Arsenal - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Artetitis

Gdje će Arsenal završiti iduće sezone?

Anketa je završila: 08 avg 2019, 14:38.

Šampioni (sami se prijavite nadležnom doktoru ako izaberete ovu opciju)
1
6%
Od drugog do četvrtog mjesta
3
19%
Peto ili šesto mjesto
7
44%
Od sedmog do desetog mjesta, pad u mediokritetstvo, Everton II FC
2
13%
Od jedanaestog do sedamnaestog mjesta, katastrofa, dobro da ne ispadnemo
0
Nema glasova.
Od osamnaestog do dvadesetog mjesta (vidjeti tekst iz zagrade kod prve opcije)
0
Nema glasova.
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman u Top 4
1
6%
Uzimamo EL/neki domaći kup uz plasman van Top 4
2
13%

Ukupno glasova: 16

BigBigBang
Kontakt:

Re: Arsenal

Post Postao/la BigBigBang » 22 jan 2013, 22:33

Ne znam sta je to Ramsey pokazao ove zadnje tri utakmice znam samo da za razliku od cijele sezone je sto zadnje 3 utakmice nije bio katastrofalan pa je ono malo sto je prosjecno odigrao dosta bolje izgleda od onih ocajnih izdanja. Znam samo kako je Coquelin izasao a Ramsey usao da je tako i stao nas prilicno jak pritisak na Chelsea, skeptican sam po pitanju njega, toliko je proslo od ozlijede toliko sansi i vremena je imao i nije se vratio ni na onaj nivo prije ozlijede. Mislim da je vrijeme da probamo sa Jenkinsonom na desnom beku jer ono sto Sagna prikazuje je u rangu nekog nizerazrednog igraca.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 22 jan 2013, 22:35

chily-rz je napisao/la:
Kenja mi se brate od tih kvazi talenata,libu me taki,zivi u uvjerenju da ce isti biti okosnica sampionske generacije Arsenala a ja cu tu biti da kontriram,.Bez uvrede,ti imas pravo da vjerujes u njih i aplaudiras Jenkinsonu na svako uspjesno dodavanje,.A meni se isto tako moze da iste smatram prosjecnim igracima koji ni sa klupe ne mogu doprinjeti timu koji ima ambicije da osvaja trofeje,.A da,pa mi nemamo te ambicije,zato nam i igraju Jenkinsoni,Ramzesi,faraoni,qrcevi palcevi..
svaka na mjestu.

Rockefeller
Kontakt:

Post Postao/la Rockefeller » 22 jan 2013, 22:38

@Big meni je djelovalo kao da igra sa dosta više samopuzdanja i da je dosta čvršći, odlučniji. Posebno u duelima, što ga prije nikako nije išlo. :D

@Chily_Rz fer ponuda, prihvatam. Samo jedna mala opaska. Ne igraju nam Ramseyi, Jenkinsoni. Oni su ove sezone marginalci, igraju nam Podolskiji i Sagne. :D Još samo da Wenger ubaci Squillacija i smijeh do suza gledaocima zagarantovan. :mrgreen:

CLASSisPERMANENT
Lokacija: Sarajevo grade moj - this is the city I most enjoy !
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 22 jan 2013, 22:41

Kenja mi se brate od tih kvazi talenata
dobro :) al ti onda budi među prvima koji će da ospore svaki naredni uspjeh ove generacije ;)
A meni se isto tako moze da iste smatram prosjecnim igracima koji ni sa klupe ne mogu doprinjeti timu koji ima ambicije da osvaja trofeje
a jel ti voliš Arsenal sa trofejima, ili samo Arsenal ? Sve dok je Wengera, ja ne sumnjam u njegove ambicije sa ovim klubom ;)
Na ledene bedeme rijetki uspiju, šta ti je lave ba đeš' na Rusiju ?

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 jan 2013, 22:48

Sramota je reć da je coq amater za frimponga :lol: . Čovjek je izmislio fudbal za ponga koliko god u ovog kucalo arsenalovo srce.

znači čovjek svaku utakmicu pokazao da zna igrat lopte, o ove prethodne 2 da ne pričam. defanzivac koji ima tehniku bolju od većine igrača u arsenalu, sjajan šut koji je pokazao svaki put kad je imao priliku, dodavanja i sve to extra.
Rame uz rame sa wilsihere-om je igrao posle artetine povrede.

Neka nama frimponga, al jednostavno ga ne možeš poredit sa Coqom i još ga ponižavat.

Razumijemo mi da je tebi izgradit ekipu od arsenalovih igrača iz akademije koji će voljet arsenal do groba. Al realnos je realnost.

@klasovječna ako je to Berkamp izjavio ne moraš uzet svaku riječ toliko ozbiljno. Ima vas ovde na forumu koji kad god neko napiše nešto u vezi trofeja vi ga napadate tom čuvenom izjavom.

