Cao igrooJimmy from the hood je napisao/la:Carragher mora na desnog beka.
Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
- Red Assassin
- Kontakt:
Re: Liverpool FC
Bože,zašto Kellya ?
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Valjda nije nista ozbiljno,Skrtel nebi trebao imati problema da dostojno obavi posao
Web,Heysel,Clattenburg say it Scums who else?
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
-
- Kontakt:
Ipak Skrtel. 
Lucas je fantastičan!

Lucas je fantastičan!
Jimmy from the hood je lud.
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
What do you call 2 men getting married? Man United!
Statictics show that 1 in 20 of us live next door to a convicted paedophile, not me though, I live next door to two stunning 12 year olds... buahaha...
Isto mislimo...Jimmy from the hood je napisao/la:Ipak Skrtel.
Lucas je fantastičan!
A nisam bas neki ljubitelj Leive...
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
Ima li tko link da ne stopa
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;Senaid L.F.C je napisao/la:Ima li tko link da ne stopa
jel ovo brazilski lav povrijedjen ?
Za zivot cijeli!
Pa onako, solidno prvo poluvrijeme...
Sada u drugom zapeti i popraviti gol -razliku, da nam se ne ponovi Sunderland.
Sada u drugom zapeti i popraviti gol -razliku, da nam se ne ponovi Sunderland.
I naprijed, i naprijed, i naprijed....
- Red Assassin
- Kontakt:
Sve frcera sjajno samo da nam igra ne opadne u drugom poluvremenu kao protiv Sanderlenda.. Trebali smo vodit
3-0 da se Suarez manje zajebava i da Kuyt zna bolje primit loptu.. Vezni red sjajan, Henderson, Lucas, Adam ako nastave ovako ja ne znam stvarno kako ce Gerrard i Meireles izboriti startnu postavu kad su oni ovako u ovakvoj formi..
3-0 da se Suarez manje zajebava i da Kuyt zna bolje primit loptu.. Vezni red sjajan, Henderson, Lucas, Adam ako nastave ovako ja ne znam stvarno kako ce Gerrard i Meireles izboriti startnu postavu kad su oni ovako u ovakvoj formi..
- the scouser
- Kontakt:
Uveliko me ovo prvo poluvrijeme podsjeca na ono protiv Sunderlanda. Apsolutna dominacija prvih 20-25 minuta,pogodak,lijepa igra i katastrofalan promasaj Suareza (penal protiv Sunderlanda,danas ona 1 na 1 situacija sa neuspjelim lobom). valjda nam se ove promasene prilike nece obiti o glavu.
Do your research, I'm not a hero, I'm a high functioning sociopath !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
We're ruled by effete assholes...It's a shite state of affairs to be in Tommy, and all the fresh air in the world won't make any fucking difference !
http://www.sportz-for-free.org/channel1.html Eto link meni nije ni zatrzo citavo poluvrijeme.
"You'll Never Walk Alone"
- Monolog
- Moderator
- Kontakt:
Mog'o je ovo Lišo ranije završiti. Šteta što Suarez ondje nije pogodio (lobov'o je Jaskelainena), jer bi se tako lakše ušlo u 2. dio meča.
Kuyt me iznenadio konstantnim vraćanjem lopte unazad. Samo da podigne glavu, može primijetiti Jordana desno (2x je ovaj bio sam, a Kuyt vratio loptu duboko u svoju polovinu). Lucas ponajbolji na terenu. Nekoliko puta je bukvalno spasio Adama.
Može ovo na kraju biti 3:0. Taman i jednim i drugim.

Kuyt me iznenadio konstantnim vraćanjem lopte unazad. Samo da podigne glavu, može primijetiti Jordana desno (2x je ovaj bio sam, a Kuyt vratio loptu duboko u svoju polovinu). Lucas ponajbolji na terenu. Nekoliko puta je bukvalno spasio Adama.

Može ovo na kraju biti 3:0. Taman i jednim i drugim.

"To repeat what others have said requires education. To challenge it requires brains.”
Iskreno nisam zadovoljan na kraju.
Vode sa 1:0,kontrolišu meč,stvoreno veliki broj šansi ali to nije to.Morali su zabiti bar još jedan gol(i Luis zna pretjerati
) i sada sa određenom dozom nesigurnosti i straha se ulazi u 2.poluvrijeme.
Vrlo lahko bi se mogao ponoviti Sunderland,u 2.dijelu prvog poluvremena veliki broj grešaka i pogrešnih dodavanja.Drago mi je što je Henderson zabio prvijenac,i to kakav gol.
Nadam se da će mu ovaj gol pomoći i podići samopouzdanje te da će od ove utakmice igrati još bolje.Lucas fantastičan !
Šteta što se povrijedio Kelly,zaista imamo peh sa tim desnim bekovima.
Očekujem u 2.poluvremenu još gol/ove Suareza,Adama i Downinga.

Vode sa 1:0,kontrolišu meč,stvoreno veliki broj šansi ali to nije to.Morali su zabiti bar još jedan gol(i Luis zna pretjerati

Vrlo lahko bi se mogao ponoviti Sunderland,u 2.dijelu prvog poluvremena veliki broj grešaka i pogrešnih dodavanja.Drago mi je što je Henderson zabio prvijenac,i to kakav gol.

Šteta što se povrijedio Kelly,zaista imamo peh sa tim desnim bekovima.
Očekujem u 2.poluvremenu još gol/ove Suareza,Adama i Downinga.

Zadnja izmjena: reds, dana/u 27 avg 2011, 19:23, ukupno mijenjano 1 put.
FK Pjetlovi
-
- Kontakt:

Jimmy from the hood je lud.
ajd postavite link od gola...?
stara bimbrla ceka,a noge joj smrde
BTW vedo aleeee vedo aleee vedo aleee aleee aleeeeee
stara bimbrla ceka,a noge joj smrde
BTW vedo aleeee vedo aleee vedo aleee aleee aleeeeee
necu se prestati kladiti dok milione ne dobijem xD
Ako ima neko sopcast link HD bio bih jako zahvalan... dobro igraju ovi nasi tigrovi i lavovi 

TM '87
Zeljeznicar za zivot cijeli
Zeljeznicar za zivot cijeli
sop://broker.sopcast.com:3912/82153" onclick="window.open(this.href);return false;
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
- Senaid L.F.C
- Kontakt:
hvala ali mi ne radiThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.lshunter.tv/index.php?option ... Itemid=327" onclick="window.open(this.href);return false;Senaid L.F.C je napisao/la:Ima li tko link da ne stopa
jel ovo brazilski lav povrijedjen ?
uspio sam naci drugi al najvjerovatnije da necu dalje ni gledat jer pocinje u vrijeme iftara 2 polu.
1 poluvrijeme je bilo dobro imali smo prilika ali nismo uspjeli dati gol.Nadam se da nece biti poput Sunderlanda i da smo iy te tekme naucili lekciju
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
20 golova u ss.ba ligi.
Utakmnica 38.
Liverpool we love you
Odlična igra, možemo biti zadovoljni, trebamo napraviti pritisak na početku drugog poluvremena i naravno postići pogodak, samo da ne bude isto kao protiv Sunderlanda. Stvarno mi je žao Kellya.
YOU'LL NEVER WALK ALONE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.