. I šta sad, trebalo ga je odmah prodat :facepalm:
Hoću reći, da je ostao, imali bismo dobru kombinaciju iskusnih i mladih igrača. Još koliko bi bolje igrao sa ovakvim veznim redom.
I nije jedini što je trebao ostati.
''Neka me mrze samo da me se boje''

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 10 dec 2015, 15:04

Adnan89 je napisao/la:Pitaj te se koliko je i United zaradio na dresovima Di Marije i ako je ga prodao 15million jeftinije...LVG je rijesio toliko klipana iz ove ekipe i koji su bili na ogromnom novcu.

Znam da sve funkcionise sporo ali vidi sada Barce i Bayerna samo cekaj dok Pep preuzme bit ce mo najbolji. Svaki tim ide kruz teske dane a mi smo nauceni na SAF zato smo razmaženi a navijaci koji mozda imaju 40+godina su isto mislili o njemu kad je preuzeo.
Sta nas bolan briga koliko je United zaradio na dresovima a kamoli od prodaje Di Marije,nismo mi Porto ili Atletiko Madrid da nas zanima prodaja igraca,mi smo klub koji trazi rezultat a trenutno istog nema ni s glave..Jos da se nadovezem na ovo potroseno prodanu pricu,LVG je potrosio 260 miliona na pojacanja,dakle te su pare ulozene u neke igrace,sad to sto neki igraju u Unitedu,neki igraju negdje drugo to je sasvim nebitno..Bilansa troskova je nesto drugo,ali sto opet ponavljam,klub sa najjacim sponzorskim ugovorima u svijetu fudbala nebi trebalo doticati nimalo!
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

edoroki
Kontakt:

Post Postao/la edoroki » 12 dec 2015, 18:32

Pu **** te grob vise,ma idite u sto pm

necko_gradacac
Kontakt:

Post Postao/la necko_gradacac » 12 dec 2015, 18:33

Haha kakko smo poceli lijepo...
Volim ZVIJEZDU Volim GRADACAC

Zaključano

Natrag na “Manchester United FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.