Oduvijek se fudbal igrao za trofeje, to nije nikakvo plastično navijanje, i kad su igrači džaba igrali, igrali su da bi osvajali trofeje.

Jel ti želiš da Arsenal propadne zbog glupe politike kluba i da tako dokažeš da si pravi navijač? Jel ti želiš uspjeh arsenalu ili propast kako bi dokazao prethodno ?

svaki navijač želi da je njegov klub ambiciozan i da radi ono zbog čega se i fudbal igra.

a glory hunteri su ti novopečeni navijači sitija, barse i td. Nauč'te razlikovat pojomove ;)
Vođa zna.

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 22 jan 2013, 22:54

Jel ti želiš da Arsenal propadne zbog glupe politike kluba i da tako dokažeš da si pravi navijač? Jel ti želiš uspjeh arsenalu ili propast kako bi dokazao prethodno ?
vjerujem Wengeru, i zato prosto ne vidim nacina na koji ovaj klub moze propasti, ili si ti to vidovit, pa ako jesi de nam podjeli kakvih informacija, koga cemo dovesti do kraja prelaznog roka :P ?

Ma nisam ja nikoga nazvao gloryhunterom, nego treba pokazati strpljenja u NAJTEZIM vremenima. Lahko je biti odan i uzivati u slavi kluba kad je u dobroj poziciji, al hajd sad pokazimo vjeru u ovaj klub, u ovaj kolektiv, jer nikad nije bilo teze stvarno..

M4kaveli
Kontakt:

Post Postao/la M4kaveli » 22 jan 2013, 22:54

Barce ? :lol:
Sir Alex Ferguson: ''Guardiolina Barcelona je najbolji tim koji sam ikad gledao''.

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 22 jan 2013, 22:55

" Boj ne bije svijetlo oružje, boj bije srce u junaka. "

Srce jedino ima Jack.
1946

Greivis
Kontakt:

Post Postao/la Greivis » 22 jan 2013, 22:56

slika

Stize nam novi Junichi. 8-)
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant

Edin.-
Kontakt:

Post Postao/la Edin.- » 22 jan 2013, 23:00

CLASSisPERMANENT je napisao/la:
dobro :) al ti onda budi među prvima koji će da ospore svaki naredni uspjeh ove generacije ;)
Taj uspjeh nam sigurno nece donijet Ramsey. Sumnjam i u Carla.

Treba bola klasa od igraca da igra za ovu ekipu. Mozda bi ovi omladinci i uspjeli, da ima neko da ih nauci. Vidi Fabregasa(da ne nabrajam dalje), rame uz rame sa velikim igrao i postao veliki igrac. Uz koga ce Ramsey, Jenkinson, postat veliki igraci? Uz mudo labudovo.
Ja jedino vjerujem u Jackov uspjeh, rijetko se radja onakav fudbaler. Samo da mu obezbjede bolje saigrace, da moze imat trofeje sa ovim, nama najdrazim, klubom.

nedim1993
Kontakt:

Post Postao/la nedim1993 » 22 jan 2013, 23:01

pa ko nije vjeran klubu? više od 7 godina ništa nismo osvojili :mrgreen: .

ma svi se vučete za tu berkampovu izjavu koja mi je sjela na glavu više kad se svi počnu furat na nju. glupost.

On ako da kokelana na posubdu, jednostavno ću ga zamrzit :D. srao je dosta, i sam je priznavo' greške često, prošle sezone npr sa čuvenom postavom u milanu, i tako tih grešaka. al nikad nisam bio protiv njegove politike. No u posljednje vrijeme previše se glupira i sve što radi je yebe živce navijačima i to. team spirit, mental strenght, buy is not always best option, recovered players form injuries are like new signigs, we showed good performance ( a vam popušiliutakmicu, i td. i haj malo nego stalno to ponavlja.

@makaveli , jest barse.
Vođa zna.

Orion87
Kontakt:

Post Postao/la Orion87 » 22 jan 2013, 23:04

Ne mogu da vjerujem da još neko ima da kaže kako je Jenkinson bolji od Sagne,Ne kažem da neće biti nekad u budučnosti ali trenutno Sagna ima do kraja sezone sigurno mjesto i da ga Jenki dobije samo u ne važnim utakmicama....

