Vi i mi imamo jednake ekipe jedino u snovima. Možda kad bi se gledao papir i imena, sve ostalo je smiješno i pričati. Jedino čega se treba bojati od strane vas su igre u pozadini, jer je Dodik uložio masne pare i gura vas maksimalno jer ima svoj interes od Borca. Spremni ste za nekih 50-60 minuta, što je dodatni minus.jubitubi je napisao/la: ↑28 feb 2020, 16:30Cast izuzetcima al koji ste vi pacenici brale bahahhahahahaha cuj ti sta ti pises jarane. Pa vise se cini da ste se vi usrali nego mi,samo sebi dizete samopouzdanje. Realnost je takva da igraju u najmanju ruku dvije podjednake ekipe. Realnost je ta da imamo prednost domaceg terena i vro vjerovatno krcatog stadiona. Realnost je ta da imati u prvoj postavi Zakarica Ziljkica i Vranjesa rijetko ko moze podcjeniti tu cinjenicu. Realnost je ta da nam je sudija iz Sarajeva u Sirokom dao zuti karton stoperu u 10om minutu utakmice koji je u 3 stopera lige i taj lik sad ne igra sutra. Cemu teorije zavjere??? Opusteno brale dajte vi srce na teren dacemo.mi pa nek bude tovarenje sutra na forumu ko zijani. Al mojne te jadne pricebadboy je napisao/la: ↑28 feb 2020, 15:29Stvarno mi nije jasno na osnovu cega se strahuje od Borca. Da se ne lazemo, na najmanje 10 pozicija od 11 startnih imamo boljeg (kvalitetnijeg) igraca od njih. Ovaj jedan nek ostane upitan. Druga postava nam je jaca od njih. Nasi neka samo odigraju na nivou svog kapaciteta i renomea i sve ce bit ok. Oni sebe hvale, pumpaju se, uzdizu, izjednacavaju s nama a ustvari su se usrali. **** te, Ziljkic daje izjave i pravi usporedbe igraca i ekipa. “Ko je” ba J....i Ziljkic? Kakvu je on karijeru napravio? Gdje on moze igrat osim po nasim livadama? Mi mozemo izgubit samo ako sami sebe pobjedimo ili ako ascare budemo pokradeni.
Najsmiješnije je što mislite da kamaranjem dobrih individualaca može uraditi nešto i uzeti titulu. Takvih neuspjelih primjera je more, Tuzla City je jedan od njih iz naše lige. Iz svjetskog fudbala to je PSG, Everton, pa čak i City. Papir i imena koja su na njemu ništa ne znače, neuporedivo bitnije su stvari poput pobjedničkog mentaliteta, organizovanosti i uigranosti na terenu, hemije u ekipi.
I momak je upravu za Ziljkića. Smiješan igrač koji jedino ima brzinu i kojem je utakmica karijere ona u Tuzli protiv nas prije par sezona i to je sve.
Uostalom, vidjećemo sve.