FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Sreca pa u ekipi imamo fin broj pravoslavaca i katolika zbog atmosfere na stadionu sutra 

HUSREF MUSEMIC!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
Šta je tu je!
"Šta ću, ne mogu se promjeniti, volim Sarajevo više od svog života." - Husref Musemić
LJUDSKA ZLOBA UVJEK DOLAZI OD NEMOCI!
- RajaBa1983
- Kontakt:
"Pritisak? Ako ne možete da ga podnesete, otiđite u neki drugi klub i to je to"M.A
Kad god smo potpisivali bod, rasturili smo protivnika. Očekujem 0:3 sutra. 

Za Bordo-bijele, samo za našu ljubav najveću! ❤️
Ma sutra pocinjemo utakmicu sa golom zaostatka jer bjelica sudi, jos uvijek ne mogu da vjerujem da su nam njega dodjelili, suspendovao ga savez na 6 mjeseci jer nas je ostetio bio protiv zrinjskog i sad nam kao opet sudi derbi utakmicu gdje su ekipe u 3 boda. Da nije smijesno bilo bi zalosno. Al ipak vjerujem da mozemo da ih razmontiramo iako ce sve biti protiv nas.
SARAJEVO TI *EBI BORCA LE AJDE SAJRAVO SAD NA KURÅC NABIJ GA
SARAJEVO TI *EBI BORCA LE AJDE SAJRAVO SAD NA KURÅC NABIJ GA
- ElCartel11
- Kontakt:
Mozda budu mirni na tribininama iz postovanja prema Vinku, ko ce im ga znati 

Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Mokes je napisao/la: Potpisao bih bod.

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Kakav Borac i qrac. Oni nemaju snage za vise od 45 minuta. Poslije na škrge disu.
3 gola cemo im nabiti sutra.
3 gola cemo im nabiti sutra.
Titule YUG-BiH-- (6) 66/67, 84/85, 98/99, 06/07, 14/15, 18/19
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Kup BiH---------- (6) 96/97, 97/98, 01/02, 04/05, 13/14, 18/19
Super kup BiH--- (1) 96/97
Stvarno mi nije jasno na osnovu cega se strahuje od Borca. Da se ne lazemo, na najmanje 10 pozicija od 11 startnih imamo boljeg (kvalitetnijeg) igraca od njih. Ovaj jedan nek ostane upitan. Druga postava nam je jaca od njih. Nasi neka samo odigraju na nivou svog kapaciteta i renomea i sve ce bit ok. Oni sebe hvale, pumpaju se, uzdizu, izjednacavaju s nama a ustvari su se usrali. **** te, Ziljkic daje izjave i pravi usporedbe igraca i ekipa. “Ko je” ba J....i Ziljkic? Kakvu je on karijeru napravio? Gdje on moze igrat osim po nasim livadama? Mi mozemo izgubit samo ako sami sebe pobjedimo ili ako ascare budemo pokradeni.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
0:3 aBd
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
-
- Kontakt:
Zadovoljniji bi bio minimalnom pobjedom 1-0 nego sa 3-3
- feniksptica
- Kontakt:
Na osnovu nefudbalskih stvari.badboy je napisao/la: ↑28 feb 2020, 15:29Stvarno mi nije jasno na osnovu cega se strahuje od Borca. Da se ne lazemo, na najmanje 10 pozicija od 11 startnih imamo boljeg (kvalitetnijeg) igraca od njih. Ovaj jedan nek ostane upitan. Druga postava nam je jaca od njih. Nasi neka samo odigraju na nivou svog kapaciteta i renomea i sve ce bit ok. Oni sebe hvale, pumpaju se, uzdizu, izjednacavaju s nama a ustvari su se usrali. **** te, Ziljkic daje izjave i pravi usporedbe igraca i ekipa. “Ko je” ba J....i Ziljkic? Kakvu je on karijeru napravio? Gdje on moze igrat osim po nasim livadama? Mi mozemo izgubit samo ako sami sebe pobjedimo ili ako ascare budemo pokradeni.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- ElCartel11
- Kontakt:
1:3
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
BOSANSKA KRAJINA!
Da se igra 2 X 30 minuta bili bi egal, ovako očekujem lagana tri boda.
- AngelDiMaria
- Kontakt:
Hvala Velezu
"Ćiro je trenirao svjetske igrače, ali je Safet Sušić neponovljiv, jedan i jedini. On je bio umjetnik!"
Cast izuzetcima al koji ste vi pacenici brale bahahhahahahaha cuj ti sta ti pises jarane. Pa vise se cini da ste se vi usrali nego mi,samo sebi dizete samopouzdanje. Realnost je takva da igraju u najmanju ruku dvije podjednake ekipe. Realnost je ta da imamo prednost domaceg terena i vro vjerovatno krcatog stadiona. Realnost je ta da imati u prvoj postavi Zakarica Ziljkica i Vranjesa rijetko ko moze podcjeniti tu cinjenicu. Realnost je ta da nam je sudija iz Sarajeva u Sirokom dao zuti karton stoperu u 10om minutu utakmice koji je u 3 stopera lige i taj lik sad ne igra sutra. Cemu teorije zavjere??? Opusteno brale dajte vi srce na teren dacemo.mi pa nek bude tovarenje sutra na forumu ko zijani. Al mojne te jadne pricebadboy je napisao/la: ↑28 feb 2020, 15:29Stvarno mi nije jasno na osnovu cega se strahuje od Borca. Da se ne lazemo, na najmanje 10 pozicija od 11 startnih imamo boljeg (kvalitetnijeg) igraca od njih. Ovaj jedan nek ostane upitan. Druga postava nam je jaca od njih. Nasi neka samo odigraju na nivou svog kapaciteta i renomea i sve ce bit ok. Oni sebe hvale, pumpaju se, uzdizu, izjednacavaju s nama a ustvari su se usrali. **** te, Ziljkic daje izjave i pravi usporedbe igraca i ekipa. “Ko je” ba J....i Ziljkic? Kakvu je on karijeru napravio? Gdje on moze igrat osim po nasim livadama? Mi mozemo izgubit samo ako sami sebe pobjedimo ili ako ascare budemo pokradeni.
Učini mi se k'o da je tekma City - Velež trajala nekih 8 sati... Nikako vrijeme da prođe
SVANI SUBOTO

SVANI SUBOTO
7 1 2 1 0
Ma njima je Bjelica delegiran da ne bude 0:6...
Nema veze, može i 0:2...
Nema veze, može i 0:2...

-
- Kontakt:
Sutra natamburati fk dodik pa u sledecem kolu staviti Susica i 10 omladinaca nek se nadigravaju sa fk mladost ludost. 

Potpisao bi X, al na poluvremenu a da do kraja bude 0:2 

-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: amypitar, bvsic, EastMadness, Fouzi1, Fudo, JavierBosnia, Konzerva, NazorUso, propoklopac, Rajvosa4ever, Seipronto, skoJaa, TETRAPAK i 116 gostiju.