RSD Velež Mostar - ARHIVA POSTOVA

RezervniGolman
Kontakt:

Re: RSD Velež Mostar

Post Postao/la RezervniGolman » 06 okt 2014, 00:04

Troje u Travniku,13 u Vitezu i ne odlazak na otoku. Oca mi bilo nase djece u zenici ko njih na svim gostovanjima. Pa yebote 20% velezovih navijaca ide na gostovanje. U punom sastavu kadimo Aston Vilu :cool:
KLUB LJUDI ČIJI OBRAZ NE MOŽEŠ KUPITI,ČIJE USPOMENE NE MOŽEŠ IZBRISATI.
LJUDI KOJIMA NE MOŽEŠ LAGATI.
VELEŽ MOSTAR,KLUB RAJE,LJUBAVI,PONOSA I PRKOSA.
KLUB SVIH NAS.

drakensang
Kontakt:

Post Postao/la drakensang » 06 okt 2014, 00:05

AlemC85 je napisao/la:@staragarda

koji vam je više qurac? :twisted: :oops:

upadate na temu i onda se čudite na replike. ako ne znate normalno pisati, onda prošetajte, niste zanimljivi ni sekunde. Idite i ližite se na temu HŠK-a, to su vam drugovi. :roll:

Dalje, momci su odigrali po meni jednu solidnu utakmicu, a nričito Ani, koji se u pravo vrijeme probudio. Izgleda da je razgovor sa upravom dao rezultat. RA je naša boljka, nažalost. Jedino se stanje može popraviti razgovorom sa predstavnikom RA koji je u klubu, da se na razgovor pozovu momci, i da se konačno RA vrati na stare staze, jer je očigledno da nam fali žara sa tribine, što bi još dodatno napalilo ekipu. :cool:
Fali nama grupa mudonja da posamara onu djecu sa tribine. ono glumi ultra furku, u osnovnu ide i sad. Samo mogu da se naklonim :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: :tokralju: ogli koji iz capljine dolazi i odradjuje svako gostovanje. nije kapacitet za vodju ali opet moj naklon ima :tokralju: :tokralju:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 okt 2014, 00:09

shearer je napisao/la:Velež se bar može pohvalit nekim rezultatima iz prošlosti pa taman da je prije 400 godina to ostaje zapisano, ta nije bio Crvena Zvezda B :roll:
ma boli me racku za Slobodu, ko su oni bolan? neka seru na drugim temama, ako smiju, dosta ih je više i njih i njihove pogane priče, eno i Crvene Zvezdem pa nek s njima igraju. Ne poštuju ni ovaj sveti blagdan, pa se čovjek mora nervirati. Hajde mrš odavde. :twisted:
Zadnja izmjena: AlemC85, dana/u 06 okt 2014, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 06 okt 2014, 00:09

wienultras je napisao/la:postujem velez,i ra...zbog drzave,vjere,bosne,cega hoces...

Nemoj nas više poštovati Tita ti.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 06 okt 2014, 00:22

Koji bolesnici, dođem pročitati komentare utakmice kad vamo rasprava s ovim tuzlacima koji nemaju ništa bolju posjetu od Veleža trenutno :roll: Neću da ih više komentarišem jer me ne zanimaju.
Šteta je čitati ova sranja pored onakvog izvještaja od RedOne. Svaka ti čast na izvještaju, nemam riječi stvarno :thumbup: :clap:

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 06 okt 2014, 00:26

vm22 je napisao/la:Koji bolesnici, dođem pročitati komentare utakmice kad vamo rasprava s ovim tuzlacima koji nemaju ništa bolju posjetu od Veleža trenutno :roll: Neću da ih više komentarišem jer me ne zanimaju.
Šteta je čitati ova sranja pored onakvog izvještaja od RedOne. Svaka ti čast na izvještaju, nemam riječi stvarno :thumbup: :clap:
cuj Sloboda nema bolju posjetu :urnebes: :urnebes: ... ...mi smo u 4 domace tekme nakucali dobrih 12 000 ljudi....to je za vas u cijeloj sezoni misaona imenica,jarane
al hajde necu vise do utakmice sa vama da vam prisjedam na muku...dosta vam je vase
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NeverGiveUp
Kontakt:

Post Postao/la NeverGiveUp » 06 okt 2014, 00:28

Za'ebo si se kolega. Misaona imenica je uopšte stavljati u isti ili bilo kako sličan koš Velež i Slobodu a tako i njihove navijače kroz istoriju do danas.
. . . Nacionalizam vas uči da budete ponosni na sranje koje niste napravili
i da mrzite ljude koje nikada niste upoznali . . .

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 okt 2014, 00:29

NeverGiveUp je napisao/la:Za'ebo si se kolega. Misaona imenica je uopšte stavljati u isti ili bilo kako sličan koš Velež i Slobodu a tako i njihove navijače kroz istoriju do danas.
prijavite ovog klauna molim nas. ovaj lik je teški troll...inače ću ga ja prijaviti. :twisted:

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 06 okt 2014, 00:30

staragarda je napisao/la:
vm22 je napisao/la:Koji bolesnici, dođem pročitati komentare utakmice kad vamo rasprava s ovim tuzlacima koji nemaju ništa bolju posjetu od Veleža trenutno :roll: Neću da ih više komentarišem jer me ne zanimaju.
cuj Sloboda nema bolju posjetu :urnebes: :urnebes: ... ...mi smo u 4 domace tekme nakucali dobrih 12 000 ljudi....to je za vas u cijeloj sezoni misaona imenica,jarane
al hajde necu vise do utakmice sa vama da vam prisjedam na muku...dosta vam je vase
Da da, naložili se protiv Želje jer su vas "izbacili iz lige" :lol:
12.000 kući a vani četvero...

