Safet Sušić - Pape
Re: Safet Sušić - Pape
Pitas li se zasto je neiskusan imajuci u vidu njegove godine. Nije vise u cvijetu mladosti. Mi trebamo vise prestati traziti manje zlo u svemu. Ako moramo trpiti neiskustvo ne razumijem sto onda nije dosao Barbarez nego Susic. Nemoj me krivo shvatit Barbareza ne zagovaram iz nekih drugih razloga. Ne treba Susicu pomocnik. On pomocnika ima koji je na njegovom nivou. Bajevic da mu bude pomocnik. To je kao da dovedes Teslu da bude mom profesoru u doba dok sam isao u skolu asistent.
"Krivo mi je sto Sušića napadaju. Moglo je i bolje, ali on je napravio strašnu stvar - prvi je odveo BiH na Svjetsko prvenstvo. Ali treba pitati i ko ga napada. Strašno je teško biti selektor BiH. Ja u ovom trenutku nisam zainteresovan. Imam druge planove. Ne bih nikad mogao da slušam kako mi neki dijele lekcije kako trebam da igram i koga da zovem u reprezentaciju. To je moja i samo moja odluka. Papetu želim svu sreću i smatram da treba nastaviti da radi u reprezentaciji kako bi je odveo na Euro 2016", iskren je Halilhodžić.
A sto se tice velikog Bajevica nemora da bude pomocnik. Mogli bi imati dvojicu selektora kao npr. Svedska.

A sto se tice velikog Bajevica nemora da bude pomocnik. Mogli bi imati dvojicu selektora kao npr. Svedska.
E moj Vaha, pa onda bi ti postao veći neprijatelj forumašima nego Pape.Ajax je napisao/la:"Ne bih nikad mogao da slušam kako mi neki dijele lekcije kako trebam da igram i koga da zovem u reprezentaciju. To je moja i samo moja odluka.", iskren je Halilhodžić.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa kad bi onda poceo nisam ja kriv nego BajevicAjax je napisao/la:"Krivo mi je sto Sušića napadaju. Moglo je i bolje, ali on je napravio strašnu stvar - prvi je odveo BiH na Svjetsko prvenstvo. Ali treba pitati i ko ga napada. Strašno je teško biti selektor BiH. Ja u ovom trenutku nisam zainteresovan. Imam druge planove. Ne bih nikad mogao da slušam kako mi neki dijele lekcije kako trebam da igram i koga da zovem u reprezentaciju. To je moja i samo moja odluka. Papetu želim svu sreću i smatram da treba nastaviti da radi u reprezentaciji kako bi je odveo na Euro 2016", iskren je Halilhodžić.
![]()
Halilhodzic ista stvar neka prestane pametovat. Ako zeli pomoci ima samo 1 nacin. Neka preuzme repku. I Baka je vodio klub i repku u isto vrijeme. Susic je legenda BIH nogometa i tuzno je do cega je dosao. Strah me i Germanije u mogucem nastavku igre s njim. Kompenzirat ce Susici losu placu, ne boj se.
- DonCorleone
- Kontakt:
Danas mozes adekvatno napadati i kada imas pravog lijevog beka u igri, nije to nikakav razlog.Ajax je napisao/la:Ovaj dio je donekle i logican. Nije uvodio beka Kolasinac u drugom poluvremenu. Zato jer je lovio rezultat i trebalo mu je cim vise igraca u fazi napada. Iz istog razloga polagao je neralne nade u Misketa da ce nesto iskemijati mada zna da jedva odigra 60 minuta. Ako nista ja da sam Pape, Miske mi vise nebi odigrao nijednu bitnu utakmicu od pocetka. On je svoje kredite ispucao. Mada drugo je pitanje dali moze Pape, Misketa tek tako izbaciti iz prvih 11. Znas kako je ovdje drustvo. Ne gleda se samo sportski, kao sto je i Vaha rekao prije par dana.DonCorleone je napisao/la: da Kolasinca nije uveo na poluvremenu da barem tad zatvori stranu preko koje smo primili gol.
On je mislio da ce se Nigeri braniti od samog pocetka, da ce on imati posjed lopte i diktirati tempo utakmice i da ce nasi napadi sijevati sa svih strana i da mu iz tog razloga ne treba pravi lijevi bek jer nece biti posla pozadi, nego ce trebati neko ko ce reda radi zatvoriti lijevu stranu a naprijed biti jos jaci. Zelio je dati napadu jos vecu dimenziju stim sto ce zapostaviti poziciju lijevog beka.
Zayebala se tintara samo tako.
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Čuj Princ sa Neretve pomoćnik ovom magarcu

