Ovaj ga pet puta dočeko po nekim ulazima i parkovima i podjebavo galegenda reala je napisao/la:i jel ga ufatio![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA
Aha za qrac ga povukolegenda reala je napisao/la:i jel ga ufatio![]()
![]()
Ček ba ima jedan policajac ovdje na forumu,a mi vako pišemo
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
- legenda reala
- Kontakt:
Bio nekad policajac više nije ,a nema ga ni na forumu odavno,naravno ja opet u problemima za ligu Bosco se povuko sa foruma ovog drugog nema deset danaLBJ MVP je napisao/la:Aha za qrac ga povukolegenda reala je napisao/la:i jel ga ufatio![]()
![]()
![]()
Ček ba ima jedan policajac ovdje na forumu,a mi vako pišemo![]()
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Normala da ga nema kad ste mi tetka otjerali picke jedne 
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
- legenda reala
- Kontakt:
hajde zovni ga vidi šta je sa njimSarajlijc@ je napisao/la:Normala da ga nema kad ste mi tetka otjerali picke jedne
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Lako se vama zajebavati veceras,ja moram ujutro voziti,cekam samo da se cale probudi. 
Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- legenda reala
- Kontakt:
Đećeš jeli ,postade ti poslovni čovek kako si moderator ili si samo lični vozač ćaletuDevil je napisao/la:Lako se vama zajebavati veceras,ja moram ujutro voziti,cekam samo da se cale probudi.
I ja moram spavat ujutruDevil je napisao/la:Lako se vama zajebavati veceras,ja moram ujutro voziti,cekam samo da se cale probudi.
Michael Owen: "Before I went there, Jamie Carragher said to me: “Oh, you’ll never get a game, Ronaldo will be playing and Raul will be playing, My answer was simple: “But it’s Real Madrid”.
Odo' za Rajvosa opet na par dana,najkasnije do sledeceg vikenda.legenda reala je napisao/la:Đećeš jeli ,postade ti poslovni čovek kako si moderator ili si samo lični vozač ćaletuDevil je napisao/la:Lako se vama zajebavati veceras,ja moram ujutro voziti,cekam samo da se cale probudi.![]()
![]()
- Emir ZENICA
- Kontakt:
daBogda ti guma pukla na pola putaDevil je napisao/la: Odo' za Rajvosa opet na par dana,najkasnije do sledeceg vikenda.
znas li kako promjeniti one tarife poruke i pozivi ? (sa poruka na pozive i obrnuto)
Volim te Celik ! ! !
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
"Njega vole samo njegovi navijaci. Ostalima nije ni simpatican, naprotiv mrze ga i to najvise zahvaljujuci bas onima koji ga vole!"
Dabogda ti nikad ne dobio ono sto si trazio.Emir ZENICA je napisao/la:daBogda ti guma pukla na pola putaDevil je napisao/la: Odo' za Rajvosa opet na par dana,najkasnije do sledeceg vikenda.![]()
(znas i sam sto)
znas li kako promjeniti one tarife poruke i pozivi ? (sa poruka na pozive i obrnuto)
Ovo drugo ne znam.
- legenda reala
- Kontakt:
Ti postade veći sarajlija od malog Sarajlijice ,pa i jesi veći stara ti sarajka ,dok kod malog nije niko oni su došlje iz ŽepeDevil je napisao/la:Odo' za Rajvosa opet na par dana,najkasnije do sledeceg vikenda.legenda reala je napisao/la:Đećeš jeli ,postade ti poslovni čovek kako si moderator ili si samo lični vozač ćaletuDevil je napisao/la:Lako se vama zajebavati veceras,ja moram ujutro voziti,cekam samo da se cale probudi.![]()
![]()
Joj jutros sam lego u 4 sata ,a usto u 7 sati ,trebo sam ići malo spavati jbt
Ojjjjjjjjjjjjjjjjjj
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Sta ces nam ti klosaru beogradski ionako ima vas bruku cigana na dobrinji jos si nam ti falio 
A jesi mu ga to ti sa Dobrinje ?Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ces nam ti klosaru beogradski ionako ima vas bruku cigana na dobrinji jos si nam ti falio
Znaju i oni sta valja federalni dio drze Manijaci,srpski Delije,pa gde ces bolju kombinaciju.
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Nisam, brate puno seru delije sa dobrinje jebla ih zvezda sto ne navijaju za SarajevoDevil je napisao/la:A jesi mu ga to ti sa Dobrinje ?Sarajlijc@ je napisao/la:Sta ces nam ti klosaru beogradski ionako ima vas bruku cigana na dobrinji jos si nam ti falio![]()
Znaju i oni sta valja federalni dio drze Manijaci,srpski Delije,pa gde ces bolju kombinaciju.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
daBogda ti odma u BG puklaDevil je napisao/la: Dabogda ti nikad ne dobio ono sto si trazio.![]()
Ovo drugo ne znam.
Imas vremena mozes se predomisliti barem 5 komada
Volim te Celik ! ! !
Brate rade oko vatre,ali nisu vatrogasci da rade nocnu smenu.Emir ZENICA je napisao/la:daBogda ti odma u BG puklaDevil je napisao/la: Dabogda ti nikad ne dobio ono sto si trazio.![]()
Ovo drugo ne znam.joj joj koji "cigan" pravi "cigan"
![]()
Imas vremena mozes se predomisliti barem 5 komada![]()
![]()
p.s. Zalim sto sam rekao dabogda ne dobio,dabogda ti dobio sve to,ali da te uhvati murija pa da malo popricas sa njima i izletis koju paru.
- Barca u srcu
- Kontakt:
Emire, koliko ja znam, nazoveš 1204, i slušaš, i trebala bi ti reći, ako želite izvršiti neke promjene, pritisnite 4, onda kaže valjda, ako želite promijeniti tarifu, pritisnite taj broj, i onda ti kaže koja ti je sad tarifa i šta da pritisneš da je promijeniš, i dobro slušaj do kraja, nakon toga, morat ćeš možda potvrditi promjenu tarife. To bi trebalo da je to.
- Emir ZENICA
- Kontakt:
hahaDevil je napisao/la: Brate rade oko vatre,ali nisu vatrogasci da rade nocnu smenu.![]()
p.s. Zalim sto sam rekao dabogda ne dobio,dabogda ti dobio sve to,ali da te uhvati murija pa da malo popricas sa njima i izletis koju paru.
hahah ma nece ni oni svasta jarane.Nije tako kod nas kao sto je u Srbiji,vjeruj
P.S @ Barca u srcu
HVALA PUNO !
Volim te Celik ! ! !
Ona zapadna tribina je dusu dala za kamenovanje gostiju,zato kad vidis da nesta leti prema tebi znaj da sam ja.