ono pola nije mogloOtelo je napisao/la:Kad me stara kaze da nisam normalan a zena ne znam da je po Bosne budno
nije moglo od muke
doslo je vrijeme za mirzu I 45
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,nerminh74
ono pola nije mogloOtelo je napisao/la:Kad me stara kaze da nisam normalan a zena ne znam da je po Bosne budno
Ove godine u PO protiv Raptorsa ako se dobro sjecamTheChief je napisao/la:Može li mi neko reći je li Mirza imao ijedan Four-Point Play u NBA karijeri ?
Malo li jestorm_raider je napisao/la:Mirzet veceras 56 poena 25 skoka 22 asistencije i 12 blokada i jedna izgubljena.
Ma pusti @baglemu iskompleksiran lik sa vjerovatnom duplim nickom. Cuj on broji koliko ko ima postova dnevno. Pa gdje to imaClutch je napisao/la:Ne daj se Ajax
Pa samo odes na profil forumasa i vidis koliko postova ima dnevno, nema se tu sta brojati 2 sekunde posla.Ajax je napisao/la:Ma pusti @baglemu iskompleksiran lik sa vjerovatnom duplim nickom. Cuj on broji koliko ko ima postova dnevno. Pa gdje to imaClutch je napisao/la:Ne daj se Ajax![]()
Pazi ti sta covjeka zanima. Sam sam malo pogledao unazad svaki 5 post mu je provokacija valjda mu zato sluzi nick. Jer prati covjek NBA vise od nas sviju skoro to s vidi. Kako covjeku fino objasnit da se moze i kod kuce i na poslu i u kaficu napisat koji post. **** ga @baglema ima se moze sta da ti radim. Bice bolje @baglema
![]()
By robery 22: ajde Mirzeteeeeeemir79 je napisao/la:Malo li jestorm_raider je napisao/la:Mirzet veceras 56 poena 25 skoka 22 asistencije i 12 blokada i jedna izgubljena.![]()
![]()
![]()