"...i zaista, Sušić je iznenadio. Ne samo Nigerijce, već i cijeli nogometni svijet tako što je u najvažnijoj utakmici u povijesti reprezentacije na travnjak poslao sastav bez lijevog beka..."
Don't raise your voice, improve your argument.
Don't raise your voice, improve your argument.
- DonCorleone
- Kontakt:
kokakolas je napisao/la:Čuj Princ sa Neretve pomoćnik ovom magarcu![]()
![]()
![]()
Kirsten Schlewitz: That's a polite way of stating what most fans were thinking, which is that Sušić had more or less lost his mind.
Bajević kao pomoćnik Sušiću
Gotovo, sad sam sve vidio. Gasi temu, ključaj forum, ugasi galaksiju, sruši Univerzum. Kraj.
Gotovo, sad sam sve vidio. Gasi temu, ključaj forum, ugasi galaksiju, sruši Univerzum. Kraj.
Dušan Bajević ?
u kojem to paralelnom univerzumu
u kojem to paralelnom univerzumu
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
- Principatus
- Kontakt:
Susiceva "taktika" samo funkcionise kada ista nije potrebna. Kada zatreba pamet, taktika, on gubi, pa svaljuje na srecu, okolinu, travu, boga. Igraci su ga odveli u Brazil, njega i bratove igrace.Ajax je napisao/la:
Susic je los takticar. Odnosno nema dovoljno iskustva i radi onako kao sto je naucio. Protiv 80% reprezentacija njegova taktika radi perfektno.......Ja da se pitam doveo bi Bajevica kao pomocnika.
A Bajevica kao pomocnika Susicu...pa ja sam za to da dovedemo Löw-a kao pomocnika ovom seljaku.
Naravno da ne. Vahi ne trebaju lekcije, amateru i kriminalcu Susicu da.Virtu4l je napisao/la:E moj Vaha, pa onda bi ti postao veći neprijatelj forumašima nego Pape.Ajax je napisao/la:"Ne bih nikad mogao da slušam kako mi neki dijele lekcije kako trebam da igram i koga da zovem u reprezentaciju. To je moja i samo moja odluka.", iskren je Halilhodžić.
Dosta prosto.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Samo zato mi je žao što Vaha neće preuzeti reprezentaciju.Principatus je napisao/la:Naravno da ne. Vahi ne trebaju lekcije, amateru i kriminalcu Susicu da.
Dosta prosto.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Nisam rekao da Princ bude pomocnik nego da dijele funkciju. Odnosno da imamo dva selektora kao npr. Svedska. Nego dali ti mozes da garantujes da nas Princ nece upola kvalifikacija napustiti posto mu je to postao obicaj u klubovima u dvije drzave gdje je trenirao dosad. Odnosno po tome je prepoznatljiv. I sta ako ovi nasi usred kvalifikacija ne angazuju adekvatnu zamjenu za Bajevica za koju bi bila vecina. I nemoras mi sada ljepiti uspjehe u Grckoj ligi od prije 10 godina. Jer su mi dobro poznati.
@donCorelone
Papetu ja samo zamjerim dvije oficijalne utakmica. Protiv Slovacke ( domaca ) i protiv Nigerije. Sto se tice zadnjeg ciklusa kvalifikacija. Naravno ne slazem se sa izborom igraca protiv Irana ali posto je pobjedio to ne brojim. Naravno zamjerim mu i skoro sve pripremne utakmice osim ovih zadnjih koje je odigrao jako dobro.
@donCorelone
Papetu ja samo zamjerim dvije oficijalne utakmica. Protiv Slovacke ( domaca ) i protiv Nigerije. Sto se tice zadnjeg ciklusa kvalifikacija. Naravno ne slazem se sa izborom igraca protiv Irana ali posto je pobjedio to ne brojim. Naravno zamjerim mu i skoro sve pripremne utakmice osim ovih zadnjih koje je odigrao jako dobro.
Zadnja izmjena: Ajax, dana/u 09 jul 2014, 12:09, ukupno mijenjano 5 puta.
- Principatus
- Kontakt:
Zao je i meni.
Ova garnitura kriminalaca u savezu i kriminalac selektor imaju na raspolaganju sjajnu generaciju fudbalera, a jos jace buduce generacije. No oni uspjevaju da i to uniste svojim javaslukom i neznanjem.
Ova garnitura kriminalaca u savezu i kriminalac selektor imaju na raspolaganju sjajnu generaciju fudbalera, a jos jace buduce generacije. No oni uspjevaju da i to uniste svojim javaslukom i neznanjem.
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Bajevic ne moze ni u kakvoj kombinaciji sa Susicem. Pa potukli bi se radi Germanije 3. dan. O drugom da ne govorim. Ipak iako ja ne zelim ni po koju cjenu da Susic ostane vjerovatno cu u ovom slucaju biti gubitnik. Ali neka ako repka napreduje bit ce mi neizmjerno drago da sam pogrijesio, iako sam siguran da on tome nece pomagati vec stajati na putu. Ali nazalost u zivotu sam rijetko grijesio sa pretpostavkama ako sam ih donosio glavom a ne srcem, pa se bojim da cu i ovaj put biti u pravu. Bojim se debakla i raspada.
Nisam ja u nikakvom klanu ni ZA ni PROTIV. Od pocetka govorim ono kako to stvarno mislim. I za selektora i za igrace. Odnosno vise sam protiv Susica ( i to samo zbog njegovih gresaka u taktici, (ne)pozivanja novih igraca i loseg skautingu protivnika - mada za ovo zadnje je kriv i pomocnik ) ali SAMO ako se angazuje adekvatan trener ne na silu samo da se smjeni. Pa makar nas preuzeo jos gori selektor.Virtu4l je napisao/la:Jbg Ajax, nađoše te
- Principatus
- Kontakt:
Safet Susic je pokazao sta i ko su mu prioriteti. Pratnja potencijalnih, mladih reprezentativaca nije. Njih tjera sto dalje od reprezentacije, kao Prcica i Arslanagica. Odrzavanje dobre atmosfere i kontakt sa igracima isto nije bitan. Gledanje i analiza protivnika isto nije prioritet. Logicna taktika isto nije. Da se prodje u osminu finala kroz jednu laganu grupu isto nije vazno.
Ovo su prioriteti Safeta Susica, to je pokazao protiv Nigerije i Irana a i protiv Egipta:

Ovo su prioriteti Safeta Susica, to je pokazao protiv Nigerije i Irana a i protiv Egipta:

Naravno, u historijskoj pobjedi prva dvojica gol i asistencija
Vi ih predstavljali kao invalide a oni uradili ono sto "zvijezde" u prve dvije tekme nisu mogle
Sad argument u fazonu igrali smo prve dvije sa Argentinom i Nigerijom, a onda kontra sa moje strane je da se prisjetimo kako su te dvije repke prosle sa Iranom
Znaci zahvaljujuci ovoj dvojici momaka ako ne brojimo Dzekin gol, zabili smo Iranu vise golova nego Nigerija i Argentina zajedno. Pusica

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Sabinho je napisao/la:Naravno, u historijskoj pobjedi prva dvojica gol i asistencijaVi ih predstavljali kao invalide a oni uradili ono sto "zvijezde" u prve dvije tekme nisu mogle
Sad argument u fazonu igrali smo prve dvije sa Argentinom i Nigerijom, a onda kontra sa moje strane je da se prisjetimo kako su te dvije repke prosle sa Iranom
Znaci zahvaljujuci ovoj dvojici momaka ako ne brojimo Dzekin gol, zabili smo Iranu vise golova nego Nigerija i Argentina zajedno. Pusica
![]()
![]()
@OfficialAgent jedini pravi insajder na forumu!!
Samo reci ako sam nesto slagaonedim93 je napisao/la:Sabinho je napisao/la:Naravno, u historijskoj pobjedi prva dvojica gol i asistencijaVi ih predstavljali kao invalide a oni uradili ono sto "zvijezde" u prve dvije tekme nisu mogle
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.