Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: _dreamer_,insider,Monolog,ribery
Re: Premijer liga BiH - općenito
Ma vala Čelik primio dva pacerska gola i bezveze su se povukli. Sudija jeste šiljio za Sarajevo ali im nije direktno on dao pobjedu. Od onih šest minuta nadoknade jedno su 3 bile zbog raznoraznog valjanja igrača.
Remi je bio najrealniji.
Remi je bio najrealniji.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"
- Suljo20002
- Kontakt:
Ja ne vidim nikakvog napredka u igris Sarajeva...Mijanmarci skroz losi ostali nastavili igrat onako kako su dosad igrali (solidno).Jedino sto se u ovoj ekipi istice jesu Harba i Benko.Nije da ce Sloboda pregazit Sarajevo,ali s ovakvom igrom lose vam se pise na Tusnju ...
Užasno važna pobjeda za Sarajevo. Da su kiksali sad protiv Čelika, šanse za titulu bi im bile minimalne, ovako su i dalje u igri, iako ih lično ne vidim na tronu ove sezone.
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
Hahahhaha milina ovo citat
Jest mi drago sto smo pobijedili SAMO zbog ovih picoka iz zenice, valjaju se pi.cke citavu utakmicu, e eto vam ga sad ajmo kuci pjevajuci

Jest mi drago sto smo pobijedili SAMO zbog ovih picoka iz zenice, valjaju se pi.cke citavu utakmicu, e eto vam ga sad ajmo kuci pjevajuci
ZZ
- Suljo20002
- Kontakt:
Pa sta si ti ocekivao...Imaju jako limitiran sastav kad su kompletni a kamoli kad im fale 2-3 igraca.Jos su u nekim djelovima utakmice djelovali bolje nego Sarajevo ali otom potom ...moj uzor-S.G je napisao/la:Hahahhaha milina ovo citat
Jest mi drago sto smo pobijedili SAMO zbog ovih picoka iz zenice, valjaju se pi.cke citavu utakmicu, e eto vam ga sad ajmo kuci pjevajuci![]()
Pa igraci Sarajeva su zašticeni ko cke kakve,nije moguce igrati presing kad je dovoljno da upadnu i dobit ce faul,.
Liju li crveno-crne suze?
Šta kažu tuzlanski evnuhi, šampioni neosvajanja?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
-
celikmilan
- Kontakt:
Prvo 6 minuta nadoknade zbog ko zna čega. I onda u tih 6 minuta dvije izmjene i gol i đubre umjesto da produži još minutu i pol on svira kraj i prije isteka tih 6 minuta. Ono što je đubre zaslužilo nije neka mala kazna nego minimalno par godina u zatvoru. Profesionalni lopovi ne ukradu ovoliko koliko je ovo đubre ukralo.
Nisam gledao utakmicu, što je bilo 6 minuta nadoknade?
Postujem te, nezasluzeno ste pobijedili, nema veze. Nadam se da necete uzeti titulu.moj uzor-S.G je napisao/la:Hahahhaha milina ovo citat
Jest mi drago sto smo pobijedili SAMO zbog ovih picoka iz zenice, valjaju se pi.cke citavu utakmicu, e eto vam ga sad ajmo kuci pjevajuci![]()
Nemoj psovati, nije lijepo.
https://www.youtube.com/watch?v=Jllklavpk6A - The Baby-faced Assassin
Polako, sad idete namaHigh je napisao/la:Liju li crveno-crne suze?Šta kažu tuzlanski evnuhi, šampioni neosvajanja?
Znam te glumce jer mi smo kaskaderi.
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
Sloboda Tuzla !
⚒ WHU ! COYI !
AFCA !
I onda se cudimo losim rezultatima u evropskim takmicenjima ( ne mislim samo na Sarajevo).
- FrancescoTotti
- Kontakt:
Sudija ocajno sudio cijelu utakmicu, 6 minuta opravdano, sigurno ste uzivali dok su se kod 1:1 celikovi igraci valjali na svaki faul?!
SARAJEVO ŠAMPION
Dok smo živi stajaćemo iza bordo sotone!
Iskorak u Evropi ili neka nova Zeta ? Prije ovo drugo,smiješni ste divoviHigh je napisao/la: Liju li crveno-crne suze?Šta kažu tuzlanski evnuhi, šampioni neosvajanja?
-
shalabajzer
- Kontakt:
O kakvom valjanju bolan pricas..moj uzor-S.G je napisao/la:Hahahhaha milina ovo citat
Pogledaj ponovo utakmicu svako lezanje igraca Celika opravdano...Kovacevic u minuti dva lakta dijeli i ne dobija zuti....Celik puno bolji od Sarajeva, al baksuzi primaju bezveze golove. Sarajevo ho-ruk igra i Bjelica su dali rezultat. Iako su do sada moje simpatije bile na strani Slobode i Sarajeva da osvoje titulu, nakon danasnje utakmice, ako Sarajebo ovako misli osvojit bolje da je osvoji bilo ko drugi. 6 minuta hahahah, a izvrsene do tada samo 3 izmjene
- moj uzor-S.G
- Kontakt:
hahah neka su, vratio im se bumerang u glavuSuljo20002 je napisao/la:Pa sta si ti ocekivao...Imaju jako limitiran sastav kad su kompletni a kamoli kad im fale 2-3 igraca.Jos su u nekim djelovima utakmice djelovali bolje nego Sarajevo ali otom potom ...moj uzor-S.G je napisao/la:Hahahhaha milina ovo citat
I ja kazem vjeruj mi, nismo zasluzili pobjedu. Ovo je bila ocajna partija, meni je bila patnja gledat mogu mislit kako je bilo neutralnim gledaocima.
Nezasluzena pobjeda, svakako. Sa nesto malo boljom igrom smo prosle godine uzeli titulu..20le je napisao/la:Postujem te, nezasluzeno ste pobijedili, nema veze. Nadam se da necete uzeti titulu.moj uzor-S.G je napisao/la:Hahahhaha milina ovo citat
Nemoj psovati, nije lijepo.
ZZ
-
slobodnjak
- Kontakt:
Realno i nije sudac nešto sudio za Sarajevo večeras.Jednostavno nije Celik ni sreće imao jbg.Adi brani lopta Benki na nogu ponovo.Drugi put brani u golu 20 cm...Zeničani su bogami lijepih kontri imali i mogli su puno bolje rješiti utakmicu...
Nogomet je to.Ne pobjedi uvjek onaj ko zasluzi.Ovo je realno bio X po vidjenom,ali desava se...
Nogomet je to.Ne pobjedi uvjek onaj ko zasluzi.Ovo je realno bio X po vidjenom,ali desava se...
Hakala, kako hoćeš da te blamiram? Zbog Arsenala ili ovog timčića iz Zenice?chily-rz je napisao/la:Iskorak u Evropi ili neka nova Zeta ? Prije ovo drugo,smiješni ste divoviHigh je napisao/la: Liju li crveno-crne suze?Šta kažu tuzlanski evnuhi, šampioni neosvajanja?
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
Aktuelni sampion ...sampionski, nema se sta prigovoriti.
Zato sto su prelezali od 75-90 minute plus Almir Bekic lezao od nasih. Zatim dva gola i tri izmjene.espresso je napisao/la:Nisam gledao utakmicu, što je bilo 6 minuta nadoknade?
Sabinho
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
KRSTE HVALA TI ZA SVE!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.