Slažem se da Sagna u posljednje vrijeme ima ispada,ali čovjek je 3-4 sezone odigrao na vrhunskom nivou bio najkonstantniji igrač Arsenala ubjedljivo...Bar je zaslužio malo respekta,da nakon par grešaka odmah ga svi ne smatraju flopom,što je najgore svaka njegova greška osim protiv Čelzija kada nije bio gdje trebao kod simulacije Ramireza,je prouzrokovana tim da je on spasio akciju i onda usrao,ali otom po tom... Kad je on na beku uvijek imam osječaj da se može neka dobra akcija napravit po desnoj strani neki dobar prodor,i da neće toliko ispadati u defanzivi....Tako da Jenkiju treba dat mjesta u prvom timu ali tek sljedeće sezone....
Zadnja izmjena: Orion87, dana/u 22 jan 2013, 23:06, ukupno mijenjano 1 put.
Tvrd je orah voćka čudnovata,al' je čekić sprava zajebana...

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 22 jan 2013, 23:05

team spirit, mental strenght, buy is not always best option, recovered players form injuries are like new signigs, we showed good performance ( a vam popušiliutakmicu, i td. i haj malo nego stalno to ponavlja.
:lol: :lol:
On ako da kokelana na posubdu
nece ;)

AllGunsBlazing
Kontakt:

Post Postao/la AllGunsBlazing » 22 jan 2013, 23:14

Ja ne mogu da vjerujem da ljudi pored ociju ne vide. Iskreno me zaboli za citavu vasu raspravu, ali Jenki je trenutno bolji od Sagne. Sagna NISTA ne moze uraditi u napadu, lik ni jedan centarsut ne nabaci blizu nasim igracima, necu racunati da neko pogodi loptom, dok Jenki ipak ima bolji centarsut(i imao je i imati ce) dok u odbrnai ne kiksa kao pomenti Sagna. Pogledajte koju utakmicu ove sezone, imena ne igraju, igraju igraci, a ono sto je Jenki igrao je mnogo bolje nego sto je igrao Sagna, htjeli vi to priznati ili ne. Ali Wenger je majstor u unistavanju forme igracu.
Celik!3,2,2.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 jan 2013, 23:20

Jenkinson je jos maca za Sagnu, al slazem se da je Sagna upao u krizu i da treba vidjeti kako bi to ispalo kad bi Carl odigrao jednu utakmicu mjesto Sagne, al ovo sto se za prcoladiju pise, uz duzno postovanje pojedinim forumasima, jedino Cox, Jack, Gibbs, Ox mogu igrati prvu postavu, ovo ostalo kaliti u kupovima, nevaznim utakmicima, i mozda im dati sansu ponekad sa klupe,jer meni jednostavno nije jasno kad igramo, i uvalimo se u gov.na, zasto Ramsey dobija priliku pored jednog Rosickog(ja koliko znam on je ovih predhodnih utakmica bio zdrav), jer on sa jednom nogom moze pruziti bolju partiju od Ramsey-a
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Harun93
Kontakt:

Post Postao/la Harun93 » 22 jan 2013, 23:28

Arsenal sprema ponudu od 20 milijuna eura za napadača Fiorentine, Stevana Jovetića.

**** ga
“Play for the name on the front of the shirt and they’ll remember the name on the back”
— Tony Adams.

Gusar1995
Kontakt:

Post Postao/la Gusar1995 » 22 jan 2013, 23:28

Greivis je napisao/la:slika

Stize nam novi Junichi. 8-)
jel ovo Arsenal dovodi mlade talente :lol: :lol: :lol: :lol:

CLASSisPERMANENT
Kontakt:

Post Postao/la CLASSisPERMANENT » 22 jan 2013, 23:33

htjedoh da vam otkrijem tajnu, ali evo @harun me preduhitri :P

Jova mi se sviđa i ko čoj'k a i ko komunista :mrgreen:
Odlično bi to pojačanje bilo, samo moram priznati da sam skeptičan što se tiče svih ovih špekulacija, ja ipak mislim da će Wenger da izvuče nekog lika s kojima se nikad nismo ni povezivali, niti bilo sta slicno..

mike10
Kontakt:

Post Postao/la mike10 » 22 jan 2013, 23:34

Sagna je jos uvijek bolji igrac od Jenkinsona,mozda nekad Jenkinson dosegne njegov nivo,mozda ;)

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 22 jan 2013, 23:35

Šta se čuje kad gusar padne u vodu s broda?

- Glooop
Harun93 je napisao/la:Arsenal sprema ponudu od 20 milijuna eura za napadača Fiorentine, Stevana Jovetića.
Koja bi to ultra gotiva bila da uzmemo Jovetića. Odmah bih njegov dres naručio.

@nedim
word za sve vezano u raspravi oko Frimponga i Coqa. ;)
mike10 je napisao/la:Sagna je jos uvijek bolji igrac od Jenkinsona,mozda nekad Jenkinson dosegne njegov nivo,mozda ;)
Generalno bolji, ali ove godine Jenky ga rula što se tiče forme htio to neko sebi priznat ili ne.
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Zaključano

Natrag na “Arsenal”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.