Policeman je napisao/la:Asteriks je napisao/la:Ma imao je otvorenu kesu i potrosio je 256m funti. A msm da je vise vrijedio ostanak Chice / Robina i Nanija u ovim uvjetima nego tih pisljivih 80 + milki.
A ovo za Angela ti je rekao majestic, neuspjela kupovina, 15-ak miliona u minusu.
sto se tice Anhela s tom kupovinom se slozio svaki navijac Uniteda na planeti a kasnije to sto se desilo i sto ga je klub morao prodati sa gubitkom oko 10 m je sramotno ponasanje i krivica tog igraca a ne LvG tako da kriviti LvG i za to je u najmanju ruku jadno
kako je moguce izvrsiti rekonstrukciju ekipe ako ces zadrzati igrace cije je vrijeme ocigledno proslo a tu posebno mislim na RvP i Nania jer njihovo igranje samo bi stagniralo razvoj ovih sadasnjih igraca
@516MK ni meni uopste nije bitno koliko je potrosio ali ta potrosnja izlazi na ovim temama nakon svake utakmice i to mi je malo glupo
ali morate i vi shvatiti da proces podmladjivanja ekipe ne moze proci bez jedne bolne sezone punoj oscilacija a bilo je takvih sezona i pod rezimom Fergija ako se prisjetite tako da SAMO STRPLJENJA

Vidiš, mene apsolutno ne interesuje šta ko priča po pitanju trošenja para. Nije naše da se o tom sikiramo. Ono što meni smeta kod njegovih transfera je to što je ostavio nedovoljan broj igrača na određenim pozicijama, drugo je manje više OK.
Da on hoće prestati sa budalaštinama i konačno početi igrati onako kako je Unitedu u krvi, a to znaju i ptice na grani, ne bi mu se imalo šta prigovoriti, pa iako bi rezultati bili loši, jer bi se vidio jasan cilj, ali ovdje nema cilja, a to mu zamjeram najviše.
Spomenuo si SAFa i tačno je da je često znao čupati živce, ali se uvijek znalo šta je cilj u svakoj tekmi, uvijek je United bio strah i trepet, uvijek se igralo jednostavno jer je fudbal jako jednostavna igra i, na kraju, uvijek si mogao očekivati strahovit pritisak i želju za pobjedom čak i kada je tim gubio! Ko je tad mogao reći išta protiv SAFa? Taj identitet, nažalost, više nije ono po čemu smo bili prepoznatljivi, a volio bih vidjeti da se na vraćanju istog radi, pa makar i mrvicu. To bi za mene bio pomak, to bi bio pozitivan rezultat, to bi opravdalo smjenu generacija po cijenu bilo kojeg rezultata.

06.02.1958. Munich air disaster
01.07.2011. United signed Lingard
19.05.2014. Van Gaal was confirmed as the new manager
27.05.2016. Dolaskom Mourinha zabija se zadnji ekser u kovčeg Fergusonovog Uniteda
---NAJCRNJI DANI U HISTORIJI MANCHESTER UNITEDA!---