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 okt 2014, 00:31

Levat vi ste igrali s celikom zeljom zrinjskim i sirokim dok smo mi s obarskom travnikom slavijom i radnikom. Haj sad kundo jedan skontaj sta si napisao. Vise je nas prosle god protiv Zelje bilo kuci nego ove vas jos ste najavljivali neke osvete. Plus dobiste po baburi :urnebes: :urnebes:
KLUB SVIH NAS.

vm22
Kontakt:

Post Postao/la vm22 » 06 okt 2014, 00:39

RezervniGolman je napisao/la:
Levat vi ste igrali s celikom zeljom zrinjskim i sirokim dok smo mi s obarskom travnikom slavijom i radnikom. Haj sad kundo jedan skontaj sta si napisao. Vise je nas prosle god protiv Zelje bilo kuci nego ove vas jos ste najavljivali neke osvete. Plus dobiste po baburi :urnebes: :urnebes:
Ovako će i protiv nas kad budu igrali bit, bombardovanje pdf-a, ložiona, 10.000 ljudi, i kad ih mlatnemo bit će opet teorija zavjere ... :roll:

Tosre
Kontakt:

Post Postao/la Tosre » 06 okt 2014, 00:50

Sta je ovo Raja? Majke mi moje nisam znao da se ovoliko ovoliko seljacina nakotilo i za tu slobodu navija.

A gdje su moderatori da kazne ove trollove???

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 06 okt 2014, 01:05

[youtube][/youtube]
Vise nas nego vas protiv Zrinjskog jos DOSTA ljudi nije uslo, da ne bi dzaba pravio novu raspravu pokrite se usima i radite na tome da dignete grupu jer ste realno otisli u krc, a nama nista ne mozete rec za posjetu jer imamo jednu od najjacih posjeta u ligi. Cao pozz . (:

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 okt 2014, 01:12

Vidi ovog levata vadi klip iz finala kupa od prije 10 godina i kaze vise ih :urnebes: 300 ljudi na finalu kupa :urnebes: ja mislim da se i sad prepričava to vase najvece gostovanje. A usa brnjo otislo bi pola Mostara na finale kupa da se u Sofiji igra. Mentalitet vam je rang Drvosječa DOO :lol: :lol: :rol:
KLUB SVIH NAS.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 06 okt 2014, 01:14

RezervniGolman je napisao/la:Vidi ovog levata vadi klip iz finala kupa od prije 10 godina i kaze vise ih :urnebes: 300 ljudi na finalu kupa :urnebes: ja mislim da se i sad prepričava to vase najvece gostovanje. A usa brnjo otislo bi pola Mostara na finale kupa da se u Sofiji igra. Mentalitet vam je rang Drvosječa DOO :lol: :lol: :rol:
A odakle ti vadis majke ti tvoje? Sa prosle tekme? DRUZEE DE SHVATI DA SI SMJESAN VISE :roll:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 okt 2014, 01:18

SiggySinatra je napisao/la:
RezervniGolman je napisao/la:Vidi ovog levata vadi klip iz finala kupa od prije 10 godina i kaze vise ih :urnebes: 300 ljudi na finalu kupa :urnebes: ja mislim da se i sad prepričava to vase najvece gostovanje. A usa brnjo otislo bi pola Mostara na finale kupa da se u Sofiji igra. Mentalitet vam je rang Drvosječa DOO :lol: :lol: :rol:
A odakle ti vadis majke ti tvoje? Sa prosle tekme? DRUZEE DE SHVATI DA SI SMJESAN VISE :roll:
bit ćeš prijavljen. toliko...

RezervniGolman
Kontakt:

Post Postao/la RezervniGolman » 06 okt 2014, 01:18

Bola ja vadim iz prvenstvenih. Kad bi vadio iz finala kupa morao bi izvadit i tuki da je mlatnem pred spavanje :urnebes: haj sad njonjo šibri i ne sramoti se vise sa tim klipovima od 300 ljudi. Znam da je vama ponos ali tebra nama je to smijesno. Vozdrica :wave:
KLUB SVIH NAS.

SiggySinatra
Kontakt:

Post Postao/la SiggySinatra » 06 okt 2014, 01:19

AlemC85 je napisao/la:
bit ćeš prijavljen. toliko...
Ma prijavljuj druze koliko hoces, samo se vi spustite na zemlju jer smo klasa za vas (:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 okt 2014, 01:20

RezervniGolman je napisao/la:
Bola ja vadim iz prvenstvenih. Kad bi vadio iz finala kupa morao bi izvadit i tuki da je mlatnem pred spavanje :urnebes: haj sad njonjo šibri i ne sramoti se vise sa tim klipovima od 300 ljudi. Znam da je vama ponos ali tebra nama je to smijesno. Vozdrica :wave:
smiri se, ode nam tema u ****... :twisted:

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 06 okt 2014, 01:28

@SiggySinatra

kao što sam rekao ne zanima me Sloboda kao klub, a i vi kao ljudi.

Onaj vaš klaun @wienultras se ponaša kao naivna mađarska sobarica, jer ga više ima na drugim temama gdje namjerno provocira. Meni je jasno da je vama krivo što ste ispali, pa vam je svako kriv, osim vas samih, samo ste vi sveci. Vi ste bili i ostali filijala Beograđana, što se zna, a to da ste sila možeš lagati nekom drugom. Kao što rekoh za mene ne postojite, i niste zanimljivi, a bogami niste više ni dobordošli u Mostar. Toliko.

Zaključano

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.